Hejhej.

God morgon, god middag god kväll.. Eller "God SEN Kväll" kanske man ska säga..
Imorgon är det den efterlängtade Julaftonen, idag hade vi en typ minijul hemma hos farmor och farfar. Jag, mamma, pappa, Johan, Johanna, Andreas, Sandra, Felicia, Theo, Nanne, Roger , Tessa, Mathilda, farmor och farfar så klart! :-) .. Vi åt först lite julmat här hemma (Eftersom att det bara blir jag, mamma, pappa johan mormor och morfar imorn vid 1) sen så åkte vi till farmor och farfar och fick julklappar och fika. Sen bar det av hemmåt och göra klart inför morgondagen! Slagit in julklappar för glatta livet! .. Papper som tagit slut, ettiketter som tagit slut, och band som tagit slut.. Hehe, fullt sjå här hemma!

Johan och Johanna var här en snabbis efter farmor & farfar, de fick deras gemensamma julklappar av oss för Johanna ska inte vara med imorgon, då när jag skulle springa upp och hämta paketen så snubblade jag på mina nya tofflor i trappen och ramlade framlänges, aj säger jag bara, det gjorde ont. Men nu kännsd det inte mer.

Tack Elin för att du stod ut med mig inatt ;-) .. Och tack för att du fixade mitt hår imorse!!


Jag önskar er alla en riktigt god jul! Så hörs vi senare efteråt!!

Kramar Maddeimage16

10 dagar kvar!!!!!!!

Nuh är det bara 10 dagar kvar till Jul ;-O .. Och jag har bara köpt till Theo, Nanne, Felicia och Mathilda. Herregud, trodde ju att det var längre tid kvar, men det var det ju tydligen inte.
Och jag måste upprepa mig, VART ÄR SNÖN?! Ingen jul utan snö ju!

På julafton blir det : Jag, mamma, pappa, Johan, mormor och morfar. alla andra kommer efter 4, och  jag hoppas att  det visas nötknäpparen då.

I helgen så är det massa bra filmer! Legaly blond 1, Shrek 3, En Shrekigt bra jul, massa roligt :-)

Men nu ska jag göra en redovisning om Mathilda, Thee, Nanne och Felicia! Önska mig lycka till! :-D

image20

Borlänge?

Idag ska jag och pappa kanske åka till borlänge och byta telefon. jag hoppas att det är som Roger sa att man får byta till vilken man vill. Nu ska jag visa att den telefonen jag vill ha  finns  i flera färger. Men på Telia sa dom ju att den inte alls fanns, men nu har jag bevis .. På telia sa dom att den bara fanns i grå färg. så nu ska jag kämpa för en vit ;-D ..  Sen så ska jag tillbringa helgen inne i stan hos Johan :-)

image19

Snön?

Och så har snön smällt bort IGEN?! .. Hallå? Kom tillbaka liksom!?!
Och nu är det BARA 18 dagar kvar till Julafton!! Jippie! :-D Jag har hittat julklappar till Mathilda och till Felicia :-P Men inte till någon annan?! Så jobbigt!! Och Johan är väl sådär som killar alltid är, "Men jag vet inte, jag vill bara ha dig" Men det är ju inte svaret man vill ha! Suck, pöjkar..

Idag fyller farfar år! (Grattis) så jag ksa åka buss dit, så skulle mamma och pappa och Mathilda komma dit sen också! Men först ska jag och emma gå på stan tills kl 3.

Så folket som jag håller kärt, önska er något för guds skull!!!! 'Annars blir det inga julklappar!!

Och föresten så slutar vi extra tidigt idag, vi slutar kl 13.45 Och gissa när bussen gär hem? 13.45!!!!! Så jag får lov att vänta tills kl 15.10, sen är det byte på buss i Sunnansjö till Nyhammar, jobbigt värre, men vad gör man inte för att få äta tårta? :-D

Och Solvig spelar massa julmusik, så man får väll julstämmning till 100%.
Snart så är det dags att ta fram julgranen! Mysigt!

Jag måste prata med mamma om att vi måste till doktorn, det kan inte vara normalt att vara så här trött?! Jag sover ju hur mycket som helst, men ajg blir bara tröttare och tröttare, får ont i huvudet varje dag vid typ 3-4 tiden också som inte går över av Alvedon, hur troligt är det att det händer flera dagar i rad?! URSCH

Och så måste jag komma ihåg att påminna, att nästa gång någon i familjen ska till Borlänge fårde lämna in min telefon IGEN, nu så orkar jag inte med den snart nå mer! Nu hoppar musiken igång av sig själv och så hackar den, nu får det vara nog med den här telefonen! Nu säger vi hejdå till den, och ber om en ny eller pengarna tillbaka!! så det så :-p

Det blev ganska mycket text här idag, men sånt får man tåla!

Puss och kram // Madelene

Jag gjorde en skämt bild här om dagen:                   

Omgjord:                                                                          Orginalet:
image17image18

Snön?

Vart har all snö tagit vägen?! Innan helgen så öste det ju ner snö, och nu under helgen så har det varit + grader och regn. Det är ju liksom inte riktigt så som man planerat. Men vad var det mamma sa? Att det skulle bli en kall jul, men slaskig eftersom det var typ något med namnsdagarna? Äsch! Jag hänger inte med bland allt. Men nu har jag iaf skrivit klart det första kapitlet till svenskan. det blev 4 dataskrivna sidor, men jag ska göra om en massa,. Och göra den längre för det blev inte som jag ville ha det. Jamen, nu har jag snart matte. Men vi hörs senare på dagen, ha det bra!!!

En Trevlig Helg!

Hejhej, ja vad ska man säga om helgen då?

Fredag: Städning typ hela helgen. Sen vid 10 tiden så fick Johan ett fonecall, vi skulle och dra upp hans kompis som kört lite i diket. Sen så städade vi lite till sen gick vi och la oss.

Lördag: Jadu, vad gjorde vi då? Vi var på julmarknad och sen så såg vi på en massa filmer och livade upp julstämmningen. Sen så byggde jag en snögubbe.

Söndag: Vi var på julskyltning i Ludvika. Sen så var vi lite hemma hos han och såg på någon film på tv. Sen så åkte vi till Nyhammar och kikade på lite hus som lyste, sen åkte vi hem hit med mig. Så åkte Johan hem till sig.

Resultat: En underbar helg!

Nu ska jag skriva klart på mitt fantasy kapitell så jag kan lämna in det nån gång. Sen måste jag komma ihåg att göra klart den där nedrans bokrecensionen så jag får VG på den ;-) Hehe, sov gott folk!

 
Last Christmas- Ashley Tisdale och Hilary Duff

RSS 2.0