Hästorna är hemma!!


Välkommna hem pollarna ♥ Nu vet jag dock inte vem som e vem, men ena är mammas Winnie (The Pooh) och den andra är Slaina, Aina (Som jag kallar hon, alla andra kallar hon för Ina.) De går nu på åkern nedanför huset, pappsing har byggt på ett stall som Winnie ska bo i nu istället för att bo där hon bodde tidigare, så att mamma har hon närmare!!

I ♥ MOM

Ida är det mors dag, jag skulle kunna sitta här och skriva en hel bok om hur mycket mamma betyder för mig. Men det skulle ändå inte räcka, ord räcker inte till för hur mycket hon betyder för mig. Och då har jag "bara" haft dig i 19 år, hahah!Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om du försvann ur mitt liv mamma och jag är så sjukt glad över att det är just du som är min mamma!! ♥

♥ JAG ÄLSKAR DIG BRITT-MARIE HOLMSTRÖM ♥


50 cent har gått ner 24kg, hetsbantning ???


Nej bilden till vänster är inget skämt, stjärnan har gått ner så mycket som 24kg, dock för en film där han ska spela en cancersjuk. Bilder information kommer HÄRIFRÅN.

såhär ser det ut när man åker cabb med mam...

foto095 (MMS)

såhär ser det ut när man åker cabb med mamma och pappa. Jag vill även påpeka att innan vi åkte så hade jag lagt ner tid på att platta håret, Haha! Vi får höras senare :) .. Puss puss!


Balen 2010

Jag har massor med känslor för gårdagen, alla var sååå otroligt fina och glada! Men jag ångrar inte att jag inte gick, fick den frågan hundratjugo gånger igår, men jag ångrar mig inte. Står hellre och ser på när de e lyckliga som bara den och fotograferar dem för fullt än stå där och känna mig obekväm!! Här kommer några bilder, vill ni se mer så gå in på min facebook:

Johan 24 år!Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag,
för det är Johans födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!!!!


Vardagsbekymmer!

Är det bara jag som tycker att besöken vid tandläkaren kunde blivit lite lättare att göra om man inte behövde vara förbannad när man kommer in i rummet? För det första så fanns det ingen parkeringsplats inom en mils radie, så jag fick parkera vid AEB för att ens hinna till tandläkaren i tid. Och sedan när man kommer dit stressar för att man har ca 2 minuter kvar tills tiden man var angiven och trycker in personnummret på plattan där och sätter sig.
Sedan sitter man och ser att ens tandhygienist inte har någon kund, men ändå får man inte komma in förens ca 15 minuter för sent för att hon ska tala med en annan anställd. Jag tjuvlyssnade eftersom det fanns ingenting annat som lät, de disskuterade ingenting viktigt alls bara prat om privatlivet!!
Varför ska man alltid behöva vänta hundra år innan man får komma in och sätta sig i stolen för? Det är någonting som gör mig så grymt förbannad så det finns inte!! Det och dåligt med parkeringsplatser, tandvården borde väl få in tillräckligt med pengar för att kunna reservera de 10 parkeringsfickorna som finns utanför istället för att systemets kunder ska ställa sig där, eller har jag fel??
För övrigt misshandlade hon min mun grovt idag, tog bort tandsten med ultraljud(?) gjorde sjukt ont!!

Kände mig som denna underbara unge när jag klev ut därifrån:


Nya Hårfärgen.Jag har ju (som ni säkert redan märkt) sagt adjö till redhead Madde och låtit en ny färg ta över mitt hår. Det är egentligen brunt men det bet lite för hårt men jag gillar det ändå!

Foto: Jag.

humörrings färgerna.

Sitter just nu med en humörring på mitt finger och den visar något mellan blå och mörkblå, så tänkte kolla upp vad de betydde..

