280209

Sista februari, redan gått två månader av 2009! Helt otroligt, och nu är det bara 27 dagar kvar till Johan och Johanna åker till egypten, då ska jag och Emma ta hand om lägenheten, det jag fasar mest är att laga maten, Emma är ju mjölkallergiker och det gör ju inte saker lättare, men men det kommer fixa sig!! ..

Idag har jag & Elin inte gjort så himmlans mycket, vi tittade en massa tv, sen vid 2-tiden blev det dags att laga mat (Japp, så sent! ) Jag gjorde ju potatisklyftor, schnitzel & bea-sås, riktigt mumms!! Och jag lyckades med det!! .. Elin skärde upp salladen! .. Och jag funderar på att görra vofflor någon dag, så mummsigt! ..

Kom precis hem från Mathilda & Melvin, ska bara käka kvällis sen bär det av till S&A och hitta på nått kul, fick just sms av Sandra att hon var på G och hämta 4 barn, så det blir väl fullt stim hela kvällen kan jag tro!! ..

kommer lite bilder senare, puss och kram!

Barna i familjen Holmström!

Har setat och grejar om lite bilder på skitungarna som vi har i familjen just nu,
de kommer här i ålders-ordning!!

Theodore = 22/3 -01
Emanuel = 9/7 -02
Felicia = 7/5 -07 
Mathilda = 27/7 -07
Melvin = 17/2 -09

***






270209

Hejsan! Idag har jag och Emma varit i Borlänge, och trotts att vi inte hittade någonting på hela dagen så är vi helt slut! Smockfullt med folk och när vi skulle käka fick vi vänta 2 timmar innan kön till kassan blev kort, men vi hängde kvar iaf! Fast det blev väll samma effekt med McDonald's maten som med o'boy som jag drack förut, jätte äckligt! .. Nu när man inte ätit på donken på ett tag, så fick jag grymt ont i magen, för fet mat antagligen.. Jaja, nästa gång ska jag iaf äta på matpalatset, de är då ett som är säkert!

Tänkte ringa eller gå bort till S&A senare och kolla om de hade det roligt idag i Örebro på lek&bus landet, eller vad det hette! Fast bara kanske, Elin skulle komma förbi en sväng.

Imorgon skulle pappa iväg till Falun och mamma skulle till stallet, så jag ska vara själv hemma med hundarna, sen skulle mamma ringa när hon var påväg hem så ska jag göra mat! klyft potatis. schnitzel och bea sås, mumms! Så pappa ska väll käka i Falun eller någonstans, men så blir det när man ska ut och ränna! Gott ska det bli iallafall, om jag lyckas med det! ..

Eftersom det inte blev någonting funnet för mig idag så fick ett tröst-paket följa med mig hem.. Deseperate Housewives säsong 2, 199:- .. Samma klipp som när jag köpte första säsongen! Nu får jag då hoppas att säsong 3 kommer komma ner i samma prisnivå! ..



Föresten Johanna, den där filmen var så läskig att vi fick lov att stänga av efter 50 minuter, det var för mörkt för att våga se klart den! Men ska försöka se den i helgen iallafall, när det är ljust ute!

Bilderna

Jag orkar inte sitta och dela allting, det blir en och samma blogg! .. Tack mammsing för du får förstånd i mig!

Men det gick inge bra med att ladda upp bilderna, så de kommer väll imorgon! För nu ska jag gå å lägga mig så jag orkar upp 06:00 imorgon, ska åka till stan 07:10 för jag och Emma ska till Borlänge och shoppa loss lite! .. Så jag vet inte när jag kommer hem därifrån! .. Får se helt enkelt! ..

Puss & Kram

260209

Hejsan! Idag har det snöat och varit sol lite varannat. Pojkarna, Flis & Andreas är här och hälsar på! Vi har varit ute och lekt lite i snön, kommer blider senare till bilderbloggen, då jag orkar lägga in dem. Kul har vi haft iaf! ..

Flisan springer runt med en pipleksak och jagas av Nala medans jag och pojkarna sitter och tittar på toon disney, Theo har precis tappat en tand! Gluggunge! Nu sitter han och testar tugga luft, knäppis! ..

Snart kommer Elin hit så vi ska kika på film antar jag! ..

Hörs senare!


MSN-konversation med Emma

- Madelene säger (15:06):

Jupp (: fan vad tråkigt jag har det!

