sol och sommar sjö så blå!!

Hejhej!!! :-D .. Idag är det ytterligare en dag med sol sol sol så långt ögat kan nå!!! :-).. Jag sitter och tittar på tv, finns inte så mycket att kolla på.. suck..


(Bild tagen av Julia Halme, min bästa vän!)


Igår var de ju balen, och min lilla älskling Johan var ju på den, han var jätte fin!!! :-) .. Nyklippt och nyplattat hår , han var som taget ur en dröm!! (Fattades bara en vit häst!) hihihi, han åkte till balen med pappsen i pontiacen! :-) .. Helt underbart!!! .. Fast det var lite mycket spring och hoppande i och ur bilar, men det klarar man av efter några försök!!!! ..


   

min lilla prins!!!!!!!


puss och kram


vilda hilda

Haha kikade på syrrans blogg, och såg världens sötaste klipp!!!



Guuh, så sööööt mosters lillhilda är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min kära karl är på balen för tillfället, lägger kanske upp bilder imorn på hur söt han var!! :-) ..

Ska kolla Sex And The City nu!! ...

Puss och kram


FY I HELA HELVETE

Mjaaaa kul, var och käkade på Rozza med pappsen idag, å då så snackde vi lite och kom överens om att jag skulle ta moppen upp till farmor och farfar, men när jag kom hem hade hela inpakningen blivit ordentligt blodröd, det hade blött igenom!! I ren panik ringde jag först till min syster och frågade om hon kunde komma, men hon hade inte tid.. Då ringde jag till mamma på jobbet, och hon frågade om det inte fanns någon annan.. så jag ringde till Sandra men hon var på jobb-möte, så jag ringde till mamma igen och hon fick åka från jobbet .. Så nu vågar jag inte ta moppen till nyhammar, så jag sitter inne, igen .. suck..

Sitter och går igenom säsong två på Sex And The City!!! :-D .. Det är en otroligt rolig serie!!!!! MAHA ..
Synd att hon gjorde slut med mr Big!!!! .. Hoppas de blir tillsammans igen! :-)¨

Puss och kram


Dumma Max ..

Hejsan, nu sitter ni och läsar anteckningar från en otroligt trött tonåring, dröme världens läskigaste dröm, vaknade svettig ju!!!!!! Julia och Max var med, och Max var helt dum i huvudet! :-O .. Vi var på nån camping och skulle typ åka hem, sen så satte jag mig i våran traktor (?!) och skulle vila lite.. Då tröck Max igång den så den åkte uppför en sluttning.. Och så släppte han knappen (alltså en sån traktor som man styr med spak) och då flög den där traktorn ner igen, och slog en volt så hela hytten vart mos, när jag klev ur den så såg jag inget och armen var bruten och en massa mer i kroppen var inte precis som det skulle , minns lixom inte.. Och Max bara stod och skrattade!! :-O .. Och Julia hade panik, det var äckligt, de kan jag säga dig :-P ..

Jaja, sitter och tittar på Sex And The City nu! ^^ .. jag fick igång min TV igår! :-D .. Så jag kan titta uppe igen!!!!! JIPPIE

Imorn ska jag till skolan, mamma ska skjutsa mig, ska bli skönt att komma ut ur huset, men är nervös över att göra ett prov som ALLA andra redan hunnit gjort .. Jaja, kan ju inte få mindre än G iaf? .. Hoppas jag!! :-)

Nej, nu ska jag titta mer på detta, och sedan typ spela Sims eller något! :-)

Puss och kram


Home Again ..

Yeah, nu e man hemma , varit vid distriktan ..

Jag och pappsen åkte dit, mamma kom dit efteråt eftersom hon jobbade till klockan 2, och hon kollade på "såret" och gjorde en sårodling. Hon skulle skicka den imorn så skulle vi få svar nån gång i början av nästa vecka, men de säger att de ser inte ut som inflamation, men hon skickar det ändå för att vi ska vara säkra ... Men när hon tröck på stygnen och de så rann det ut en massa gojs, men det är nog normalt sa dom :-P ..
Japp japp, håller på att kolla på Cityaktuen , sen e de dags för Sex And The City igen!!! Redan hunnit titta på 5 avsnitt, det är såååå roligt!!! :-) .. Tur att man får något att göra nu när det är så tråkigt att sitta hemma ..
E sååååååå sugen på att gå upp och spela sims, men vill ju ha något i bakgrunden, typ musik eller TVn, men eftersom den inte fungerar så får jag väll vara nere och typ titta på TV och ha tråkigt :-P .. 

Neeeh, nu ska jag gå och äta upp mitt aldeless egna förgiftade äpple från Snövit! ;-) ..

Puss och kram


Distriktan ..

Mjaa, vaknade för typ en kvart sen, ringde till jobbet i morse, Åsa sa att jag inte behövde komma imorn heller, eftersom att min kära svank började blöda igår och göra ont igen .. Mamma tror att det spruckit!! USCH ... Jaa, när jag hade ringt till Marre (igen) så gick jag ner och då sa pappsen att jag ska till distriktan vid 2 tiden .. Hon skulle ta några prover .. Hoppas att man bara får nån nersättande medicin eller något så jag slipper ha ont .. Jaja, iaf .. Var vid Sandra och Andreas när jag började få ont och såg att det blödde, så jag ringde till mamma och pappa, de sa att de skulle hämta mig ( de var vid Anders och Lotta) .. Sen så kom dom och pappa tog moppen och jag fick ligga i baksätet hem!! (endast för att jag inte kan sitta i bilen, för hårda säten.) usch ja vilken kväll, men fick iaf låna Sex And The City av Sandra, jag har TYVÄRR fastnat för den .. Suck :-P ..  Jaja , nu ska jag sätta på TVn och titta vad som är på, sen trycka in Sex & ´City ..

Hörs !!


Puss och kram



Harry Boy och sol!!!

Mjaa, nu har det gått några timmar sen senaste blogginlägget, måste ju skriva GRATTIS MATHILDA PÅ 10 MÅNADERS DAGEN!!!!!!!! .. Mosters lilla plutt blir 1 år om 2 månader , gullungen!!!

Jaa, det är "Grävling-väder" säger mormor och morfar (som nyss var här) det är ju inte ett endaste moln på himmlen!! .. Och de sa att när det är molnfritt så brukar grävlingar ta u sin mossa från deras bo och låta det torka, komiskt.. 

Igår fick jag en Harry Boy t-shirt av mormor, den e supersöt! ^^ .. Och jätte skön, hon samlar ju kläder till barn i Estland, och då hade hon fått en kasse med massa NYA t-shirtar , så jag skulle få en massa mer, de är i storlek XL (eller XXL) och otroligt sköna!!! .. Tack mormor! :-D .. Vill verkligen ha fler av denna tröjja !! (fast jag får ju med andra tryck!) ..



Och jag MÅSTE till Sandra och Andreas idag, för de e ju stopp där vi tvättar håret, så jag ska låna deras badkar, HAR JAG BESTÄMT!!!!!! .. Och om mamma och pappa säger "Nej" då tar jag mopeden!!! >< . Så det så!! ..

