,Godmorgon

Eller ja, vad man nu ska säga :P .. Dagen började iaf med Handels, sen så hade vi ett litet klassråd, och nu börjar vi inte förens 10.15 och kl är 09.45 typ. Det är ltie jobbigt!!
Idag ska jag iaf till skolsyster, och snacka intyg! sen ska jag ta reda på vad mina knölar på benen är för något :P .. Det kmr att gå galant! :)

Men men, nu ska jag vara social, puss hej!

,hejhej

Nu sitter jag i skolan, vi slutade typ för en timme sen, fast igentligen så hade vi svenska, och dom som inte har redovisning dom har hål, jag hade hål. sen så hade vi gympa och det får jag inte vara med på, så detta var en ONÖDIG dag.. Men jag gick hit ändå för jag HOPPAS på att mitt löshår kommer idag. Annars kommer det imorn och det känns lite jobbigt, för då måste jag gå 1 timme tidigare från skolan typ! Och det känns lite surt! =( ..

Men det är ju trevligt att jag har Therese med mig iaf! =D Hon får allt att gå fortare, för hon e sååå knäpp! =)

Men snart ska jag gå ner till Johanna och titta om håret kommit, jag hoppas hoppas hoppas, men bara för det så kommer det komma imorn och det VET jag! Men men, måste dit och kolla ändå! Men jag vill ha det IDAG!!! Men men, vad ska man göra?

Kan ju bara fortsätta hoppas på att jag får det snart!

Men jag ska dra dit och kika nu :-P

Djungelboken!

Jag som säkert en massa andra, är väldigt förtjust i Disney filmer, Och här om dagen när jag sökte på "Djungelboken" så kom denne intressanta filmen upp :-P Hoppas inte upprörda Djungelboken fantaster blir galna nu :-O Jag tyckte bara att den var så otroligt rolig!


Heath Ledger

Inatt dog en av de bästa skådisarna :-/ Förstår inte varför det blivit så hett bland stjärnor att ta livet av sig genom att knarka? Det är ju bara synd att man förlorar såna bra skådisar, snart är det bara dom där som tror att dom är nå bra fast dom inte är det som kommer hamna på bioduken!!

Jaja, jag kan ju iaf säga att nuh har jag varit hemma HELA dagen! :-) Bara för att vi inte hade några lektioner idag :-P .. Och jag sitter och väntar på att Johanna ska ringa och berätta att mitt löshår har kommit !! Men det kommer nog imorgon! Jupp jupp, men men jag och mamma käkar ju GI mat nu, så när jag och pappa var vid farmor och farfar så var det snitzel, HEMGJORT potatismos och grönsaker, jag fick äta grönsaker och snitzel, suck! jag som älskar hemgjort mos ! :-O .. Men sånt är livet, vill man bli smal får man ge upp lite av det goda!

Nu i helgen så kommer Mathilda hit! Tessa ska på arvingarna, typ pansionärs band, men hon tycker om dom endå, så söt syster jag har!

Nej nu ska jag ta och dra mig till teven och titta på Brokeback mountain till minne av Heath Ledger!

Puss och kram!

image24

Tjenna

nu sitter man här i skolan, har fått mitt intyg nu så jag får sitta vid datorn på alla lektioner när jag själv känner att jag "behöver" det, men de säger ändå till mig att gå och sätta mig vid datorn. Som om jag är nån liten unge som de kan bestämma över när jag sak göra saker. Lika på alla utom en lektion får jag sitta där själv i ett hörn med en dator, ingen får sitta bredvid mig! Kul liksom, bli helt utanför :-P .. Men på Handels lektionerna så ska jag få ha Emma med mig så jag har någon att diskutera frågorna med. *Tack Karin*

Ja men vad kan man säga om det nya året? Mycket händer :-P ..

Jag satt och tittade i Sandras kollegieblock och hittade en sak som Julia skrivit förut, då när vi krockade, då skulle vi skriva ett brev till våran lärare om hur vi kände och så. Sen skulle vi lämna in det, Julias satt där så jag rev ut det.. Kändes som att det inte är meningen att någon annan ska läsa det ju, de är ju hennes egna personliga tankar över det som hände.

Jaja, nu ska jag fokusera på det Solveig snackar om.. Kram hej

Gott Nytt År :]

Jo, nu har jag ju inte skrivit på ett tag, men det har varit så mycket att jag glömt bort att skriva.

Julafton var helmysig :-) .. Nyår var roligt,

idag åkte mormor till sjukhuset, nått med hjärtat. Sen igår så körde johan i diket med bilen, inte vackert.
Men alla lever och mår så bra det går!


Måste gå till Elin nu, hon tjatar så hemskt på en att komma! .-D

                                                     
Johans Bil.                                                    Julaftonen :-)                              Nyårets utstyrsel.

RSS 2.0