Bilder från 27 Oktober 2009




Händer inte så mycket kul i mitt liv för tillfället, inge fina bilder att visa heller.. Det enda som hänt är att jag lyckades skalla toalett handtaget här om dagen så jag började blöda i huvudet, men nu är det bara en bula så har jag ont i huvudet.. Men det går nog över som småningom!!.. Melvin ligger och sussar sött i rummet intill, han är ju helcharmig nu för tiden! .. Ska försöka få några bilder på gullungen imorgon bitti när vi vaknar..
Tessa är ju nere i Ullared, jag vill också dit!! ..

Nu ska jag sätta mig ner och göra lista på vad jag ska köpa i julklapp så jag slipper slösa onödiga pengar..

Puss & Kram ♥


Lite bilder såhär i det dystra vädret




Foto: Jag
Utrustning: Nikon D40 + Sigma 18-200mm

Tagna genom mitt fönster idag, har redigerat kontrasten då det ej är så ljust utomhus nu när det regnar.

Efter ett nedslag, kommer ett annat ..

Usch!! Efter att jag skrev det tidigare inlägget fick jag veta att en "familjemedlem" inte mår så bra och måste tas bort, usch usch!! Ibland är det inte rättvist!!

Usch usch usch, jag ger er tusen tals varma kramar, vet inte vad jag ska säga..


Husdjur är som familjemedlemmar, går ej att ersättas

Hejsan hoppsan,
sitter nu här framför datorn och gosar med Maja! Min underbara lilla Maja.. Visst att hon kan vara en riktig plåga ibland, men hon är ändå min kissemiss! .. Jag har en kompis som håller på att gå igenom något otroligt jobbigt, hennes husdjur mår inge bra så den ska kanske avlivas.. Och då blev jag att tänka på min Majsing, usch vad dåligt jag skulle må om det var hon! .. Jag minns hur ledsen jag blev när Knubbe dog och efter det så blev jag ju jätte tight med Maja, usch vill inte ens tänka på det nå mer!! ..


Detta lovet kommer bli tråkigt och helt konstigt...

hejsan hoppsan,
 så var det dags för en ny bloggdesign! En som beskriver mig lite mer än bara som en hobby fotograf, jag är också en helt knasig människa!! Jag är nöjd (Men känner jag mig själv rätt är denna säkert utbytt snart igen, haha!) Så hur har dagen sett ut?
Ja vaknade 10.15 men trodde då att klockan var 11.15 sen satt jag och väntade på att Jocke skulle vakna, vilket han gjorde vid ungefär 13.30 nånstans.. Och när han vaknade så blödde han näsblod, inte så himmla trevligt! Jag tycker verkligen inte om blod! Kunde inte ens titta på honom utan att känna hur hela magen bara ville vända sig ut och in på mig .. Usch, hemskt! .. När han väl var blodfri och vaken så käkade vi mat, bacon och makaroner, det är gott de!! Sen så kikade vi på Idol-reprisen, sen var klockan ungefär 16-17 och det var dags för mig att åka hem. Vi har kollat över veckan och som det ser ut nu så träffas vi troligtvis bara på onsdag och söndag.. Min vecka ser ut såhär hittills:
Måndag: Ingenting (Jocke ska vara vid Mattias)
Tisdag: Ingenting (Jocke ska vara vid Kimmo)
Onsdag: Vara med Jocke
Torsdag: Hjälpa vid barndiscot
Fredag: Skjutsa Johan S till Mora, fest vid Kimmo
Lördag: Hämta Johan S i Mora
Söndag: Kanske vara med Jocke

Fast det är inte säkert att veckan kommer bli sådär, men barndiscot är iaf spikat! ..

En sån där lista, då jag har grymt tråkigt ...

Fem saker du ser fram emot
Julafton (FAN TA DEN SOM ÄR SJUK I ÅR!)
Studenten, men bara lite halvt
Johan och Johannas bebis!
Bio med Elin!
Harry Potter filmen kommer ut(Jag ska boka!)

