Harry Pottah 6?

Sol och sommar sjö så blå..
Har just bakat klart mockaruter till kvällen, de blir såå bra så! ..
har hört skvaller om att Harry Potter har BÖRJAT visats på bio? Kan det stämma?

GRATTIS MORFAR PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥ Hela 80år!

Mattes lilla Majsing!


Det e lite synd om min lillsnörpa, hon har de inte lätt i värmen. Inatt har hon tillochmed spytt pågrund av att det varit så varmt, så ikväll ska jag ha öppna fönster och starta fläkten som står på rummet. Springer och ser till så hon har kallt vatten hela tiden, min lilla Majsing!

KORT KORT KORT!

Det blev mestadels bilder på djuren idag, vart inge fina bilder på vattnet! =(











Redigerar..

 sitter och redigerar massa bilder som jag tagit idag, japp äntligen dags för lite bilder här på bloggen, så länge sen jag fotade och det var riktigt roligt ska jag säga! Men jag skulle velat haft ett objektiv som zoomar mycket mer än mitt ..
 
Bilder kommer snart!

Puss & Kram ♥

9 Dagar Kvar!

NU ÄR DET BARA 9 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 18 ÅR! Och det känns lite spännande, men på samma gång otäckt, vill inte vara så gammal redan, haha! Och veckan efter att jag fyllt ska jag vara lägenhetsvakt igen, de kommer bli kul! =) .. Och jag och mamma lär åka in till stan någon dag och fixa id-kort eftersom jag inte har nått å det är ju dags att skaffa ett då jag faktiskt fyller 18 snart, då får mamma inte ta ut nånting åt mig mer på posten eller nått.

har just ätit jordgubbar och glass med mamma och sandra å pappa å simon, gott!!
Nej nu ska jag snart dra ner till sjön å sola mig så jag får nån bränna, de enda jag e brun om nu är armarna och de e inte så kul, haha! ..

Puss & Kram ♥

2 AV 3 DAGAR KLARA!

.. Och är nu inne på dag 3, gud vad kul Ludvika festen har varit i år!
Kanske inte så mycket till höjdarmusik, men de e allt folk som har varit kul! Åh ikväll blir det Björn Rosenström, så de blir nog riktigt ös ikväll!! Fast jag måste säga att det var mer folk i torsdags på etype än vad de var på drängarna, vilket e lite mystiskt.. Men vi sjöng för full hals och hoppade&stuttsade och hade kul!

Men nu är det strax dags att göra sig iordning ..
Ska vara hemma hos Elin klockan 6 och vara klar! =)

Puss&Kram ♥

LUDVIKA FESTEN!

Nu är det dags! Ska snart kasta mig i duschen för nu ere rusch på gång!
19.10 går bussen till stan, när vi kommir fram lär jag upp på stan å ta ut pengar (Om mamms&papps nu sätter in någonting) å springa till brorsan och betala 3dagars banden, sen dra upp på stan å kolla! Ska bli helfestligt!
Sen så skulle mamma hämta oss eller så kanske Jocke kunde skjutsa oss, men det löser sig! Kul kommer det att bli iaf! Nej nu lär jag ta tummen ur, måste vara vid konsum 18.00 för då slutar Elin så jag ska hämta hon så det blir så effektivt som möjligt, haha!

Puss & Kram ♥

Jobbat!


nu har jag stått ute och städat i 2 timmar, nu ger jag upp för kvällen! Börjar 10:00 imorgon igen och kör ett race sen skulle Julia visst ta bussen hit så jag får väll jobba till hon kommer, måste ju ha pengar till Ludvika Festen, sen pengarna som vi tjålade om idag får jag tjäna nästa vecka, + att man får studiebidraget då så de fixar sig! Men hittills har jag tjänat så jag iaf kommer in på lafesten, nu ska jag bara jobba in bensin pengar och matpengar sen är det lugnt =) .. Det blir ca 6 timmar till! Haha!

Midsommar!



glad midsommar på er! vet inte ens vilka som ska hit idag, men det visar sig!
(Bild tagen från google.se)

Sol och sommar!

