Hejhej

Jasså, nu har jag läst att de ska göras om här på blogg.se , tydligen så är det många siter som uppdaterar sin layout, men jag har hört att vissa inte blivit så speciellt bra? Hoppas inte att de på blogg.se trasslar till det för mycket bara! :-)
Syster Tessa har varit här idag och spelat Wii? med mig! :-D ..Det var kul de!! Har även vart i stan en sväng med Julia och Max och fikat! :-) Trevligt trevligt!! :-D Imorgon är det dags för ännu ett äventyr mot Ludvika! Ska nämnligen hem till Johan, och vara barnvakt åt hans brorsa ;-) HAHA! Jaja, men vi kommer få det kul iaf! :-) Sen så ska vi kanske på Kalas på Lördag för Theo! :-) Storgrabben!! Ursch vad åren går snabbt, nu börjar han 1an till hösten och det känns som att det var igår som han var sådära liten och kramgo och knubbig :-) .. Barn är såååå söta! :-D
Jaja, men nu ska jag kila lite, ha det bra så hörs vi!
Puss och kram!

image27

Wii !!

Jadu, idag har jag inte gjort så otroligt mycket, bara setat och brännt ut Wii spel.. Sen så åkte vi till sandra och andreas en sväng, då snubblade Felicia i badkaret och svalde typ halva badkaret :-P Stackarn grät i typ 10 minuter. Nu sitter jag bara här och frossar med mina popcorn, nyss sett klart på Grey's + att johan nyss var här! :-) Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iaf med min mamma till Ludvika!! Skulle åkt till Jessica men tror inte jag har tid eller hinner :-/ Tyvärr :-( .. Men vi kanske hinner ta upp tiden någon annan dag eller gång? :-)
Nu är det dags för lite tv tittande sen sova! :-D

Här är det nytt på musik (igen) , väldigt sorlig video faktiskt! :-/
Handlar om en massa borträvade barn! :-(


Lite mer nytt! :-)
Vacker video :-)

Hon som sjunger kommer från Sverige!! Goo Swede ;-)
Dessutom sjunger hon riktigt bra! :-)

image27

Ny *Look* För Mitt Rum!!

skriv in det i historieboken gott folk för detta händer inte vilken dag som helst, imorn är det dags för att städa mitt rum!! Och så ska jag möblera om! :-D Har redan "skissat" runt lite på hur det ska se ut, har rensat garderoben hela kvällen typ, så det kommer bli finemang fint!! Just ja, måste ju påpeka att mammsen och pappsen köpte brorsans WII igår!! :-D Det är jätte kul! ^^
Jag installerade det idag, sen så stod typ mamma och pappa och spelade bowling hela dan, mamma höll på å vingla in i fönstret/elementet ;-) .. men dom var duktiga endå mina små päron! :-) Inte precis som om jag är så mycket bättre på bowling (bortsett från balansen!) Sen så åkte jag till Elins place och lånade super Mario som jag satt och spelade på tills mammsen och pappsen kom hem från deras visit i Gränje :-) ..
Imorn alltså, då ere städ/möblera om/ny look dag!! :-D det kommer bli trevligt, johan tror inte att jag kommer orka städa, men jag ska TILLOCHMED städa under sängen :-O HÖR OCH HÄPNA FOLK!!! (men vad ska man göra annars om man ska möblera om? Jag lovar, det hade inte blivit nån städning under sängen annars!) Haha :-D Hoppas bara att rummet blir bra i slutändan, så jag inte flyttat runt på alla möbler och till slut står alla på samma ställe som från början, då blir jag arg!! Men det ska nog gå bra! :-)
På torsdag ska jag ta en buss och åka till Jessica!! Hon är hemma från Växjö, och då måste man ju umgås :-) (Jag har ju tyvärr missat alla andra gånger hon varit hem :-/ ) men det kommer blii trevligt!! Hihi !!
Nej sova nu, måste upp i tid imorn och städa och dra till elin för att kopiera massa spel till WII ,
Just jaa, jag skulle ju köpa guitar hero här om dagen, men HELA blge hade slutsålt :S .. URSCH!!!

