Måndag 31 Augusti 2009


Bild tagen såhär på morgonen, fast för ungefär en timme sen, men ändå.
Jag sitter på mitt rum för tillfället och ser på Desperate Housewives, världens bästa serie! .. Ska snart börja traska mot bussen och sedan se fram emot en lååång skoldag, slutar klockan fyra idag, *suck* men det är skönt ändå för vi ska bara hålla på med UF, sen ska jag kanske gå till Johanna och kapa luggen lite, den har vuxit något enormt mycket så jag kan inte ha hellugg utan måste ha den till sidan hela tiden.. Så ska jag kika lite på stan, kolla om jag hittar någe fina kläder, måste iaf ha en huvtröja eller något åt det hållet. Så det blir en heldag på stan, tjiho!!


Körkortet..

Tänk det var inte länge sen jag och mammsing satt sådär i bilen (Vi sitter nog fortfarande sådär fast kanske inte lika som det var i början) och nu har jag kommit så långt att jag tillochmed klarat teoriprovet! .. Var ute idag och tvättade av bilen invändigt, måste ju se snygg ut om jag lyckas på uppkörningen, haha folk har redan börjat boka mig som fyllechaufför om jag får det, herregud vad fort det går!!! ..
Ibland kan jag nästan tycka att det gick för fort, känns som igår jag satt där på parkeringen nere vid Tanka och körde för första gången med mamma och körskoleläraren, och se vad långt man kommit nu! Inte klokt!! Men jag SKA klara uppkörningen med, annars vet jag inte vart jag tar vägen... Ujuj! .. Det känns skönt att ha såhär mycket gjort iaf! .. Riktigt skönt! =) ..
Håll tummarna för mig nu allihopa, så jag klarar av det! =)


29 headers på 22 månader!

Jag har setat och haft tråkigt och började kika i bild arkivet på min blogg och hittade massa gammla headers som jag glömt totalt att jag hade! .. Sammanlagt har jag haft 29 stycken!! .. Det är ganska mycket, hehe!! Vissa ser nästan likadana ut, de enda som är annorlunda är texten eller skärpan eller storleken eller bilderna.. Lite komiskt! .. Alla går att klicka på!! och jag har gjort alla själv förutom nr 1,9 & 10.

                             

Lite kul att kolla på gammla headers och se hur mycket man utvecklats (eller hur lite!?) sen jag startade bloggen för 22 månader sen! =)




I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Denna filmen handlar om 14åriga Jenna Wilson, egentligen borde hon oroa sig över sånt som andra flickor i hennes ålder gör.. Men hemma hos Jenna finns en cancersjuk mamma och en sjukt jobbig mormor, för att glömma vardagen blir Jenna kompis med Ullis-knullis som festar och bara umgås med de coola typerna, men verkligheten hinner ikapp Jenna på alla möjliga vis, och i hennes jackficka finns en dikt hon glömt bort "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.."

 

(Går inte att lägga in videoklipp från youtube tydligen, men sök på den på youtube!)

Jag tycker att denna filmen är SUPERBRA! helt klart 5/5 stjärnor!

 


- Shopping!

Jag var ju och shoppade med Emma den 21a Augusti, och la aldrig in någon bild på vad jag köpte, så här kommer det en bild, hehe! Bättre sent än aldrig!

Jeansleggins: Cubus 299:-
T-shirt: H&M 69.90:-
Bad Hair day mössa Rut M.fl: JC 69.90:-
Kollegieblock: tiimari 6 för 50:-
Kallender Betty Boop: Gallerix 99:-



Samt en svart UNDERBAR väska som jag köpte på REA för 150:- på skopunkten, finns dock ingen bild på den ännu, men den är otroligt bra att ha, får plats med allt i den!


Blogg & Teori..

Usch och fy så hemskt ful statistikräknare blev att se ut! .. Varför ändra något som redan såg bra ut, till att se ut som någonting en 3åring målat? Jaja, inget jag orkar lägga mer energi på..
Tror ni att jag smält än att jag klarat teoriprovet? NEJ DU, det har verkligen inte gått in än!! Och klarar jag uppkörningen kommer det nog att bli ännu svårare att ta in, men jag kommer klara det, jag måste klara det!



