Familjekväll!

Nu sitter jag här framför datan i vardagsrummet, helt färdigklädd och sminkad och fixad i håret.. Men jag e heelt själv hemma! Vet inte ett dugg vart mor och far farit, kom hem vid 3-4 tiden och jag har varit själv sen dess.. Vet ju inte om jag ska börja med nått eller om jag ska vänta.. Men det ordnar väll sig, Johan och Johanna och Tessa och Roger ska ta med spel, så det ska la bli massa kul ikväll! .. 
Kameran har jag nere med så allting lär bli fotograferat! .. Så imorgon kommer det väl en massa bilder här på bloggen, om jag lyckas få nå bra bilder ! Haha..

Jaja, vi ses och hörs imorgon!

A Love Song For Bobby Long

 A Love Song For Bobby Long, filmen handlar om en tjej som heter Purslane som återvänder till sin barndomsstad när hennes mor går bort.. Huset som hennes mor ägde är dock bebott av två alkolister som bott med Purslanes mor sen en längre tid tillbaka.. Alla tre personerna hävdar att dom har rätt att bo där, så alla tre måste lära sig att bo med varandra vilket växer en vänskap som ingen av dom varit beredda på..

Det är en supersöt saga och man blir lite chockerad över hur det visar sig vara, ingenting är som det ska, i princip.. Jag tycker om den, väldigt mycket..

Den får 4/5 poäng för att den är värd 4 poäng! :) .. Bra skådisar och bra miljö för självaste handlingen.

The Hiloday

Har sett världens bästa film, helt seriöst! Jag verkligen älskade den! :) .. The Holiday handlar om två tjejer, Amanda och Iris, de blir båda svikna av deras livs kärlekar och börjar chatta med varandra.. Det hela slutar med att de lånar varandras hus & i princip liv för 2 veckor, och väl där träffar Amanda på Iris bror Graham och han är en änkling som inte älskat sen sin frus bortgång 2 år tidigare men de blir kära.. Och Iris träffat Miles, Amandas ex bästa vän, och Iris och Miles blir mer och mer vänner under tiden som de hjälper Amandas granne Arthur Abbott att komma till en minneskongress som hålls för honom.. Jag verkligen älskade denna filmen trotts den var lite oklar i vissa saker men det var bara för att de var 2 väldigt lika skådespelare så jag blandade ihop dem.


5/5 poäng får den av mig! Om ni lyckas få turen att se den, se den!

Hmm..

Jag kan ju bara säga att det chockerar mig inte, mer än så går inte att säga nå mer..

Men nu sitter jag här hemma i mitt rum och väntar på att Elin ska komma hem! :) .. Och så laddar jag ner soundtrack till Narnia, seta och tittat på de filmerna imorse, så nu har jag fått de låtarna på hjärnan, då måste man ju ladda ner dom! ..
Sen har jag hittat en jätte bra låt med Christina Aguilera och Jim Brickman, my destiny.. Kanske inte så mega bra kvalitet men ,.,.



Och sen en Britney Spears låt - Unusual You
Och som vanligt är det inte rätt musikvideo utan en ihopklippt
som det aaaaalltid är när det gäller brittan..


Godmorgon..

Usch har varit uppe i 30 minuter snart och jag vet inte varför jag e vaken! När man kan sova och ta sig en låång sovmorgon så sitter jag här och glor, de e inge jag planerat.. Såg att mor min planerat hemma kväll nästa vecka? Om det är hon som skrivit, men det antar jag! Hihi..

Och snön bara vräker ner! .. Har ingen lust att gå ut och fota det om jag ska vara ärlig, men lär väl göra det, blir väll sista snön för iår..

Nej nu ska jag fortsätta på min simsfamilj som det går så himmlans bra för! *Ironin flödar över* det kommer ju snart ett the sims 3 där man i princip får fria tyglar över allting. men jag tycker att det verkar för tråkigt om jag ska vara ärlig, jag gillar detta sims som gubbarna ser lite kantiga ut på, det ska inte vara så himmla verklighetsbaserat när det gäller dataspel.. Usch nej..