Tre saker du behöver just nu
Pengar
frukost!
Pengar..

Tre personer du vill spendera mer tid med
Julia
Emma
Elin

Tre ställen du vill åka till
New York
England
Paris

Tre saker du hatar
SPINDLAR
När folk kittlas!
Döden

Fem saker du vill göra just nu
Käka frukost
äta godis
se på film
sova lite till (klockan ställdes ju om inatt så jag hade gott kunnat sovit en timme till .)
Krama om Julia!

Sitter nu i ett hus, utanför Dalarna!

Hejsan hoppsan,
är nu framme vid Jocke!! .. Hela resan gick bra hit, inge halt eller någonting.. Satt hela vägen och lyssnade på Boyzone, typ deras första skiva eller någonting sånt, haha !! ... 



Lite sorgligt att den ena har dött (Stephen Gately, längst till vänster), han dog tack vare vätska i lungorna.  RIP

Nu drar jag från Dalarna ett tag! ..

hejsan hoppsan,
ni blirre till att göra en skiva, sen drar jag till Jocke! Tråkigaste dagen i mitt liv har det varit idag, usch usch!! .. Sen ringde Jocke och frågade om jag ville komma dit, klart jag ville!! .. Så där befinner jag mig idag och imorgon! =) ..



Det är lite komiskt, men hejdå Dalarna!! =D


Madde(& Mamma) sminkar halloween barn!

Hejsan hoppsan,
nu har jag lagt in bilderna från barnsminkningen, dock blev det inget "före" eller "under sminkning" då vi hade de lite knapert med tid.. Simon (Jokern) hade vi bara 5-10 minuter på oss att fixa, blev skit nöjd!! Och Sammy fick riktigt fränt hår!! Silver, guld och rosa! Han blev super söt!!! De två sista bilderna är lite omgjorda för att färgen ska få sin rättvisa, och för att det ska bli lite coolare bilder då det faktiskt var ett halloween party.. Det var kul att sminka dem iaf!! Ska nog införskaffa mig ansikts smink för sånna här tillfällen så man kan göra mer! =) .. Kommer mer bilder från resten av dagen om en stund!

Bilderna är tagna olika tidpunkter, Simon blev iordninggjord vid 4 och Sammy efter 5. Därför är Sammys bilder mörkare! =) Han är ljusblå på ögonen och vitmålad i ansiktet så blev lite svårt att få färgerna att se bra ut på bild, men jag blev nöjd med grabbarna! Tack mamma och Sandra för att ni hjälpte till att spraya deras hår! Och mamma för att du målade läppstiftet!




Simon:
Rosa hårspray, vit ögonskugga till ansiktet, mörkmörk blå till ögonen, rött läppstift till munnen!


Sammy:
Rosa hårspray, silver/glitter hårspray, guld/glitter hårspray, vit ögonskugga till ansikte, ljusljusblå ögonskugga till ögonen, rött läppstift till munnen.


Lite bättre bild på hur glitter sprayen blev! =) Dollar Store 20kr!

Sminkning inför Halloween fest!!

hejsan hoppsan,
har skickat in samhälls läxan, fixat och klart!! Och det känns skönt!! ..
Sitter för tillfället nere i vardagsrummet och ser på SF-kanalen med Simon. Ska sminka honom inför disco ikväll, han ska vara Jokern!



fast han sa se lite annorlundare ut än vad Heat gjorde, men hittade ingen annan bild..
Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra? .. Spela sims kan jag tro, se på film kanske.. Ska dra till Sandra och Andreas och låna lite filmer av pojkarna, Disney dags !! =D ..

Nej nu håller mamma på med mat, så snart blir det käk!! Mumms!!

Puss & Kram

kuligheter och andra skojsiga saker!

Hejsan hoppsan,
det är hemskt skönt med lov! Men ska snart gå och lägga mig, ville bara lägga ut en bild och ett videoklipp..





hahaha något utav de roligaste jag sett hittills!!

