Herregud!!

Och jag ska ut och åka buss idag!


Otroligt bra låt!

Jag tycker om Pirates triologin, och detta är en bra resumé av Sparrow och Elisabeths "förhållande" till varandra.

Candelburn - Dishwalla

Finaly!

Nu har jag äntligen Harry Potter 6 - i ljudboks format- i min telefon, gissa vad jag ska lyssna på nu när jag ska lägga mig? Jag kommer ju inte kunna somna de e ett som är säkert! .. Varit hos Sandra och Andreas idag på kvällen, smakade mina och Sandras mazarinrutor, jag totalt älskar dem! .. Sj gjorde jag en sockerkaka/tigerkaka innan jag åkte, den blev inte så farlig för att vara första tigerkakan jag gjort! :) .. Oturligt nog så är humöret ändå på botten, för mitt operations-sår har börjat krongla igen, och jag har verkligen ingen ork med det! .. Snacka om ont det gör nu när man varit så bekväm med att det inte gjort ont, att man aldrig lär sig. Men men, man får stå ut helt enkelt .. För som B sa "Det e bättre att det spricker och växer ihop, om och om igen, för då bildas det blablablabla.." Men de e inte så kul när man e personen som måste gå och ha ont, på fel ställe! .. Jag som faktiskt hade tänkt gå tillbaka till gympan nu efter APUn, men de e väll bara att glömma och fortsätta att sitta och göra massa teori, bara de att man börjar tröttna på det också, älta samma text ut och in hela tiden.. Men men, livets nackdelar förstår jag.

Nej nu har jag skrivit ikapp det som jag inte skrivit på senaste tiden tycker jag,för nu ska jag slänga mig i sängen och börja lyssna på Krister som ska berätta om Harry Potter för mig!
 (Och för er som får chansen att lyssna, LYSSNA!  Jag har nog aldrig varit med om någon som förställt rösten så mycket för en liten ynka ljudbok, höll på att skratta ihjäl mig när jag lyssnade genom Harry Potter - Och De Vises Sten, haha!)

I'm singing in the snow!

Gud vad kul,jag och Hilda var ute för ett tag sen, då började det snöa! :D ..

Mysigt

Skolfotot

NU ÄR SKOLFOTOT HEMMA!!! .. Och herregud måste jag då säga, vad de photoshoppar "Klassfotot" .. Det e ju sanslöst!! Okej, visst.. De såg tusen ggr snyggare ut än det vi fick se från början, men ändå vilken makt de har.. De kan ju göra en ful eller snygg hur de vill!! .. Mina kort blev väll katastrof, men bättre än vad jag förväntat mig .. Pinsamma iaf .. Fast jag har ju inget att jämnföra med, alltså de från 1an fick vi ju aldrig så..

Så svensk e jag

(/) Du är blond
( ) Du har blå ögon
( ) Ditt syskon har blåa ögon
( ) Dina föräldrar har blåa ögon
( ) Du har blek hy
Total: 0,5

(x) Du trivs bra i sverige
( ) Du har inga släktingar utomlands
(x) Du har aldrig varit utomlands
(x) Ditt favorit ämne är inte språk
Total: 3

(/) Du tycker om att vara i skogen
(x) Du brukar åka på semester i Sverige
(x) Du gillar snö
( ) Du fyller år på vintern
Total: 2,5

Total summa: 6

1-5 Inte svensk
6-9 Lite svensk
10-13 Äkta svensk!

Lovely..

Detta är vad vi alla väntat på...

                                                                        ... inte sant?

Onsdag

Hur många mer än jag och Sandra flippade ur när kanal 5 helt plötsligt fick något tekniskt fel och bytte bild med 9an?! .. Asså, de där 5 minutrarna är ju jätte viktiga, iaf inom Grey's .. Jag menar, de hade nog hunnit med 4st konversationer under den tiden som bilden var svart och hoppade och höll på .. fast jag håller med Sandra om att det är nog inte det sista vi kommer se av de där 3 paren. MEN VEM VAR OTROGEN MOT VEM?... Jag dog i princip när Rose sa att hon var med barn, men återuppstod direkt när hon sa att hon skämtade!! .. Och herregud, Christina!!!! .. Detta programmet var ett väldigt händelserikt Säsongsstart för Seatle Grey's .. But we all love it, right?..