Mina öron lyssnar på (Nya låtar från 2009):
Skillet - Hero
Skillet - Awake And Alive
Keri Hillson Ft. Kanye West & Ne-Yo - Knocks You Down
Jay-Z, Rihanna and Kanye West - Run this town
Backstreet Boys - Straight Throug my heart

Kolla här!

Klicka här!!  Sen så trycker ni på "Fast" så kikar ni, de e jag som målat! =D

Bilden ska bli såhär när den e klar:
Röd/svart/gul, med sol, träd och giraffer! ..

Den vita blomman i början är bara ett "Under tiden projekt" .. haha!


JAG KLARADE TEORIN!!!

JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!

Datalektion..

Usch så länge sen sist man satt i skolan och uppdaterade bloggen!! .. Har ju inte haft datalektion på över ett halvår så.. Men nu är det dags igen, så det blir nog en del uppdateringar från skolan .. Sitter för tillfället och gör en planering. riktigt kul att man faktiskt vet hur man gör grejer i datorerna, på tal om skola och dator! Måste be pappa att fixa word programmen till min dator, annars kan jag inte göra läxor och sånt shit som skall göras..  Liite irriterande! ..

haha hittade en rolig bild!!


"Ny" hårfärg!

Färgade håret idag, "Ljusbrun" stod det på förpackningen, men tycker att det blev nästan ingen skillnad på håret före och efter, iaf så är båda bilderna från idag.. I olika ljus..



Old Pics..

Nu kommer de lite gammla (Även tagna detta året) bilder på mig! =)
Roligt å kika på bilder på mammas dator!
Julia fick även bli med på en av bilderna, filåt ;)






Nu har ni fått lite smått och gott från 2005, 2007, 2009!!!!

Hemligheter.. ;)

hejsan,
nu sitter jag här vid mammas dator och bara tar det lugnt, lyssnar på go musik och väntar på Sandra, jag ska följa med hon till Borlänge, sen så ska hon och jag göra en rolig grej!  .. Men det får ni se senare ikväll vad det var för någonting, bildbevis med andra ord! Så kul att vara hemlighetsfull ibland, nästan ingen vet vad det är, bara Emma, Tessa, Mamma, Johanna och Jocke.. Och Sandra så klart!! Så det ska blir kul! =) Så kom in senare och kika! ...

Tänk att Melvin varit såhär liten!

Redigering: Britt-Marie Holmström
Fotograf: Britt-Marie Holmström

Sony Ericsson w995



Nu funderar jag på denna! =) Sån som mor har, fast i svart!

KOM IGEN NU!

För att vara en blogg med ovanligt många besökare på senaste tiden, så kommenterar ni riktigt uselt! ..
Hjälp mig med min mobilfråga ett inlägg under vet ja! =)


Nu är man ledig resten av veckan, älskar det nya schemat!!
Imonn blir det Blge med Emma! =D
Köpa kollegieblock och amlernacka, nödvändiga saker.
Sen tänkte jag leta nya jeansleggins! =)
Om nu mor och far för över mina pengar ? ..


(Bilder tagna från http://www.Hm.se)

Vilken mobil ska man skaffa?

Sony Ericsson w508  Ca Pris: 2.129:-
Storlek:
  • 93.5 x 50.0 x 14.0 mm
  • 3.7 x 2.0 x 0.6 tum

  • Vikt:

  • 98.0 gr
  • 3.5 oz

  • Skärm:

  • 262 144 färgers TFT
  • 240x320 pixel

  • Samtalstid: 10 timmar
    Passningstid: 400 timmar

    Sony Ericsson w715  Ca Pris: 3.025:-
    Storlek:

  • 95.0 x 48.0 x 14.3 mm
  • 3.7 x 1.9 x 0.6 tum

  • Vikt:

  • 98.0 gr
  • 3.5 oz

  • Skärm:

  • 262 144 färgers TFT
  • 320x240 pixels

  • Samtalstid: 10 timmar
    Passningstid: 400 Timmar

    Sony Ericsson w902  Ca Pris: 3.380:-
    Storlek:

  • 110.0 x 49.0 x 11.7 mm
  • 4.3 x 1.9 x 0.5 tum

  • Vikt:

  • 99.8 gr
  • 3.5 oz

  • Skärm:

  • 262 144 färgers TFT
  • 240x320 pixel

  • Samtalstid: 9 timmar
    Passningstid: 380 timmar


    Mig ♥ Bilder!