Den tjoguförsta oktober tvåtusennio!

hejsan hoppsan,
sitter fortfarande i skolan. Men fick veta att vi slutar enligt schemat 12.40 men vi har slutat redan. Ska hjälpa Therese med montern så jag blir kvar till den utsatta tiden dock. Men så kan det gå! I vilket fall, jag har ingen skola imorgon, eller på fredag.. SÅ NU HAR MADELENE HOLMSTRÖM HÖSTLOV!! Och inte en dag för sent! Usch vad jag har varit less på skolan på senaste tiden, vilket resulterat i att jag kanske inte varit på det bästa humöret både utanför och i bloggen. Men nu på lovet ska jag skärpa mig, mer bilder ska jag försöka slänga in och ett bättre humör, "Wihoo!!" tänker nog Mamma nu, hehe!
Funderar på att kanske dra till Joakim en sväng efter att jag hjälpt Therese, men vi får se hur det blir! Han sover fortfarande (FUSK!) så han har troligtvis inte vaknat då när vi är klara heller! ..

Therese vill bara tillägga: Jag är bäst!

Ähh , nu ska jag göra någon nytta, kanske jobba med samhällsarbetet?? .. Men bara KANSKE..

ahhaha ibland kan man hitta lite kul grejer på internet!

hejsan hoppsan,
sitter SOM VANLIGT i skolan och bloggar.. Har information och layout men vi gör inget speciellt så jag har gjort lite grejer till affärsplanen.. Trevligt trevligt! .. Haha, imorse höll jag på att försova mig men som "tur" var ringde Elin mig så jag kom i god tid till skolan i vilket fall! =) ..
Jaja , vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga .. haha ..

Detta är jag ute i trafiken:


Och detta är jag i nästa liv:


Fotorunda med bilen nästa vecka??

hejsan hoppsan,
sitter nu i skolan (som vanligt) vid datan, ska snart ha samhällskunskap. Efter skolan tar jag bussen till Sandra för det är ju DH ikväll! så vi ska kika på det!..
Har inte så mycket att säga idag, imorse när jag satt på bussen så såg jag massvis med fina fotomöjligheter.. Kalla mig galen, men någon dag under lovet ska jag försöka ta mig upp vid 6-7 på morgonen och ta en fotorunda med bilen.. Låter inte det bra?

Puss & Kram

Nya kläder till min garderob som står och gapar efter "mat"

hejsan hoppsan,
har just skrivit en lista på alla mina filmer. Lika bra då man börjar samla på sig ett par, har hittills 99 filmer på listan och ändå har jag lånat ut några som inte står med på den.. Ujuj!! ..
Var hos Julia ett tag, tänkte fotografera lite med hon men det blev så mörkt.. Så vi bara umgicks, jag fick lite kläder av hon som det kommer bilder på nu:



Den sista är en scarf, otroligt fin! =)

en måndag, en helt vanlig ONÖDIG måndag..

hejsan hoppsan,
sitter i skolan nu.. helt onödigdag!! Uschameja, hade sovmorgon så klev upp 9, käkade frukost och drog till skolan.. Kommer hit och börjar 10.15 och får reda på att vi slutar efter denna lektionen, dessutom så gör vi inget speciellt på denna lektionen, UF och vi är klara med i princip allt.. HUR ONÖDIGT ÄR INTE DET?! Nog allt måste jag ju stanna kvar och göra Samhälls läxa med Therese.. Men ändå, irriterande att de inte kan säga till i tid att man slutar tidigt istället för att man ska få reda på det när man kommer hit.. Usch ja ..
Och samhällsläxan, jag funderar på att skriva om anarkismen eller nazismen.. Vet inte riktigt.. Men ska iaf börja stenhårt på det där nu!! ska göra ett sjuhelvetes bra arbete i vilket fall! Ska vara inne senast på Fredag så..
På torsdag får vi lov, sen börjar vi inte förens 2/11 vilket är otroligt skönt!! Men på lovet så ska jag göra något så otroligt mycket saker, ska skjutsa Elin till Falun.. Sen ska jag på halloween fest vid Kimmo, och göra svenska arbetet som ska vara klart 2/11.. Men jag kommer hinna! Måste ju dessutom ha lite fritid, det är ju trotts allt lov! ..

