Du hittar mig på andra våningen!


Sådär, nu har jag setat och satt i bilder i albumen, förhoppningsvis kommer de bilder som jag beställt till brevlådan imorgon. Annars får jag lov att vänta till nästa vecka, och det låter ju inte så kul, eller hur?
Sitter iaf och tittar på sex and the city filmen för tillfället och har en diskussion med Jocke på msn, han kommer hit imorgon kväll! Han ska med mig till Tessa&Malins 50års kalajs, eftersom jag inte har nått körkort så måste jag ju lifta dit.. Haha! Det kommer definitivt bilder upp på bloggen så resten av världen får se det jag ska få se på Lördag!

Nej nu blir det till att spatsera fram och tillbaka i rummet å gaina några steg sen är det nanna kudde som gäller efter att jag lagt upp bild bevis, är helt slut efter allt bilkörande idag! Får kliva upp tidigt och plugga imorgon bitti istället! (Fast det kommer väll som vanligt aldrig att ske, men man kan ju hoppas!) men någonting jag är fundersam över är om imorgon även räknas som att man ska samla steg så slås det ihop efter imorgon midnatt, eller hur är det Tessa? Är vi inne på sista dagen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0