    När vädret suger kan det vara skönt att sitta och kolla igenom bilder. Det e bilder som denna som gör det värt att bo på landet, annars vet jag inte riktigt vad för possitivt det finns annars? Måste lära mig hur man fotar himmlen på natten, krävs säkert ett objektiv för flera tusentals kronor, men de kanske är värt de? .. Får se! Nej nu ska jag ta och läsa, eller se på film.. Vet inte än! Imorgon ska man vara vid Skuthamn vid nio-tiden för då ska vi ha lära-känna-dag, slutar någon gång kring lunch!

    Puss & Kram!

    Vad ska jag göra nu?



    Sådär känner jag mig för tillfället, har sååå tråkigt!


    Fas C & F , check!

    Nyss hemkommen från Ludvika, varit inne vid körskolan och haft körlektion samt gjort en massa tester. Klarade fas C & F idag, känner mig bara mer och mer peppad för teoriprovet som börjar bita mig i hälarna! Men det kommer gå bra, det MÅSTE gå bra! Men som jag och Mattias sa idag så skiter det sig ju inte helt på en gång om man bara lägger manken till och gör det man ska!

    Nog om det, nu övergår vi till skolprat. Idag var man inne vid stan till tjugo i åtta för att de har FLYTTAT MORGONBUSSEN till tio i sju istället för tio över, av någon konstig anledning?! .. Det ska man ju lugnt klaga på, så kan det ju inte gå till! Och bussen anländer tydligen till Ludvika samma tid ändå, så jag förstår inte varför de gör så!? Men men, kom iaf dit till den tiden. Sen gick jag, Emma, Sandra och Therése till McDonalds och fördrev tiden eftersom vi skulle vara vid Universitetet klockan nio på en föreläsning om UF, så nu har jag, Sandra, Emma och Emelinda ett företag. Så lite senare här på hösten kommer vi starta en blogg å ni kommer kunna följa vårat företag Touch By Seem , men vad vi gör och sånt ska vi hålla lite hemligt tills vidare. Bara prata med de närmaste om det, men det kommer nog bli kanon!!

    Nu ska jag skjutsa min mamma till OKQ8, puss huii!

    Mulleri buller!

    Usch så det åskar och blixtrar, strömmen har tillochmed gått en gång, så har det mullra så det vibbrerat i fönstrerna. Men det är ändå riktigt mysigt! 
    Började skolan idag, var skönt att komma tillbaka och börja med "rutiner" igen, men vissa grejer slipper man aldrig undan. Ibland funderar man verkligen om folk är 18 eller 8år ! ? Men man blir ju aldrig av med skitsnack, eller hur? Det är bara att bita ihop, till sommaren så slipper man de för alltid! Och de man inte vill slippa håller man kontakten med! =)

    Nej nu ska jag snart gå och sova, ska upp på UF möte imorgon, måste komma på något bra företag som man kan göra! förslag? =)

    Puss & Kram

    Lägger in några fler.. ♥




    bilder .. Den första på huset LÅG jag bokstavligen på marken och fotade, även dessa med mammas kamera. Tycker att det e lite mysigt å ta sånna bilder som Bild nr 2, det är en rolig och häftig effekt man får!

    Kvällshimmel!


    Bild tagen för ca 20 minuter sen, tyckte att himmlen såg så härlig ut då jag gick ut till bilen för att hämta min (döda) kamera, så jag kutade in igen och hämtade mammas kamera och tog kort på himmlen, fast mamma var inte hemma så jag hade inte riktigt tid att fråga om lov, men Tack mamma för lånet , haha!


    Och jag blir inte klok på detta i helgen.. Snart skiter jag i hela grejen!

    Fas A & B , check!