Nej nu ska jag gå hand i hand med sängen in i drömmarnas land, seya

Emma-Pemma och Näthandel B

hejsan!!! Sitter här med emma som vanligt :D , hon e såååå söt, vi spelar ett spel och vi klarar inte en bana, spelat den i eeeevigheter.. och hon sa nyss:
"Jag börjar bli deppig..." min lilla sockertopp <3

Såhär ser våran header ut till våran hemsida:klicka på bilden för att se den större.

Finaly ..

Nu har jag lag lillgroddan,eller ja, inte NU utan för typ 40 minuter sen.. Hon var så trött och så gjorde hon den sista stöten, slog sig så hon grät tills hon somnade, snuffsan!! .. Hörde hon nyss, men då när jag väll kom fram till trappen så blev hon tyst, jag gick alltså inte I trappen, utan var knappt i hallen så jag vände.. Och hon har varit tyst sen dess, hon hittade väll nappen själv! ..

och nu gör jag inget, försökte hjälpa min systeryster med att göra en .. minns inte namnet x) men fiax en bild iaf, men har inte orken eller fokusen för att görat!!! ..

I'm with her.. The Vilding!

Godmorning city Ludvika! Här är jag, sitter uppe på hyllan som vanligt med Emma, vi har Svenska .. Fast det är lunch, sen erre svenska igen, det var korv med mos.. Massa gott!! Fast synd om Emma som inte kan äta moset, så hon satt där med en korv och 2 tomatskivor.. de hade glömt å tatt fram hennes special mat, eller nått ... Fattade inte så mycket utav deras tjol, håhåjaja! ..
Ska hem till syster efter skolan och ta hand om Vildingen! De ska in och tapetsera idag igen, så jag hoppas för guds skull att mammsen kan komma och hämta mig!! Eller Johan kanske, med tanke på att han måste hem till mig idag igen, glömde min jacka i hans bil .. Så var han förbi igår kväll för att lämna den, men åkte iväg med den igen, smart as! ..

Haha vill ni veta något gulligt? Jag sökte på Emma på google för att hitta hennes hemsida vi gjorde i 7an, men då hittade jag att hon var lucia i 6an, min lilla emma.. lucia?! .. det var en chock! :P ..

Men nu ska vi gå, bloggar säkert hemma hos syster yster! ..

Workout

idag har jag nog gjort det drygaste i världen.. gått med Mathilda (i vagn) bort till Sandra och Andreas, och tillbaka.. Typ 2 timmar sammanlagt, och det va otroligt drygt att dra vagnen bak&fram uppför grönstabacken, men jag klarade det! .. Nu har jag något ritkigt maffigt att skriva in i träningsdagboken kan jag dock säga! ;) ..
Nytvättat hår och torkat genom att gå bort dit, alltså blåst.. Snacka om det är fluff!! .. "Madde is a flyffy" .. Yes box *tummen upp*
nej nu ska jag ta och göra det Maddar gör bäst. lata och vänta på pojkvän! :)

Puss hej

I'm in school.

hejhej,

orkade inte skriva igår kväll när jag kom hem, var för trött .. Hade varit vid Sandra & Andreas hela dagen, typ.. Och så kikade vi på Grey's. det var JÄTTE BRA! :D ..
Fast idag fundrar jag på varför jag inte skrev igår, för kl 1 la jag ifrån mig min bok .. Så jaja.

Nyss haft prov iaf, det gick bra! :) .. hoppas jag! ..

nu ska jag grejja runt på ps! :) Kramar!


