GRATTIS MAMMA! ♥

Plattången är avstängd, håret är genomborstat, sminket är på och kläderna lika så, dags för skolkort..


Jag är iaf nöjd! =) ..

Och så är det mammsingens födelsedag! =D

VAD ÄR DET FÖR DAG,
ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG,
HURRA, HURRA, HURRA!!


Så var det en massa Nytt!!

Ny design + ny fotoredigeringsprogram, kan det bli mer skoj än så? =D
Vanilja får bli försökskanin gällande det nya programmet! ^^


4 nya bilder tagna igår! =)





det syns då inte på bilderna att det är frost om morgonen och att man får lov att skrapa is på bilrutorna, men så kan det gå! =) Och jag är för övrigt inte ett dugg nöjd med designen, så det blir ändring (IGEN!) haha! =D

Bring it on 5

Hejsan hoppsan,
Nu är Thereses design på plats! =) Hoppas du är nöjd! =D
Har sett en film med Elin nu på kvällen "Bring it on - Fight to the Finish" nr 5 tror jag att det är? De där Bring it on filmerna bara haglar över världen, men jag gillar dem ändå. Alla har sin charm.. Förutom 1an, USCH vad jag avskyr den!!!
Har varit ute och fotat lite mellan skurarna, tji fick jag för det vackra vädret som var tidigare idag!! .. Men bilder kommer senare, eller imorgon.. Vet inte om jag orkar sitta och lägga in de på datorn... Får se ! =) ..

Puss & Kram

Another monday..



Hejsan hoppsan,
idag är jag på solskenshumör, hehe! Tänkte dra ut och fota en sväng, men vet inte vart än.. Sen så ska jag börja rota fram massa recept så jag kan göra cheesecake, mumms!!!
Sitter nu och tuggar på en skål med Kelloggs special K, det är också mumms! =)

Vi hörs senare, och då kommer nog en del bilder! =)

Puss & Kram

BILDER ♥

Hejsan hoppsan,
Maja fick som vanligt ställa upp som modell nu på kvällen =) .. Imorgon om det blir fint väder ska jag släpa med mig hon ut och fota ute så hennes päls får rättvisa färger istället för när hon liggerpå ett vitt lakan..

Föresten, nästa gång det blir Ullared så ska jag köpa kamerastativ har jag kommit på!! =D





Föresten...

Hejsan hoppsan,
glömde skriva.. Jag funderar på att köpa 3 filmer på internet, grejen är den att jag minns bara ginza.se och cdon.com , men jag vet att det ska finnas en till... Någon som vet någon mer sån sida?.. Tacksam för respons! =) För det ska finnas en till sida som är billigare än de flesta... Hmm.. Aja, släng in en kommentar om ni har nå tips! =)


Ny design!

Hejsan hoppsan,
nu har jag lagt in den nya designen! =) jag är helnöjd!!
Har även börjat spånat på hemsidan till vårt UF företag.. Dags att rycka tag i grejerna och börjar göra det! .. Nej nu ska jag gå ner och tvätta håret, sen göra mig en mugg med varm oboy sen slänga mig framför tvn och titta på någon film och göra klart APU pappret som Karin vill ha in på Tisdag.. Och usch jag känner mig lite krasslig i halsen och seg i kroppen, hoppas jag slipper bli förkyld!!! Orkar inte med att bli de nu.. Uschameja!!

Nej nu ska jag ta och göra mig själv någon nytta..

