, sol och vårkänslor!

Ett litet tag sen man skrev här inne då! Men har haft full rulle på livet ! =)
Men nu sitter jag här hemma i sunnansjö vid köksbordet och ser på när Johan äter glass och Maja dregglar i hans knä! =) Såå söta =) .. Sen när johan hade ätit upp sin glass så gick maja iväg, sur över att hon inte fick något, det såg faktiskt ganska komiskt ut!
Nu har de ju öppnat COOP EXTRA uppe på lyviksberget i ludvika, så imorse tog jag och johan oss en liten promenad upp dit och kikade lite , resultatet var att alla som gick ut därifrån kom med stora fulla varuvagnar! Medans jag och Johan kom ut med en liten cola i handen =) men det var en trevlig och fin affär! =)
Vi har varit i Falun nu (för ett bra tag sen) och då sa hon att jag skulle få åka till Ludvika och operera mig , men de visste inte när jag skulle få komma och göra det , men det är lugna puckar för mig! =) På gympan ska vi ju spela bowling och det är inte så frustrerande, sen så ska vi spela rullstolsbasket, sen ksa jag bara gymma tills operationen är klar och allt har läkt! =)
Vad finns det mer att skriva? Hmm, jo att Johans bil kommit hem från lagningen, hahaha , och att min telefon även den har kommit hem från lagningen . Suck!
Och som sääkert halva sveriges befolkning märkt så är det sol och vårvärder till tusen ute! =) det regnade och snöade här om dagen, men det är sen längee borta! =)  Snart är det dags att ta fram moppen och ta sig en tur upp till julia och ta våran årliga *vår-glass*! =D Det är trevligt =D
Nej nu ska jag och Johan ta och masa oss in till TV:n och kolla om det finns något trevligt att glo på!

Puss och kram hejrrå =)

*Musik - nytt denna vecka*
Ken Ring - Kelian

Hejhej

http://www.gratissms.se/bl15wroelx

bli medlem där e ni gulliga ;)

Jodu, nu är det ju så att jag och min göllunge Johan har varit tillsammans i hela 4 månader idag! *Jippi på oss* så jag sak väll vara med den pojken idag.
Skriver mer senare! :)

tjabba

Ja nu e det väll så att jag har varit inne på min syster blogg och sett att Mathilda lärt sig krypa nuh! Grattis!
Tjo vad det går fort för den lilla gullungen! :-)
Ja vad ska man säga, livet leker underbart ! ^^
Ska till falun 19 *Äntligen* det e fint de! :-)

Idag har jag tittat på Juno, en super bra film som handlar om en tjej som är 16 och blir med barn. Först ska hon göra abbort men hon ändrar sig och tänker adoptera bort ungen! Det är en rolig/sorglig/gullig film på en och samma gång!

Och nu ska jag starta film nr 2 för kvällen Disturbia :-)


Nytt på musikfronten :

RSS 2.0