Dagens nr 1

Jag har setat och velat fram och tillbaka på vad som ska vara min dagen nr 1, och nu har jag äntligen kommit på vad det är .. Det är så självklart Linas Kvällsbok , den filmen är nog den roligaste jag sett på evigheter, var tvungen att titta på den idag och då kände jag "Det här e dagens 1a" så då fick det bli det! :) .. Jag har även båda böckerna, 1an och 2an! .. Måste nog sätta mig ner och börja läsa den, eftersom jag tycker så skaprt mkt om filmen kanske böckerna är dubbelt så bra?? Julia sa iaf att de var bra.. Hoppas!! Ska slänga mig i sängen och börja läsa bums efter att jag gjort klart detta inlägg!

Lite info:
15-åriga Lina går i nionde klass och bor i radhus med sin familj i Rödköping (så kallat Dödköping). Fortfarande är hon både okysst, oerfaren och har oskulden kvar. Detta vill hon ändra på och blir ihop med den äldre Danne trots att hon egentligen inte gillar honom, utan mest för att passa in bland sina kompisar, den snygga och populära Thea och den alternativa men våpiga Carro. Lina är övertygad om att Thea och Carro bara är med henne för att se bättre ut i jämförelse. I hemlighet är Lina förälskad i Ivar, en nyinflyttad sjundeklassare med vildvuxet hår och manchesterbyxor som bor på en husbåt med sin alternativa familj och som dessutom sjunger i kör. Lina och Danne dejtar och har fumliga och trevande sexförsök men Lina känner sig blyg, frigid, dum och ensam.

Super kul film alltså! :) ..  finns tyvärr ingen trailer ute på youtube, så det fick bli ett roligt klipp från filmen istället. Men jag tycker inte att det ska göra någon skillnad. Hyr, ladda ner, köp gö va faen du vill.. Bara dú ser eller läser den!! :D

Desperados <3

Nu om 1h börjar äntligen Desperados! :D ..
Jag har varit vid doktor Bjarne idag, och han sa att det såg fint ut, men eftersom jag hade ont och det var hårt så trodde han att det var en inflamation nu, så om jag blir att må dåligt så finns det medicin åt mig på apoteket.. Sen så ska jag dit nästa onsdag och ta nått vacin, i armen, jippie! .. eller inte .. och så hade han skickat remiss till Falun sa han, det var ju på tiden! :) ..

Idag har jag annars inte gjort så mkt, spelat massa Sims.Här har vi min legacy-sim Sugarpie Panda, hon är mamma till Charlie Panda och väntar nu sitt andra barn med sin andre man Jonas. Sin förste hette Jerker och dog av elektiska stötar, stackaren.
Legacy går ut på att man ska få upp till 10 generationer, det är jätte roligt!! .. Om ni frågar mig ! ;) ..

Nej nu ska jag ta moppedollen och dra bort te Sandra & Andreas för att invänta DESPERATA HEMMA FRUARNA.

Today's Nr 1!

I denna kategori kommer jag lägga ut dagen någonting.. Hehe.. Men typ som ;
Dagens LÅT:
Dagens FILM:
Dagens TVPROGRAM:

Fattar ni? Det jag tycker om för dagen, inte en lista utan ett inlägg om hela fadderullan! :) ..

Fall For You - Secondhand Serenade


lovley

Sandra har fixat en design åt mig! :) .. Tack Sandra! :D ..

Nu sitter jag här och är nyvaken, ganska skönt att få sova ut utan att någon väcker mig! .. Behövligt..
Kl 1 idag ska jag vara vid sjukan, igen.. Drygt, men nödvändigt! ..

Nej nu ska jag käka frukost! :)

Dagens!