    Foto taget för ett tag sen i stan! =)

    Har varit och haft körning idag igen, men det gick väl sådär, är mega nervös över halkbanan imorgon! Men när den väl är avklarad så blir jag nog lugn igen! Och jag klarade fas A & B idag! Gud så glad jag är över att det äntligen börjar gå åt rätt håll med den där Teorin, trodde ett tag att jag skulle skita i allting för de gick inte .. Men nu ni!!

    Nej nu ska jag sätta mig och slå upp körkortsböckerna, teorin närmar sig ju med stormsteg! ..

    Veckans schema:
    Fre = Halkan , sen till Jocke.
    Lör = Vattenfestivalen med Emma (Om jag lyckas ta mig hem på nått vis.)
    Sön = Jocke skulle kanske skjutsa hem på Lör så då blir han här ett tag! Sen slappa sista sommarlovs dagen! + att Elin blir 18år, grattis på dig!

    God Onsdag!

    Var och hade körning igår, sen efter den så åkte jag med Elin hem å så sov jag över där. Vaknade vid 7tiden imorse för hon skulle upp och jobba, sen vid halv nio gick jag hem. Hemma så var det full rulle uppe på övervåningen för pojkarna har sovit över! Sen åkte vi till V-sjö och kikade på kycklingarna, gud så stora de blivit! Men kameran dog efter bara några få bildeer så jagvet inte om jag lyckades få någon bra, lägger väll in bild senare..

    Eftersom jag inte har någon dagsfärsk bild än så får det bli en bild från när jag och Nala var nere vid sjön. Jag i princip låg på standen och hon stod på gräskanten ovanför, jätte svårt å få till de bra!


    Ojoj ..

    Så många som varit in på min blogg idag har det ALDRIG varit in, vad är det som fört just DIG till min blogg?

    -

    Nu över till annat, imorgon är det dags igen för körning. Haft uppehåll nu i 3 veckors tid, usch det drar ihop sig snabbt! Imorgon ska jag sitta där och göra några test hade jag tänkt. 09:20 tar jag bussen in till stan, 10:10 har jag körning och 11:05 är den klar. Sen går det tyvärr ingen buss hem förens 13:25 så jag hinner ju göra en del tester. Lite segt men sånt är livet!

    Så ska jag fixa det där presentkortet till Sofia! =)

    BILDER ♥




    Lite regn&rusk väder bilder! =)

    Detta pågår hemma hos mig nu!


    Gud vad det smäller och regnet verkligen öser ner! Det regnade tillochmed in i huset så vi fick stänga alla dörrar!

    50års (25+25) kalajs!

    Kvällen började med dessa pinglorna, värdinnorna (Förbered er på knasiga bilder!) orkar föresten inte namn märka dem då det faktiskt är över 240 bilder(!!!) så det får bli ett urplock lite här och var, men det är en stor resumé av hela kvällen:



    Och deras sambos (Snuskhummer & Sexiga Samantha), samt Henke (Slash) som var första gästen!

    Sen kom piratpacket:

    Och satans fruar fick sig en varsin guldsäck:

    Snuskhummret var då mig på topp hela kvällen iaf:

    Sen blev det kubbtävling:


    Satans fru Malin stod för kareoke (HELA KVÄLLEN!)

    Sen blev det fotografering :

    Sen blev det dags att räkna guldpengar:


    Sen blev det kväller, det var då allt knasigt började:


    Den som sa att mina syskon var normala, ljög, haha! =D





    Sen blev det lite Michael Jackson hyllning, här kommer moonwalken:


    Sen bar det av mot mc donken (Vid ett halv-två tiden på natten) med dessa två nedanför, man fick sig ett gott skratt när "Slash" stod i kassan och frågade "Vad vill du höra?" och tillbaka fick han "Din beställning.." haha! Sen när han satt och pratade med chicken mcnuggets som trillat på golvet, han frågade de som tappade dem "Tappade ni kycklingarna? Eller rymde dom?" vilken stjärna!

    Här står henke i matkön och sjunger med nån kille som .. jag vet inte vem det var! Nån som kom fram och sjöng och diggade med iaf, haha!!


    En sån kul fest det var! =) Tack Mäjlin och Tessa för en oförglömlig kväll!