Emma säger (15:06):

Me too ^^
*cencur* (Här ska det egentligen stå en text som personen ifrågan kan ta illa upp!")

- Madelene säger (15:07):

men gud ;o

ja jag då?! Jag höll nästan på att börja städa frivilligt

jag HATAR att städa!

Emma säger (15:07):

JAG HAR REDAN STÄDAT FRIVILLIGT!

- Madelene säger (15:07):

vad är det för fel på oss?

Emma säger (15:07):

TVÄTTAR GÖR JAG MED!
Emma säger (15:08):
vet int

Konstaterat, vi klarar inte av att ha lov!


250209

USCH VAD TRÅKIGT JAG HAR!
Har verkligen kommit in i en sån del av livet då allting e mega tråkigt, det är NÄSTAN så att jag städar mitt rum frivilligt bara för att ha någonting att göra, helt otroligt! Att spela sims e inge roligt, att baka var heller inte så roligt, att plugga till skolan är ingen större ide nu när jag tyvärr är otroligt sur över allt som har med skolan att göra. Helt och hållet idétorka, sett klart på hela DH också så det är heller inget jag kan göra, ska ju hem till Sandra och Andreas ikväll och titta på Grey's anatomy, det är faktiskt någonting jag orkar med! .. Men resten av dagen då? ..

USCH USCH USCH.. Avskyr lov.. Blä!


***


Grattis på Jessicas Philippe som klarade uppkörningen idag! :)

240209

tv 3 - Oprah - Mirakelbarn med Celine Dion.
Det är vad jag ser på, en pojke som dom sa att han aldrig skulle kunna gå - nu springer han vart han än ska..
siamesiska tvillingar som ingen trodde på - lärde sig krypa tillsammans och är nu separerade..
En tonåring som alla trodde var död - simmade ifrån naturkatastrofen..

Helt otroligt!

Har ni e sekund över, se detta klipp, det är det sorgligaste jag sett!! .. Uscha ja..


Emma i sims!



Emma , min Emma, i sims!
Nej jag kommer aldrig att växa ifrån mitt sims! ..

Madde91.blogg.se/

Nu har jag pillat lite till, och som vi ser längst ner i menyn så har jag fått in en ny rss bild + rullgardins funktion för arkiv och kategorier (Var lite småsur över att mitt arkiv blivit så långt!), samt lagt till flikar under headern där jag länkar till syster, kusin och brors tjej, lite häftigt om ni frågar mig! .. Och så har jag ju lagt till mitt namn så det syns under varje blogginlägg istället för att sitta och lägga in bilden varje gång, alltid finns det något som kryddar upp bloggen lite! ..

Tog Från Roger på Facebook för jag har så tråkigt!!..

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Madelene
2. Ett ord på fyra bokstäver: Munk
3. Flicknamn: Margareta
4. Pojknamn: Morgan
5. Yrke: Mekaniket
6. Färg: Mörkröd
7. Klädesplagg: Musch
8. Mat: Mos!
9. Sak i badrummet: Mensskydd (Tycker Emma)
10. Plats/stad: Motala
11. En orsak att vara sen: Maten
12. Något man skriker: MEN!
13. Film: Moulin Rouge
14. Något man dricker: Must
15. Band: Metallica
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Morhagsvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Maybe
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Matkrig!

Tvättat håret!

Nu har jag tvättar håret och (Peppar peppar) så vart det ingen större skillnad på färgen, blev kanske lite ljusare vid hårbotten, annars ser det faktiskt ut som innan! *pustar ut*
Var tvungen att ta kort på våran diskho där vi tvättar håret, lite stolt över mor min att hon faktiskt lyckats hålla ordning där än så länge, för några veckor sen så blev jag ju så arg över att det stod så mycket bröte på bänken, men den har sett städad och ren ut riktigt länge nu! ..




Och nu är kladdkakan klar, men det blev ju inte precis som jag tänkt mig.. Den smakade bara mjöl när jag stickprovade den, men ändå var den jätte geggig, och så hade de runnit ut utanför kanterna, jadu, nån gång lär ju vara den förstå då jag ska misslyckas med kladdkakan, fast det hade ju gärna fått varit en sån dag då jag inte var sugen på det!

