Frånvaroanledningar.

Dags att kanske bli lite flitigare bloggare? Eller vad säger ni?
Har jobbat massor och sedan varit med kompisar resten av tiden så det har väl inte funnits så mycket mer tid till någonting annat. Fotat har och också gjort, ska nog iväg om ett tag med Julia och Jessica och fota lite också.
Flyttar in till stan i 6-8 dagar nu, så det blir väl bloggning därifrån!var och fotade lite djur med Julia här om dagen, gillas!
Nej nu packar jag ihop kameraväskan sen så drar jag nog!

hur många möts av såna här meddelanden på ...

foto175 (MMS)

hur många möts av såna här meddelanden på morgonen egentligen? :D


Kukkelikuu!

Nej, nu drar jag iväg på romantisk(?) middag för två tillsammans med Nile, ni får nöja er med tuppens sällskap!

JAG SOM FOTOGRARERAT BILDEN.

LUDVIKA FESTEN!

Så var det väl dags att börja tala om denna underbara halvtaskiga "festival".

Torsdag= Då var jag iväg och såg på Linda Bengtsing tillsammans med Therese, träffade på massvis med folk så klart! Och jag kan hålla med om att man ser mer folk som man aldrig sett förut än att man faktiskt ser någon som man känner igen när det gäller Ludvika Festen, vilket man kan tycka är lite lustigt!
Fredag= Då begav jag mig till Johanna och Johan för att träffa på dem. Men skjutsade in kusin Emma också och Tessa och Roger (För de skulle också till Johan och Johanna) sedan så gick vi iväg och såg på Eric Saade vilket var ganska maffigt!! Sedan sprang vi runt lite huller om buller och brorsan skrämde slag på folk.
Lördag= Vaknade upp på soffan hos Johan och Johanna och vi alla begav oss åt olika håll på förmiddagen. Jag åkte hem och umgicks med mamma och ungarna. Sedan åkte jag in igen och tänkte grilla med Therese men det blev nå strul där så det blev Akropolis tillsammans med Johanna, Johan, Tessa, Roger, Lisa, Kim och hans föräldrar. Det var trevligt, efter det så drog vi iväg och såg på OLA från idol. Jag såg på honom tillsammans med en gammal klasskamrat och vi köade för att få hans autograf. Jag tog kort på den på morgonen dagen efter så den är lite suddig och sådär, men den fanns iaf där på min arm! Såg även på Dogge Doggelito den kvällen samt lyssnade på Svenne Rubins (Såg dock inget) och träffade på underbara personer heeela helgen!!

Tack till Johan och Johanna för att jag fick sova på soffan!
Tack till alla ni som jag åt med att jag fick vara med!
Tack tack tack för att ni gjorde helgen så speciell!


(Olas autograf)

(Roger och Johanna. Roger spelar guitar hero och Johanna ska väl käka chips eller nått, haha! =P)


Världens sämsta bloggerska?

Usch vilken dålig bloggare jag är! Jag vet! Fy mig!
Men till mitt försvar så har det varit underbart väder, det har varit Ludvika festen, och allting har varit allmänt mysigt på senaste tiedn så har inte haft ork att blogga! Dessutom har jag varit riktigt dåkig på att ha med mig kameran..

Har för övrigt börjat jobba nu, tjihooo pengarna rullar inte! Dessutom är det otroligt sköna tider, 07:00 till 14:30 (Eftersom jag kör post så hinner jag ju inte ta lunch däremellan så man får sluta en halvtimme tidigare eftersom man "tar lunch" när man kommer tillbaka från rundan, vilket för min del är kring halvt tre tiden.)
Ska ringa sjukstugan någon dag för att prata om mitt återkommande problem. *suck* Att skiten aldrig kan ta och bli bra någon gång!!!!! ..

Kan iaf bjuda på en myspys bild som blev fotad 26 Juni 2010, haha ett tag sen!

RSS 2.0