hejsan! Nu är vi påväg hem,

78de0b67ab3a882dce100d6563682e24.png

Kolla varifrån!

hejsan! Nu är vi påväg hem, och jag har haft det så roligt! Hittade kanske inte det jag var säker på att jag skulle ha, men köpte massa annat fint som säkert kommer på bild. Vi är beräknade att vara hemma kring åtta tiden, det är skönt! Då blir det film med elin, sen sova! Jag måste visa min nya fina jacka!
 Och nu kom jag på att jag lämnade tillbaka hårfärgen vilket inte var så bra då jag hade tänkt färga det innan sommarlovet.. Får köpa på willys :)
Nej nu ska jag lyssna på musik och bara njuta av att vara under 18 så man slipper köra! Puss hej!


Om 2½ timme drar vi!

till ULLARED!



Ska kolla upp hur man mobilbloggade för det lär väll finnas en massa jag kommer se på vägen ner och som kommer tas kort på, men förvänta er inga höjdarbilder eftersom det blir med mobilen. Nu ska jag ladda en talbok och se till att jag har allt som behövs för en bra resa, kudde och filt ska med också! Synd att jag inte hade den nyare sony ericsson som man kan se på film i, suck! haha det kommer bli otroligt roligt! =)

Vi hörs & Syns!

Johans dag!



Vad e det för dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Johans födelsedag,
hurra, hurra, hurra!!

Grattis storebror på födelsedagen!

Del 1 av 100000000



nu är mina mockarutor kvar, bara 456783 kakor kvar å muffins, haha!

Madde ggr 3!


Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt hår!
Vill verkligen vara rödhårig! Men man måste färga det så mycket då..
Dessa problem alltså! .. Man blir då aldrig av med dem!

Och nu är det bara 3 veckor kvar till skolan slutar, och det är inte bra. Vad ska jag göra hela sommaren då? Ingenting! Jo, plugga körkort, men annars ingenting. Ibland (Men bara ibland!) önskar jag att skolan vore året runt... Fast det skulle man ju iofs heller inte klara av , men detta sommarlovet ska då bli det bästa, för det är trotts allt mitt sista!

Bröllopsfest?

Nu när jag kom nerför backen stod det inte bara en bil för mycket, utan flera!
Och när man kommer in i köket sitter mamms&papps hela umgängeskrets och mummsar tårta, tror det är "bröllopsfest" och gud vilken fin tavla det blev då! Hemlighetsmakeri har vi hållt på med, jag Lotta och Anders, haha!

Nej nu är det dags för film, puss hej!

Underbara v.21 !

Trotts regn snor och möjligtvis feber så går det inte att vara sur, för imorgon är det dags för stockholm sen är jag ledig för resten av veckan! Fast något irriterande att jag vaknade helt utvilad imorse kl 04.30 så somnade jag om och vaknade 06.00 och var helt genom förkyld .. Men men, det är sånt man får räkna med då man somnar om, har jag märkt. Kan ju säga att jag inte ska somna om igen så tidigt!

Och så måste jag skriva att det gick riktigt bra på muntliga nationella provet i Eng, vilket jag verkligen inte trodde att det skulle gå! Hejja Madde!


(Bild tagen från google.se)

Underbara vår! (Minus Pollen!)


..Såhär fint har vi det här hemma på byn!
(Fotot taget med mobil idag)

En bra helg!

Har haft en bra helg, varit i stan och träffat massvis med kompisar, märks verkligen att allt folk kommer fram när det bli ljusare och varmare! Men vi åkte tyvärr hem när det blev som bäst, hörde att det hade blivit riktigt drag där när Mimikry spelade, otur att man missade det .. Men vi kikade på film istället ..

Nej nu ska jag ringa till Elin, det är ju faktiskt flera timmar sen jag åkte därifrån, hehe!


Bild tagen med mobilen här om dagen då jag cyklade.

stan Idag!

Hejsan hoppsan!
Sitter nu hemma hos Elin, hon håller på att fixar sig, och jag lyssnar på musik. Vi ska in till stan senare med halv två bussen, sen kommer vi inte hem förens kring 9 då sandra slutar! Det blir en heldag på stan! Skulle ju vara något musikgrejs som vi ska gå på jag , elin, emma, emmis, emil, cassi och sen några fler! Det ska bli massa roligt att hitta på något ett helt gäng såhär!
Nej snart ska vi hem till mig, jag glömde väskan ..Busa lite med Mathilda som faktiskt sover över!

Polle-dag!


Jadu, denna dagen har då varit rolig!
Vi har varit ute och gått med hästarna, & sandra har ridit, men kul har det varit! Vanilja är nog en sån häst som jag kommer klara av, hon är jätte mysig! Fast hon butta ner mig "i diket" med rumpan, men så kan de gå ibland , haha! Sen så när vi åkte hem KÖRDE JAG! Och det gick jätte bra! Och mamma du behöver inte läsa detta, men de va fasen riktigt roligt! Nu när man vet att det är kul så kommer man kanske köra lite mer, men bara kanske ..




Såhär ser det ut när man ska rida in en häst, säger mamma och sandra.
men det vet jag väl inte om det kan stämma? Isåfall är det ett konstigt sätt!

Stressig Tisdag!