    9547 steg idag!



    sista dagen avklarad, lika bra att hosta upp 50kr då =P

    Kortis.


    Det blev en fasligt kort promenad, det är äckligt varmt ute så det blev bara klibbigt att gå! Gick först ner till sjön och fotade lite, mestadels på Nala eftersom jag knappt har några bilder på hon då hon aldrig kan stå still, så det kommer väl bilder på hon senare. Sen så jagade jag Kira eftersom hon bara stack iväg .. Irriterande hundar ibland!
    Så jag satte mig nyss och redigerade biden ovanför på Maja, tycker att den blev häftig! Det ena ögat reflekterar gräsmattan och det andra reflekterar himmlen, häftigt!
    Jag har märkt att bloggandet har blivit upp till det dubbla de senaste dagarna, men det finns alltid någonting man vill dela med sig av.. Och när det är sånt här väder så finns det alltid bilder man vill dela med sig av! ..

    Promenix!


    Bildkälla: google.se

    Nejdu, nu tar jag mitt lata arsel och går ut på promenad, tar med mig kameran också och försöker hitta några fina motiv att fota. Får väl se hur det blir med den saken. Men nu vet ni var jag finns den närmaste timmen!

    Gratisbio.se

    Jag är medlem på en hemsida som heter Gratisbio.se och där samlar man poäng till biobiljetter, men man kan även växla ut poängen som presentkort på tex. H&M, Gina Tricot osv. Genom att klicka på länken och registrera dig (100% gratis!) så får du automatiskt 50 poäng, plus 25 poäng för att det var jag som värvade dig om du registrerar dig på länken ovanför. Och man kan samla poäng genom att vara med i gratis undersökningar, prenumerera på olika tidningar, besöka hemsidor.

    BLI MEDLEM DU MED!


    Mig ♥ Böcker!

    Nu har jag tagit en sån bild som ALLA tar, men jag tycker att de är så fina! =) ..
    Men jag kan inte avgöra vilken som är finast..

    Bild 1: Utan blixt, bara ändrat på den lite till det mörkare.


    Eller..

    Bild 2: Tagen med blixt, svart-vit.


    Jag tycker att bild 1 är lite mer hemmatrevlig, men bild 2 är ändå mystisk som vissa böcker kan vara.. Svårt att avgöra vilken som är finast =)

    En kattig historia.



    Jag känner mig nästan som en hemsk matte när jag säger detta, men jag vill inte ha nån kattunge längre.. Det räcker gott och väl med Maja! Tänk att jag velat haft en till katt så länge, och nu så känns det bara stop. Men det räcker med Maja tills vidare.. Visst vore det gosigt med en liten kissemiss att kela med, men jag får gosa med min stora kissemiss istället! =)

    Besöksrekord!



    Hemma igen! Har haft besöksrekord hela veckan, jag vet inte om det är för att man är med i Tessas stegtävling eller vad det kan vara, men kul är det att se att mätarna bara går uppåt! =) .. Nej nu ska jag fortsätta skriva, sen ut och fota lite så ni får något att gotta er i! =)

    Just det, bilderna kom inte idag, attans! Men då kommer de säkert på måndag! =)

    Fredag, vilken härlig dag!


    God morgon alla goa och glaa! Just nu sitter jag och skriver lite på det som förhoppningsvis ska bli min bok, det går lite trögt eftersom jag väntar på en karaktär som ska ploppa upp framför mina ögon. Hon har en viktig roll men jag vet ingenting om hon än, men hon dyker nog upp. Iaf så sitter jag och väntar på att posten ska komma, hoppas så att mina bilder finns i lådan! Synd bara att jag tog alla dessa fina bilder nu igår eftersom det vore kul att få de med i albumet.
    Och vad skönt det är med solen nu helt plötsligt! =) ..

    Nej nu ska jag och mamma tydligen åka till mormor en sväng, puss & kram!

