Nyblåst..

och nytvättat hår!
Nyss hoppat ut ur duschen, och så blåste jag huvudet med hårfönen, sen hade jag i min älsklings-hår-fixar-grej!
Goldwell Wild, typ vax fast i mouse konsistens... ÄLSKAR DEN!Nu ska jag trycka i en film i tvn sen sussa ! ..

Natti

Första Advent.

Idag är det första Advent, och jag har inte gjort något som påminner om att det är de! .. Inte ens tänt adventljusstaken, för mamma hade glömt och plocka fram den! Men jag ska tända den nu på kvällsmaten, med andra ord så ska jag plocka fram den.
Och mitt rum e julstädat, fast mitt julklappsinslagnings projekt gjorde att de blev ltie stökigt igen, men de ska jag fixa ihop snart! :) ..
Har äntligen köpt klart alla julklappar! :D ..

x Mamma
x Pappa
x Mamma & Pappa
x Tessa & Roger
x Mathilda
x Johan & Johanna
x Sandra & Andreas
x Theodore & Emanuel
x Felicia
x Farmor & Farfar
x Mormor & Morfar
x Elin
x Johan
x Emma

Carola - Hej Mitt VinterlandÅhhh, nu vill jag ha jul!! Mamma, vi lär börja baka i helgen, och julpynta, och greja! .. 2 dagar kvar till första advent :)

The Sims 2 - Vi.

Som vi alla vet vid det här laget så är jag ju världens sims-nörd, älskar allt som har med sims att göra! .. Och som vi alla kunde chansa så gjorde jag ju såklart mig & johan i sims idag, hade inget annat för mig så! ;)

Och här har vi Madelene Holmström i sims-format.
Håret kommer från:
http://www.modthesims2.com
Sminket från:
http://www.peggyzone.com
Kläderna minns jag inte.

Jag e en familjesim, och tycker om blondiner som e starka! Men tycker inte om folk som luktar, hahha! ..
Jag tycker att det där håret ser ut som mitt så jag blev väldigt glad när jag hittade det! :) ..Och här har vi Johan Salmons, han är mer eller mindre orginal, fast kläderna kommer även de från http://www.modthesims2.com men som sagt var, annars är det direkt från spelet.

Han är också familjesim, fast han tycker om brunetter (så klart!) som är sminkade, och han tycker heller inte om stinkisar! :) ..

Jag blev faktiskt otroligt nöjd med oss båda! ..

Och så gjorde jag Maja, mest med tanke på att Johan avgudar hon.. Fast Maja i spelet blev lite ljusare än vad hon e på riktigt, men hon e en gamling ju, å då blir pälsen ljusare! .. Min lilla majjsing är ju trotts allt 12 år snart! :) ..

Och vi flyttade in i ett ganska billigt hus, så nu bor vi i Skönköping, där alla möjliga miljonärer finns! ..


Lång ledigt!

Från å med nu äääända till måndag!

När jag kom in till Elin igår och skulle låna toan så fick jag lov att luta mig ner för min sko fastnade, då såg jag att Erik (Elins lillebror) strod och försökte se vem jag var, så jag lutade upp huvudet opch sa
Jag: Hej!
Erik: Hej Madde! Du hade inte den där färgen igår när du var här va?
Jag: Nej Erik, det hade jag då verkligen inte, för jag var inte här igår.
Erik: Men sist du var här alltså..
Jag: Nej, de e nyfärgat!

Han e söt han!! ..

Nu ska jag sätta mig och kika Narnia och spela lite sims!

Nattinatti

excuze moi..

Ursäkta för den otroligt glesa uppdateringen, men skolan har varit något utav en stress mardröm nu den här veckan, och bloggandet har lixom hamnat åt sidan.. Så vad har hänt? Tjaa inte så mycket mer än det vanliga, har dock färgat bort mitt älskade blonda hår, men jag e super duper nöjd med det nya! ..
Det är ju inte lika mörkt/ljust som på bilden, luggen e inte sådära ljus, och håret har massa blonda slingor i sig, jag e verkligen döds nöjd!! ..

Hur många fler var det som såg Grey's idag då? .. Visst var det lite spännande att Derek hittade fler dagböcker, undra om hon skrivit nåå dåligt om Meredith?? .. Hoppas inte de, jag tycker om Merran som hon e nu, vill inte att hon ska bli sådär ego som hon varit hittills..


Och jag kan verkligen inte vänta tills Harry kommer ut! 15 juli, jag kommer längta ihjäl mig! ..Gubbe vid bussen: Är det kallt åt dig?`
Jag: Mjoo..
Gubbe: Ja, så kan det gå när man e en .. *tystnad*
Han gick vidare, ska jag ta det som att man e en liten skitunge, eller att man e tjej, eller att man e ung, eller att man inte har kläder för väder? (Trots att jag hade mössa, jacka, och dubbla byxor)

IDIOT!