Fredag!

Nu har de gått en veckan sen (idag) som jag blev sjuk. febern ligger lite över det normala men är inte feber nå mer.. Öronen dunkar inte lika hårt och näsan är inte lika täppt nå mer, men hostan e väl kvar men som mamma sa den kommer nog vara kvar längre än själva sjukdommen.. Så på måndag blir det äntligen skolan! .. Missat hela 3 skoldagar och 1 tss dag.. Usch..

Idag ska jag TVINGA Elin att komma hit och spela tvspel med mig och sånt :) .. bara för att jag är trött på att bara sitta och glo..

Det blev ingen Elin, hon skulle hem till sin pappa och vara barnvakt åt hennes lillasyster hela helgen, men hon skulle kanske komma på söndag :) .. så jag får väl fortsätta sitta och glo idag då, suck! =P ..

Dag nr 6..

Varit febrig och sjuk sen fredags nu, och om man räknar med fredagen blir det 6 dagar..
Det vill aldrig ge sig!! .. Och stackars Hilding är också sjuk, fast hon ska sova här inatt! .. Tessa och Roger ska bort på nån koll imorgon bitti så vi ska ha Mathilda, vi har ju samma smitta så vi kan ju inte precis smitta varandra mer än vi gjort, hehe..

Och jag har bara 1 skiva DH kvar, vilket är 3 avsnitt, sen är säsong 2 slut.. Och jag har försökt fått mamma att åka till S&A och låna 3e säsongen åt mig men hon har aldrig tid..

Och min hosta skulle jag kunna slå någon för att bli av med! .. Den börjar bli överdrivet uttröttande, jag e snustorr i munnen och hurmycket jag än dricker så hinner jag hosta torr edn igen på bara nån sekund.. Och hur jag ser ut i håret ska vi inte ens disskutera, kan ju försvara mig med att om jag böjer mig framåt exploderar öronen och jag slås framåt av värmevågorna som kommer via feber och luttande ställning.. Så jag får helt enkelt vänta med det också.. Mitt liv är inge kul för tillfället..

nu ska jag spela x-box, puss hej..

Shrek ' x-box

Jag har lånat Tessa och Rogers x-box, och på det så har dom shrek, fasten jag klarat ut det så känner jag att jag måste bara fortsätta spela det! Det är så hysteriskt roligt!! Man får gå igenom hela träsket bit för bit, och hamnar till slut inne i stan där man försöker lösa en massa gåtor och småbanor. Jag vet inte hur mycket det kostar eller vart man kan få tag på det eftersom det ligger på hårddisken, men om ni/du får tag på det så köp det! Du bli inte besviken!

Filmerna är ett stort plus de också, se dom!


Foto

Lite olika bilder tagna i veckan, de med snö på e tagna genom fönstret för typ 15-30 minuter sen..
Bilderna blir inte större, jag har laddat upp de i litet format..

 
 
 
 
 

Mornmorn..

Nyss vaknat, och gud vad skönt de ha varit å sovit en hel natt! .. Har ju bara sovit nån timma i helgen per natt pga hosta eller för hög feber så man inte kan somna.. Men nu har jag sovit! ..
Fast jag tar alvedon för örona och baken (Den kronglar igen, tror vi :P) nässpray för näsan och hostmedicin för halsen, jag är en vandrande apotekspåse!!

Och snön bara vräker ner, de e inte fyskam! ..

Vet inte om jag ska till skolan imorgon, men på torsdag är vi iaf lediga vet jag ..
nej nu ska jag gå in i köket och svalka ner min snustorra hals..


Desperados..