Nej, nu ska jag slappa lite i solen!! :-) .. (orkar inte städa)

puss och kram


Tisdag 09:15

Gooodmorgon alla morgon pigga personer!!! :-D .. Hur är det med er idag då ? .. Jag är INTE uppe frivilligt kan jag ju säga iaf .. Vaknade för typ en timme sen av att mammsen skulle kolla inflamationen, suck!!! .. Klockan 20 över 8 på morgonen?!?! .. Jaja, iaf vi gick ner och tittade, och det visade sig att svullnaden hade gått ner och jag har inte i närheten av så ont.. Iprenen hjälpte väll trots att jag inte trodde på den.. Jaja, Emma fick säga till på Dollar eftersom jag kände att om jag skulle ha sååå ont så skulle jag inte orka ringa ett samtal klockan 8 på morgonen, men efter hur min morgon blev så kunde jag ju ringt ändå, men då hade Emma redan sagt till och allt var "Okej" .. Så jag fick väl ringa till skolan iaf, där svarade Marre!!! Han tyckte att det var synd att jag missade APU:n ... Men det gör inte jag !!! .. De värsta är väll att vi har mycket frågor som gäller APU:n .. Suck, men men, får väll nöja mig med ett G i kurserna .. Kan ju inte göra något gällande företaget om jag inte är där .

Nepp, nu ska jag börja städa mitt rum, så ser en TRÅKIGT TISDAG ut hemma hos mig .. Men ikväll ska jag till Sandra och Andreas (som vanligt) och titta på DH!!! :-D .. Måste ju iaf hålla den traditionen levande, antingen blir det pappa som skjutsar eller så får jag ta moppen (vilket låter bättre för då får jag köra hur lungt jag vill och jag har kontroll över guppen och vägen) men vi får se hur det blir! :-) .. Hörs om ett tag igen (säkerligen)

Puss och kram


Inflamation?

Mjoo, ni läste rätt !! .. Kring 6-8 tiden så fick jag otroligt ont där bak, och det blev bara värre och värre .. Mamma la om kompresser och dylikt, då såg hon att det blödde och var svullet, och lite blåmärken hit och dit .. men hon fick lov att ringa till nått sånt där "Snabb sjukvård" nummer, hon sa att jag skulle ta två alvedon och en ipren, och om jag hade feber efter det så skulle vi ringa igen och troligtvis åka till akuten .. Men som tur var så blev det iaf lite bättre av iprenen, men det känns ju fortfarande att det är något som är fel där bak .. Så imorn ska vi ringa till sjukstugan och jag kommer säkert få medicin .. Suck .. Jag kommer nog inte kunna åka te "jobbet" i veckan, det känns lite meningslöst om man får inflamation av att göra ingenting, vad får man inte då av att kuta runt och lufta och böja sig och göra ALLTING flera timmar om dagen? .. Men måste iaf till skolan på Fredag .. Sista teckenspråket, har ett stort prov då, så jag MÅSTE dit ..

Ja nu vet ni hur min kväll såg ut .. Inte den bästa jag varit med om , om man kan säga så .. Har inte haft sådär/såhär ont någonsin där bak .. Men jag måste se det positivt, när allt detta är över så har jag inte nå problem där mer, och det är värt alla tårar och smärta som jag kommer få utstå de närmaste dagarna!!! ..

Tack iaf för allting som du gör för mig mammsen, du är den bästa !!!!!!

Puss och kram



trollkvinnan mormor?!

Asså mormor är otrolig, hon e nog magisk!! ;-) .. Hon ringde för några timmar sen, och jag vet inte hur, men hon pratade på och slingrade och snörde och helt plötsligt så hade jag lovar hon att baka en sockerkaka och frysa in ? .. Japp, mormor är en trollkvinna, hon lurade i mig det! :-O .. Men men, det är ju inte så svårt .. Dessutom kan jag ju göra något mer medans jag ändå inte har NÅGONTING att göra i detta TRÅÅÅÅÅÅÅKIGA hus!! .. Jag avskyr detta bläck huset!!! .. Trött på att vara inne, försökte få mamma att skjutsa bort mig till Sandra och Andreas, men det gick inte.. Nu skulle man behöver trollmormor!! .. Och som STRAFF för att mamma är sååååå TRÅÅÅÅÅÅKIG så ska jag låna hennes kamera IGEN! :-D .. Och ta massa kort och redigera om, min kamera funkar knappt mer, antagligen så glappar batteri eller så är det slut efter 4 sekunder .. Usch .. Inte kul ..

Föresten, e det någon som ska se filmen om Tina Turner ikväll på 9an? :-) .. Jag skulle gjort de, men som "tur" är så får man ju inte igång min tv! ^^ .. Underbara hus!!!!


Jaja, ska ner och göra den där nedrans sockerkakan och sedan fota fota fota!!!!!!!!!!!!!!!!!



Sol, brygga och morsdag!

Mjaa, idag har det varit en UNDERBAR DAG, bättre än igår! :-D .. De fortsatte väll med brygg-bygget där nere, så jag ringde till mormor och bad om sockerkak recept, men så såg jag att det fattades en massa, så jag tog med mig Johan och åkte till ICA och handlade, sen när jag kom hem såg jag att jag glömt att köpa vetemjöl, då åkte vi till Konsum .. Sen började jag baka på sockerkakan, (den blev hätte god, tycker iaf jag!!) Sen så skulle jag göra en marängswisch, men den ligger fortfarande i frysen, för alla käkade pizza sen var alla försvunna x-D .. Lite komiskt :-P .. Men men ,det har varit en skojjig dag idag! :-) .. Hoppas att det blir lika fint väder imorn med!! .. Tänkte sno mammsens kamera (igen) och fota lite mer natur (igen!) men det var ju sååå roligt och min får inte till bilderna lika bra!! .. Jupp, de är nog morgondagens planer, med tanke på att jag måste sjukskriva mig från Jobbet imorn MED!! :-/ .. Ringde till skolan och sa att jag var hemma imorn, sen så har jag satt väckarklockan på 9 så ska jag ringa till Dollar imorn och säga det själv, så de inte får dålig vibb av mig eller något!! :-) ..

Men men, spela lite mer sims och sussa senare, MÅSTE ju komma upp när väckarklockan ringer, men FÖRST och FRÄMST ska jag gå och ta Alvedon igen, för nu börjar det göra ont!! .. Dumma bakdel!! .. Orkar inte sitta och inte kunna röra på mig när det e sånt fint väder, man blir ju 800° varm i kroppen då!!! Speciellt om man heter Holmström i efternamn, visst Tessa? ;-) ..

Puss och kram och godnatt


Bygga Brygga och ta hand om disk!!

Ja, idag var det Söndag då, tyvärr så vann inte Danmark, men i mina ögon så var han bäst!!! :-D .. Fast jag vet inte om den där ryssland var en sån höjdarlåt? .. Hmm ..
Iaf, pappa Johan, Johan, Johanna och hundarna är nere vid sjön, jag är uppe.. 'Fick otroligt ont i svanken när jag och Johan åkte och handlade, tur att vi köpte med Alvedon, annars vet jag ite vad jag skulle gjort!! .. Och jag tror nog tyvärr att jag måste stanna hemma från jobbet imorn, för när jag plockade disken för typ 10 minuter sen så gjorde de ont bara av att böja mig ner till den "andra våningen" , så jag blir nog hemma några dagar till . .Tyvärr , men men måste bli frisk och kry till sommaren ju!!! ..

Idag är det ju morsdag också, GRATTIS MAMMSEN!!! ( & mormor) :-) ..



