Önskelistan 2010!!

Nu är det ju bara 11 dagar kvar tills jag fyller 19 år (Gud vad tiden går fort!) så det är väl på tiden att jag slänger ut en önskelista då va?


Jag vill ha The OC serien, den består utav bara fyra säsonger och jag äger inte en endaste av dem, vilket jag gärna vill göra! Då det är en serie jag följde till slutet tidigare!


Pengar skulle inte heller sitta fel, det behövs alltid!!

 
Jag skulle väldigt gärna vilja ha dessa också.
Desperate housewives säsong 5 och Grey's anatomy säsong 3.
Helst Desperate om jag måste välja då jag har det 4 tidigare säsongerna!

Så här har ni några önskemål iaf över vad jag vill ha när jag fyller år.

It's this time of the year.


För mig betyder midsommar massa färger och blommor och sånt där mys.

Men det betyder även massa mat och tjål med familj och vänner ♥

FULDANSEN!




Tack vare Sandra hittade jag denna grej, haha fuldansen heter den. För att se mig dansa live så klicka HÄR! Där kan du även göra en egen fuldans, men ni måste verkligen klicka in er på denna sida och kolla!

I don't care who's a vampire..

God middag, lunch. Eller hur man nu säger det! Sitter och funderar på vad som blir av dagen, om man ska tvätta håret ochgöra i ordning det med lite löshår kanske? Nej det får vänta tills imorgon då det är midsommar och familjen kommer hit! ..

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och Johanna och Johan ska på bioo!! Längtar!!


I ♥ HOME



cyklade hem pojkarna idag, tog den kortare vägen då dom skulle orka. Sedan när jag cyklade hem igen så tog jag den långa hem så har cyklat runt byn allt som allt. Skönt var det också, fast blev ju skållhett när man väl stannade för då hade man ingen vind som blåste i ansiktet heller.. Funderar nu på att slänga sig på sängen och läsa eller se lite förhäxat.. Solen är nu borta så det finns ingen skam i att lägga sig inne..

Puss hej!


Min pimpade mobil!

Skrev med Emmis på msn och då skrev hon att jag var tvungen att slänga upp ett inlägg om hur min mobil ser ut efter att jag blingat den. (Hon hade bling förut, samma bling.) Så då slänger jag väl ut ett inlägg då! Kan ju på samma gång visa upp min Timmy Lamm som dinglar på kanten från mobilen!





Nöjd nu Emmis? :) ..

Föresten, jag saknar dig Empuss!! ♥

Blinget är köpt på Guldfynd för 22:- på rea!

Dagar, sol & Kent.

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för min otroligt bristande uppmärksamhet till bloggning, men det har varit fullt upp sen jag kom hem från Stockholm.. I lördags så var jag chaffis åt hela familjen, sov över hos Tessa till söndagen och åkte då på cross. Sedan igår vaknade jag ganska sent, åkte med mormor och Emma till Ludvika sen åkte vi hem igen då åt jag sen åkte jag till Ludvika till Therese och var där i evigheters evigheter! ..
Och idag är det meningen att jag ska städa ur lillstugan och göra så att man ka bo i den, alltså besökare. Så jag ska väl plocka ur alla mina grejer som är där, fast det verkar inte vara så mycket som är mitt då jag var upp och kollade igår. Så hade jag tänkt leka med "mina barn" ute i solen och då blir det väl en massa busbilder kan jag tro!!

Nej nu blir det till att bränna en Kent skiva så jag har någonting att lyssna på!!! ..

BILD BOMB #2




BILDBOMB #1 FRÅN STOCKHOLM!












nu är vi på gröna lund! Sitter och väntas ...

foto137 (MMS)

nu är vi på gröna lund! Sitter och väntas på mat :) vädret är strålande och vi har underbart kul :) eller ska ha :D men emma (till höger på bilden) ville inte åka nått. Så hon får ta kort och sola! Hehe!


I STOCKHOLM!

Så sitter man i stockholm då, vaknade igår och kände att jag orkade inte vara hemma längre. Sagt och gjort drog jag till Stockholm tillsammans med Therese! Vi är och hälsar på min Kusselin Emma! ..
Så jag har gjort 2 tågbyten och varit ute och gått runt stan och kikat innan vi till slut (01:00) kom hem hit och började förbereda oss för att lägga oss. Somnade ganska snabbt, men vaknade av att Therese låg och skällde på mig i sömnen! Haha!

Nej nu ska jag platta håret!!

Puss hej!

I ♥ BRILLOR!


Fick snygging brillor av Johanna idag, synd bara att vädret suger så man inte kan testa dem "på riktigt". Har för övrigt haft riktigt kul idag med Johanna och Miranda, tjoat runt hela kupolen och jag lovar att jag ljuger inte när jag säger att parkeringen var i princip full med bilar när vi kom! Vi fick leta jätte länge innan vi till slut hittade en ledig plats uppe vid donken. Men men, så kan det va när det är regnit väder! ..

Nu ska jag ta och knapra lite nötter och se på Juno som jag köpte på hemmakväll igår för 34kr!!!


Prinsessan & Grodan.

hejsan hoppsan, sitter nu och ser på Lotta tillsammans med Mathilda, väntar på att det ska bli lunch så Johanna kommer och hämtar mig. Vi ska till Blge för hon ska fixa naglarna!
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer? Kanske fixar i ordning bilderna från pojkarnas skolavslutning som var i Torsdags och fixar in dom här??