    Nya soffan ♥


    En oredigerad "stökig" bild på hur soffan ser ut i mitt rum, älskar den! Plus den stora kudden som ligger i den som jag köpte på IKEA förut.. Vid nästa IKEA tripp ska jag inhandla ett flertal till sådanna kuddar eftersom alla som kommer hem till mig älskar den kudden! Och när man har filmkväll med folk så brukar det ofta bli tjafs om vem som ska ha den, så lika bra att införskaffa sig flera då de är väldigt sköna!! Tror att huvudsaken med kudden var att den klassas som myskudde, som man ska ha när man läser eller ser på film eller tv.. Men jag har den även när jag har nackspärr eller enbart ont i nacken, en natt på den kudden och nacken känns som ny dagen efter! Älskar den! Och den fungerar även på andras nackar, tex Elins. Så om ni letar efter en goskudde så vet ni vad ni ska köpa! Dock finns det bara rutiga överdrag till den i beiget, rött, svart och blått, men det får man tåla.. I annat fall får man väl sy egna!

    9751 steg idag 6/8!


    Du hittar mig på andra våningen!


    Sådär, nu har jag setat och satt i bilder i albumen, förhoppningsvis kommer de bilder som jag beställt till brevlådan imorgon. Annars får jag lov att vänta till nästa vecka, och det låter ju inte så kul, eller hur?
    Sitter iaf och tittar på sex and the city filmen för tillfället och har en diskussion med Jocke på msn, han kommer hit imorgon kväll! Han ska med mig till Tessa&Malins 50års kalajs, eftersom jag inte har nått körkort så måste jag ju lifta dit.. Haha! Det kommer definitivt bilder upp på bloggen så resten av världen får se det jag ska få se på Lördag!

    Nej nu blir det till att spatsera fram och tillbaka i rummet å gaina några steg sen är det nanna kudde som gäller efter att jag lagt upp bild bevis, är helt slut efter allt bilkörande idag! Får kliva upp tidigt och plugga imorgon bitti istället! (Fast det kommer väll som vanligt aldrig att ske, men man kan ju hoppas!) men någonting jag är fundersam över är om imorgon även räknas som att man ska samla steg så slås det ihop efter imorgon midnatt, eller hur är det Tessa? Är vi inne på sista dagen?


    BILDER FRÅN TRIPPEN MED MOR ♥






    Byte av inlägg!



    Bilden fick byta inlägg, för det blir tydligen inte cykel till Sandra och Andreas. Det blir bil till mormor och morfar. Mamma ska till hästen så jag ska skjutsa hon, det ska bli intressant då de har en väldigt tvär infart till deras hus, så jag åker nog till nästa infart kan jag tro. Sen får mamma faktiskt lov att följa med mig till Sandra och Andreas och hämta de där albumen så sparar jag tid och kan plugga desto mer.

    Möblera om..?

    Idag är jag på något konstigt glatt humör, ska snart bege mig ner för trappen och rosta mig ett par mackor sedan ska jag ta mor mins cykel och trampa till Sandra & Andreas och hämta mina fotoalbum som jag glömde där igår. När jag kommer hem så ska jag så klart sätta in foton i dem, sen ska jag faktiskt slå upp körkortsböckerna, nu måste jag ta tag i det där om jag ska lyckas fixa det någon gång i år, haha! Så måste jag ju ta kort på "nya soffan" som jag fick av Johan och Johanna, spenderar den mesta tiden i den framför tvn nu, istället för i sängen framför tvn som det varit hittills. Men nu kommer det till den stora frågan, hur jag ska möblera om mitt rum! För nu ser det lite huxflux ut när soffan bara står där! Jag får tänka ut någonting fiffigt! En stor nackdel med att ha 7 garderober (Varav 3 med dubbeldörrar) i ett rum är att man kan inte möblera hur som haver. Men men, jag ska som sagt var tänka på saken!

    Min telefon är hemma från lagningen!

    Och den gick igång på första försöket, underbart!
    Har kört lite bil idag, in till stan och sen till Tessa&Roger sen hem igen, det är riktigt kul.. Men var lite nervös då jag åkte med far vår för första gången, men det gick faktiskt riktigt bra! .. Och nu är det inte långt kvar.. Uschamejja! Plugga plugga plugga!! Och jag vet inte riktigt om jag ska klä ut mig nå på Lördag, isf väldigt enkelt, typ som "Super tråkig människa som inte klär ut sig" det ska nog vara min image den dagen, visst läter det bra? Haha!


