Battlefield 3, I ROCK!


(Bild lånad här! Eller klicka på bilden för att komma till den.)
 Redigering: Jag

Tjena mittbena!
Nu har vi käkat (Rätt länge sedan faktiskt, typ då förra inlägget skrevs..!!)
Såg för övrigt att min äldsta vän Julia hakade på den där 10 dagars listan.. Tur att hon iallafall kommit till dag 7, jag är fortfarande fast på dag ett.. PINSAMT. (Dock menas äldsta med att jag kännt hon i ca 15 års tid, hon är lika gammal som mig så..) Så jag lär väl sätta igång med listan jag med.. Bara det att jag känner mig lite lat, nu när vi väl fått internet sitter jag mer på internet via telefonen än datorn då vi har 2 laddningskablar men bara en vid sängen, plus att katterna har lyckats låst min musplatta så måste ha datamus till och den hittar man ju 1 på tusen gånger man letar.. Nåväl så kan det gå ibland.'
Tja som ni ser på bilden, vilket inlägget skulle handla om egentligen, så spelar jag och hjärtat Battlefield. Nu är det dock hans tur att brilljera en stund. Jag blir faktiskt bara bättre och bättre, trot eller ej! ..

Nej nu är det strax min tur att spela, under tiden jag väntar ska jag försöka fixa till den där listan så ni får inläggen.. Skrev ju några i word då jag kom på listan (En vecka eller så innan jag fick internet.) så det är ju faktiskt inte så jobbigt som jag får det att verka vara..

Puss så länge..!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-01-30 @ 08:25:02
Postat av: julia

känner du pressen :>

2012-01-30 @ 19:53:05
URL: http://xholycrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0