Såg för övrigt Prinsessan och grodan med pojkarna då i Torsdags, vilken underbar film!! ♥

Studenten, IGEN!

Så var det dags för studenten igen, fast inte för mig då. Utan för mina allra gammlaste vänner Hanna och Julia! ♥ Er två har jag haft i princip hela livet och hoppas på att ni stannar resten av det med även fast vi inte umgås ett dugg lika mycket som vi en gång i tiden gjort! ..





Soooommar jooooooobb!!!

Vi får se hur det blir med semester.. För tack vare min syster och facebook så har jag lyckats fått jobb i sommar!! Ska iväg på introduktion (Tror jag det var?) på tisdag morgon nästa vecka, så det blir nog bara när jag ska iväg kring 16 Juli som jag kommer att vara på "semester" .. Men det får man ta!! Allt för pengar, eller hur?? Kan ju alltid åka på semester efter jobbet ..

Sitter för tillfället hemma hos Tessa med hon och Melvin och Mathilda. Vi håller på att göra oss fina (Och torkar Tillas kläder) tills kvällen då det är skolavslutning för grapparna!! Så det blir med det stora objektivet idag!

Vi syns och hörs till kvällen!!


Ge mig tips på semesterställe!!!

God morgon bloggen!! ..
Eller jaa, alla människor som läser denna, då statistiken har höjts något så sjukt mycket sedan studenten, hej och välkomna till mig!! Haha, jaa eller nått sånt..
Sitter för tillfället och pillar på Julias studentpresent, min lilla tjej tar studenten på fredag!! .. Vilket gör henne inte så liten längre, men vi kommer alltid vara småfjantar i mina ögon! ..
Jag har även bestämt mig för att åka någonstans i sommar, jag vet inte vart eller med vem.. Men någonstans, mamma sa att jag skulle åka till Stömstad? .. Ge mig lite tips på olika ställen man kan åka till (Som man även han ta riktigt fina kort vid/på!) !!! ...

Var ju som sagt var ute och testade mina fotogrejer igår, så här kommer två bilder:


liten underbar bild jag inte visat!


Denna bild ger mig sånna sommar känslor att det finns inte mer än såhär!
Nu har jag lånat min mors batteri laddare. Så när batteriet är färdigladdat ska jag ta mig ut och fotografera med mina nya fotoprylar. Fick en reflexskärm 56cm, close up +4 filter, close up +10 filter samt en fjärrutlösare. Så det ska bli lite kul att få testa och se hur de verkligen fungerar! Jag kommer nog att bli lite tokig till en början, men hoppas jag lär mig snabbt!!!

så var det måndag..

Hejsan,
just för tillfället är det lite dött här på min blogg. Vet inte riktigt vart jag gjort av min kamera laddare och batteriet är helt urladdat. Så vi får ha tålamod tills jag hittar laddaren, fast det händer ändå inte så speciella grejer i mitt liv just nu. Det enda som händer är att jag väntar på mina slutbetyg som ska vara satta den här veckan.

Lite bilder från studenten..

Nu har det börjat att ploppa upp lite bilder från studenten på mina familjemedlemmars bloggar, men jag väntar nog tills jag får alla bilder i min dator innan jag slänger in nån alls.. Så jag får välja och redigera hur jag vill .. Men ni kan kolla HÄR och HÄR för att få se lite bilder.

Tack så hemskt mycket allihopa för uppvaktadet (?) på studenten och tack så otroligt mycket för alla presenter, hade tänkt ta kort och slänga upp i samma veva som studentbilderna börjar rasa in här. Men tackar lite tidigare iaf!!

Här kommer en bild på världens bästa klass:

och skylten bakom hör inte till oss, utan det är estet som höll på att tracka ner på att hp har så många mammor i sig.. haha!!

Therese & Madelene, så ska de va!!



Kommer sakna alla timmar i veckan med dig, men vi kommer ju att träffas lite då och då ändå får jag tamigfan hoppas!! ..

Undra vad man ska hitta på idag då? Skjutsa Julia och hennes cykel till stan iaf... Hmm....

Så var studentens glada dag över..

Nu är jag arbetslös, klasslös och alltinglös, men för tillfället så känns det faktiskt OKEJ.
Har inte en endaste bild att bjuda på då jag inte tog någon alls! ..
Men alla syskon och hela familjen tog! ..

Så det kommer bilder lite senare, nu ska jag bara njuta och kika film, sovit skit senaste dagarna och haft massor med skolan men nu är det äntligen lite lugn och ro!

Jag kommer dock sakna HP07 otroligt mycket!! Hoppas vi träffas lite då å då!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEN,
 FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!




Snart smäller det....!!

Om ca 13-14 timmar så springer jag ut genom entren, ut till vuxenlivet. Skolan är från och med då över för oss. Vissa söker vidare, vissa börjar jobba och vissa hamnar hos arbetsförmedlingen. Men en sak är då säker, vi kommer för alltid vara en del utav HP07!! ..

FÖR SNART TAR JAG STUDEEENTEN, FÖR SNART TAR JAG STUDEEENTEN!!
FÖR SNART TAR JAG STUDEEETEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRAAA!!!



RSS 2.0