Nej nu ska jag fixa i ordning våran affärsplan, sen ska jag nog springa ner till Johanna, hon måste skriva på den. Fast jag kanske tar det imorgon istället? Får se vad jag hinner, först och främst samhällsarbetet!

Puss & kram ♥

Linas kvällsbok 1 & 2

Hejsan hoppsan, har just börjat läst en bok osm jag fick för många år sedan i födelsedagspresent.. riktigt kul hittills! Informationen kommer från wikepedia.

Del 1 handlar om:
"15-åriga Lina går i nionde klass och bor i radhus med sin familj i Rödköping (så kallat Dödköping). Fortfarande är hon både okysst, oerfaren och har oskulden kvar. Detta vill hon ändra på och blir ihop med den äldre Danne trots att hon egentligen inte gillar honom, utan mest för att passa in bland sina kompisar, den snygga och populära Thea och den alternativa men våpiga Carro. Lina är övertygad om att Thea och Carro bara är med henne för att se bättre ut i jämförelse. I hemlighet är Lina förälskad i Ivar, en nyinflyttad sjundeklassare med vildvuxet hår och manchesterbyxor som bor på en husbåt med sin alternativa familj och som dessutom sjunger i kör. Lina och Danne dejtar och har fumliga och trevande sexförsök men Lina känner sig blyg, frigid, dum och ensam."

Del 2:
"Lina börjar på plugga till veterinär på en gymnasieskola i Bramhed, 45 mil hemifrån. Hon är då tillsammans med Ivar, som är två år yngre än henne. Men på skolan blir hon förälskad i den våghalsiga Kevin som har ett kriminellt förflutet. Ångesten över kärleksdilemmat hotar att sluka henne, och hon söker tröst hos den självdestruktiva men varmhjärtade Zinat, som länge avråder henne att göra slut med Ivar då hon själv blivit utnyttjad och kränkt av Kevins bästa vän Joel. Lina blir osams med sin egen bästa vän Carro (Från Linas kvällsbok) när även hon blir kär i Kevin, men de försonas långsamt. Efter många om och men gör Lina ändå slut med Ivar och blir tillsammans med Kevin. Ett tag in i förhållandet oroar hon sig för preventivmedel, men hon får annat att tänka på när Kevin riskerar att bli avstängd från gymnasiet."

Bilderna har jag fotograferat:

Kissemisse!!

Hejsan hoppsan,
inte blir det som man tänkt sig nej!! sitter vid datorn igen, Jocke ligger och läser Harry Potter och jag sitter ute på google.. har fått kattungsnojja, igen! Satt ju här för inte så länge sen och läste igenom min blogg från första början (2 år sedan tror jag det var jag startade den?) och då var jag helt besatt av att skaffa en kattunge.. Men nu börjar funderingarna på en till katt att cirkulera i mitt huvud igen.. Jag har ju trotts allt tagit på mig ansvaret för Maja till nästintill 100% nu så jag känner mig liksom redo för att faktiskt lära upp en katt från start, men då blir det krock med Jocke (Och alla andra familjemedlemmar) då han är allergisk, så jag får nöja mig med Maja.. Men önska kostar ingenting!!