Gissa vad jag sitter och tittar på då! Hihi..
Jag antar att ni gissade rätt, just nu e jag på disk 4 säsong 2 när Gabby & Carlos får hem kinesen(?) som bakar så mycket (Och som senare kommer att bli deras surrogatmamma) och när Tom börjat på Lynetts jobb och hon måste käka bejcon! .. Men bäst är ju avsnittet med bilden nedan, då andrew klär ut sig till.. Cher? Haha! Och Orson ser ut som, jag vet inte vad!! .. Och Danielle är Bree, jag verkligen älskar denna serien! .. Tur att man slipper leva i den som riktig vardag, haha!!

Och som jag sagt förut så skulle det ju bara bli 7 säsonger, men han som gjort DH har bestämt sig för 2 extra, alltså 9 säsonger allt som allt! ..
Det tackar vi och bockar för! :)



Bloggdesignen..

Nu har jag setat och kämpat i evigheter med bloggdesignen! Hittade bakgrunden på google när jag sökte runt en massa och blev helt kär i den! ..
Nu är det bara massa småsaker som behövs tilläggas men har ingen ork för det just nu! ..
Har snart sett klart på över halva 2a säsongen av Desperados, så snart får mammi åka och låna säsong 3 åt mig! :) ..

Nej nu håller jag på att hungra ihjäl mig, mamma och pappa passa er för nu kommer smittbäraren ner!!


Sjuker...

Det e vad jag och Hildur är.. Hon hade 40,8 graders feber igår, och jag hade 40 imorse..Usch nu tycker jag att de ska ge sig! Och jag har hostat något så förskräckligt så mamma har ringt till Sjukstugan för att få riktigt hostmedicin utskriven åt mig .. Hoppas det hjälper för jag har såå hemskt ont i halsen efter allt hostande! ..

Det e lite irriterande att vara sjuk, för alla filmer jag vill se har någon annan! Jag vill ha Pirates maraton, men jag äger inte dom filmerna, det gör S&A och syster, men jag kan ju inte ta mig någonstans så jag får ligga här med sagan om ringen filmerna .. eller nått ..


Haha vilken fjantig, men den passar in på Jack på nått vis.. haha

Desperados..

Det finns iaf en positiv sak med att vara sjuk, man kan ligga i sängen och titta på desperate housewives hela dagen! Jag har nog sett minst 3 skivor i helgen, och det e ju typ 12 avsnitt! .. E snart klar med säsong 1, sen blir det säsong 2.. Sen när den e klar får jag väll låna säsong 3 av Sandra igen fasten jag nyss lämnat tillbaka den, men man kan ju inte hoppa över en säsong när man har maraton heller! ..
Och så ska jag se på svanprinsessan idag också när den väl dimpt ner på datan..

Vi hörs och syns!

Feber..

Uscha ja, har spenderat hela helgen i feber, hade 40,1-40,2 igår morse sen blev det bara högre och högre ju mer dagen gick.. Sen fick jag en iskall handduk över pannan och det var det mest avsvalkande jag varit med om!! Nu har jag bara 39 grader, så det går neråt! .. Men e genom förkyld å låter som en skata, usch!! ..

Haha pratade lite med Mathilda, men jag tror att hon var lite chockad när jag svarade, hon skulle ju faktiskt prata med mommo ;) ..

nej nu ska jag fortsätta ta det lugnt! ..
Hörs när jag blivit friskare!

Hildur & jag

nu sitter jag hemma hos Tessa och Roger och är Mathilda vakt, för dom är iväg och ska hämta telefoner och vagn och säng till beben.. Mathilda har precis lagt sig, hon var helt mega slut! Bara stod vid köket och pekade på flaskan och sa "Lälla!" .. Så jag gjorde välling åt hon sen fick hon lägga sig, mega trött, vi har nog busat för mycket kan jag tro! ..

Imorn börjar TSS 3, jag fick byta tillbaka! .. Skönt ska det bli också! ..

Usch nu har jag ont i huvudet och är hungrig, ska gå igenom deras skåp och kolla efter nått å äta, sen blirre Las Vegas, har verkligen fastnat för den serien! ..

Magdalena-den klena..