Hejhej,
nu är det så mycket som Tisdag, och det vet jag eftersom det är Desperate Housewives dubbelavsnitt ikväll! Annars har jag jätte dålig koll på dagarna nu när det blivit sommarlov, trodde det var tisdag igår och var så ivrig över att klockan skulle slå 21.00 , men det visade sig bara vara måndag, haha! Sitter hemma ett tag, tänkte byta om till lite mindre varma kläder, de jag har på mig nu är ju faktiskt för gårdagens väder och nu är det sol så det blir ju lite varmt i stickade tjocka kläder, haha!

Grattis Andreas som fyllde år igår föresten! =) var dit en snabbis och fikade! Han hade fått såj tjusiga sängkläder, sånna vill jag med ha! Med dalahästar!

Nej nu ska jag byta om, kika lite bloggar och förhoppningsvis käka lite glass!

---

Glömde skriva att jag håller på att velar fram och tillbaka gällande håret, så Johanna bestäm dig inte för någon färg än, för jag har inte bestämt än. Vill ju ha mitt röda! ♥ Men eftersom jag inte har några pengar så är det ju lugnt än så länge, men de dröjer inte länge innan jag fyller år, då får man förhoppningsvis lite money att kunna spendera på håret. Det behövs! Är ju trotts allt 3 månader sen något hände med det! Och så har jag hittat ett par snygga solbrillor som jag funderar väldigt mycket på, Tessa kommer spy på mig men ändå!


Klicka på bilder för att komma till miss smith's hemsida, där också bilden är lånad!

Puss & Kram ♥

Söndag!

Hejhej!
Usch vilket tråkigt väder som detta sommarlov började med, fy och blä! Men det gör ju egentligen inget eftersom jag håller på med rensning på mitt rum, hade de varit sol hade jag ju verkligen inte rört en pinal! Men i vanliga fall så är söndagar riktigt tråkiga .. Usch!

Nej, nu ska jag samla de sista krafterna,

puss och kram ♥

ÖNSKELISTA :

 Pengar
 Elvisp
 Blommig dammsugare (Dollar Store)
 Brödrost
 The Sims 3
 Grey's Anatomy säsong 2
 Desperate Housewives säsong 3

och mer kommer säkert =)

Dagen innan skolan slutar!

Hejsan hoppsan!
sitter hemma hos Elin och väntar på att hon ska bli klar, vi ska dra till hennes skola och lämna in en massa grejer sen hem igen .. Själv har man ju varit ledig i princip hela veckan, men imorgon är det skolavslutning för mig! Sen på kvällen så ska vi in till stan och umgås med folk! Mamma skulle hämta hem oss så vi slipper oroa oss för att frysa ihjäl på mopeden iaf! =)

Och USCH vilket hemskt avsnitt det var igår på Grey's , sådär kan det ju inte sluta!

Och imorgon är första dagen på mitt sista sommarlov ..

Ajaj!



nu har jag varit och tagit den sista sprutan, nu slipper man dom! Så nu kan jag inte få livmodershalscancer! Och mamma, om du får för dig att jag ska ta några andra sprutor så kan du ju glömma det på en gång! .. Men vi hade ju skapligt med rabatt och det är ju bra iaf! Nu ska jag ta min moped och åka bort till Elin.. Och över midssommar så är jag inte hemma! Då har mamma och pappa BarnFritt som de så fint kallar det , haha!

Dagens smink!

Gjort om designen lite, med en bild som blivit tagen idag! Och så tog jag kort på dagens smink, studentsminket, tyckte att de blåa var fina tillsammans! men det har blivit lite slitet, men så är det! =)




STUDENTEN!

Ja du, ni har man varit på studenten! Och om jag ska vara ärlig så kan jag knappt bärga mig förens det är min tur! Tänk er vilken känsla! Men det är lite läskigt att om ett år vid den här tiden så är det jag som står där, på riktigt.. Jaja, har inte så mycket att säga mer än att nu slänger jag in en massa bilder på folk!!


















För ni har tagit studenten!

Länge sen nu!

Det har varit så mycket fint väder på senaste tiden att jag knappt slängt ett öga mot datorn, och ännu mindre haft blogg lusten, men tänkte iaf slänga in ett inlägg nu!
Idag var jag på cabare då Emanuel spelade Karlsson på taket, han var otroligt duktig!
Och imorgon blir det till att åka in till stan och kolla på studenten och fota en massa folk! Ska bli kul! Sen är det Drakbåtsfesten på lördag i Smb så jag ska dit till Emma så det blir en full helg! men det gör mig ingenting!

här kommer lite bilder från senaste tiden:




RSS 2.0