Nu sitter jag i skolan och har precis haft ett prov & så har jag ett i eftermiddag, denna dagen e jag 100% på att den kommer skita sig totalt! ..
Började med att jag vaknade av mina väckarklockor som så fint ringde, så var den 20 i när jag tittade på den sist, då klev jag upp och skyndade i mig frulle och började småspringa till bussen, då var den prick.. Sen så skickade jag ett sms till sandra där jag skrev: "Vi tar den senare bussen, för jag hinner inte på den tidiga!" .. När jag väl kommit fram till busshållsplatsen flåsande och trött så fick jag ett sms av Sandra "Varför de? Du behöver inte oroa dig över det, de e ju en timme kvar.." då tittade jag på telen, den var 06.09!!!!!!!!!!!!!!!!! och bussen gick 07.20 .. tror nu jag var glad eller?! ..
Så jag gick en promenad runt heeela byn, sen gick jag in till Sandra de sista 20 minuterna.. Asså shiit, ibland e jag bara för dum i huvudet! .. Och iskallt vare också! ..

Revolutionary Road

Vi alla älskar och minns titanic, nu kommer Rose (Kate Winslet) och Jack (Leonardo Dicaprio) tillbaka i en ny häppnansväckande film, historiens mest älskade kärlekspar är tillbaka i en ny lång film, som förr! ..
I Connecticut under mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor.

& Gissa vilka som ska gå på den på BIO!! ..
Fick ett sms av Julia idag:
"VI SKA GÅ PÅ FILMEN MED LEO OCH KATE  I HUVUDROLLEN, vem är min Titanic fantast om inte du?`"


Jadu..

Jag har nog aldrig mått så bra som när jag hörde mammas röst i hallen :
Hej Madde, nu e mamma hemma!

Min älsklings mamma e hemma igen!!

SNART!!!

Snart e Mamma hemma igen :D ..

Igår satt jag och Sandra och Andreas och tittade på Ghost Visper, det va jätte läskigt!! Spännande erre också :D ..

Världens finaste mamma!detta e min bakgrundsbild på data & telefonen
mamma är den starkaste personen i mitt liv,
hon lyckades ringa pappa den dagen,
fasten hon själv inte vet hur hon kunde
.. min mamma är faen stark!
som kan gå igenom nått sånt och ändå säga:
Jag var bara sjuk mellan 2 och 5 den dagen..
min mamma, är den starkaste personen jag vet!
Och jag e såååå himmla stolt öve att hon e MIN mamma..

Och om några timmar så finns hon här hemma i soffan igen,
där jag kan krama om hon och berätta hur mycket jag älskar hon,
bara för att hon är MIN mamma!
(& Mina syskons mamma, så klart!)


En bild säger mer än tusen ord..


(Klicka på bild för att få i större format)

4 dagar..

.. är 4 dagar för länge!
Nu kommer du hem tycker jag! :O ..

Känner du mig??

   
 
Känner du Madde?
1) Vad är mitt fullständiga namn?
 Elisabeth Madelene Holmström
 Kristina Madelene Holmtröm
 Therese Madelene Holmström
 Britt-Marie Madelene Holmström
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

I LOVE YOU !

De e inte bättre som sagt var, men på bättringsvägen..

Sitter här nu i ren panik, och har brottom.. Väntar på Johan, ska till Tessa och Roger och ta hand om Mathilda.. Medans T&R ska dit.. Så jag ska ta med mig 32 muffins och 2 tårtburkar och allting e bara trassel, men så gårre.. Ska baka tårtorna där borta, sitter och försöker komma på om jag glömt något, om inte mig själv..

Tänker på dig !
.. & jag vill att du ska komma hem

Käre gode Gud..

Gud, ibland så tror inte jag på han, men idag bevisade han för mig att ibland kan han göra något gott!! .. Har nog aldrig haft en sån bergochdal bana  i känslor som idag, men tacka gud för att det gick som det gick!! .. Nu är det bara att hålla tummarna och blicka frammåt..

Älskar er, min kära familj!

Pfuu..

Nu har jag snyftat klart för det närmaste året! Såg på älsklingsfilmen A Walk To Remeber igen, och den var bättre än vad jag mindes den! :) ..

Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...

a walk to remeber

NOW IT'S GONE!

Dragit ur löshåret, jag menar.. 1/3 hade typ fallit av sig sj, och 1/3 trilla ur när de blev blött, så jag slet och drog och shcampoonerade den siste 3delen..

Var hem till systeryster och käka pizza idag, och jag åh Hildor busade som jag vet int vad, sen så låg jag på rygg på golvet och hon satt på min mage och vi härjade, så slappnade hon av i huvudet så det bara BONK rätt in i mitt näsben.. Guuh va det knakade, hon blev ju rädd/ledsen eftersom hon inte tycker om när någon gör illa sig, så jag grinade illa.. Kan jag lopva, försök sj le samtidigt som näsan bara skriker "GE FAN I Å LE" eftersom den rynkas.. Nog det drygaste idag, blödde lite å så.. Sen när jag kom ut från duschen var den 2ggr så stor som vanligt xP .. Lite funny :) ..

Nu skaja titta på Harriette, nr 3 på dvd..

Imonn erre APU, inte pepp..

Underligt!

Sitter hemma hos syster och väntar på Pizza när jag hittade dennna på internet:
de konstiga e att de e sant!


RSS 2.0