230209

Hejsan, nu tänkte jag skriva lite om gårdagen..
Igår var jag till S&A och busade lite med Flis, pojkarna kom ju inte förens idag, så jag satt inne på deras rum och spelade lite tv-spel, och eftersom de aldrig sparar mer så får man lov att sitta och fuska för att få göra nått roligt istället för att man får lov att spela om hela tiden för Theo har kommit in i en period då det är väldigt roligt att ta bort alla sparningar.. Sen så tröttnade jag, så jag klädde ut lite gosedjur, och Flis fick vara med på ett hörn med (Finns tyvärr ingen bild på det) men hon red på dementor hästen, haha! Jadu, Sandra fick då sig några skratt iaf, trött var jag också så då blev ju allting plötsligt mycket roligare för mig själv, hur det kan bli! .. Här har vi iaf bilder på mina "nya vänner" ..
Och gud vilket pizza-humör jag var på igår! Tänker verkligen tvinga mamma att handla de ikväll, antigen att jag gör egen hemagjord eller att vi köper, usch ja!

Nej nu ska jag fundera lite på om jag ska gå ner och baka eller inte, och i så fall vad? Kladdkaka och .. ? Ska iaf tvätta håret! Usch ja, vad rött de kommer bli i diskhon, tur att det varit helg/lov nu, så ingen behöver se mitt flöthår, så behöver jag inte tvätta ur den fina färgen på en gång!..

VECKANS BLOGG!

om man tittar på startsidan blogg.se så ser man veckans blogg om man bläddrar lite längre ner, först fatta jag ingenting, men ju mer jag tittade och läste insåg jag verkligen att hon lätt kunde vunnit MÅNADENS blogg! .. Matilda heter tjejen bakom denna bloggen, och hon har illustrerat ett ganska stort gäng barn böcker, själv, och det är verkligen fina bilder! Nästan så man köper till Hilding bara för att få se hur fina bilder det är, och att det faktiskt är en helt vanlig person som du & jag som gjort de bilderna, jag blev riktigt facinerad.. Och hon bloggar ju inte enbart om jobbet heller, utan om sitt liv med sin sambo och deras hund, samt en del inredning. En riktig inspirationskälla!


(Klicka på bilden för att ta dig till Matildas blogg.)
Bild lånad från: Blogg.se

New design..

Haha bidde nytt utseende på bloggen lite, vet inte riktigt om jag vill ha det så, men har ju kvar den gamla annars! .. Haha, lite kul är det att se på headers som jag gjort, har gjort sammanlagt 10 färdiga till bloggen, och det är på vädligt kort tid..  Från 1 November om man ska vara exagt, haha! Och typ 20 ej klara, sånna som antagligen fattas text eller bilder på.. Men så kan det gå! .. Blev iaf liite nöjd med headern, men kändes lite allt på en och samma plats, om ni förstå vad jag menar? .. Aja får se hur jag gör, kanske ändrar tillbaka till den gamla innan dagen är slut! Men visst är det roligt med lite ansiktslyft på bloggen ibland, lite då och då .. Nog för att jag böt bild i förra headern, men aah.. får se .. Vi får hoppas att vi kommer trivas!

220209

Godmorgon alla goa å gla'a! .. Vaknade för sisådär en timme sen och har hunnit ätit frukost, nu sitter jag och Elin här på mitt rum och bara tar det chill, hon ville se Twilight igen, men jag vet inte riktigt.. Vill inte tjata sönder den! ...

Ja som ni kan förstå så såg vi på film igår, jag och Elin. Det blev inget barnvakteri, dom kände sig krassliga, så då följde Elin med mig hem hit och vi tittade på Patrik 1,5 och Twilight.. Älskar dom filmerna! ..




Bild 1: Patrik 1,5
Bild 2: Twilight
Bilderna är lånade från google.se

210209

Godmorgon, eller god eftermiddag.
sitter hemma hos elin för tillfället, alla är ju på Rally så vi hamnade hemma med hundarna! . Vi ska käka lite popcorn och spela wii och dricka hemagjord dricka och bara ha det mys! .. Vi såg en uräcklig skräckis igår, usch ja! Och som vanligt så var den sann.

JAG ÄLSKAR DIG! (: // Elin

Ska ju hem till S&A och vara barnvakt åt Flis idag, det ska bli roligt! .. Kika på Pettson och Findus blir det nog! .. Sen så vet jag inte riktigt mer vad jag ska göra idag, imorgon tror jag att jag ska ta en fotodag, på riktigt.. Har ju inge utomhus bilder nu som är nya, och innomhus e lite tråkigt att fota eftersom bakgrundfärgerna tar över för mycket, men lyckades få en urgullig bild på Flis här om dagen!!


