OTH

Jag tänkte göra ett litet inlägg om min favvo serie, One Tree Hill ..
Säsong ett köpte jag på Åhlens ganska billigt, 199:- .. Det var rea, kan jag lova! .. Annars hade den kostat omkring .. 3-499? Något sånt..
Säsong 2&3 ska jag köpa på cdon.com för deras specialpris 499:- för 2 dvd-boxar.
Säsong 4 ska jag köpa när säsong 5 kommer ut, för den håller på att visas nu på kanal 5 söndagar 18.00.. Därför är det ingen bild på skivorna på sista bilden, om ni förstår .. Hehe.. I USA håller de på att spela in till säsong 6, och det börjades visas 1 September i USA. Så det har gått i 7 dagar nu där borta. Kommer nog ta tid eftersom de nyss börjat med säsong 5 här, det har gått 9 avsnitt i Sverige från 5an..




Handling;

Förutom intresset för basket, verkar det som att Lucas och Nathan är två unga män med väldigt lite gemensamt, men de är bundna av den mörka hemligheten att de delar samma far. Nathan är arrogant, säker, skolans basketstjärna och kommer från en välbärgad familj medan Lucas som är tillbakadragen och motiverad den enda sonen till en hårt arbetande ensamstående mamma. Han är också en otrolig basketspelare men håller sig till "the river court".

Efter att ha växt upp på varsin sida av den lilla staden Tree Hill, North Carolina, kolliderar pojkarnas liv plötsligt då ödet placerar både Lucas och Nathan i samma basket lag. Halvbröderna tävlar inte bara om kontrollen över "the river court" utan också om Nathans flickvän, Peyton Sawyer.

Lucas övergång i Nathans värld skapar genast en kärlekstriangel. Peyton är privat av sig, hon är en begåvad konstnär men håller sina skisser gömda för världen. Även om hon är Nathans flickvän känner hon snabbt en förbindelse med Lucas. Peyton förlorade sin mamma tidigt i barndomen och precis som Lucas vet hon hur det är att växa upp med en förälder.

Nathan är plågsamt medveten om den goda relationen mellan Lucas och Peyton och det tar honom inte en lång tid att upptäcka att Lucas bästa vän, Haley James är en ovanlig och spännande tjej. På grund av sin nära vänskap med Lucas finner sig Haley helt plötsligt tvingad till att handskas med en ny värld.

Medan ungdomarna kämpar med att hitta sina platser i världen, handskas de vuxna i Tree Hill med alla beslut de fattade för många år sedan. Nathans pappa, Dan Scott, och Lucas mamma, Karen Roe, var skolans par under high school. När Karen sedan blev gravid i sista årskursen blev hon förkrossad när Dan satte sin basketkarriär främst. Han åkte till college och lämnade Karen som fick uppfostra Lucas själv. När Dans basketkarriär inte fungerade riktigt som han ville på grund av en knäskada återvände han till Tree Hill med sin fru Deb som han träffat på college och som också blivit gravid. Nu som en förmögen affärsman i Tree Hill lever Dan ut sina basketdrömmar genom sin son Nathan...

Informationen är tagen här , och bilderna är tagna från google.

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0