Puss & kram


27 September,

Hejsan hoppsan,
nu har det gått på tok för länge sen jag skrev sist!! Massvis har ju hänt! =D .. Nej okej, i princip ingenting egentligen.. Skjutsade runt på Tessa och hennes tjejjur i Fredags, sen så hade någon tydligen pissat på min bil då med, usch så irriterad/förbannad jag blev!!! Sen har jag setat och pillat på bloggdesignen till Therese och jag känner mig klar, nu ska hon bara säga vad hon tycker om den om det behövs ändras osv! =) .. Så har jag även gjort en ny till mig själv, men är inte riktigt säker än om jag ska ha den eller inte..
Så har jag färgat håret rött igen, lysande rött!! Underbart!! Känner mig äntligen som mig själv igen i huvudet! =) ..



såhär kul har min bil sett ut de senaste mornarna, uschameja!! Det börjar verkligen bli höst! =( .. Men det possitiva är alla färger, men solen har varit lite snål, och min kamera har inte varit med, så jag har inge fina höstbilder, men de kommer!!!

Detssutom har jag träffat på mina första älgar nu i helgen! =D .. Jätte häftigt!!!! =) .. Men det var inget farligt, de stod bara på andra sidan vägen i en korsning, så jag fotade med mobilkameran, men det blev inge bra bilder.. Då skulle man haft systemkameran, ska komma ihåg den härdanefter!!! .. =) Nej nu blir det till att fortsätta fixa med bloggen, göra den snygg, sen dra bort till Elin och kika på ensam mamma söker tror jag!=) ... LEDIG IMORGON =D ..

Puss & Kram


Bloody monday!

Hejsan hoppsan,
så var det dags för en ny vecka, igen. Har setat på Accesoarerna idag igen, sen mot dagens slut hamnade man med vantar och mössor. Ska även fortsätta med det imorgon igen, intressant. Sitter för tillfället hemma hos Joakim, ska sova här inatt! Sen ska han skjutsa förbi mig imorgon när han åker till jobbet, så imorgon är jag vid Dollar Store redan vid sju på morgonen, wohoo! Hoppas jag får sluta lite tidigare då jag faktiskt kommer dit tidigare. Men jag måste åka med Joakim hem imorgon igen vid fyra på eftermiddagen, så jag jobbar nog 7-16 imorgon! Men det kommer nog bli kul! =) .. Tycker om Dollar, hoppas på att hamna där efter skolan faktiskt! Älskar personalen och hela systemet!! =) .. Men men, den som lever får se hur det bli!
Jaja, nu ska jag vänta på att Jocke ska komma tillbaka från duschen så vi kan käka någonting ! =) ..

Puss & Kram ♥

Ytterligare en vecka har gått!

Hejsan hoppsan,
sitter nu uppe på mitt rum och tar det riktigt lugnt!! Varit med Jocke hela helgen, och i Fredags var jag chaffis till Tessa & Roger. Imorgon är det dags för Dollar Store, sen ska jag nog sova vid Jocke imorgon om det blir som planerat, det ska bli kul!! ..
USCH JUST JA! Höll på att krocka med ett rådjur när jag åkte mot Elin, den bara hoppade ut framför bilen!! Usch vad läskigt det var, men det var väl ändå bra att man fick uppleva hur man hanterar en sån situation =) ..
Therese jag håller på för fullt med din design, så du inte tror att jag glömt den! =) .. Bara svårt att få till något bra när jag inte vet hur du vill ha de! ^^ Men det ska nog gå bra! =) ..

Och jag var vid Elgigaten i fredags och fikc med mig hem en ny telefon! Jag tycker att den fungerar som den ska hittills iaf! =) .. Tänkte slänga in lite musik på den nu, kanske kolla om jag hittar nån bra ljudbok medans jag ändå håller på!! ..



Nej nu blir det film, fixa med mobilen sen sova!!
Hörs imonn!!

Puss & Kram ♥


UF kick off!