Jag funderar på att göra en sockerkaka till mamma nu när jag ändå bara ska vara inne ett tag .. Men jag SKA ner till sjön har jag bestämt mig för!! Doppa fötterna och ta det som "första badet 2008" :-) .. Men först ska jag titta på Tila Tequila, på mtvs hemsida! :-D .. Jag tycker att den serien var ganska kul, och han Ashley var ju helt BLÅST!!! .. Mahahaha, jaja nu lär ajg sätta fart om jag ska hinna med mitt schema! ;-) .. FÖRESTEN VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR DET IDAG! :-D 

Puss och kram



Dagens!!

DAGENS KLÄDSEL: T-shirt, nylon strumpbyxor, cykelbyxor, kjol
DAGENS FRISYR: Två toffsar
DAGENS SMINK: mascara
DAGENS HÄNDELSE: Ehm, jag hade gräskrig med Kira!!
DAGENS LÅT: Simon Mathew - All night long
DAGENS VILL HA: Pengar, lov, pengar, katt!
DAGENS PLANER: sola, och tävlingen
DAGENS SKADA: Operationen
DAGENS DUMMASTE: Nala nockade mina stygn :-(
DAGENS DROG: Emma <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Johan! mormor, morfar, Salme.
DAGENS ROLIGASTE: Kira och Nala <3
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött och allergi
DAGENS FINASTE: julia <3
DAGENS KRAM: Mammsen ;-)
DAGENS PUSS: Johan <3
DAGENS FAVVO: Emma <3 Fonen <3 Johan <3
DAGENS SAKNAD: Göteborg ffs, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Inget köpt idag!! (Men igår, The sims 2 - djurliv)
DAGENS GODIS: Döskallar ;$ ..
DAGENS HUMÖR: glad!!!


Bra låtar!!

Jag hittade den underbaraste låten EVER på youtube, och självklart så ska det vara Titanic på bakgrunden!! .. Jag höll på att smälla av när jag såg den, underbar låt och underbar film, kan det bli bättre? :-)




jo det finns FAKTISKT en underbarare låt, DANMARKS BIDRAG TILL EUROVISION IKVÄLL!!!! Älskar verkligen den låten!! .. Så otroligt bra! :-) .. Den är bäst enligt mig (har iofs inte sett alla bidrag än, men jag tycker det iaf!!!!) .. Så ikväll ska jag sitta och hålla tummarna för Simon Mathew!!! *kärlek*



Ujuj, sitter och smådansar här i datastolen!! .. Han har såååååå bra röst, och låten passar honom!! :-D .. ÄLSKAR DENNA LÅTEN!!!! .. Nej, nu lä jag dra ^^ ..

Puss och kram


TÄVLINGS BIDRAGEN!!

Nu har foto-tävlingen nått mot sitt slut, fotona är färdig redigerade och vi fick oavgjort! :-) .. Lägger upp bilderja här hade jag tänkt så även ni får se hur hårt vi har jobbat idag!

Här kommer mina bilder :

 
   
   
   
  
  
    


Visst e jag duktig! ;-) ..



Nu kommer julias :

 
  
  

  


Jag tycker faktiskt att det var otroligt roligt att görra detta! :-) .. kul grejj, kommer definitivt göras om!! .. Nej men nu ska jag spela lite mer på min Sims familj, på bilden nedan ser ni hur deras hus ser ut (som tog mig 5-7 timmar att göra!) .. Sen ere Eurovision!! :-D :-D .. Hejja danmark!!!!



Puss och kram


TÄVLING!!

Jag och julia har en tävling, det började med att jag skrev detta :

" julia jag utmanar dig !
vi ( du och jag ) ska ta våra kassa digital kameror och gå ut och ta massa massa kort och lägga upp på bdb , sådanna som ovan & ego & på djur & massa massa mer . vi ska helt enkelt ta massa kort på en massa saker ! ( hänger du med ? ) och sen ska våra kära vänner rösta på korten, och jag ska skriva ut dem och sätta i de i ett album ! som ett minne att vi gjorde något tillsammans fast på olika platser ,

är du på ?
"

Och hon gick med på det efter många OM och MEN ;-) .. och nu har vi gjort en lista som vi ska ta kort på, men som vi skrev på msn så är det ju inte säkert att vi alls följder den listan ;O ..

Men jag lägger ut den här iaf! ;-)

UTOMHUS BILDER - MADDE VS. JULIA

2 bilder på huset, i OLIKA vinklar

5 OLIKA blommor (enskilt eller tillsammans är smaksak)

1 kryp (med tanke på att man kanske inte hittar kryp så lätt!)

2 soliga bilder

4 VATTEN bilder

2 sommriga egobilder

2 DJUR bilder

5 valfria bilder

detta var allting från mig så länge! :-)
Just ja, vi fotar från NU till 19:00 :-) .. Lägger ut bilderna då! :-)


Johan Och The Sims

Japp,  jag har ringt till Johan och bett han att åka förbi elgiganten och köpa sims till mig!! :-) .. Så ska jag spela det nu när han ska till Stockholm , och jag endast får sitta hemma! .. För tillfället så sitter jag och ser på "Cow Belles" på Disney, den är ganska bra! :-) .. Och nu knackade Joppe på dörren!! :-D .. SPELET ÄR HÄR!!! :-D :-D .. happy happy!! ..

men men, ska dra nu

puss och kram


Operationen - i punktform.

Ja som sagt var så opererade jag mig i onsdags, och det tänkte jag berätta lite om nu när jag har orken att hålla koll på min kropp :-P ..

1 . Dagen började med att jag gick upp och duschade med DesCutan, efter det så satte jag mig och väntade på att få åka iväg, fick inte äta mat då. Sen så åkte vi vid 7 tiden på morgonen, mot Ludvika Lassarett!!
2 . Vi kom dit, och fick sätta oss i väntrummet, efter det så tog det ca 40 min innan någon kom och pratade med oss.
3 . Sen kom en Narkos Sjuksköterska som satt och berättade alla olika sätt.
a) Söva ner mig,
b) Ryggbedövning , sömnmedel , lugnande,

jag valde ryggbedövningen och det eftersom hon sa att det var det bästa i mitt fall. Sen fck jag vänta mer ..
4. Efter att jag väntat ett tag så kom doktorn och hämtade mig och gick igenom operationen, sen fick jag vänta ytterligare .. Blev bara mer och mer nervös!! ..
5 . sen till slut så kom de och hämtade mig!!! .. så fick jag gå till operationsrummet, och där såå fick jag lägga mig på en massa varma saker, och så gick sköterskan iväg och hämtade saker (hon som skulle vara med mig hela tiden och svara på nmina frågor!) då såg jag lampan i taket, och de höll på att lägga fram saxar, då började tårarna rinna, sen kom hon och skulle sätta dropp, jag som aldrig gjort det förr!! (en gång, när jag var 3 eller nått) Sen gav hon mig lugnande eftersom jag var så ledsen, för de skulle ju köra in en nål i ryggen på mig, det gjorde ont!! .. Men jag överlevde ju tydligen! ;-) .. Sen så började de, jag tjålade på som jag vet inte vad, sen så somnade jag.
6 . När jag vaknade så höll de på att sy ihop mig, sen fick jag rulla ut på uppvaket och låg där i 3 timmar!! :-) .. fick inte plocka ur nålen ur haden förens jag kunede gå, så jag gick.. sen fick jag inte åka hem förens jag kunde kissa, så det tog ett tag .. men jag kunde det .. så pratade vi med doktorn sen åkte jag hem!! ..

Sååå gick det till! :-) ..

Puss och kram


Dagen Efter Operationen!