Good morning, good evening, good night..

hejsan hoppsan,
sitter för tillfället hemma hos Joakim framför datorn. Han ligger och kikar på någon pang-pang film som inte riktigt tilltalade mig ett dugg så då fick det bli så att jag hamnade här. Har haft fullt upp hela dagen, Mathilda har varit hemma! Gullsippa, hon satt och skrattade jätte mycket åt ett videoklipp på hon själv! Vi spelade in det sen skickade jag det till Tessa! =) ..
Sen vid tre tiden åkte jag och Jocke till Elin och kikade på film med hon, Trick 'r Treat, nån helsjuk halloween film! Äcklig stundvis och läskig stundvis och helt kass vissa studer dessutom.. Sedan käkade vi hemmagjord pizza som Elin gjorde, det var mumms! Sen åkte vi hit (Ganska uppenbart?) och ska nog snart gå och sussa kudden.. jag är sjukt trött! Vet inte varför heller? kan det bero på att jag vaknar flera timmar före Jocke och är uppe lika länge som honom?? Fast jag har somnar kring 9-10 tiden på kvällarna de senaste 2-3 dagarna så det kan inte vara det heller.. Nåja, skönt att sova i vilket fall!! ..
men men, vi hörs och syns!

Puss & Kram ♥

Ny header! (Som vanligt dårå!)

Hejsan hoppsan,
nu har jag bestämt mig för att byta ut den gamla. Den hade ju lite mer sommar inspererade bilder, minus lingonen.. Men nu är det ny header och alla bilder är tagna idag på både mig, Maja och bären!


Nytt foto, en timme färskt!

Hejsan hoppsan,
testade på att göra en sånhär bild nu när jag var ute och fotograferade:



kanske inte den bästa men första gången jag gör en sån!

har för övrigt gjort en ny header, men är inte säker än om jag ska ha den, så jag lägger inte ut den än ..

Ute och fotar på gården!

Hejsan hoppsan,
var ut just och tog lite fotografier. Använde både min och mammas kamera.
På min sitter objektivet Nikon 18-55 och på hennes sitter objektivet Sigma 70-300 och jag blev helt kär i det!! Nu måste jag verkligen ha någon att ta porträtt bilder på!! Herregud vilket objektiv!

Här är bilder från min kamera:



Så kommer det bilder från mammas:


Mammas otroligt vackra smycke =)

Hejsan hoppsan,
slutade tidigt idag, klockan 10!! Helt onödligt att gå dit dessutom.. Men men, så kan det vara ibland! .. Tänkte bege mig ut i skogen och fotografera men kom på att det är Älgjakt så det sket sig.. Så då tog jag med min mammas nya halsband som Tessa gjort och fotade det lite, tycker att det är super fint, och det bästa är att hon säljer sånna här smycken dessutom! =) (Japp, de blev lite smygreklam för min syster här ;) hehe ) Dessutom håller hon nu på att lottar ut ett halsband, var med och tävla HÄR vetja!! =D


Information om discot:


HALLOWEEN PARTY FREDAG 29e OKTOBER!!!

Plats:
Folketshus festlokal, Ludvika.
tider:
Klasserna 1-3: 18:00-20:00
Klasserna 4-6: 20:30-22:30
ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Inträde:
20:- per person.

Klädsel
Utklädd.

Finns godis och dricka att köpa i cafeteria där, dessutom kommer det finnas en "spökdamm" (Fiskedamm) som kommer kosta 10:- per godis påse.



Så har du barn i Ludvika och vill att de ska få gå på Disco under lovet v44 så kom dit! =D Föräldrar är också välkomna!


Tisdag

hejsan hoppsan,
idag kommer det komma bilder på vad jag och Therese har pillat med idag på bilden! Otroligt kul! =D .. Vi har lekt med overhead och gjort en spökdamm (Istället för fiskedamm) till discot de ska ha torsdag den 29e i Folkets hus! =D ..  Då ska jag hjälpa till! =) ..

idag är det DH =D


Bilder, bilder.

Hejsan hoppsan,
har varit lite glest med inlägg, men har ingenting att skriva om! Mer än att det är iskallt om kvällarna nu för tiden.. Har heller knappt nå nya bilder att bjuda på, bara två stycken som kommer i detta inlägg, annars inget! Eller jo, jag har ju de där bilderna från när jag och tjejerna var ute och fotade förra Tisdagen, kan lägga upp de i ett följande inlägg! =) .. FÖRESTEN inlägg nr 700 !! =D



Bra kille, eller killar?