DAGENS KLÄDSEL: Rosa pyjamas byxor, svart tröja.
DAGENS FRISYR: Plattat uppsatt hår, löshår, hårband.
DAGENS SMINK: mascara!
DAGENS HÄNDELSE: ehh, inte vet jag? att jag fick yatzy kanske.
DAGENS LÅT: Britney Spears - Womanazier
DAGENS VILL HA: Pengar, lov, pengar, katt!
DAGENS PLANER: sova <3
DAGENS SKADA: ont i ryggen!
DAGENS DUMMASTE: Ehh, de där shiitet som "Tjöckis-röster" till Loulou på idol..
DAGENS DROG: Brittan <3
DAGENS ÅTERSEENDE: Ehh, flisan?
DAGENS ROLIGASTE: ?? inget ..
DAGENS TRÅKIGASTE: Trött som ett svin!
DAGENS FINASTE: Emma <3<3
DAGENS KRAM: johan <3
DAGENS PUSS: johan <3
DAGENS FAVVO: Emma <3 Fonen <3
DAGENS SAKNAD: kamera, en egen katt <3 Johan <3
DAGENS KÖP: Ingenting!!!
DAGENS GODIS: morotskaka! :D
DAGENS HUMÖR: Jag är glad men trött!

Welcome Back!

Jag säger då bara det, shiiit vad glad jag e över att hon tagit huvut ur sanden och ryckt upp sig!! Välkommen tillbaka Brittan! .. Och hennes nya låt sitter som klister i huvudet på mig! :) .. Dock inte det vanliga "Britney "-struket, men vi gillar't ändå! ;) .. nu fick ju du tycka som du vill om Brittan och hennes comeback, men JAG personligen säger You go Britney! WOHO welcome back sweetie, welcome back! ..

 

Madelene

Hejsan, här sitter jag .. Trött, sur, helt vitprickig efter dagens bravader, och med NYFÖRLÄNGT/NYFÄRGAT HÅR!
Jepp, det e vad jag gjorde igår, var vid Johanna och rensade igenom håret, jätte fint är det! :) .. Måste bara få till någon bra bild, de jag försökt tagit har inte blivit sådär lyckade, om jag får säga min egen mening.. Och jag e sur för att jag vill läsa Harry Potter 6, men den håller mamma på att läsa, suck!! .. Åhh trött e ja åxå, men måste vänta tills Johan kommer och hämtar mig, han e chaffis och jag sitter hemma .. Han skulle hämta mig sen så skulle vi in till stan och sova där .. Enbart för att jag har allting hemma hos honom med tanke på att vi BARA skulle ut och hälsa på grabbarna.. Suck!!!

På tisdag ska jag till doktorn, och de ska inspekter.. *dududu inpesctor gadget dudududu hoho!*

Nej nu ska jag hitta på något som kan sysselsätta mig!
Kanske läsa nån novell?

Dentist..

Nyss kommit hem från Tandläkaren, ont som s*tan i munnen, usch!! .. Gör pommes och hamburgare, vet inte om jag kmr få i mig hamburgaren, men pommes iaf, de e ju lätt att tugga... de har slipat och plastat en tand längst bak, sen har de slipat alla tänder fram och baksidor för att få bort dålig beläggning, och så har jag slipat bort limplutt osm mitt tandsmycke satt i förr.. Har även setat inne på en sida och försökt få kontakt med nå brevvänner, alltså jag VILL ha brevvänner.. De e ju så kul att komma hem så står det ett brev på bordet som är till just mig!! .. vill vill vill .. undrar om det fungerar att man psykar mailen jag skickat ? .. HAHA ..

Nej nu ska jag & min ömmande mun gå in i köket och göra i ordning maten så jag får min frulle ;) .sen erre orbi tracken och någon film som gäller ..

Kira ska till vet. stackar min voffsing! :( ..

School..

sitter och har näthandel, jätte skojj.. Ont i huvudet och vet inte ens vad hon pratar om .. suck.. *Flåt Solan!*

Idag ärre Desperados, men jag vet dock inte hur jag ska komma dit/hem eftersom min moppedolle inte vela starta imorse, inte ens med kicken.. Glömde påpeka det till pappa när jag pratade med honom imorse.. *suck* .. Har en dryg dag idag!! .. Örk ingenting!! .. Men vi fålla se om jag kanske tar cykeln eller om mamma kanske kan hämta mig??