Japp, igår så opererade jag mig!! .. Och guh vad läskigt det var att vara där när de började plocka fram allt.. Men jag överlevde ju, har ont men det är väl ganska uppenbart att man har det efter en operation.. Vid 6 imorse vaknade jag och kunde knappt ta mig ur soffan för att ta medicin, herregud jaa!! .. Men som tur är så har jag fått låna en krycka av mormor, eftersom vi ska till brorsan som fyller år idag, så jag kan ta mig uppför alla de där trapporna upp till hans lägenhet! :-) .. Och jag är så OTROLIGT sugen på att spela sims, men har ingen lust att kuta upp och ner för trappen endast för sims, synd att vi inte hade en ledig data som jag kan installera det på!! ..
Mjaja, ska iaf titta på film HELA dagen idag igen :-/ .. Det är trååååkigt!! .. Men men, vad kan man göra? ..
Jaja, hörs!!

Puss och kram



I Wanna Grow Old With You.



Den låten om NÅGON låt är otroligt gullig!! .. (Det är westlife som sjunger den orgialt!) Jag får värsta gåshuden när jag lyssnar på den! :-) ..
Det finns faktiskt otroligt mycket musik som man kan beskriva sina egna känslor genom, jag tycker att musiken är den bästa upptäckten någonsin!!! .. ( + film dårå, men endå!) nej, nu ska jag vrida på skärmen bort mot sängen och kojsa med Kajsa-Stina (Maja) , har en jobbig dag att se fram emot!! :-) .. Hörs väl, eftersom jag inte ska göra så otroligt mycket annat än vara hemma, kalas och marken de närmsta dagarna! :-) ..

Natti natti

Puss och kram



Första dagen på jobbet!

Good kväll, äntligen hemma efter en lång och slitsam dag!! .. Som sagt var, har ju varit på APU idag, och det var otroligt jobbigt eftersom att vi inte varit så vana med det, vi stod i flera timmar och höll på med en och samma sak, jag spyr så fort jag ser det sället kan jag säga!! ,.. Men tur var så fick vi sluta när vi var klara med det!! .. Tack och lov för det! :-).. Guuh ja, nu är det bara TVÅ DAGAR kvar tills operationen, det börjar bli läskigt!! .. Men inte får man vila heller, på torsdag fyller brorsan år så man måste dit och gratta, och på fredag hade emma typ räknat med mig att gå på marken, jaja får väl gå ett tag iaf! ..

Föresten, så sov jag ju över vid Johan och Johanna inatt, för att komam i tid till jobbet, och för det första så kunde jag inte somna igår .. Sen imorse vid typ fem tiden så vaknade jag av att något gick i kras, kändes som om det var mitt huvud som exploderade!! men det var bara hektor som hade ner en lampa i fönstret, jag höll iaf på att dö!! två meter frå huvudet ett högt kras, tänk er liksom!!!!!!

DAGENS KLÄDSEL: Mjukis byxor, grått linne, dollar tröja
DAGENS FRISYR: Bakåt , uppsatt i snodd och hårklämmor!
DAGENS SMINK: ingenting!
DAGENS HÄNDELSE: Emma skar sig i ansiktet utan att vi kan säga hur det gick till!!.
DAGENS LÅT: Skillet - Last Night/don't say goodbye
DAGENS VILL HA: Pengar, lov, pengar, katt!
DAGENS PLANER: SOOOOOVA
DAGENS SKADA: Fötterna , efter att gått  hela dagen, + knäna för jag har stått på knä mer än halva dagen!
DAGENS DUMMASTE: Johan som dissade mig! xD
DAGENS DROG: Emma <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Emma!! Johan! Anne! Elin, Angelica, Sebb, Jonis, Malin, Tommy , och resten från dollar.
DAGENS ROLIGASTE: Ungen med kulorna!!!
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött och värkande fötter!
DAGENS FINASTE: Emma <3<3
DAGENS KRAM: Sebb kramade om mig , vet inte varför!!
DAGENS PUSS: Johan <3
DAGENS FAVVO: Emma <3 Fonen <3 Johan <3
DAGENS SAKNAD: Göteborg ffs, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Köpte inget idag, eftersom vi fick drickan som vi drack!
DAGENS GODIS: Smakade nappar med Emma <3
DAGENS HUMÖR: Trött, ont i fötterna, men dock glad!!!

Ja det var allt från mig för denna gång, nu ska jag slänga upp mina illaluktande fötter på bordet och falla in i en djup koma och inte vakna förens det står mat på bordet!!! :-)

Puss och kram


Dagens!!

DAGENS KLÄDSEL: Mjukis byxor, gult linne, svart lååång tröjja.
DAGENS FRISYR: Nytvättat och nyurdraget löshår (alltså korthårig igen!)
DAGENS SMINK: ingenting!
DAGENS HÄNDELSE: Flisa började vissla.
DAGENS LÅT: Skillet - Last Night/don't say goodbye
DAGENS VILL HA: Pengar, lov, pengar, katt!
DAGENS PLANER: SOOOOOVA
DAGENS SKADA: Knäna gick inte att böja efter 1h 45min ute i kylan
DAGENS DUMMASTE: Emma som sa att jag var dum!!.
DAGENS DROG: Emma <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Emma!! Andreas, Flisan!
DAGENS ROLIGASTE: Flisan! ;-)
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött som ett svin!
DAGENS FINASTE: Emma <3<3
DAGENS KRAM: Från Flisan! ^^
DAGENS PUSS: Inte fått nån :-(
DAGENS FAVVO: Emma <3 Fonen <3 Flisan <3
DAGENS SAKNAD: Göteborg ffs, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Loka i skolan! :-)
DAGENS GODIS: Fick av Solan eftersom det e standard!!
DAGENS HUMÖR: Trött, glad, febrig, BLÄÄ


Home and exhausted!

Hello boys and girls, varit vid bror min nuuu! :-) ..
Faast det blev ingen cykel, kom typ upp för baken på gården så hade jag tappat regnbyxorna (som inte har resor och är i storlek 48).. Så jag fick gå ner igen och hoppade på mopeden, och det underlättade inte, för jag hade faen häng endå fast jag satt på mopeden!! .. Tänk er, nådde inte ner till marken!! .. Fy vad drygt det var .. Jaja, sen så lekte jag en massa med Flisan! Hon är sååå söööt!  ... Andreas berättade att han hade gått runt och visslat, och att hon hade visslat lite då..Så jag satt och trugövade på hon, och tillslut så började hon vissla tillsammans med mig!! :-) .. Gulliga busflickan min!! .. Och nu 2 timmar senare så är jag hemma igen, och tänker sätta mig och titta på Pretty Woman, PÅ RIKTIGT den här gången!!




Föresten, GRATTIS Jennifer till körkortet!! :-) .. Det var kul att åka lite med dig imorse! ;-) ..

Och just det!! .. Var på stan med Emma idag ju, för vi fick ju sluta tidigt.. Så hittade jag mina drömskor, har tittat på dom många gånger, nu du mamma.. Vi ska shoppa skor!! .. Dessa kostade 900:- upp där på Gallerian, men nere på Team Sportia (eller intersport) så kostade den 500:- .. Gissa vart jag ska köpa dem? :-) .. Kolla bara hur skööööna de ser ut!! .. Otroligt bekväma skor!! <3

 


Mjaja, nu ropar min sköna dam (Maja) & min sköna säng!! :-) .. Dags att sussa, skriver imorn efter teckenspråket slutat vettni..