image27

hejsan

Idag var man i Grangärde på Påskmiddag hos morbror då! :-) Det var trevligt, kusins barn Liam var där, han hade vuxit jätte mycket sen sist jag såg honom!! Ja, imorgon är det dags för en "Familjen-Holmström-Påskmiddag" här hemma, alla syskon och respektive barn (utom theo och nanne, de e i stan än) Föresten, GRATTIS TILL THEO PÅ 7 ÅRS DAGEN , HURRA HURRA HURRA !! Måste åka in till Ludvika någon dag och köpa present, de e ju kalas för stor killen nästa helg! :-) jo just ja , måste ta upp tråden igen.. iaf så kommer alla syskon imorn och äter!!
Suttit och tittat på One Three Hill ungefär hela dagen, det är så otroligt bra! :-D ..
Även umgåtts lite med Johan, mina lilla sockertopp! Men han var tvungen att åka hem tidigt, eftersom han skulle på påskmiddag hemma hos sig , tyvärr , saknar han otroligt mycket!
80tals festen i onsdag var det roligaste jag varit på på länge!! Jätte kul ! :-D Mycket kännt folk också, så det var ju lyckad kväll :-) Lite småstrul, men det fixade ju sig så klart! :-D Hörde av mammsen och pappsen att de hade ropats mycket om "Folkan" på polisradion, men det var säkert all bråk som hände utanför, eftersom inget speciellt otrevligt hände där inne, utom en tjej som skulle spy typ var tredje sekund! ^o) .. Men men, synd för hon då! ..
Jaja, dags att sova nu.. Gonatt på er alla, ha en glad påsk!!
Kram på Kusin Emma, Mormor & morfar !! Puss och kram hejdå! :-)

(Min nya frisyr)
image21

Påsklov / 80tals fest / Musik

Idag får vi påsklov, ikväll är det 80tals disco ;) .. Ska vara där till 00.00 eller 02.00 när det slutar, om jag åker hem 02.00 åker jag med Carro. annars får jag fixa egen skjuts, men det kommer nog lösa sig! :)
Iaf, vi slutar 14.15, sen så ska jag hem och göra klart mina och emmas tröjjor och packa ihop en massa smink jag ska använda .. Måste ta med läppglanset och ögonskuggan iaf, kl 16.25 ikväll tar jag en buss in till stan och går upp till Johan och Johanna, ska fråga Johanna innan jag åker om hon kanske kan fixa min frisyr lite :) ? .. Sen så vid typ 20.30 så ska jag och Emma käka pizza på den nya pizzerian där det kostar 35:- inklusive dricka och sås, mums!!
sen 21.30 börjar det, på folkan! Ska skicka mms till Therese så hon får se hur vi ser ut idag också!! Det kmr bli en lyckad kväll ! :)

Sen så ska jag upp tidigt imorn, för då ska jag åka till stan och färga håret hos Johannas studio ;) Kmr vara lagomt trött :P Men men, sen så ska jag till Julia efter det. Det blir fullt upp hela veckan :D !

"Nytt" på musik fronten ! (Som vanligt)
Flyleaf - I'm so sick

Hejhej

Nu har jag nytt på musikfronten , igen!!!! =)
det är seriöst en super bra låt som fastnar på hjärnan! =O

Vi har lite slappveckor framöver i skolan, nästa vecka ser ut såhär:
Måndag = Lediga
Tisdag = Skola
Onsdag = Friluftsdag
Torsdag = Modevisning i skolan
Fredag = Teckespråk hela dagen


veckan efter det:
Måndag - onsdag = skola
torsdag - fredag = lediga


veckan efter det:
PÅSKLOV!


Chris Daughtry - Over You


Chris Daughtry - Home

Skolan

Nu sitter man här i skolan igen, ovanligt? Nej jag vet =P
Men vi ska iaf lära oss att göra en egen webbsida, det är trevligt det! =) Jag ska göra en om min "författar-karriär" typ, att jag lägger in mina texter (kopierings skyddat så klart!) och så lite om mig och så lite om annat. Men de kan ju lika gärna att titta här på blogg om det är så kul! =) men jag hoppas iaf att det blir en bra sida.
Vi ska göra den på Microsoft frontpage. Det har vi inte lärt oss någonting om än! =P intressant!!
Nu börjar ju våren närma sig med stormsteg, det är ljust länge på dagarna och solen värmer (oftast) men det blir nog riktigt fint snart! =) .. Trevligt trevligt, och jag måste ta att åka till Tesas någon dag, saknar Mathilda så himmlans mycket så det skaver i krpooen =P hahaha.

men men, nu måste jag fokusera! =)

Puss och kram , hejdå

RSS 2.0