Jag har setat och skrivit en massa inlägg idag, men än så länge syns inget? Det är ju jätte kul! Jag menar alla andra bloggar lyckas få upp flera blogginlägg idag, men inte jag? ..
Har iaf varit vid S&A och hjälpt dom att sätta upp hatthylla, fast åkte hem mitt i allt för då kom mamma och pappa och hämtade mig.. Det blir jätte fint där tycker jag! .. Måste ju återgå till det normala nu och vara där så som ajg alltid varit, fast efter att pojkarna lusat av sig! .. Annars vet jag inte riktigt..

Och jag är fortfarande mega sur på bussen imorse, den bara blåste förbi mig! ..
Det är ju nu man ska maila in och klaga, men men ..

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och titta DH, hoppas detta inlägget dimper fram iaf! ..



Nu har bilderna kommit! ..
Föresten så har jag högerklick-skyddat bloggen, så vill man ha bilderna (MAMMA!) får man fråga ;) ..

Foto

Titta lite i arkivet här och såg att bland de första bilderna jag lagt upp så kom denna, taget med samsung:



Den är ju inte så himmla speciell tycker inte jag, men då tyckte jag det ! Så man kan ju titta på den och sen denna som kommer nu, så ser man att jag har utvecklats med detta med fokus och sånt.. Ändå så är denna under inte en av de bästa, men den enda som är fotad på vatten/is..


Take My Hand Tonight, let's not think about tomorrow..

Goddag alla kära människor här i världen! Här är det skitväder, fasten det inte regnar eller så, men snön håller på att smälta bort så det stinker APA utomhus, men de e sån man får ta! .. Slutade 11 idag, skönt!! Åkte med 11:15 bussen hem och mamma kom och hämtade mig i finnsviken.. Imorse när jag vaknade funderade jag på att ta med mig kameran, men tänkte "Ähh va f*n, jag hinner inte fota nått!" men imorse skulle ni sett va fint det var när jag väntade på bussen, som f.ö. körde förbi mig!, då skulle man haft kameran med sig.. Man lär sig av sina misstag, nu ska jag ringa till Sandra och Andreas och kolla om dom är hemma och dit, fota lite på vägen dit också hade jag tänkt..

Det är bara tisdag idag, och det känns som om hela veckan har gått!
Föresten, så vaknade jag värsta utvilad imorse, det var mega skönt! Var pigg när klockan ringde första gången och allt! Men snoozade och då blev jag zombie igen, haha! Men var ju riktigt tidigt ute vid bussen iaf! ..

Måndag 12 Januari

Nu har jag inte lagt in nå bilder på .. vad är det.. flera inlägg sen ;) .. Så jag tänkte slänga upp ett par nu, fast det blir i väldigt litet format för jag har tröttnat på att inläggen ska vara såååå meterlånga för att bilderna blir så stora när de är ståendes.. Om ni förstår.. Dessutom är jag så sur att det inte går att öppna "bruksanvisningen" i min data, så jag håller på att knäppar ur för jag vill lära mig nytt med kameran! .. Men ska försöka hitta nått program iaf..

Nu kommer bilder, och som vanligt är det jag som fotat! ;)..

 


 

Litterär Gestaltning vs TSS 3

Jag har haft min första litterär gestaltning lektion idag, och tyvärr måste jag säga att jag blev hemskt besviken på den! Det var inte ett dugg som jag fått förklarat för mig, men kan det bero på läraren kanske? Men iaf som jag förstått så blir det inte flex ändå, så jag måste byta helt enkelt.. Usch, jag som hade så stora förhoppningar på denna kursen! Men sista bussen här hemifrån går 9 och lektionen börjar 13.00 hur kul är det att sitta i skolan flera timmar på fredags fm i ett år? .. Inte ett dugg om ni frågar mig!! Så det blir nog byte ..