Föresten, jag börjar nog bli lite nervös över operationen, men jag vet ju att den kommer gå bra!! .. Jaja, nu ska jag slita mig.. (Först ska jag läsa lite bloggar,)

Puss och kram , natti natti


I'm cykling in the rain!!

Japp, det är just det jag snart kommer att åka och sjunga..
Det verkligen öser ner vatten från himmlen här, och jag ska ut och cykla, galet kan ni tänka.. Men jag SKA .. Inte ska några droppar vatten få stoppa mig?! .. Jag har ju faktiskt börjat mitt nya liv, PÅ RIKTIGT nu.. Ska faen vara smal och hålla mig smal efter sommaren iaf ..
Jag har lagt det ´till efter sommaren så jag hinner och orkar gå ner allt som behövs.. Och jag tycker att det går faktiskt bra! :-) .. Jag tänkte trampa bort till Sandra och Andreas, men först måste jag ju ringa och kolla om dom är hemma!! .. Så om ni väntar en micro sek. så ska jag kolla efter! ;-) ..

Snackat med bror min nu, så snart så äre te och hoppa på hojjen!! .. Måste först hitta massa VARMA kläder, håller på att förfrysa, och jag är inne!! .. Jaja, haha Andreas e la kul han, jag ringde och fråga vad de gjorde, och sandra var bort på nåå gympa grejj.. Å då sa jag "Jahaa. ." då sa han "Vadårå? Kan du inte hälsa på brorsan din? Erkänn du ringde för att fråga efter sandra!!!!!" Och jag baa " Men neeh, jag ringde och sa att jag skulle dit, annars hade jag inte sagt såhära¨" .. Gulliga vi är!! ^^ .. Nej men jag lä ta och dra mig, och som ni ser på bilden nedan, så ere jag som cyklar där.. Fast i japansk stil.. i japan.. eller nått!! xD..



Puss och kram


The Notebook <3

Ja hej igen gott folk, tjejjur och pöjkar, jag ska alldeless strax ta och titta på The Notebook , men först tänkte jag ge lite credit till min syster som försöker sälja sitt löshår, så om DU är intresserad av det, så ta en titta häär -> Tessas blogg.
 Jajjemensan!! :-) .. Föresten, länken till The Notebook är till min och min kompis Elins "Film-blogg", vilket vi inte uppdaterat på på evigheter!! .. UJuj, men jag lä ta å titta på fler filmer och lägga upp där, så om ni vill se på roliga filmer, (mest sorligt och läskigt) så ska ni titta på våra resencioner! :-) .. Blahaa, när jag läser min egen recension så blir jag helt tårögd, MÅSTE se filmen, och ni som inte sett den.. GUUUH GÅ Å TA OCH HYR DEN ELLER KÖP DEN ELLER LADDA NER DEN OCH TITTA PÅ DEN! JAG LOVAR DU BLIR INTE BESVIKEN!!!
 


Mahahahaha, jag typ döööör!! .. Guuuh va kul det var!! .. Asså, väldigt bra dansare, men guuuh vad man inte var riktigt berädd på den där städaren som kommer in!!! .. Klippet nedanför är otroligt värdt att se på gott folk, otroligt värd det!!



Nej, nu ska jag ta och logga in på "filmgluttarna" och skriva lite nya resencioner!! :-) ..

Puss och kram


Good morning sunshine ...

Good middag, har haft svenska och gympa på morgonen, vi hade brännboll!! Maha! ^^ . Det var kul att stå och frysa ihjäl, eller INTE! Mjaaa, nu är det bara imorn kvar, sen har vi inte skola på 2 veckor, eller aah, vissa av oss .. Jag är på APUn måndag och tisdag, sen så är jag i skolan båda fredagarna.. sen är jag hemma och sover!! x) .. Det är soft!! Och så är det bara 6 dagar i skolan efter det sen är det sommarlov!! .. Vilket känns riktigt lite för att vara 4 veckor?! .. Usch vad jag är trött idag, som jag varit i flera dagar nu!! Typ sover hela tiden känns det som, fast man ändå är vaken? .. Det går inte ihop och jag blir bara mer trött av att  tänka på det!! .. Emma pemma sitter här breve mig!! Det är soft! :-) .. För med hon så går tiden mycket fortare! .. Oja, nu hoppas jag att det blir som Solan sa, vi kanske ska flytta lektioner hit och dit för att Lotta är sjuk (ooooh så synd) och så slutar det med att vi slutar 14:15 idag , och det gör inte mig ett skvatt ledsen om vi gör de!! Jag blir bara glad över att få åka hem och lägga mig och sova! :-) ..  Typ slänga i lite mackor i rosten och koka mjölk , mumma!! Det kommer bli wunderbart!!
Men tyvärr så finns det inget kul att glutta på på TVn, så jag får väll ta mammas bärbara upp på mitt rum och typ koppla ihop min och hennes data så jag kan glutta på film! :-) .. The Notebook är nog prio ett!! Eller Norbit, minns inte vilka fler filmer jag har i datan sååå :-) .. Det kommer bli mysigt!! :-) Och så kommer jag smsa med gull-Emma <3 .. Så jag kommer ha fullt upp idag jag, och sova, ååhh sova!! Guuh va skönt, nej nu lä jag ge mig med å tänka på att sova, sitter och gäspar käkarna ur led!! Fick tom. Emma att gäspa! ;-) ..



Jaja, uppdaterar lite seeeenare! ;-) ..


Puss och kram


Nya Sommarmodet?



På denna bild kan vi se några utav de sommarplagg jag vill ha!! (Dvs, skorna på denna bild!) 
Ett par röda cv's (eftersom jag tycker att de är enkla och bekväma!!) och en vit veckad kjol! .. Fast jag har en vit veckad kjol, som min mor och syster avskyr!! Men jag funderar på att korta av den, och grejja till den .. Fått den av mormor så jag kan ju inte säga vart den är köpt, för den är nog otroligt gammal!! (+ att jag har fastnat i cykeln med den någon gång så det är oljefläckar och repor, så det blir nog bra att klippa av den så den blir kortare!) och sedan kanske dra på sig ett par strumpbyxor och någon passande t-shirt.. Kanske enfärgade gula linnet som jag för tillfället har på mig, eller något i den stilen .. Och sen så flyger min lilla smiley's scarf (från www.blammo.se som jag köpte på vero moda i deras 25:- korg!) upp runt halsen, och mina snygga solbrills, sen hoppar man på cykeln och ser sommrig ut, hur tycks det passa säg? :-) ..

Nej nu ska vi göra något på Näthandeln, som jag och Emma inte kan göra med tanke på att ingen av oss har bok med sig!! .. Men men, nu lä jag slita mig, håller på att somnar !!

Puss och kram


Dagens!!

DAGENS KLÄDSEL: Gråa Jeans, Svart tröjja, gult linne och adidas skor.
DAGENS FRISYR: uppsatt i en slarvig toffs bak, och sprayad lugg.
DAGENS SMINK: ingenting!
DAGENS HÄNDELSE: -?- Återkommer.
DAGENS LÅT: Madonna & Justin - 4 minutes
DAGENS VILL HA: Pengar, lov, pengar, katt!
DAGENS PLANER: Sola!! Sova ;-)
DAGENS SKADA: Mina byxor gick sönder!!! :-(
DAGENS DUMMASTE: -?- Återkommer.
DAGENS DROG: Emma <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Emma!! Julia :-).
DAGENS ROLIGASTE: "Hur många kulor?"
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött som ett svin!
DAGENS FINASTE: Emma <3<3
DAGENS KRAM: Inte fått nån :-(
DAGENS PUSS: Inte fått nån :-(
DAGENS FAVVO: Emma <3 Fonen <3
DAGENS SAKNAD: Göteborg ffs, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Ingenting!!!
DAGENS GODIS: Förbud >_<
DAGENS HUMÖR: Jag är glad men trött!