200209

Godkväll, nu är det äntligen sportlov! Fast ändå lite tråkigt eftersom vi precis kom hem från APUn så vi har ju inte fått in rytmen än så ska man ställa om sig direkt igen.. Men men, lite lov är inget man tackar nej till! Behöver ladda batteriet..

Haha, när jag och mamma skulle skjutsa hem Mathilda igår så somnade hon precis när det var max 5 minuter kvar hem till dom, så jag fick bära in hon och lägga hon i soffan, och hon var så avslappnad att jag inte ens fick av hon overolen, lite roligt!! Och T&R var inte hemma då när vi kom så jag och mamma slänge oss i soffan vi också och vi alla hann sova 1h innan T&R kom hem med lillknodden! .. Han e sååå söt! :)


190209

det blev inte så mycket utomhus fotning, eftersom jag åkte till skolan imorse men jag halkade ju och landade på rumpan igår och slog i huvudet så sov jag dåligt inatt me Hildur så jag åkte bara och gjorde ett prov sen åkte jag hem igen, och nu ska jag till S&A.
Fast har fotat Melvin och Mathilda idag iaf, massa fina kort! Ska ta med kameran och får hoppas att Flis e på korthumör idag, annars blir det väll 100 profil/rygg bilder till på hon .. Hehe! Sötnosen hinner ALLTID vända på sig i sista sekunden!

hörs och syns senare!

Melvin Andersson!

Nu har jag träffat den lilla prinsen, och han var så söt! Men gud så liten han var till skillnad mot Mathilda, hon vägrade skiljas från bebisen ;) ..

Jadu, besöksrekordet har blivit slaget idag! Undrar varför? .. Vilka är alla ni 30-40+ personer som plötsligt kikat in på min blogg? .. För jag vet ju iaf att min släkt som läser består ju inte av 30-40 personer, haha!

Jani, det är snart dags för sängen, Hildur sover i rummet breve, sötnosen! Vi lekte nere på golvet så jag har väl en del bilder, men orkar inte koppla in kameran i datan, får ta det imorgon istället! ..

Antar att marioteten av er är människor som läser min systers blogg och varit nyfikna över om jag skrivit något om Melvin, men som sagt var, jag ville att de skulle få chansen att berätta för världen innan jag glappade käften för mycket vilket jag har en tendens att göra, haha!

Nejni, nu lära bli lite sol igen så jag får fota,fota,fota! Ska nog ta med kameran imorgon och fota i stan! (Som jag säger typ hundra gånger! ..)


Fasten ni säkert redan sett bild på grabben på systers blogg så lägger
jag ut en bild på honom ändå, fick detta i MMS igår kväll som jag antar att
ett antal andra personer också fick! Sötnosen! .. Fick bara mobil-bilder idag,
men får fota med riktiga kamerna en annan dag. Kan inte sluta titta på honom!
Han, Mathilda, Theo, Nanne, Flisan, alla de ungarna betyder massa lycka!

STORKEN HAR ANLÄNT!



Tänker inte säga mer för jag tänker inte förstöra det roliga för T&R.
17 Februari 2009, en dag att minnas!
(Lite rolig bild om jag får säga det själv!)

***

Haha om ni tittar på bilden nedan så ser ni de svarta prickarna,
 där stod mätaren när jag skrev det förra  inlägget,
sen bara rasade det in folk och sidovisningar,
undra om alla väntade på detta inlägget? :)

Oj oj oj då!

Haft besöksrekord idag, helt otroligt.. Kan det ha något med min syster att göra montrå? ..
Annars är ni väldigt gärna välkommna att stanna och fortsätta att läsa! ..
(Tack föresten syster för mitt besöksrekord, antalet bara stiger och stiger! Hehe)

Idag hade vi iaf en kärleksdag i skolan, och usch vad drygt och pinsamt det var! Man skulle testa vart gränserna till sitt revir gick och det var någon helt främmande person som skulle gå emot en, jag kände att hon inte ens behövde ta ett steg! Men hon fick stanna en meter framför mig iaf, sen fick vi vara i smågrupper och göra en pjäs, jag var homosexuell som blev mobbad av samhället.. Vi tog upp många viktiga frågor idag, och man fick sig sina tankeställare.. Men jag tror inte att samhället kommer att förändra sin syn på homosexuella, det är så insnöat att det kommer aldrig att gå.. Inte i ett sånt litet samhälle som vi har här, i Stockholm går det säkert jätte bra, men i lilla Ludvika sparkar de ju tillochmed folk för att dom är homosexuella , vilket jag tycker är helt fel! Vem man väljer att älska på fritiden påverkar väll inte jobbet? Och om man jobbar i butik så har man ju inte precis en skylt som det står "Hej jag är gay" på, hur ska kunde veta att just han/hon är homosexuell om man inte visar det för kunderna? Helt otroligt sjukt är det iaf..