Jani, hur har min dag varit annars då, tja köpte musmatta till mammsen idag på Dollar, ska nog APUa där v 6-7 ! Känns som om jag måste göra klart det jag började där..  Sen så åkte jag & Johan och handlade massa mumma till tacopaj som jag och han knåpade ihop, sen har vi flyttat bokhylla och fixat i vardagsrummet, men jag var väll minnst aktiv, men får skylla på dagen! Haha.. Men imorn blir det nog till att ta tag med hårdhanskarna och hjälpa när det ska flyttas på TV, soffa, bordet osv. Men jag tror faktiskt att det kommer bli bra! :) ..

Har inte tagit nå bilder nu, men ska ut i helgen hade jag tänkt, med Johan och fota runt lite, han får bli min chaufför & modell! Haha..

Nej nu ska jag/vi slänga oss och titta på Ice Age, världens roligaste film!

8 Januari - Första skoldagen (Igen)

Och nu har skolan äntligen börjat! Faktiskt saknat det, med tanke på att man inte vart där på över en månad.. Men nu erre på, ska maila en lärare så jag kan ta tillbaka en kurs jag (Så dum som jag var) valde bort i ettan, men behöver den tydligen nu enligt ny lag! .. Här under har ni en bild på hur jag såg ut idag, och bilden under det är på tröjan jag köpte igår (+ den lila klänningen jag hade under) uscha ja, nu ska jag slänga igång Sex And The City-filmen och spela lite sims, sen är det tack och godnatt för mig! Emmis och Emma vill att jag ska åka med till Blge med dom imonn efter skolan, kring 12:00 men jag vet ju inte när jag slutar! Och vet heller inte om jag har lust till det.. Föresten så letade jag nya byxer idag, men hittade inge! Men köpte en ny plånka iaf! Vilket var riktigt behövligt eftersom min förra tappat både färg och sömmar för länge sen! .. Nej nu säger jag gonatt!




Shopping!

Varit vid Kupolen idag och shoppat loss, fast jag hittade inget annat än en JÄTTE FIN senapsgul stickad tröja som ajg hade tänkt ha imorn i skolan! Med den lila-aktiga tunika/klänningen jag fick av Johans mamma förut, det kommer bli super fint!!
Usch imorn börjar skolan, jag har absolut inget emot det, har verkligen längtat! Men det där med att gå upp tidigt, skulle mer än gärna slänga mig i säng nu och sova bums! Men måste blåsa klart håret, kan ju inte se snygg i till klädväg och som ett troll i håret heller! ..

Bild på kläderna kommer imorgon när jag lagt in bilderna!

+ jag köpte Desperate Housewives säsong 1 för 199:- !!! ..
Och försökte hitta det vanliga sims 2 spelet, men fanns ingenstans..

nej nu blir det gonatt!

Foto

Var ute i skogen med mamma idag, och fick mig ett par bilder, fast de mesta blev bara skit .. Men man lär ju sig allt eftersom med inställningar och sånt, de var iaf fina i kameran.. dumma kamera! .. Nu lär jag upp dit igen imorn och fota, för nu e det kabbsvart ute! .. Men blev ju vissa fina, sen en redigerad från igår..









Gud vad jag tycker om att fota "naturen".. Det blir så fina bilder för det mesta, annars är det ju bara att ändra lite på ljuset, som jag gjort på den ovan, så blir dom ju bra sen!

På smällen.

Nu sitter jag och kikar på På smällen, nyss kommit hem från Elin, fick låna Barnhemmet av dom, så jag ska bränna av den och titta på den imorn..

sitter och funderar på att ta mig en foto-tur imorn igen, fast denna gången i skogen, de e så kul att fota! Jag tror att det kan bli fina bilder i skogen, bättre än att stå på isen iaf. Sen när jag knaprat ihop ett gäng foton så ska jag skicka efter dem sen göra ett fotoalbum, det blir väll bra tror ni inte?

Nej nu ska jag in och kika på Ginza.se för de har mega stor rea och Elins mamma hade köpt massa bra filmer där för inte sån stor slant!