1 vecka kvar!!

Sitter i skolan, har svenska.. Men jag är klar med kursen så jag sitter här framför datorn och försöker få tiden att gå lite fortare!! Mjaa, Igår cyklade jag bort till Sandra och Andreas, tittade på DH med sandra sen drog jag hem igen!! Det har börjat blivit lite tradition att titta på DH där! ;-) .. Eller hur sandra?! :-D .. Och som jag sagt (några gånger nu) så tänker jag skaffa en EGEN katt efter sommaren! :-) .. Visst jag har Maja, men hon behöver sällis!! Så jag ska ta lite utav mina jobb money och krock money och köpa en katt! :-) .. Det blir väl mysigt? .. Jaja iaf, fick veta på Svenskan att vi skulle göra ett arbete istället för ett nationellt prov, och arbetet har 7 punkter och man ska utgå från ett häfte på flera 100 sidor!! (inte bokstavligt).. Ena punkten innebär en berättelse, en annan punkt innebär mitt drömyrke, en annan är jämnställdhet.. Och så vidare i ledet, och allt detta ska vara klart om 4 veckor!!!!!!!!!!!!!! .. vi får se om jag gör det, de är ju frivilligt, men jag ska ju endå så vara hemma ungeför hela APUn, så jag har nog tid till det!! ..
Nu är det bara 1 VECKA kvar tills jag ska operera mig, och jag är inte nervös!! Bara lite skrajj över hur ont det kommer göra efteråt, tänk er, jag får säkert lov att låna mormors kryckor om jag ska kunna ta mig framåt! xD .. Men det ska nog gå bra, man ska inte klaga öve något som man väntat på så länge efter att få!! ..
Och jag har tappat suget att gå upp så tidigt varje morgon!! :-S . .Alltså, jag är som en död sill hela dagarna nu!! Orkar inte med skolan mer nu när det börjar närma sig sommaren!! .. Bläää, och så nästa vecka på APUn när jag ska vara där innan operationen, så måste jag gå upp ännu tidigare!! BLÄ BLÄ BLÄ .. Jaja, man får väll leva med det !!

Nej , nu pallar jag ingen mer data Har ju faktiskt data ända till kl 2 idag :-S .. Hela dagen alltså!! ..

Puss och kram


Desperate Housewives!!

Idag så började dagen bra!! Först hade vi nationella prov i matte, jag och emma var som vanligt klara samtidigt, så vi smsade till Johanna och hon var fortfarande henna, så vi gick dit och tittade på TV!! Johanna drog och jobbade, så vi fick låna nyckeln!!
Nu skulle jag skriva här att Veronica skyllde allting på Hanna bara för att Veronica inte hade nån APU skit grejj och måste vara på disponentparken i gränges, så de så!!
IAF, sen så gick vi ner på stan och köpte allergi medicin, Emmas var slut och jag höll på att klia ögonen ur mig!! Men nu är det bra!! Sen gick vi upp igen (efter att vi lämnat nyckeln) och sen så började engelskan, och nu sitter jag här och väntar på att Handeln ska börja! Har varit på Dollar och snackar nu att jag inte ska vara med från och med onsdagen, haha kul kul !! Men men, vad ska man göra? Allting för operationen vettu!!

Puss och kram


Desperate Housewives och bilder!!

Här sitter jag och glor på DH
och gör om en massa bilder!! Tex. en på Lill-Hilda som jag tog från syrrans blogg, jag tyckte att Mathilda var sååå otroligt gullig att jag var tvungen och fixa till bilden! :-) .. Jag menar, kolla bara vad urgullig hon äää!!! :-D .. Sååå stolt över att vara moster till denna klippa! :-)



Och här har vi en liten härlig bild på Felicia! ^^ .. Jag tycker att hon ser sååå galet gla och gooo ut på denna bilden!! fasters lilla gooo-bit! :-) .. Ska nog cykla dit idag! ;-) .. Det enda hon säger är typ namm-namm vilket betyder mat och gottesaker! :-P.. Gullunge! :-)



Och sååå har vi den bästaste människan i mitt liv!! :-D EMMA LINDSTRÖM <3<3<3.. Guhh vet vad jag hade gjort utan denna lilla tjej, tänk hur tråkiga lektioner jag skulle haft!! Gumman, du betyder guld!! Älskar dig! :-)



Jaa, nu ska jag ta å titta på DH och sedan ta en cykelsväng bort till Sandra och Andreas! :-) ..

Puss och kram


Mode akuten!!!

  
 


Maha idag har jag och Elin lekt mode-akuten!! Vi tröck in Emma i en provhytt och sen så slängde vi in en massa kläder som VI inte tyckte passade Emma, det var otroligt roligt!! Hon är storlekarna xs & 34-36, vi drog på hon , S & L & XL.. Det var otroligt roligt!! Men dagen började iaf med att vi hade engelska, då fick vi våra engelska nationella prover, jag hade G-VG! Sen så hade vi Projekt & Företagande, och då hade vi ett prov! Jag och Emma var snabbt klara, så vi kutade med Elin ner till Tanka och hoppade på en buss därifrån till Dollar Store (Skulle berätta att jag inte kunde vara med på APUn med tanke på operationen i svanken) sen så käkade vi en varsin pigelin, och efter det så drog vi upp på stan igen och började med mode akuten! ;-)  (PS, VISSA KLÄDER TOG VI SERIÖST PÅ ÄVEN SÅ BLI INTE GALNA OM NI HAR NÅGOT AV PLAGGEN!).. vilket nu får se bilder ifrån både ovanför och nedanför!!

              


guhh ja vad kul vi har haft det idag, vad skulle jag göra utan dig Emma? :-) Maha, kommer inte klara sommarlovet!! Jag lovar, jag kommer verkligen inte klara av att vara utan Emma i flera månader.. Gissa vem som kommer spendera mycket mer tid i Smedjebacken i sommar ? .. Jo jag!! :-D .. Måste ju vara med min Emmapemma!


Måndag & Sluta tidigt!

Japp ni läste rätt! Idag slutar vi extra tidigt! Eftersom vi har ett fältarbete med Solveig idag så får vi göra det, och eftersom att jag och Emma ska fråga mamma så behöver vi inte precis anstränga oss så himmlans mycket!
Jaja, för tillfället så har vi engelska, och jag sitter och läser en bok för jag måste göra en bokrecension. Blä blä blä har tröttnat otroligt mycket på skolan nu!! Bara för att det är 4 veckor kvar .. Blä blä blä .. Och så har jag tappat bort en bok osm jag lånat i bibblan! :-O .. Men den kommer nog fram snart, har ju vänt upp och ner på hela mitt rum efter den så snart så hittar jag den!! Inte för att jag kommer skriva om den, för det kommer jag inte hinna.. Blä blä blä..
Posetivt att vi slutar senast 11.45, och det går en buss 11.15 så den SKA jag hinna med! Annars blir jag riktigt arg! ..
Då kanske jag kan ta en buss till syster min!! Om hon är hemma, och vaken, och sugen på att skjutsa hem mig ;-) .. Vilket jag tror NEJ på alla de tre kraven! ;-D..