Hoppas ni också fick er en tankeställare nu på hur samhället ser på homosexuella, tänk på att det är en människa man blir kär i , inte könet!

Syster & Mor

Jag kan bara säga till er att jag har faktiskt sagt länge nu att när jag får längre hår ska jag inte vara blond mer, och den lägnden har jag passerat nu, det blir för drygt att ha lågnt blondt hår! .. Så ni behöver inte oroa er! För jag ska heller inte klippa kort, finns ingenstans i mina tankar!

Funderar på om jag ska fråga mor min om hon vill skjutsa mig till bror min, eller måste jag gå Fru Holmström?

Madelene K Holmström

nu har jag gjort någonting riktigt vågat kan jag säga er! Jag har färgat mitt hår röd/brunt (Det e faktiskt mer rött) och jag tycker riktigt mycket om det! Först vågade jag inte titta på de, men nu kan jag inte slita ögonen från de!!
Så morfar, Tessa, mamma, varsågod att turas om att slå på mig, för detta kommer nog stanna ett litet tag iaf, fast det är ju fortfarande mest för att testa, men jag kommer nog trivas så som jag känner det nu!


16-02-09

godmorgon!!

Det är måndag och jag är ledig, fast ska snart åka till bussen för jag ska till Johanna och klippa håret och möjligtvis färga det, e inte riktigt säker än.. Får se hur de blir!

Undra vad jag annars ska göra idag då? Jag har inge planer iaf, plugga lite kanske.. Har ju faktiskt två prov den här veckan, försökte plugga till de igår eftermiddag, men det gick inge bra för Maja skulle promt lägga sig på böckerna! .. Undra om katten tror att hon får uppmärksamhet på det viset? ..

Och Therese Holmström, när hade du tänkt kläcka ur dig ungen egentligen?!
Vi håller på att väntar ur här hemma! ..

Melodifestivalen

Det är första gången som båda låtarna jag tyckt om gått vidare, brukar alltid bli dom som blir utröstade, men gud vad bra dom var! Måns gav mig gåshud och HEAT gick sina mil rätt in i hjärtat! .. Haha, nej men nästan! .. Det är sånna här stunder man tackar för att youtube finns! ..

H.E.A.T - 1000 Miles

Måns Zelmerlov - Hope & Glory

Nu vet ni vad som poppar på hemma hos mig! ..

   
  
   
  

  


Det blidde en massa bilder idag, Emanuel var en riktig linslus idag, Theo ville inte vara med så mycket så jag tog väll rättvist på bilderna, men Flisan ville inte vara med alls! .. Fast det kan ju bero på att hon var nyvaken.. Hehefick lov att avsluta bilderna med snyggaste bilden på Maja, när hon sitter och tvättar sig, undra om nån börjar bli lite rund om magen?.. Jaja, åter till pojkarna.. Vi satte oss iaf och tittade på Snow Buddies, riktigt söt film! .. Vill ha en alaskan husky dom är så fina! ..

Nej nu ska jag titta på film och nynna vidare på låtarna! ..

super..tönten?

Nu har jag varit vid pojkarna och lekt, och nanne klädde ut sig till spindelmannen och supermannen, men Andreas kallade honom för supertönten, haha.. Roligt hade vi iaf! ...




mer bilder kommer senare, nu ska jag laga mat å tjat-holmströmmen där nere! ..

14-02-09


13-02-09

Fredag den 13.. Hmm, inte så läskigsom det påstår sig vara, men haft otur de har jag! Skulle ju varit med Elin i helgen, men hon stack iväg till guldsmedshyttan istället så jag antar att de bara blir jag och bridget, ska beställa bilder nu imorgon eftersom det tar slut 17de, och de blidde billigt med 58kr för 92 bilder, tycker iaf jag, fick ju nästan hälften gratis om man ser det på det viset! ..
Håller på att laddar mitt kamera-batterie nu, 90 minuter tror jag det var om jag inte minns fel? Så då hinner jag tillockmed se klart serien..