    GRATTIS SYSTER! ♥

    Vad är det för dag?
    Är det en vanlig dag?
    NEJ det är ingen vanlig dag,
    för det är Tessas födelsedag,
    HURRA HURRA HURRA!!!!



    ♥ ♥ ♥

    ♣ HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!



    Jag har fått tillbaka min skrivglädje igen! Och den är bättre än någonsin förr, idéerna bara sprutar ur mig, jag hoppas att denna kommer bli bra. Vore så kul att leva ut min dröm om att bli författare, jag ska klara det! Vet inte annars vad jag ska ta mig till! Åtminstonde en bok ska jag skriva i mitt liv! Det är jag helt 100% säker på!

    13896 Steg Idag 5/8



    Jag kommer definitivt inte vinna, men 50:- hit och dit gör ingenting. Sen så beställde jag hem en massa kort idag igen, köpte två fotoalbum på Nisses för 10kr/st så jag måste ju fylla dom med någonting. Plus att det var 100 bilder gratis så jag betalar bara portot som ligger på 29: inte så fasligt dyrt heller för så många bilder!

    Jag gör som min syster..

    .. och är med och tävlar om den här:



    Och här är det jag tävlar!

    Puss & Kram ♥

    Lite Mer Bilder ♥




    BILDER ♥

    Bild 1= Solen från Finsviken.
    Bild 2= Taget på fönstret i Jockes rum.
    Bild 3= Roffe, Jockes hund.




    8145 steg 4/3



    Stegen blir bara färre och färre, men de är ändå kul å vara med i tävlingen, man rör ju på sig! =)

    14149 steg 3/5


    Blir så arg när inte mmsen går fram!

    I "Malingsbo"!

    Sitter hemma hos karl strax utanför Malingsbo och har just kommit "hem". Vi har varit ute och åkt roadtrip med Krille, alltid lika kul! Men det är lite jobbigt att pöjkarna härmar en hela tiden för att man pratar dalmål, ujuj!! . .
    Tidigare idag var vi ute med Emil och åkte runt lite och kollade, sen käkades det glass, mumms mumms!

    Brorsan ringde tidigare idag och sa att han skulle komma ut med soffan, så nu står det troligtvis en soffa på mitt rum, sköönt! Den är super mysig och jätte mjuk! Suveränt när man ska ha filmkvällar till hösten, hehe!

    Nej nu ska Joakim städa klart akvariumet sen ska vi ut och gå, kameran e med så det blir nog lite bilder från där vi går om jag orkar släpa med mig den.. sen kommer det ju ett mms med bild på dagens steg, blev inte så många idag eftersom vi åkt mest bil idag, men tar igen det en annan dag. Trotts allt har man ju till fredag på sig!

    Haha och om jag någonsin ska tattuera mig ska det bli kossan nedanför (Eller mitt stjärntecken strax nedanför handleden)

    Puss & Kram ♥


    nej nu orkar jag inte gå mer!! 250

    0-501788f431e92fce99c8a6574824582f.png

    nej nu orkar jag inte gå mer!! 25006 steg blev det :)


    GÅRDAGENS STEG

    dumma blogg.se! Jag har mmsa in stegen igår flera gånger men det kom aldrig in!
    Men gick iaf 9650 steg, och ikväll kommer det bli lika att bilden inte kommer komma för ska till Malingsbo.
    Får väll mmsa Tessa iaf eftersom hon är dommaren!


    Dålig mobil bild, men bättre än ingen!

    FILMKVÄLL! (y)

    Tjenna mittbena, sitter uppe på mitt rum för tillfället.
    Tessa och ungarna är här en sväng så vi har la varit ute och gått, är med i Tessas stegtävling så det gäller att ligga i, tänkte gå ut om ett tag och ta mig en till prommis innan Julia kommer, vi ska ha filmkväll! Så kommer Jocke också å ska kika med oss, plus att han ska hämta mor och far till kvälla då dom ska på 50års fest. Kul kul, så det blir en del svenska filmer för det e de jag och julia oftast kollar på! Haha..

    RSS 2.0