Hejsan hoppsan,
äntligen fredag!! Var på UF kick off igår i Falun, det var otroligt kul! =D Jätte bra föreläsare, bland annat från S.T.A.T. killen var otroligt duktig på att prata!! Och sen var Elaine Bergqvist, en utav Sveriges mest bokade föreläsare och det kan jag förstå!! För gud vad bra hon var! De bjöd verkligen på sig själva och det är faktiskt något ganska stort då man står framför en fullsatt bandysal med gymnasieelever (Som för övrigt är rätt så svårflirtade) men som man skrattade!! Om jag kunde skulle jag lätt gå på någonting sånt igen!! =)

Nu sitter jag här på mitt rum, väntar på att klockan ska gå, tänkte bränna en skiva medans jag bara sitter.. Jocke stack för typ 30 minuter sen, han har skaffat ett jobb nu för en vecka framöver, någon som behövde hjälp.. Så jag har varit vaken i evigheter.. Ser fram emot att sitta vid accesoarerna en till dag, men det börjar bli ordning där så förhoppningsvis har det ordnat upp sig innan dagen e slut! =) .. Sen ska jag förbi vid Elgiganten och fråga vart f*n min telefon tagit vägen!! De sa att den skulle kommit i Fredags men att den var försenad till måndagen, när jag var där på måndag sa dom att den inte ens skickats.. Jag blir så arg!! ..
Efter Elgiganten (Och troligtvis ett par raseriutbrott!) åker jag ut till Tessa&Roger för jag ska skjutsa på dom ikväll, först blir det in till Malin, sen från Malin in till stan, sen skulle de hem ikväll/natt igen! =) .. Troligtvis ska jag på Rally där emellan, hehe jag vet.. JAG på Rally, men man måste bjuda på sig själv ibland ;) ...

Nej, vi hörs senare ikväll kan jag tro! =)
Blir hos Jocke hela helgen, han ska ju åka cross dessutom så då åker kameran med, vare sig han vill det eller inte =D ..


Smink igen! =)

hejsan hoppsan,
nu var det länge sen jag lade in något gällande smink, så nu har jag sminkat mig idag för att uppdatera lite på den kategorien.
Sminkade med 4-färgs-paletten från H&M med blåa nyanser som jag fick av Elin igår! =)

Resultat:




Jag tycker att det var coola nyanser mellan färgerna, och jag har använt alla 4.
Super nöjd med de är jag iaf! =) ..

Ska försöka uppdatera lite mer sminkningar, trotts allt så e de kul! =)

Bilder!

Hejsan hoppsan,
nu kommer det ett kilo bilder, nej, men några =) ..






Äntligen!

Hejsan hoppsan,
äntligen är kameran hemma!! Så ska redigera lite bilder, sen slänger jag ut dem här! =)

Dag 1 - Dollar Store.

Hejsan hoppsan,
sitter här och är helt slut!! Haft första praktikdagen, sjukt jobbigt!! Men ändå riktigt skönt att vara tillbaka, har saknat Dollar Store! .. Jobbade mellan 8-16 med 1h lunch, nästintill oavbruten arbetsdag så vi fick sluta en timme tidigare.. Imorgon ser vi fram emot till en 8-17 dag, men om vi ligger i kanske vi får sluta tidigare även imorgon.. Återstår att se! ..
Sen på torsdag är det dags för kick-off i Falun med UF så då är vi lediga från praktiken, sen på fredag är det vanlig praktik, efter den så ska jag skjutsa runt på Tessa och Roger.. Sen så ska jag umgås med Joakim i helgen, tror han skulle åka cross så då ska jag ta med mig kameran och försöka fota lite! =) .. Det är lite kul att fota "fordon i rörelser" .. Har så sjukt fina bilder på kamerna sen en solig dag hos Joakim, men har inte varit och hämtat den hos Julia än.. Men tror hon skulle hem imorgon(?) så då åker jag nog förbi och hämtar den då! =) .. Och nu är det dags att börja röra på sig, så om jag hinner ska jag förbi vid Tessa imorgon igen (Varit förbi varje dag denna veckan hittills!) och fixa Zumba skivorna.. =)

Nej ni, jag är sjukt trött så nu ska jag slänga mig under mitt nya underbara täcke från IKEA.. Dock stod det att det var värmegrad 1 på täcket, men mina ben håller på att brinna upp på nätterna, inte vet jag om jag blir kall om bena på nätterna? Men kul att vakna av att bena känns skållheta! .. Men annars är täckena underbara! =) ..