Kolla in videon:



är det bara jag, eller är det samma kille som sjunger alla stämmor? det är ju trotts allt samma byxor & skor på killen/killarna, hmm.. Grymt bra är den iaf!!

Äntligen!!!

hejsan hoppsan,
Nu har vi äntligen börjat bli klara med hemsidan!!! Emelinda sitter för tillfället och gör en header sen så ska jag reklamera för oss kan ni ge er på!!! Minst ett inlägg per vecka, sen ska jag även fråga syster hur man lägger in sådär i menyn.. ÄNTLIGEN är vi på gång!! =D så när jag ger klartecken så är det bara för er att gå om och kolla, beställa, fråga, vad som helst! =D

och efter måndag kommer tisdag..

hejsan hoppsan,
sitter i skolan för tillfället. Tog med mig kameran och skulle fota till våran UF hemsida, men trodde inte riktigt att brudarna skulle gå med på att bli fotograferade.. Men nu, ett par timmar senare sitter jag med en kamera som har hela 819 BILDER som blev tagna på enbart en timme?! .. Helt sinnessjukt! Kul ska det bli att gå igenom dem iaf, massa rörelsekort.. Men 4 bilder är vi nog ganska överense om att vi ska ta och använda till hemsidan! Men de skulle få kolla igenom lite till och såå, men jag tycker iaf de 4, ni vet brudar? de vi visade Giggi? .. Dom tycker jag att vi ska ta! =) ..

Idag är det ÄNTLIGEN dags för Desperate Housewives!! =D .. Så Sandra ikväll kommer jag och Joakim och bänkar oss framför TVn, haha!!

Puss & Kram,

bilder från dagen kommer senare! =)


Så var det måndag!

hejsan hoppsan,
Nu är det måndag morgon, klockan är ungefär 9 och solen skiner! =) .. Har sovmorgon till 10.15 idag så man har fått sovit ut rejält! =D ..
Ska ner och käka frukost vilken minut som helst nu =) .. Sen efter det bär det troligtvis av till skolan, har heldag idag.. Ända till 16.00 får vi, uschameja! Inge kul att gå heldag, men man måste ju, hehe..
Hörs och syns sen! =)

Puss & Kram

En till helg har gått..

Hejsan hoppsan,
tänkte slänga in 2 bilder som jag tagit den här veckan, lite glest jag vet..
På första bilden ser vi Maja i sin "Fatzooo" posé , har aldrig lyckats fått den på bild förens nu!! Ser helt sjukt ut, hahaha!! Och den andra fotade jag i fredags då jag och Jocke drog till han, stannade i Skuthamn och tog kort på det, men det blev bara två bilder sen höll vi på att förfrysa, usch vad kallt det börjar bli om dagarna nu!! Märks verkligen att det är höst! .. Men hösten tar även med sig fina färger =)

Och har städat lite på rummet idag, plockat kläder och såå =) .. Behövs typ bara dammsugas lite sen ärre finfint! =) Och stackars Elin har spytt flera gånger idag! =( och jag har varit med hon idag dessutom!! PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ !!! Men hon hade inge "vanliga" magsjuke symptomer så hon kanske fått i sig någonting?? jaja, synd om hon är det iaf!




Det regnat ute OCH ..

Hejsan hoppsan,
sitter hemma hos Joakim och kikar lite på datorn medans han sitter och skissar på en crossramp med sin mormors karl.. Varit släktträff idag, något Joakim "glömt" säga till mig, så han ligger lite minus!! HAHA =P  .. Men han håller på att fixa The Sims 3 på sin dator, så det där om släktträffen kanske inte var en sån big deal trotts allt ;) ..

men nu erre film på 4an, puss huii!!!!!

RSS 2.0