Svart:
Spänd, nervös, oroad, stressad.
Grå & Brun:
Ängslig, nervös, spänd
Lila, bärnstensgul, Rosa:
Blandade känslor, förvirrad, lugn.
Grön:
Normal, inte stressad
Blå:
Avslappnad, nöjd, lugn, förtjusande.
Mörkblå:
Mycket lycklig, kärlek, passion, romantik.

Tydligen är jag avslappnad och mycket lycklig, eller nått =P ..
Nu blir det till att lämna studentmössan till Sandra sen till hästen!

En Liten Rockabilly Lover!


Fisketuren igår, blev foto för mig!Var ju och fiskade med Therese och hennes karl i Kopparberg igår. Fast den enda fångsten de fick var att Therese lyckades fiska upp en asfaltsklump. Jag fotograferade mest. Jätte häftiga grafitti målningar fanns det under bron så jag försökte få till rätt ljussättning och så när jag försökte fotografera dessa. Hade ju kunnat blivit mycket bättre, men är nöjd ändå.


är på promenad runt byn med tjejerna :)

foto087 (MMS)

är på promenad runt byn med tjejerna :)


äntligen är vi klara! På väg hem til...

foto084 (MMS)

äntligen är vi klara! På väg hem till sängen nu! Aldrig mer nattjobb och man vaknade vid 08:21 av en julia.. Hörs när jag vaknar ur min koma!


2 tredje delar kvar. Är på sida 20 n...

foto083 (MMS)

2 tredje delar kvar. Är på sida 20 nu och på högberget.. Längtar hem till sängen!


nu har vi gjort kanske 40% ska aldri...

foto081 (MMS)

nu har vi gjort kanske 40% ska aldrig jobba som detta kan jag säga. Hittar knappt!


så mycket människor ska ha tidning. ...

foto080 (MMS)

så mycket människor ska ha tidning. Och det står väl ca 10 pers per blad. Dock är det ca 30 blad.. Kommer bli en kul natt. För er som inte fattar ska vi dela ut post. Dags att orka jobba!


systerkärlek.

Jag älskar dig Tessa, men ibland kan du vara bra velig och otroligt irriterande!

Köpte iaf dessa byxor till hon idag i blge :


Så stod jag och letade i HUNDRA ÅR efter två nagellack (depend 193 och/eller 195) till hon som inte fanns, så skickade några alternativ till hon istället. Men de dög inte, sen när jag väl kom hem så sa hon "Du skulle ha köpt ett av dom iaf." haha!

Min största första kärlek ♥Jag känner hatkärlek emot dig. För jag bryr mig tillräckligt för att kunna hata dig ena sekunden men att sedan låta det gå över till en miljon kärlekskänslor. Min Maja ♥ Vad som än händer så kommer du alltid äga en stor bit av mitt hjärta för du har funnits i det såååå länge. ♥ 
Hur mycket du än pissar i min säng kommer jag inte sluta älska dig så högt som jag gör.
Hur många gånger du än väcker mig genom att bita mig i fingrarna eller som en gång då du bet mig i ögonbrynet, så kommer jag aldrig sluta älska dig.
Hur många gånger du än går mig så sjukt mycket på nerverna så att jag skulle vilja sparka ut dig genom fönstret så låter jag bli, för jag älskar dig. ♥

PAKETET ÄR NU HEMMA! =D

Fick mitt paket idag, överlycklig! ♥ Men ni får inte veta riktigt än vad det var för något!! (Om ni inte redan fattat vad det är, hahah!)  Tessa, kom ut imorgon förmiddag och kika despet med mig om du inte har annat för dig! Men ring och väck mig först om du kommer =) 


en bild jag fotade vid mormor i söndags.

nej nu ska jag slänga mig i säng, haft fullt upp idag, är helt slut!

FEMTON MINUTER KVAR BARA!!