Kommisarien och havet - del 1.

Hejsan hoppsan,
Nu är det dags för första filmen ur serien Kommisarien och havet, Den du inte ser. Jag tror att den serien kommer vara jätte bra! .. Så jag ska slänga mig framför tvn nu och kika på det, Joakim tycker dessvärre inte om svenska filmer/serier så han skulle strandsätta sig framför datorn och spela WoW.. Men det gör mig ingenting då jag också har någonting att underhålla mig med! ..
Imorgon 07.30 ska vi befinna oss i Västerås för att plocka upp hans föräldrar som varit borta i en vecka utomlands, hoppas jag slipper köra!?! ..

Nej ni, nu har det börjat, vi syns och hörs! =)

Puss & Kram

Bild på mig sen i våras!

Hejsan hoppsan,
Fick en bild på mailen av Sandra sen i våras, super fint taget ju!=)
Tack Sandra!!! =D

Nu vill jag bli rödhårig igen mer än någonsin!! Men kan inte pga eksem i hårbotten, trist!! =( Men till studenten ska jag ha rött långt lockigt hår har jag bestämt!! .. Alltså blir det till att färga och skaffa löshår.. Hmm, dags att börja jobba tror jag ;) ..


Grattis Emmis och Julia! ♥

Hejsan hoppsan,
en sån helg. Igår var man först vid Julia kring 12 och käkade tårta för bruden fyllde 18 år!! Sen 20.30 var man vid Emelinda som fyller 18 idag! Men vi firade hon igår, sen drog Elin, Emma, jag och Jocke ut på krogen (Gratis, klart man går in!) och snurrade, sen väntade jag och Jocke på brudarna då de gick på Solo, sen åkte vi hem strax efter 2. Men kul hade vi!! ..

Köpte tre nya filmer igår, Them (Skräckis), If Only (Kärlek/drama), Direktören på Hele (Komedi). Hoppas att de är bra! =)

Ajhaa, nu ska jag och Joakim käka lite mat! =)
Hörs senare!

Ps, anledningen till att det inte kommit upp några bilder på senaste tiden är för att min kamera är glömd hemma hos Julia, japp jag e glömsk! Men ska hämta den nu i veckan. Dessutom hämtar jag förhoppningsvis min nya telefon imorgon!!!!=) Ds.

Första lediga dagen..

Hejsan hoppsan,
nu är jag ledig ända tills tisdag!! Då börjar APUn på Dollar igen! =) ..
Har just fått upp karln ur sängen, idag blir det IKEA!!
Ska köpa:


2 kuddar- gosa aster 59:-/st
2 täcken- Mysa strå 129:-/st
Örngott- IKEA 365+ Blå/vit 49:-
Örngott- IKEA 365+ Beige/vit 49:-
--------------------------------------
Summa:                       474kr

Det är inte så jätte mycket för 6 produkter, tycker inte jag iaf.

Just ja, papps ringde till Elgiganten igår och frågade hur det gick med min telefon, då sa dom att jag skulle få en ny, denna:


Madde & hennes filmer!

Hejsan hoppsan,
idag är jag på enormt filmhumör, men jag har sett alla filmerna som jag äger i princip ett tusen gånger! Så jag ska nog gå lite på Åhléns efter skolan och kolla om det finns några filmer som säger "Madde, köp mig!" haha, annars får Joakim vara med och välja nästa film till Maddes filmhörna, har ju inte köpt nån film på flera månader nu!! Skärpning, haha!! Nej men allvarligt, förut köpte jag ju minst 2 filmer i månaden.. Och nu, ingen.. Dags att förnya sig lite tycker jag! =) ..



Igår var jag och Joakim och Emma och Emelinda till Kupolen och shoppade, jag köpte en hoodtröja (Då jag faktiskt inte har någon som är hel) och present till mamma! Idag ska jag köpa present till Julia, vet exagt vad jag ska köpa!!