På fredag ska jag göra något redigt roligt! :D..
Något som jag verkligen längtat efter,
vad får ni se då! :)

På torsdag ska jag vara ledig (FINALLY!) för jag ska till tandis vid typ 10.40 något, och de ska grejja med en tand för den är för djup sa dem, sen skulle vi prata om varför man får hål i tänderna (Alltså, om de tittar på mina Tandisbesök borde de se att jag varit på 100 förr, så jag behöver ingen mer!) Men vill inte att de ska grejja sönder min tand!! Även fast de ska göra den hel, men ändå ..

Jag måste ju påpeka att jag faktiskt GICK till bussen imorse (Just då var tanken endast för att mopeden inte fungerade) Och jag gick i ca 4km för att komma till den där jävla bussen, hann vända 3 ggr på 20 minuter och tänka "Jag hinner inte!" (Med det menar jag att jag hann stana, och gå några meter tillbaka, jag gick ju inte hela vägen hem!) men ändå så gick jag i god för 5 minuter, så kanske man ska gå till bussen härdanefter? .. Det var faktiskt inge jobbigt alls, bara det att jag trodde hela tiden att jag skulle missa den, men turen var ¨på min sida (då, imorse) ..

Fick nu höra att de e 11v och 1dag kvar till julafton!! *LÄNGTAR*

Nej nu ska jag försöka vara intresserad!! .. HAHA!

Hey you over there..

nu är det en ny veckan, ny måndag, ny skolveckan med nytt tjafs och nya lögner! vi alla äääälskar måndagar..


Finns det någon som INTE sett Björn Gustavssons "melodifestivalen" låt till Carina Berg? Isf tycker jag att ni ska gå in här och titta på den, so otroligt roligt.. Och tack vare söta rara Sandra så har jag nu den även på mobilen!! (Min nya super braiga telefon!!!) ..

Imorn är det Nationella prov i Engelska, bara på test.. Hoppas de går bra, siktar ju på lite högre betyg i Eng & Sv med tanke på att jag planerar att bli lärare någon dag!! Men har börjat tvivla på om de e rätta ämnen för mig, skulle nog passa bättre i SO där jag får prata hur mycket jag vill om grejjer, traggla om och om igen.. Utan alla dessa verb och sånt skit .. Men först ska jag kolla vad som behövs för att bli SO lärare innan jag gör något förhastat... Smart jag e va?? ... Jag vet, det e enstaka fall som jag e det ..


Vi tycker alla om mina PAINTskills, eller hur?! :D


Och imorgon är det den spännande fortsättningen på Desperados, undra hur sjuk den där Kayla egentligen kommer att bli?!?!?.. Jadu,  vi får nog veta det i de kommande avsnitten har jag på känn ..

Nepp, nu ska jag & min älskade telefon inta ryggläge och förhoppningsvis somna snabbt denna kväll ..

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. - Nalle Puh.

Ghost in my closet..

today i'm wearing this :

Gråa Team Sportia byxor 149:- (Team Sportia, dah) , Rosa visiters klänning/linne 69:- (Ullared) Svart lång tröja, 149:- (Wear It)

För dig slappstil, för mig vardagskläder.

Alltså, ni kan inte ana vad jag totalt avgudar min kära telefon , jag e helt förtrollad!! .. Den har verkligen allt osm jag vill ha!! ;) .. Visst, den kanske e lite seg när man spelar musik, men vad ska man annars förvänta sig när man har 2 gb .. De e nog normalt att det blir segt dåå!!! ... Men jag e totalt nöjd iaf!! :) ..

min kajsastina ropar på mig, men ögonen vill något annat , de vill inte sova.. heller inte kroppen , sovit ut i helgen så jag e inge trött, men jag vet ju sj att jag kommer inte komma upp imorn.. Coolt iaf att min tele stället väckarklockan på snooze sj nu iaf, så slipper jag fiffla och råka trycka fel iaf .. FAIL ..


(Give me Carrie Bradshaw's closet!)


Och min closet då, (med tanke på rubriken) .. Den EKAR verkligen, give some money ore clothes you ritch ppl, i need them!! .. (Hoppas Marina tar åt sig, eller hur Sandra! Hihi) Vill verkligen typ gå ut och shoppa loss och bara komma hem med ett leende på läpparna, utan samvete över att jag köpt massa onödiga klädesplagg.. men kmr det hända?? .. Ack nej.. Dessutom så lär jag börja köpa julklappar snart ändå så, suck..