Haha jag insåg en ganske rolig sak, ni vet här om dagen när jag skrev om "The Holiday" så skrev jag fel och skrev "The HilOday" herregud!

Haha, ja vad ska jag säga, tyvärr e APUn slut nu, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan..

Och Johanna, jag har bestämt mig nu hur jag ska ha håret! ..

Mellan nu får du se till att ploppa ut!

10-02-09

Hejhej, nu är jag hemma! Mamma ringde mig 15:30 och frågade när jag slutade, för hon var i stan, men snäll som hon var så väntade hon på mig! .. Min mamma e go' ho'!
Och jag längtar till Tisdag då det är skola igen, men ändå så vill jag inte från dollar, det e lite knasigt det där! Men imorgon ska jag nog sitta i kassan, frågade Elin idag om jag fick stå och titta på och det fick jag, sen så frågade hon om jag ville testa men då var det ruschen(?) och jag kände att jag vill inte sitta och trycka massa fel och sega ner kön ännu mer, så jag ska testa imorgon hade jag tänkt, eller på fredag. Vi får se! ..

och ikväll ska jag ta och äta lite rostmacka och dricka lite äckeljuice, hade jag tänkt.. Sen kanske gå bort till Elin en sväng och heja, eller det bror ju helt på hur kallt det är!! Känner ju inte för att springa runt och de e 16-20 minus grader ute, nej tack!

Sitter och försöker hitta vart man hittar det där CV att skriva ut, men det e totalt borta för mig! Minns inte, och jag behöver det, så om du vet så säg till! .. Måste ju börja skicka runt ansökningar för sommarjobb/vikarie-jobb.. Blir ju trotts allt 18 år i sommar...
Usch vilken hemsk tanke, jag? 18?! Det låter helt fel! Mamma sa idag att nu måste jag skriva in mig på körskolan, annars gör pappa de, blablabla.. Men jag måste ju få med mig Emma! ..  Kul att sitta där med en massa nollor som går uppe på högberget som man måste se både i skolan OCH på fritiden, nej! .. Men om Emma e med så blir det enklare!

Nej nu har jag skrivit av mig lite, nu ska jag gå och sätta i kamera-battriet på laddning sen vet jag inte riktigt va jag ska göra.. Vi får se helt enkelt! ..

Tisdag

gud ja, nu sitter jag gär och har precis ätit ferukost, tänkte väcka mamma om 5-10 minuter, inte tänker jag gå hela vägen till bussen i -14 !! Kan hon glömma, haha ..

å enligt mätaren är det bara 16 grader inne, måste springa och titta till kaminen tror jag !!! ..

Nej hörs efter APUn!

Måndag

usch vad dåligt jag blitt på att skriva! Men det blir nog bättre när APUn e klar, det tar enormt mycket på tid och energi. Fast jag älskar att vara där! Fast skolan är ju såklart bäst att vara vid.. Konstig som jag är!
Och ingen till Andersson har vi sett än, men de kommer väl det också, och varje dag nu har jag sett en massa vinklar och utseenden som e mega fina som skulle gjort sig bra på foto, men jag har inte med mig kameran för vart ska jag göra av den på Dollar $? .. Kontoret? Nae tror inte man får lägga in personliga grejer där. Men ska se till att stanna i stan så länge som jag var där idag och fota den utsikten jag hade, super fint! ..

Usch jag vet inte vad jag ska skriva nu!!
Tack & godnatt, vi syns och hörs när jag har tid igen! ..

Lördag

Nu var det lördag, v1 av apun e avklarad, och jag trivs som fisken i vattnet på dollar store! .. Igår vart det lite segt däremot men så kan det bli ibland, jag klarade det iaf och det är det viktiga! ..

Satt och läste på alla miljoner bloggar som man följer och trippa in på Johannas, där hade hon lagt in den här länken och vad läskigt det e egentligen att den har rätt!! Spelar ingen roll vem man än tänker på! .. Okej, jag fick faktiskt 1 rätt för den kunde inte klura ut Tintin.. Utan jag fick nån robot istället, haha!! .. Men jag fattar inte, de måste ju vara nån mätare bakom det hela som drar mätar grejjen mellan folk, för jag satt och tröck helt osammanhängade fram till Britney Spears, jag tröck nej på dom jag visste var ja och ändå så fick jag upp en bild på hon.. Mysko de där, men prova det: http://en.akinator.com/# helt sjukt!