9 September 2009

Hejsan hoppsan,
nu var det Onsdag, sista skoldagen i veckan!! Helt underbart!! ..
Det var dessvärre jobbigt att kliva ur sängen imorse då Jocke fick ligga kvar och fortsätta sova, det vill ju jag också göra!! Men imorgon är det ledigt som gäller, helt underbart!! ..
Sen tänkte jag försöka lura i Joakim att vi ska åka till IKEA och handla lite, hehe! Jag behöver liksom ett nytt täcke, riktigt mycket dessutom!! Sen lite myskuddar, som den stora blåa som fanns med på en bild för inte så länge sen, måste ju fylla upp lagret för en bättre kudde finns inte! UNDERBAR, det är vad den är!

Och idag ska jag hämta mitt körkört!!! =D

Nej, vi hörs senare nu,

puss & Kram


8 September 2009

Hejsan hoppsan,
nu sitter vi i skolan och glor. Håller på med UF företaget igen, som vanligt.. Haha.. Efter skolan tar jag mina brudar och Jocke med till Borlänge, brudarna ska shoppa och jag ska leta presenter. Massa folk som fyller år, mamma, Julia, Emmis.. Usch jaa, Sen ska jag försöka hitta något till mig med, det är enormt kul med pengar ju! hehe.. Men kanske inte lika kul när de försvinner...

Ahjaa, hörs senare!

Puss & Kram

Byggt om lite..

Ja som ni kan se så har jag byggt om lite i bloggen, lite mer stilrent sådär..
Orkar inte med nå plitterplotter för tillfället.. Blir bara spyfärdig av att se på det..
Håller på att städar mitt rum för fullt .. Inte kul, men måste göras! ..
Sen blir det till att fixa i pärmarna för UF, har köpt ny pärm idag...

Nej, vi hörs liite senare! =)

HJÄÄÄÄLP!!!



Finns det några andra frågor om designen så är det bara att maila till oss!!! =)

Måndags nytt på Maddes kanal..

hejsan hoppsan,
nu sitter jag nere i vardagsrummet och väntar på att klockan ska ticka liite fortare, om ca 5 minuter tar jag bilen och åker till Sandra och plockar upp hon, sen bär det av mot skolan! .. Det blir helt fel när man har "långhelg" man ställer in sig på att man har ledigt lääängre.. Men de e fel, uschameja!!


Nej, vi hörs senare! =)


Sneak Peak!

Nu får ni en liten tjuvtitt på min nya tunika som jag köpte på Vero Moda i Ludika för 300:- jag älskar den!! Har dock ingen helhets bild på den eftersom jag har mitt 18-200 objektiv och jag har lite problem med skärpan på den, men jag lär mig!! ...

Här är iaf en "mönster" bild, en bild på hur ärmarna ser ut och en bild på hur det ser ut med den lilla volang kanten längst ner, jag tycker om den riktigt mycket iaf!! .. (Bilderna är i beskrivnings ordning) Den fanns i brunt, brunlila och svart! =) ..



Nya bilder..

Nyss kommit in från att varit ute på balkongen och fotat. Kamerna kommer definitivt bo i bilen härdanefter, ni kan inte ana vad fint det är ute vid Jocke vid skymmningen!!! Ja just ja, nu har jag läst ut Om jag kunde drömma, och vad bra den var! Men jag förstår varför de som läste boken innan filmen blev besvikna, de har gjort om ganska mycket.. Frestas av att läsa 2an men vill inte bli besviken på filmen, så får vänta till November då den går på Bio sen läsa boken.. Tror ni man kommer kunna hålla sig? ..

Här är iaf några nytagna bilder, (fast lite i repris för jag fick ingen bra bild på månen):




Tävling!

Jag är med och tävlar om detta fina armbandet hos Tessa och tävlingen avslutas 11okt 21:00!! Var med du också! =D ..


Mat strålande mat!!