Men jag sucktar efter en stickad tröjja på Lindex.. 249:- tror jag det var, mysig som satan!! Men har ej råd.. Måste sköta håret denna månad, om jag inte får lov å punga ut pengar lite mer, men det ska jag då inte få behöva göra tycker jag!!! .. Neh nu tycker jag att ni ger mig snö och vinter & julafton med massa mys & klappar (Dock måste jag ju köpa .. åtminstonde 9 klappar) .. Ni tänker "Vrf klagar du över 9 små klappar?" men de som känner min familj vet att vi alla är 12 st, utan m&m och f&f , men jag löser det, trotts min svidande inkomst (1050 i månaden, studiebidraget.) Måste verkligen hitta nått helgjobb... Någon som har nått åt mig? :) ..

Nu ska jag försöka inta liggläge in my bed, om kroppen orkar slappna av det vill säga.. Troligen inte ...

My final words tonight,

give me some money, or at least a job.

Sony Ericsson w760i

nu har jag köpt ny telefon! Gud vad jag är nöjd, totalt älskar denna telefonen! :) .. Bekväm, stilren, helt underbar!! GPS, 3,2 mgpixel, 2gb minne, jag totalt älskar den!! :D ..


grattis på mig och hjärtat på vår 1årsdag! :D

it's like yesterday..

HAHAHAHA, den där filmen är EXAGT som jag minns den!! Hujedamig...
har jag sagt att Johans mamma köpt kläder åt mig??.. När hon var i ullared alltså.. En skrikrosa tröj/klänning. Och en typ dovd lila, skit fina!!! .. Helt döds kär i dem! :) .. Funderar på att leta reda på lite läxor och göra de tills Johan kmr, funderar på att fråga om han kan ta med hamburgare hem, e otroligt sugen på det men vi hade inget hemma, suck..
Och jag e liiiiite nervös om jag ska vara ärlig, hehe nejdå.. Men iaf, på Söndag är det 1 år sen jag och Johan blev tillsammans men som sagt var, vi startade om för ett år sedan så då blev det detta istället...
Och om det e fint väder imorn så har jag tänkt att jag & Johan å Julia ska ut i skogen och fota!! ^^ Min present till oss, RIKTIGA systemfoton, med massa höstfärger.. Hur fint kan det bli?? JÄTTE FINT! Om ni frågar mig, men som sagt... Vi MÅSTE ha vädret på vår sida, tror vi på'tt?... nepp ..

Mjaa, nu ske jag ringa min skitkarl :)

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. - Nalle Puh

John Tucker Must Die.

ÄNTLIGEN så har jag tid för att starta filmen, guuuh vad bra den är!! :)

Kates mamma dejtar den ena konstiga killen efter den andra och varje gång hon blir dumpad flyr de till en ny stad... Kate har börjat i en ny skola, bara en i raden av många trodde hon, och hon lär känna skolans populäraste kille - John Tucker. Kapten för basketlaget, tjejmagnet och med ett utseende mellan en grekisk gud och en modell. Problemet är att killen dejtar flera samtidigt, de tre helt olika tjejerna Heather, Beth och Carrie. Kate upptäcker detta och försöker förklara för tjejerna, som vägrar lyssna. När de väl förstår att Kate har rätt, så står hämnd på agendan.

Som hjälp för att få planen i rullning börjar de samarbeta med den "osynliga" Kate. De sminkar och klär upp henne för att göra henne till en "drömtjej", och Tucker nappar på kroken. Tillsammans hittar tjejerna på alla möjliga påhitt för att få Johns popularitet att sjunka, men de skulle aldrig ha underskattat sin motståndare.

En dag gör John helt plötsligt slut med både Heather, Beth och Carrie. Då bestämmer de sig för att, med hjälp av Kate, krossa Johns hjärta som han krossade deras. Problemet är Kate och John verkar få riktiga känslor för varandra. Hur ska detta sluta?