Nej nu sitter jag och väntar på att Elin ska sluta vara hundvakt så jag kan tvinga hit hon! ..

Usch vad trött jag var efter veckan, somnade kl 20:00 igår! Vaknade 09:30 av att Maja låg och bet mig i fötterna, så annars hade jag nog sovit längre.. Men jag har lagt mig vid en 10 varje kväll men vridit och vänt på mig tills klockan varit nån gång strax efter 12 och sen somnat, förstår inte varför jag inte kan somna! .. Det hänger liksom inte ihop för mig när man tänker på att man springer som en galning på dollar mot vad man gör i skolan, e ju genomslut på kvällen när jag kommer hem!..

Och nu sitter vi alla här och väntar på att syster-yster ska kläcka ur sig sin unge nån gång!! Vad e ni på, bf+3 nu? .. Men mamma säger iaf att det är nära, för Tessa kunde knappt ta sig in i bilen här igår sa Roger, då säger mamma att hon snart ska ha.. Vi får väll hoppas på det!! Hildsing ska iaf bo hos oss då när de åker in, då ska jag lära hon massa bus! *ler* nej då, hon kommer ju bara använda de där busen på mig..

Nej nu ska jag ta och göra min traditionella "Spela-sims-på-helgen" !

Hörs och syns!

Utmanad av syster-yster!

Blitt utmanad av syster, känns som om den kanske blir rolig att göra?



Regler:
Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer.

Om Bilden:
Johan som tatt den, han var sååå otroligt sur när han tog den, bara stod och svor "Jag kan ju för fan inte ta kort!" men jag tycker att den blidde bra?

Jag Utmanar:
Den som orkar

The Sims 2

The Sims 2 är ett spel som jag är helt beroende av.. Och jag håller ju på att få upp mitt släktträd till 10 generationer för tillfället, nu ligger jag på generation 4 och de har växt upp till tonåringar, men jag var tvungen att köpa orginal spelet och installera om hela spelet så min familj försvann, så nu håller jag på att ladda ner allting som jag vet att jag hade förut ..
Det är det mest otroliga med internet, att det finns hur många sims-sidor som helst som man kan ladda ner smink, djur, kläder, hår, allting man kan tänka sig från! ..

Så som sagt var, tacka gud för internet! ..

 


Så häftigt att man kan bo i lägenheter,
jag har sammanlagt 10 The Sims 2 skivor.

Expansions:
The Sims 2 - Djurliv
The Sims 2 - Livet i lägenheter
The Sims 2 - Double Delux
The Sims 2 - Jorden Runt
The Sims 2 - Fritid
The Sims 2 - Arbetsliv
The Sims 2 - Nattliv

Och så har jag prylpaket också:
The Sims 2 Prylpaket - IKEA
The Sims 2 Prylpaket - Herrgård och trädgård
The Sims 2 Prylpaket - Kök & Badrum
The Sims 2 Prylpaket - H&M fashionpaket
The Sims 2 Prylpaket - Fest & Bröllop

Så som sagt var, jag tycker om The Sims 2 , och jag har lagt ner en del pengar på det! .. Men jag ångrar inte ett enda köp! .. Nu fattas bara The Sims 2 - Studentliv, sen så har jag dom jag vill ha.. För det ska ju som sagt var komma ett sims 3 så alla sims 2 spel e på rea och utförsäljning nu.. Synd men sant..

MOR & FAR HAR GIFT SIG!

Nu är det en ny månad, sa ju det att tiden går jätte fort! ..
I Fredags så gifte sig mamma och pappa, därför hade vi familjekväll, men jag kunde ju inte skriva nått i bloggen för att det var en hemlighet att dom skulle göra det, men vi hade jätte trevligt! Sandra hade gjort en bröllopstårta och vi köpte jätte fina bröllopspresenter! .. Vi hade det helmysigt helt enkelt..


Herr & fru Holmström

  
  
  
  
(De tre sista har bror Johan tagit!)
(Klicka på bilderna för att se den större!)


Så nu är ÄNTLIGEN mina päron gifta efter 27(?) år tillsammans! ..

RSS 2.0