Hejsan hoppsan,
nu har jag varit hem en sväng, bytte telefon. Äntligen musik! Mumma!
Just för tillfället sitter jag och försöker väcka Mr Joakim som slocknat på sängen, vi ska käka lite sen ska vi dra till campingen och hejja på Elin som är där med familj. Sen blir det nog till och köpa godis hoppas jag, är otroligt sötsugen!!! Man måste få fuska någon gång, (Vilket känns som att jag kommer använda ooooofta nu när jag kan åka och handla själv =D )
Föresten så är jag på kapitel 18 nu i Om jag kunde drömma (Twilight) otroligt bra bok ju!! känns som man är en del av boken, tänk om man hade sån berättar förmåga? Det vore ju guld värt!!!! ...

Nej nu ska jag väcka herrn i sängen, har hört att vatten är en bra taktik ;)

Lånetelefon av papps! =D

Hejsan hoppsan,
igår var vi till Västerås med Joakims föräldrar, nu är de påväg utomlands (Om de inte redan är de?) och det förstår jag med tanke på vädret "här hemma".. Just nu är Jocke i duschen sen ska vi nog bege oss hemmåt en sväng, ska kika på någon telefon som pappa köpt begagnat som jag fick låna tills min kommit hem från lagningen eftersom den jag har nu är jätte kronglig när det gäller ljudet, man måste skrika för att den i andra ändan ska höra någonting..

Det är en sony ericsson w300i:


det är ju bättre än inget, snygg är den också!! Dessutom kan man lyssna på musik i den, vilket uppskattas på mornarna på bussen kan jag säga..

Jag håller fortfarande på med Om jag kunde drömma (Twilight) Och jag är på kapitel 14 av 24, alltså har jag kommit lite över halva!! .. Dessutom (På tal om böcker) så har jag kommit på ett nytt kapitel till min bok.. Om det nu blir någon bok, men det återstå att se..

Nej nu ska jag fortsätta läsa/skriva och vänta på att Joakim ska bli klar så vi kan åka =) ..

Puss & Kram

Fixat Sandras blogg!

Hejsan, nu har jag setat och fixat med Sandras blogg ett tag, jag blev faktiskt nöjd! =) .. Och jag tror att hon också blev nöjd, aja du får ju skriva igen om du vill ha någonting ändrat! =) ...

Klicka på bilden för att komma till Sandras blogg:


Fredag, en regnig dag!

Hejsan hoppsan!!
Har varit vaken i strax över en timme nu, Joakim sitter bänkad framför TVn, det är Tillbaka till Aidensfield.. Jepp, han tycker om de gamla serierna som bara pensionärerna kikar på. Hur dagens planer ser ut vet jag inte än, men någonting ska vi väl kunna hitta på tycker man ju?

Igår var jag och tjejerna på banken och betalade avgiften, nu har vi ett företag! =) .. Har fixat en blogg till den, men designen är ju inte riktigt något att hurra över, så om någon vill fixa en åt oss så maila mig! =) .. Visst att man kan fixa det själv, men det ska fungera som en hemsida mer än som en blogg.. Nej nu ska jag dra mig,

Puss & Kram

At Jocke's -

Ähhhhh int f*n fick man nå mycket svar av er heller, eller frågor.. Hmmm, svårflirtad publik!!
Nu har jag iaf åkt min första "långa" ensamma resa, hem till Jocke.. ;)
Imorgon blirre åka av, då ska vi skjutsa hans föräldrar till Västerås för de ska utomlands! =) .. Haha, Emma tyckte att jag skulle åka "förbi" Smedjebacken istället för att åka med Jocke och åka med hon till Västerås istället å shoppa, vilket inte hade setat helt fel, men de orkar jag inte (Tyvärr Emma!) Men vi får ta de, nån annan dag.

Nej ni, ni som vill ha bloggdesigns får MAILA MIG på [email protected] hur ni vill att de ska se ut.. Så får vi se hur och om jag gör någon =) ... Kan ju iaf försöka! ..