Jaja, men nu ska jag ta och göra det jag ska!!



Japp, nu har jag läst boken och gjort en rapport, den var lite konstig, men men!!

Jag är trött!! ^^


Puss och kram


Söndags skojj!

Mjaja, nu tänkte jag bara säga hej och ursäkta för dålig uppdatering, fyller på imorn om helgen och bilder och mer mer mer .. Nu är jag trött som ett svin, så jag tänker kojsa!!
Vi hörs imorn allt folk!

Förlåt Tessa för att jag skrev rumpområdet! ^^


Puss och kram



Fredag och operation!!

God dag, god middag, god afton, god kväll! :-)
Japp, nu har jag fått hem papper om operation, det gick fort för dem att skicka det när de fick reda på att de missade mig på listan. 21 maj så ska jag opereras! :-) .. får inte äta från klockan 24:00 på natten, och får inte sova själv första natten! xD .. Tiden är 07:45, haha kul kul jag opereras medans alla andra är på APU! :-D .. Men jag kommer inte kunna vara på APU:n för resten av veckan, och säkert inte veckan efter .. Vem pallar att gå å lyfta och flytta saker 8-16 5 dagar i veckan när man opererat sig i rumpområdet? .. Nej tänkte väl det!!

Jaja, nu ser jag på OC, så vi hörs! :-)

Puss och kram


Torsdag & emma <3<3

sitter i skolan (som vanligt) men ovanligt att jag sitter bredvid emma vid datan, det är ett tag sen nu!! ..
Emma sitter och dansar till "shake that as for me" jag tror att hon fastnade för det när jag skickade ett sms när hon gick långt framför mig:
I can see you, skaka rumpan!" Tillbaka fick jag: sluta titta på min rumpa!!!! Emma min lilla guldgruva <3<3
Men men, någon som såg Grey's igår? Det var lite sorgligt och bra och gulligt .. Synd om Lexie som blev kär i Nick (vad jag fattat) sen dör han!! .. Hmm jaja, sånt händer .. Guuh undra vad Derek tycker att Meredith inte vill att han raggar på andra, när han precis hånglat med en tjej!! Jaja, killar säger jag bara .. Mm, vart å tänka på Johan, han som e i gbg, ujuj det e långt bort ..  Jaja .. Vad sak folket göra i eftermiddag då? :-) .. Själv tror jag att jag ska hem och hoppa på cykeln och cykla runt Bysjön .. Men det är bara KANSKE (Vilket oftast betyder, jag kommer inte orka) ;-D .. Och lilla emmis är och klipper sig och färgar håret! :-D .. De e Milla som gör det så då blir det någ skiiit snyggt! ^^ ..

Nej, nu ske ja å göllungen ta å gölla oss! ;-D ..

Puss och kram


Grey's & emma <3


Japp, nu sitter man och kikar på Grey's. Det är väldans spännande!! 'Och guuuh vad jag saknar Emma!! ..
Även fast att jag träffade hon förr idag! Och nu blidde det lite bråk här på grey's, men gud vad jag väntar på DH!! ont i magen ju utav det!! Jaja, sitter här med elin iaf, det e trevligt! :-)..

Jag har ingen bloggork, skriver bara att det var ett kul kalas idag, och nu ska jag sussa natt!!

puss och kram



Onsdag - DH och kalas!!

Shiiiiiit vad desperate housewives var sorgligt/läskigt/hemskt/gulligt!! .. Det sorgliga & hemska och läskiga kan ni ju räkna ut, men det gulliga var väll att alla försökte hjälpa varandra, och att de flesta blev sams!! .. Men guuuuh vad hjärtat klappade hårt när man såg att Helens hus var bort! :-O .. Det som familjen Scavo satt gömda i!! Förstår att Lynett skrek och skrek och grinade!! .. Usch!! .. Jag tyckte iaf att det var sorgligt som satan!! .. Usch, nu måste man se på det nästa vecka också!! ..

Men men , idag så är det ingen vanlig dag för idag är det Felicias födelsedag, hurra hurra hurra !! :-D ..
Japp, idag fyller flislisan 1 år!! :-D .. Lilla tjejjen blir stor! ;-) .. Så jag ska försöka hinna med 13.45 bussen, så jag kan åka till dem tidigt och gosa med flislisa så att Sandra och Andreas slipper bry sig så mycket om att ta hand om hon nu när de håller på att göra i ordning för kalas! :-) ..
Jag var där igår, och såd DH med Sandra, då fick jag se hur man gjorde prinsesstårta!! :-) ..
Först så gjorde man en helt enkel tårta, sen drog man på grädde uppepå, väldigt mycket grädde .. Sen så gjorde man en kula, sen tog man fram marsipanen och drog över och grejjade sen så var det klart och finfint! :-D ..
Flislisa får en rosa tårta! :-) .. Och den rosa marsipanen luktade/smakade jordgubbe!! .. Det luktade jätte gott!!! *MUMS* Hihi!! ..

Och nu just i detta tillfälle så är Johan i Gbg :-( .. Med klassen, och de kommer inte hem förens på fredag!! :-O .. Och det är långt! xD .. Visst, vi hade nog inte träffats före det, men nu är han inte bara 2 mil bort.. nu är han flera kommuner och län bort!!! ..

Nej, nu ska jag dampa med Emma, Emmis & Therese! :-)

Puss och kram


Tisdag och desperate housewives!

hejsan alla goa å glaa! :-D .. Idag så är det tisdag, och med det menas det att det är Desperate Housewives på TV ikväll!! .. Och jag tänker verkligen inte missa det denna veckan!! Tom Emma ska titta, så då är det stort!! För Emma hatar DH, men hon tyckte att det verkade spännande idag!! ..
Igår när vi slutade skolan så sa jag till Therese, Sandra och Emmis:

Jag: My friends are you coming?
(Mina vänner, kommer ni?)
Therese: Are we your friends? .. Thats COOOL!!! (Med verklig inlevelse.)
(Är vi dina vänner? .. COOLT!!)

Haha, lilla knäppis Therese, hon är ju som hon är! :-)
Nej nu ska jag göra en jävla rapport!! ..

Puss och kram


Saningens ögonblick & Egoina!

Wow, något man verkligen ser fram emot!! NOT .. Det är så otroligt hemskt med data från 12.45 till 16.00 Det är lixom lite frustrerande och så blir det varm och tjatigt!!!! Usch ja .. Nepp, nu ska jag gå in på Aftonblandet och kika på vad som finns nytt här i världen! ..
Läste lite om "Sanningens ögonblick" .. Det är ju sant, svenska folket älskar att le åt andras liv .. Stackars de anhöriga som sitter och får höra allt som sägs mellan personen i sig och programmledaren.. Jag skulle inte klara av att sitta och höra!! Fast den där Sofia som var i helgen.. Med sin kille, hon fick väl skylla sig själv, har man haft 5 år tillsammans och inte vet vissa grejjer än, då är det inte meningen att man ska veta det heller!! Visst, stackars dem.. Buhuu .. Men hon får väll skylla sig själv att hon gick med på att sitta och höra allt som sades!! ..

Även programledaren Pontus Gårdinger är märkbart berörd.
Han påpekar gång på gång för Linus att han kan avbryta spelet.