Om 15 minuter slutar mamma, då åker hon och plockar ut mitt paket från posten, glad tjej!! ..
Har hunnit med massor idag, vaknade typ 7, käkade frukost i lung ro..
Gick ut och skrapade bilen och åkte till doktorn till 8..
Var där ifrån kring 8.20 sedan åkte jag hem och serverade frulle till papps.
Sen åkte jag till Sandra och Felicia som satt och hade morgon mys..
Men det slutade med att jag och Flis satt under en filt och kikade på 101 dalmatiner medan Sandra irra runt som vanligt, haha!
Sen kom jag hem och lagade mat till pappa.. Och nu sitter jag och skriver detta..

VÄNTAR VÄNTAR VÄNTAR!! VILL HA DET NUUUUU!!

J, jag finns här för dig

Jag har intervjuat gammal handelsman idag!Setat och spenderat nästintill hela eftermiddagen till en intervju som skulle göras om min farfar, det har varit riktigt intressant och lärorikt att fått höra samt att återberätta det ur "Jag" perspektiv. Måste få med allt innehåll som är viktigt och ändå få det att låta proffesionellt, vilket inte alltid är det lättaste. Men jag klarade av det efter många om och men. Och 8 A4 sidor blev det också. Så nu om Karin klagar tänker jag köra upp det ----------------- .. Så det så!

Nej nu ska jag plugga lite småföretagande innan det är dags för mig att kojjsa.. Blev ingen cykling idag, får bli imonn!!

AVATAR


Lätt värt sina 2 h och 42 minutrar!! Underbar film!
Nu ska jag sammansätta en önskelista a la studenten!

Dagens planering & gårdagens shopping!

Så många besökare och inte en endaste chansning, suck på er!! =P
Nu ska jag käka frukost, sen ska jag åka till S&A och kika Avatar med pojkarna, hoppas att den är bra nu då så jag inte somnar eller något liknande, för nu har jag varit vaken sen före 8, det är väl bara för att jag är van nu med att skolan börjar kring då och att jag haft fullt upp så länge att jag aldrig fått chansen att sova bort halva dagen, haha!! ...

Var iaf till borlänge igår med mamma och Tessa, och vi köpte massa kläder till studenten.
Jag fick :
          - Armband
          - Klänning
          - Bolero(?)
          - Leggins
          - Vitt linne (Att ha under klänningen)

Super fiiiint! Men ni får inte se nå bilder förens på studenten, det är ju bara 4 veckor kvar så ni behöver ju inte vänta så länge iaf!! =) .. Har inge bilder att bjuda på heller, eller joo.. Men de ligger i kameran som ligger nere, och jag orkar inte hämta den.. Nu blirre frulle, bye!!

Uppe med tuppen ?

Jag hatar den som kom på det uttrycket för jag hade hellre legat och sovit någon timme till kan jag erkänna... Men men, idag SKA jag tvinga pappa att pumpa däcken till cykeln så jag får börja cykla någon gång!! ..

För övrigt så har jag beställt någonting som kommer att komma på posten nästa vecka... =D


Någon som kan gissa vad det är?? Bortsett från mamma, Tessa, Sandra och Johanna som faktiskt vet vad det är! =)

Felicias födelsedag!

Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag,
för det är Flisans födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!!!!


Älskade flickebarn! ♥

♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥


Studentbekymmer och en trött hjärna!

Jag lider av tröttheternas trötthet, har aldrig varit såhär trött någon gång vad jag kan minnas!! Körde kvällsymnastik igår så träningsvärken är delux idag, vilket gillas riktigt mycket!! Blir dubbelt pass ikväll! Tänkte ta en vända runt bysjön med cykeln, men däcken var inte pumpade så får be pappa göra det imorgon när jag är i skolan sen ta en eftermiddags tur runt sjön då jag slutar kring 11 imorgon! UNderbart med slappare schema nu närmare sommaren, fast det beror ju mest på att det är snart studenten..