(Alla DHfans känner nog igen honom!!)


PATRIK 1,5

Ursäkta föregående inlägg, blev bara så sur, skulle komma under funs med hur bloggen ändrade sig ..

Jag har varit på BIO idag med Julia! Patrik 1,5 det var nog årets "Svenska Film" kan jag lova!! Gud så bra den var, aah.. Herregud ..

Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5".

Men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än den de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.


brgthgfnb

hgfjegtjtrhjghjgfkhjkhj

Mysko..

Detta e ju helt mysko, när Mie hade gjort om bloggen, så såg den jätte fin ut, sen så försvann det och såg ut som en vanlig blogg (gällande kommentar-länken och skrivet den osv) men nu ser det ut som hon gjorde det igen, är det bara mina ögon det var fel på.. Eller spökar bloggen?? .. Ja jag vet iaf inte ...
Fin är den iaf! :D

maha egentligen så är jag inne på VBU's användare, eftersom jag kommer inte in på min på dessa datorer, men på den bärbara fick jag logga in, helt mysko.. Allting e mysko ..

På fredag så ska jag hämta Orbi-track hos systeryster! :D

Usch ja, nu ska jag FÖRSÖKA lyssna, e verkligen inte på nå skolhumör, skoltrött som skrutt.. Nån gång i livet lä man ju vara det också..

Fy i hela den ledes fy f*n!!

Hejsan, nyss haft dataprov, kunde inget eftersom jag tydligen var borta när vi gick igenom det.. så jag fattade ju8 inget om vad det handlade om.. suck..
Och igår så sprack det igen, inte så mycket , mamma sa:
De e lite lite sprucket.
Då tänkte jag:
Och det är mycket mycket stor chans att det fortsätter.
Fy säger jag bara, jag började ju vänja mig vid att det slutat göra ont, nu känns det ju värre än vanligt eftersom jag blev så bekväm "utan smärtan" .. Fy f.... Mm , jag e såå arg!!!!!!!!!!

Tuuuusen tack!!!!!

TACK SÅ HIMMLANS MYCKET FÖR DENNA SUPERDUNDIGA SÖTA BLOGGDESIGN MIE , a dream's coming trough.. eller hur man nu skriver!! .. tummen upp och 10+++++!!!! :) Nu ska ni se att mitt blogghumör kommer gå uppåt i raketfart!! :D ..

*lycklig madde!*

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig, börjar nog faktiskt tröttna lite på mig själv!!

Puss & Kram

goodmorning sweden,

eller goodkväller!! .. Vart hos Emma-Pemma hela dagen, det har vart trevligt!! :) .. Aldrig varit hos hon förrut, och jag säger då det, fifan vilken skön säng hon hade, den gjöt sig verkligen efter kroppen, jag sa de till hon, om jag hade den där sängen så hade jag inte bara försivot mig till skolan på morgonen.. Jag hade inte tatt mig upp alls!! .. (Kan ju påpeka att jag missat bussen 2 dagar i rad nu!!) Jag lånade Spider-man 3 av hon, hoppas den är bra!! .. Uscha ja, ska bort till Sandra & Andreas å hämta min sjal, glömde den där igår.. dock så står min moppe vid Elin, 6 det regnar ute!! Just my luck .. Men men, de e la bara te å traska på !! .. Bara inte sugen för det just nu!! .. Mihihi..
Vi såg på filmen Rush Hour, och jag brukar inte tycka om komedier, men den var rolig!! Spec när de stod och sjöng ..
" You all!"
"No, it's Ya'll. Aight?"
"YAHL!"
"Not like in a hongkong movie, ya'll.."

Hahaha!! .. Jadu Emma, det blir nog fler visiter till dig, din otroligt mjuka säng och filmerna!

Nu ske jag mas mig iväg, undra jag hur det går med den där bloggdesignen hon M skulle fixa åt mig? ... Det ni ser nu är som vanligt bara något jag trixat ihop.

Emma as the joker:RSS 2.0