"Tufft för henne"

- Det var väldigt tufft för henne, det märkte man.
Jag tyckte att det hela var på gränsen, faktiskt.
Det kändes verkligen i magen när vi spelade in programmet, säger Pontus Gårdinger
(taget från aftonbladet.se)

Tror jag inte ett dyft på!! Han älskar det!! Det får ju tittarsiffrorna att gå upp och det är vad som ger han lön i slutet av månaden!! ... Man blir inte en programledare för ett sånt program om man inte är berädd på sånna saker!! .. IDIOTER .. Visst, det kanske var synd om hon, men hon gjorde det frivilligt.. Att de inte kunde påpeka det? .. Hon hade ju kunnat gått ut? Jag såg inga snören som höll fast hon! .. Så det så! ..



FÖRESTEN, har ni sett hur spännande det blir på DH imorgon?! :-O .. Typ pistoler, falla i trappen, personer gråter, bilar flyger!! .. Massa spännande, så detta avsnitt får jag INTE missa!! :-) ..
föresten, har ni tittat på Egoinas blogg än? :-P .. Jag tycker att hon har hysteriskt roliga samtal med sina kunder!! .. Visst, man kan ju inte veta om de har hänt eller inte, men det skulle inte förvåna mig om de hade hänt i verkligheten!! .. det är ganska många som börjat ta efter hennes blogg, samtal och skämt.. Jaja, hon blir iaf poppis av det! :-P ..

Köpte en Frida tidning igår, och i den kunde vi hitta ett inlägg om allas våran Kenza ! :-) ..
Det var lite häftigt att se en som man bevakar på bloggen i tidningsformat, det gör hon mer verklig!

Jajaja , nu ska jag sluta skriva text ;-) .. BLABLABLA, vem orkar läsa lixom? :-) ..

Puss och kram

image64

Måndag Igen. 7 månader åxå!

Nu är det månad igen!! Sitter på ARL igen! :-) .. Jag och Emma har bestämt att vi ska åka till Gbg i sommar, Therese ska nog åsså med! Vi ska till Liseberg!! :-D .. Det kommer bli otroligt roligt tjejjur! :-D .. Jaja, vad mer ? .. Igår så kunde jag inte somna, mitt rum var stekhett och så låg Maja på halva min säng, och Elin i den andra.. Så typ kring halv 11 tiden gick jag ner, mamma och pappa hade kommit hem då så mamma fick lägga om svanskotan på mig , tydligen så hade det spruckit mer nu ? .. det gör otroligt j*vla ont!! Hoppas att mammsen tar och ringer till dem i Falun!! Igår var det ju hääärligt väder ute!! Och idag när man vaknade så var det grått, blää .. Ledsen man blir!!!
Idag firar jag och hjärtskruttet 7 månader! Tiden flyger iväg känns det som! :-) .. Men så länge man har kul så går ju allting bra!

16 skoldagar kvar tills vi slutar 1an! :-D ..
Fast det är 5 veckor sammanlagt.. Men endå!


Puss och kram

image64

RESUME AV HELGEN!!

Japp, det har varit trevlig helg i helgen!! :-) ..
I fredags så var jag och Johan hem till mig en sväng, då lekte Johan och jag en massa med doggarna! Sötnosarna!! :-) .. Då var det första gången jag hade varit själv hemma hos Johan, det var kul! :-) .. Men tråkigt!! Men som tur var så kom ju Johan hem kring 1 tiden, så man slapp vara själv så himmlans länge!! ..

  
   
   
 


 

Det var bilderna från när vi lekte med doggarna!! Såååå otroligt söta, på sista bilden så kan vi se hur de springer med en leksak i munnen, så gör dom typ med allt .. Man kastar iväg något, Nala springer efter saken, och Kira springer efter för att få bita på Nala, sen springer de tillbaka med saken i munnen de båda! :-) .. Gulliga doggar!!


 

Sen så åkte vi hem, och igår så var det Lördag, och dags att åka till Leksand/Rättvik!! ..
Dagen började med att vi vaknade, sen vid typ halvtio så började vi att åka, var framme så vi åt vid 1 tiden.. Det var kul!! Vi hade lite roadtripp jag och Johan! ;-) .. Sen så käkade vi som sagt, och efter det så drog vi till rättvik och träffade Julia och Max.. Så började vi gå på marknaden, tog oss hela jävla 5 timmar att gå igenom hela!! .. Jag köpte en film , Sandor/Slash/Ida (Eftersom min förra den ligger hos min gammla svenska lärare) för 20:- .. Det tyckte jag var ett bra köp!! .. Sen så åkte vi tillbaka till Leksand, då var klockan kring 6 tiden .. Sen så åt vi grillat, och kring 9 tiden på kvällen så åkte vi hem!! .. Då var det en bil som körde typ 70 på en 110 väg, snacka om att johan var grinig!! .. Och jag sov på vägen hem! :-) .. Idag så har vi inte gjort så mycket, gjorde kladdkaka men tänkte inte på att ta kort på den så man fick se.. Men men .. Nu kommer iaf lite Roadtrip bilder!! :-D



 

   
   
   



 

Sen så åkte vi förbi ett berg med en massa grottor i, det var läskigt!!




Ja det var allt från helgen!! ! :-)

Puss och kram

image64

FRULLEDAGS PÅ EN FREDAG!!

Gooood morgon! :-D .. Just för tillfället sitter jag och ser på Ice Age 2 :-) .. Johan är på jobbet och hans föräldrar + lillebror är i Leksand, så jag sitter alldeless själv i deras hus!! Men det går finfint! :-) .. Kan ju berätta lite om Valborg då ! ;-) .. Gjorde ingeting i princip! :-D .. Åkte till Saxdalen och sa hej till Therese och hennes brorsa för dom hade tydligen åkt dit! xD .. Sen så åkte vi vidare in till stan, sen vid 10 tiden så började vi dra hemmåt! :-) .. Inte så mycket att jubla över, men hade heller ingen större lust att lixom VARA någonstans! ..
Kan ju skriva upp ett samtalsämne jag och Therese hade:

Jag: Hahaa , det är så kul i Ice Age 2 när Sid skaa hoppa från klippan!!
Therese: Är det inte då när alla står "HOPPA HOPPA HOPPA!"
Jag: Joooo *Vi skrattar hysteriskt* den filmen är bäst!!
Therese: Jaa, eller hur Fredrik!? (Hennes bror)
Fredrik: (helt inne i något annat) Va?
Therese: PRECIS!
Fredrik: Jaha .. ?
Jag och Therese börjar skratta mer! .. Och citerar igenom i princip hela filmen! ;-) .. Inte vårat fel att den är såååå bra! :-D ..
Och så igår så var jag i stan! Och då gick jag och Johan in på Elgiganten och där så köpte lilla jag de 2 sims-spelen som jag vela ha ( några inlägg tidigare) och så har jag installerat och börjat spela på de! :-) .. Fast sen åkte vi hit igår kväll, (dumma Johan som ska slita mig från sims!) och så kommer jag inte hem förens på söndag! ;-/ ... Men jag ska nog överleva! :-D.. Vi ska ju upp till Leksand imorn så! :-) .. Sen vidare till Rättvik! :-). . Det ska bli kul! :-) .. Nej, nu fundrar jag på att gå å käka frulle! :-) .. Klockan är ju trots allt snart 9 ;-D ..

image78
Fast det blev ju lite dyrare än 300:- för det är ju internet priset! ..

FÖRESTEN tack till Josefin  för den FIIINA bloggen! :-D
Jag är heel nöjd! :-) ..

Puss och kram

image64

RSS 2.0