Nu ligger det en Melvin i rummet intill och en Mathilda i rummet under mig och sussar sött båda två sen länge, jag funderar seriöst på att slänga mig i sängen jag med och börja läsa lite i min bok "PS. I Love You" (Filmen är underbar så se den om du får tillfälle!) och sedan slummra in före tio, visst låter det som en bra plan?? ..Några pärlplattor jag gjorde här om dagen!! Fast svampen e lite trasig, så ska göra en ny imorgon tror jag! ..

Bilder från brännbollen igår!


Nästa hela gänget! (Satt massa på läktaren, plus att alla på plan finns inte på bilden.)


3 st Ersson's ;)


Therese, Fredrik (Med vita tröjjan), David och Jesper!


Fredrik Es hund Kira tycker väldigt mycket om tennisbollar.. Hon bet sönder 3/5 st!!


Efter ca 3h spelande så började vi ge upp, vi hade gått igenom 3 st regnskurar och var lite frusna allihopa! Så började Fredrik E kasta iskallt vatten på oss (Som hundarna hade för att dricka) så då tyckte jag och Therese helt plötsligt inte att det var lika roligt längre..

Men vi var iaf bästa hejarklacken då Jesper missade bollarna!!

Överraskning på gång !!

Sitter och väntar och väntar och väntar på att syster ska komma hem nån gång.. Har ju en överraskning till hon!! .. En riktigt stor en dessutom !!

Sitter för tillfället med Arbetsmiljö & säkerhets boken och pluggar olycksfall som jag har prov på imorgon.. Vilket förhoppningsvis kommer att gå bra !! .. nej typ, baka något kanske och sedan sätta sig framför tvn och glo vidare på "De okända" som jag fick lov att pausa igår..

Föresten så har jag något så sjukt mycket träningsvärk idag efter brännbollen igår! Men smärtan är lätt värt det!! vi ska dra ihop massa folk nån dag och spela igen, och så kanske det skulle bli igen nästa helg med samma gäng som igår.. Fundra om man ska flirta in sig då också?? :DTankar och funderingar kring storbloggarna.

Det är ganska ofta jag har tänkt "Jag önskar min blogg var lika stor som storbloggarna så man kan tjäna pengar på samma vis som dom gör." men ju mer jag läser de inser jag att jag är tacksam med mina få läsare och låga status inom bloggvärlden.. För de har ju inget liv, de måste stanna vid i princip varje sten och sedan kuta tillbaka till huset för att blogga om den.. Hur kul verkar det?? Eller så måste de visa sig i princip nakna för att folk ska orka stanna kvar, de ska operera brösten, finnas på tidningsframsidor osv osv.
Visst det där med tidningsframsidor och stenfotograferingen skulle jag kunna leva med, ett tag. Men inte det där om att näcka, för jag vill vara ett bra föredömme. Nu skulle man vara stor och känd, men hur ska jag förklara mig för mina framtida barn då de hittar bilder på mig på internet?? Hur ska jag kunna bråka med mina syskons barn i framtiden när de ska ut och supa och slåss och hålla på, om jag själv gjort exakt samma sak med bildbevis på köpet?? Det är inte jag. Jag sitter hellre hemma och är morsgrisen och fegisen, för senare i livet så är det jag som kommer ha det bäst!

Nu menar jag ju inte att alla stor bloggare är sånna som är lättklädda och sånt, men majoriteten är det. Och den andra delen är sånna som fotograferar stenarna och sitter sedan hemma och bloggar om dom. Som super i princip dygnet runt för att ha fylle bilder att visa på bloggen. Bråkar med vännerna för att smutskasta de i bloggen så att läsarna ska ha någonting saftigt att läsa om..

Jag är hellre jag, tjejen med det röda håret och dragkedjan uppdragen till hakan. Tjejen som knappt druckit någon droppe alkohol alls (Och nu menar jag inte att jag aldrig druckit, för det står jag för att jag har gjort.), tjejen som kan hålla de privata bråken utanför bloggen, även fast jag mer än gärna skulle vilja bara skriva loss ibland. Jag är tjejen som tänker på framtiden.

När ska storbloggarna börja med det..?


RSS 2.0