Hejsan hoppsan! Råkade försova mig imorse, måste sett kul ut när jag och elin stormar nerför trappen, fast jag skulle ju inte till skolan för vi vaknade 09.20 och jag slutade 10.00 idag, men elin började jobba kl 9 så vi fick stressa för, men mamma var så snäll att hon skjutsade ner elin till konsum! Och nu vill mammsing tydligen att jag ska med upp och gå ut och gå med Vanilja, hmm värt att tänka på om jag inte hittar på någonting som e hysteriskt mycket roligare, haha! Nej nu ska jag ta elin cykel och cykla hem till hon så hon kan ta sig till konsum, hon har lunch nu!

Föresten, hur blir det ikväll?! Eurovision och sverige e med och kvalar går ju samtidigt som Depserados!
Mammis hästing <3

Önska Kostar Ingenting!


58 dagar kvar!

GE MIG SOMMAR!



nu längtar fröken Madelene Holmström till sommaren!

Åhhh !!

Massa bra filmer på TVn så vill inte min hoppa igång, det är sånna här dagar man avskyr teknologin!
Har varit på kalas idag och så har jag cyklat runt en massa ! Varit skönt!

Nu ska jag inte göra någonting, bara kika på film !
Puss hejs

Sminkning



Hade lite tråkigt, så gjorde en sminkning. Först lila över hela ögongloben och snett upp mot ögonbrynet, sen gjorde jag ett mörklila "strek" längst ut. Fast jag vet inte om jag fick så himmlans "grönare" ögon av det lila, Hmm..


Utanför Mitt Fönster ..


26 April


28 April


30 April


1 Maj


2 Maj

GRATTIS FELICIA 2 ÅR!


Flisipis fyllde 2 år igår! =) grattis!

Ruskväder & NP!

Usch vilket mysko väder vi haft det denna vecka, från sol till regn, till hagel till åska och blixtrar sen sol igen, mysko det där! har iaf prioriterat bort datorn, förlåt mig mamma! men kan ju vända dina mingipor uppåt för nu kommer det iaf lite bilder sen veckan! Har haft Nationellt prov i engelska idag, jag börjar tveka detta om att vara lärare, usch säger jag bara!










Var ju tvungen att avsluta med denna söta bilden!
verkligen känslan sådär :
MEN BORT MED KAMERAN FRÅN MITT ANSIKTE *Lipar*

TRÅKIGT VÄDER!!!!!!

usch vilket tråkigt väder det blev då!
Sitter och väntar på att Elin ska sluta snart så jag kan cykla dit och umgås lite, har jätte tråkigt!! Gjorde en lätt sminkning nu när jag ändå hade tråkigt, försöker framhäva mina gröna ögon men det är svårt att hitta rätt, rött är tydligen motsatsen till grönt (Vilket jag märkt med mitt hår) men mina ögon blir och se hemska ut med rött kring sig, så jag får testa mig fram!

OCH ÄR DET NÅGON SOM SETT MINA SOLGLASÖGON?
 DE ÄR BORTA ÄN! =(


BOUTIQUE NO. 9

RESUMÉ AV APUn :

Butiken är ägd av Pernilla, en genom trevlig och pratglad kvinna, butiken ändrade nydligen inriktning till ett mörke för yngre generationer (Innan hade hon 30+ kläder) och vill nu få alla unga att se att hon bytt till yngre, men det är ju svårt då alla tror att hon bara har för äldre. Men jag hoppas att en del från Ludvika läser detta och går till hennes butik, den ligger i gammla bokhandeln nedanför Telia. Det är inte långt att gå, och det är billiga priser så man dör inte när man ser prislappen!



butiken får 10/10 poäng av mig!

Grilldags!

Idag är det dags för grillning med HELA familjen, kors i taket! Vi brukar väll aldrig ha tid allihoppa samtidigt? Hoppas att det blir en del bilder idag iaf! ..

Åh jag har testat att bränna ut en skiva på min dator (Fick något sånt program när Torsten lagade datan) det fungerar så nu kan jag göra skivor med MIN musik på till bilen! Tummen upp för det!

Satt och kikade igenom en del bilder idag och hittade en del bilder på missarna och på Knubbe, helt sjukt att det snart gått 3 år sen han dog! Kan ju säga att varje gång jag kommer hem och ser att Maja ligger någonstans så brukar jag tjåla med hon typ ropa, för jag vill inte sitta och klappa på hon med och inse att hon e borta som jag gjorde med Knubbe, uschameja!



Maja Holmström


Knubbe Holmström 950816-071026

Det går fort!


Bilden med snö tagen 24 Mars
Bilden med grönska tagen idag 1 Maj

Vill man vara fin får man lida pin, eller ?



det röda, mitt älskade röda hår kommer att försvinna inom kort! Varför ska det bli så när man väl hittar någe? Jag trivs som fisken i vattnet och hade bestämt mig för att hålla mig till det röda helt och hållet, så kommer "bobo docko" och säger att jag inte får färga det mer ... Men Johanna, jag tror att jag ska vänta och kolla, blir det bättre av det jag fått så tänker jag behålla det röda, för det är det värt! Faktiskt! Man kan inte stå och prioritera bort allting.. Och visst att det kanske blir skit i hårbotten den första veckan efter att man färgat, men det röda sitter ju nu så då behöver jag ju inte färga det så ofta heller , eller hur?

RSS 2.0