Nejni, nu ska jag och mr Joakim se på The Day After Tomorrow på 6an!!
Vi hörs hönni!!!

Och just de, JAG HAR KÖRKORT! hahahahaha

Besöksrekord!

Jag har besöksrekord varenda dag nu förtiden.. Ni blir bara fler och fler som läser, vilket är väldigt roligt.. Men det finns ett par frågor jag har till er.. Och jag tycker faktiskt att ni ska svara på frågorna, när jag fått in ett par svar så uppdaterar jag igen, så kom igen.. Svara!! Det tar inte långa studen ! =)=)




Resten av veckan ..

Gud vad komiskt mycket folk det är som är chockerade över att jag sitter hemma och inte är ute och åker bil, haha! .. Men jag har varit vaken jätte länge idag, och är otroligt trött!! Det är ju inte en liten sten som lättat från mina axlar, imorgon är det dags för skola.. Sen efter skolan ska jag hem å käka smörgåstårta, mumma! Sen så drar jag till Joakim och sover nog där resten av helgen, kanske uppdaterar! =) .. På fredag ska vi skjutsa hans föräldrar till Västerås, de ska dra till Irland i en vecka!! Fuskigt!! Men jag ska då verkligen inte köra då, så ni slipper oroa er att jag ska köra ihjäl mig eller någonting sådant! ..

För tillfället sitter jag och tar det lugnt med ett glas saft och har lagt ett halvt öga på tvn, det är Bridget Jones Dagbok som är på tablån, otroligt rolig film!! =) ..

Twilight..



Som säkerligen resten utav bloggvärlden vet så finns ju Twilight, och igår köpte jag med mig hem 2an och 3an, fick ju 1an i julklapp, (eller födelsedagspresent?) och jag har ju börjat läst på 1an och är snart klar så jag insåg att det var lika bra å köpa de andra två efter första... Jag köpte dock inte 4e boken, men tänkte vänta tills den sjönk lite i priset..

OCH GUD VILKEN BEFRIELSE det är att köra SJÄLV!! .. Hysterist roligt , de e ett som är säkert!! ...

Och ni brudar som ville ha bloggdeisgner, ni får typ maila hur ni hade tänkt ha designen till [email protected] så får jag försöka spåna och kolla om jag lyckas med nåå, kan inte lova någonting, men ska försöka! =) ...

Nej nu ska jag kolla på Twilight sen läsa lite i boken sen erre sova som gäller, ska åka bil till skolan imorgon, men ska med en smörgåstårta till mormor innan jag drar till stan.. Så jag lär planera noga nu hur jag ska åka..!

Puss & Kram, OCH TACK FÖR ALLA GRATTIS-ÖNSKNINGAR! =)


KÖÖÖÖRKORT!!!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!


UNGJ*VLAR!

Hallåååååå bloggen, sitter bredvid Elin på Information och Layout B och har inte så mycket att göra för jag har gjort de vi skulle göra, hon är bara här på besök! Men vi har inte tråkigt för de, faktiskt riktigt roligt! Det har varit brandövning idag, stackars Elin.. Och jag är jätte nervös! .. Men tänker inte skriva när det är, haha!! .. Ni får helt enkelt se när allting e över! =) Men som sagt var, det är denna veckan! .. =)
Och jag höll på att nita en unge på bussen imorse, jag vet att det låter hemskt, men han retade en annan unge och jag blev så arg!! För det var inte "Kompis" ret, utan riktigt taskig!! Gick och puttade på den andra killen när de skulle av bussen och allt, om han håller på så flera gånger så LOVAR jag att jag kommer bli polisanmäld... det är inte okej att man ska hacka på såna som är mindre, de tycker jag inte!! .. USCH!!

nej nu ska jag fokusera på någonting annat, annars blir jag arg igen! Haha..

Pizza på stan med Elin sen då, mumms! .. ibland får man lov att feta sig!


RSS 2.0