Gott nytt år!

Så var det sista dagen på år 2011..
Ett suveränt år!
~ träffade världens underbaraste och fick mig en egen liten familj.
~ träffade världens bästa Minette.
~ oräkneligt många dagar med Teez!
~ fick antagningsbesked som sa antagen!
~ var i Säter och kikade på raggarträffen.
~ badade första gången på flera år (med tanke på alla operationer)
~ hade en lyckad operation.
~ var på bio med Sandra och Sofia.

Som sagt var, massa saker har hänt! Både bra och dåliga men jag väger upp de bra just för att de är så världsbra!

Nu säger vi hejdå till år 2011 med ett löfte om att 2012 kommer bli ett blogg år då jag ger järnet plus att jag ska gå i skolan! Och en massa andra skojigheter! Och detta år får jag min nyårskyss från en som jag vill ha ifrån också ;)

Puss och hej, dregla över årets snygging (enligt mig!)


God jul!


45 min kvar..!!!

Nu ni är de snart julafton!!!!!!
Klätt granen idag vid m&p, nu ska vi käka skinkmacka sen så sova och sen träffa hela högen imorgon med nära och kära =) !!
Skriver säkert imorgon, hörs och syns =)


05:08!?

Många av er som känner mig tror väl inte era ögon, men jo jag är vaken nu.. Vaknade för typ 30 minuter sedan av att jag drömt så sjuka drömmar, vet inte om jag vill somna om ens en gång.. Men lär väl om jag ska vara pigg resten av dagen, dock är jag relativt pigg nu, men vet ju hur jag kommer känna mig när vi ska upp egentligen, sjukt trött. Dilemma.

Ps; ca 42 timmar kvar till julafton...!!!!!!


Stickningen just nu..!!

Sitter hemma hos mormor och stickar på vantarna, det går faktiskt otroligt fort fram med dem! Hon har hjälpt mig att få till tummen, får se hur många dagar det tar innan jag är klar med vanten, haha!


Stickar...

Letade efter en madrass då vi ska hämta en ny säng idag, då hittade jag en gammal stickning jag började med för länge sedan, lovikavantar. Så ska sticka klart dem hade jag tänkt, haha!
Nej nu lär jag iväg!!!


December underbara december!

Oj vad länge sedan de var sen jag skrev någonting.. Hänt massor! Jag har äntligen (efter 1 och ett halvt år) kommit in på lärarutbildningen!!! Så sjukt glad och stolt över mig själv så ni kan inte ana!
Så har det äntligen kommit en massa massa snö, tjiho!
Senare är de dags att beställa hem massa julklappar och sånt som är kvar så de hinner komma innan jul.. Som jag längtar! Bara vara med de nära och kära och äta god mat och se Kalles jul.. Mm!
Nej nu är de dags att göra något med sig själv innan jag somnar igen efter en 3,5h middagslur (väl behövd.) ni får en massa bilder från de senaste dagarna på bl.a. Nya tapeten.


Andra advent

Skulle ha velat ätit gröt idag med, men har ingen mjölk så de blir Inge av det.. Ska iallafall baka mackor igen, mumms! Har tyvärr ingen annan bild att visa än Richards chokladkalender! , har iallafall bara upplevt kaos hela helgen, usch!
Nej tack och hej för mig!


Tjuvarnas JulNågon som hunnit med att sett nya julkalendern som utspelar sig i Stockholm i slutet av 1800-talet. I centrum står Kurre, en ficktjuv i den ökända tjuvligan Klappsnapparna. Han är uppväxt i tjuvligan och det är den enda familj han känner till. Men den 1 december får Kurre oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven - hans okända dotter Charlie.
 
Hittills tycker jag faktiskt att den verkar bra, haha trot eller ej.

Som utlovat här för några inlägg sedan så skulle jag länka till Baybay efrter den fina kommentaren, så nu är det även gjort :D ..
Har precis varit och lämnat av Rickard vid praktiken (Aka Vid Pappsen) så nu ska jag åka hem och kika på Grinchen är planen!! Mhmm!! ..

Woho...!

Känns som att jag har flyt idag! På normal spelplan dessutom!


DECEMBER 2010


RSS 2.0