Madde(& Mamma) sminkar halloween barn!

Hejsan hoppsan,
nu har jag lagt in bilderna från barnsminkningen, dock blev det inget "före" eller "under sminkning" då vi hade de lite knapert med tid.. Simon (Jokern) hade vi bara 5-10 minuter på oss att fixa, blev skit nöjd!! Och Sammy fick riktigt fränt hår!! Silver, guld och rosa! Han blev super söt!!! De två sista bilderna är lite omgjorda för att färgen ska få sin rättvisa, och för att det ska bli lite coolare bilder då det faktiskt var ett halloween party.. Det var kul att sminka dem iaf!! Ska nog införskaffa mig ansikts smink för sånna här tillfällen så man kan göra mer! =) .. Kommer mer bilder från resten av dagen om en stund!

Bilderna är tagna olika tidpunkter, Simon blev iordninggjord vid 4 och Sammy efter 5. Därför är Sammys bilder mörkare! =) Han är ljusblå på ögonen och vitmålad i ansiktet så blev lite svårt att få färgerna att se bra ut på bild, men jag blev nöjd med grabbarna! Tack mamma och Sandra för att ni hjälpte till att spraya deras hår! Och mamma för att du målade läppstiftet!




Simon:
Rosa hårspray, vit ögonskugga till ansiktet, mörkmörk blå till ögonen, rött läppstift till munnen!


Sammy:
Rosa hårspray, silver/glitter hårspray, guld/glitter hårspray, vit ögonskugga till ansikte, ljusljusblå ögonskugga till ögonen, rött läppstift till munnen.


Lite bättre bild på hur glitter sprayen blev! =) Dollar Store 20kr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0