På Smällen & Miss Potter

Varit vid ICA och köpt 2 filmer nu, jag verkligen älskar film! .. Haha, fast som sagt var, jag måste spara pengar till ny bokhylla så jag får plats med mina DVDer utan att de trillar ut på sidorna hela tiden som de gör i min nuvarande bokhylla.. Fast jag har nog många fler filmer nu än vad jag hade i Juli(?) ska nog göra en ny filmlista..


(Gammal bild)


DVD: (Denna kommer bli låååång!)
Titanic
HeartBreakers
Snygg, sexig & singel
Maid in manhattan - Kärleken Checkar in
Strandvaskaren
Bridget Jones dagbok
På spaning med Bridget Jones
Ladder 49
American History X
Vingar Av Glas
28 dagar (Älskar den! Gråter jääääämt, med Viggo Mortensen och Sandra Bullock)
Moulin Rouge
Notting Hill
Från Andra Sidan (Sorgligaste skräckisen någonsin!)
Runaway bride
Bring it on 1-3
Scream 3
The Corpse Bride
Behind the mask
The Perfekt Man
Just like heaven
ica age 1-2
Harry Potter 1-5
Skojar du, Eller?
Fröken Sverige
American Dreamz
Big mamma's hus
Grey's Anatomy säsong 1.
Sweet Home Alabama
Pearl Harbour
Besatt
Festival
Kejsarens Nya Stil
Raise Your Voice
Life-size
4 bröllop och 1 begravning
Pettson & Findus - tomtemaskinen
One Tree Hill - säsong 1
gonebabygone
American Crime
Allt om min buske
Linas kvällsbok
Dubbel 8
Material Girls
Rosa The Movie
Hip hip hora
The Human stain
Proof
Hajar som hajar.
På smällen
Miss Potter

Det är sammanlagt 59 filmer!

(De fetstilta är nyaste filmerna jag har.)

- Foto.

Nu har jag lagt in alla bilderna, men har inte orkat fixat nått med dom, alltså redigera eller så.. Men de e faktiskt fina ändå! Och självklart har jag tagit dem allihopa =P ..


Här har vi sötnosen Kira. Nala gick det inte så bra å ta kort
 på för hon sprang bara fram och tillbaka hela tiden.


Mammsen var också med nere vid sjön och fotade bland vassen.


Det blev 44 bilder, men de flesta var på vassen i olika vinklar.
Denna påminner min om Harry Potter och fången från Azkaban
när dementorerna fryser ner allting..


Vi var där nere i 10 minuter sen blev det så kallt så vi fick gå upp igen!
Titta bara på Kiras skägg, haha! Hund-tomten!

Fotofotofoto..

Nu erre dags för käk, sen efter det ska jag dra på min pälskläder och ut och fota nu när solen skiner! :) .. Så bilder kommer väll om inte mina fingrar hunnit frysa innan jag ens hinner trycka på knappen!



Nu håller jag på att lägga in bilderna i datan, och föresten e detta inlägget mitt 400de inlägg!! .. Wohoo..
Och som vanligt kan vi se en ny bloggdesign här, men denna e jag faktiskt riktigt nöjd med! :)..

1 januari 2009

Japp, nu är det ett nytt år alltså.. Hmm, undra hur detta kommer se ut?? ..
Vet iaf en sak som e säker, jag blir 18 år i sommar, och Tessa & Therese ska ha barn.. Resten är fortfarande ett stort mysterium, men det är väll tjusningen med allt detta va? .. Förhoppningsvis kommer min skrivlust att hålla i sig nu också så jag kan gör nå vettiga grejjor.. Fast med mig vet man ju aldrig! haha.. Usch ja, måaste iaf sätta mig någon dag och gå igenom och packa alla dessa flytta-hemifrån saker så jag får plats med mer i skåpet, börjar bli lite snålt med plats..

Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och sätta mig framför TVn och slappa, var ju faktiskt uppe tidigt imorse! ..



Bild tagen igår när vi var i Grangärde på "fyrverkeri-skiten"
Kamera: Nikon D40
Fotograf: Jag


Puss och kram från en Holmström's "dam"..

RSS 2.0