Sportlovsfotboll för grabbarna! Ett noll s...

img_6066 (MMS)

Sportlovsfotboll för grabbarna! Ett noll står det, hejja theo och nanne!!!!!!!!!!


Sex And The City & Betala Räkningar


Onödigt tisdags svammel.

Så var det en ny vecka då, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Håller på att vika ihop alla kläder som legat utslängt över hela sängen. Så det blir lite mer ordning och reda här inne. 
Sen kanske jag ska skriva lite grann, det är ett tag sen. Egentligen inte, men ändå! 

Och jag håller på med bloggdesignerna, det går bara så otroligt trögt! Ingen isperation alls, men det lossnar väl det också kan jag väl tro. Vi hörs.

Pöss & Kram.  

Britney Spears - Hold It Against MeSå vad tycker vi om Britneys nya låt? Och musikvideo dessutom, hiss eller diss?
Jag tycker den är en stor hiss rätt igenom, med tanke på att min syster och jag lyssnat på henne sen vi var små!

Feb. 17, 2011

madde91.blogg.se

Allmänt svammel!Hejsan! Sitter nu här vid min dator och det är meningen att jag ska platta i ordning håret (Efter en dos av Elocon, ser ut som ett troll!!) Men orkar inte riktigt än! .. Ska ju och kalajsa Melvin lite senare, sen överväger jag att åka till min otroligt tursamma vän Therese! Ett tag sen jag såg hon..
Lär komma ihåg att maila syon också om hur man gör när man studerar på annan ort, jag menar.. Måste man åka till en annan ort?!? Haha nej då, bara detta med studielån och sånt där..

Avslutar med en rolig bild, hehe!!! =)

GRATTIS MELVIN 2 ÅR!Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag,
för det är Melvins födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!!!!


Tilda'n under production!


Tilda 2!Mer bilder kommer senare, för nu ska jag iväg och kika film, sen hem till tio-elva och natta hästar! Hörs!


Tilda 2 Planer!

Nu sitter jag här och har precis varit vid Sandra och "hämtat" mönster till en ny Tilda. Tror denna tilda kommer bli bra gullig! Haha! Men håller på att ladda batterierna till kameran så jag kan ta "under tiden" bilder och resultatet, plus att jag måste ju ta resultat bilder på min första Tilda! .. Herregud det hade jag helt glömt av att göra! ..

Men men, då vet ni hur det ligger till! Chiao!

JUST GO WITH IT !Denna film verkar verkligen värd att se!!!?

Hittar jag inte den svarta får de bli denna...

paljetter klänning grå gina tricot

Men jag vill verkligen ha den svarta!!! ÅHHHH!!!


Houston, We Have A Problem!

Den svarta klänningen som jag tänkte ha är spårlöst försvunnen!!
Vilket är ganska irriterande då jag faktiskt valt ut allting efter just den klänningen!!

Jag får paaniiiiiiiiiiik! Haha!
Måste fortsätta leta.....

Klädplaner och läsarfråga, mhm!

Sååå, nyduschad.. Vet inte riktigt vad för kläder jag ska ha på mig, så vet jag inte heller vilken färg på "sminket" jag ska ha.. Alltså ögonskuggan, funderar på en svart klänning, lacklegginsen sen vet jag inte riktigt ..Luggen har gått å blivit otroligt lång..! Vet inte ens när jag ska vara på festen?? Eller hur jag ska ta mig dit, haha!

Nu är det dags för "läsarfråga" ;)

SVAR: Jag använder mig av Schwarzkopf - Brilliance Intensiv Color-Creme.
Färgen är Intensiv Röd med nummer 872. Jag älskar den! Men det är som
vanligt när man färgar rött hår, man måste färga några gånger så att färgen
biter tag i håret, eller hur man ska säga det. Men det går fortast med denna!
Jag älskar den! Haft den hela tiden under min förra röda period!

Så lagar man pannkakor vid Emelie!! Får se...

img_7012 (MMS)

Så lagar man pannkakor vid Emelie!! Får se hur gott de blir, hoppas bara att de inte blir allt för äckliga!!


Säg hej till min Tilda!!

img_1758 (MMS)

Säg hej till min Tilda!!


Min Tilda, in progress!!

Tänkte bara uppdatera en snabbis om hur det går för min Tilda innan jag lär dra över till andra sidan och fortsätta med den (Och nej inte till andevärlden ;) Haha!) Jag har kommit såhär långt på min Tilda:
Tilda Flower Garden Angel
Benen är stoppade ända tills dit man ska sy knävecken sen är det bara stoppning av resten av benen sen tråkla ihop alla kroppsdelar och sy en kjol.. Baaraa...

En tråkig Madde och hennes tråkiga liv!

Även jag har trillat in i en sådan där bloggsvacka, finns ingenting i mitt liv som kan intressera er.. Fotar knappt någonting alls just nu, noll insperation. Och jag är nästan aldrig hemma heller längre, är alltid hos kompisar. Och där/då har man inte tid att blogga, så den här bloggiloggen har fått lidit.

Idag började jag iallafall att sy min första Tilda docka och jag har sytt klart alla kroppsdelar, imorgon ska jag stoppa hon och sy ihop alla delar samt fixa hår och kjol. Otroligt roligt att pilla med, men det tar så otroligt mycket med tyg till själva klänningen. "Huden" behövs det inte så mycket tyg till, men till klänningen och allting. Tack mormor för att du sponsrade med tyget, plus att jag köpte ett rutigt "pyjamas" tyg.. Men jag tror allt att jag lär dra en ny repa och leta tyger. Men visst borde det väl gå att ta tyg från t.ex. trasiga kläder som annars ska slängas? Vad gör det för skillnad egentligen liksom!?

Jaja, ska fotografera imorgon så ni får se min Tilda färdig,
men kan slänga in original-mallen/bilden som jag följer!


Stal bilden från Sandras facebook, ganska passande med tanke på att det är den dockan som jag har framför mig när jag tycker att det blir knepigt. Fast det har gått riktigt bra, Sandra är super duktig på att lära mig! Du får väl slå mig på fingrarna Sandra om jag inte fick ta bilden =)  


Sånt där mode-blogg-inlägg!


Snart é de fredasmyys!


Sovit gott?  Det har då jag gjort! Fast blev väckt av min syster för några timmar sedan som slog en tuperingskam i pannan på mig och frågade om jag var vaken, vilken fråga Haha ;)
Sitter just nu vid hennes dator (Hon e på jobbet.) och ungarna e uppepå och leker och Rogbert ser på skidor och talar i telefon. Vilken härlig fredag va?
Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen idag, kör ju mitt "Inte sova hemma" race eftersom papps ska opereras på måndag och han får inte bli sjuk, så då håller jag mig undan. Hamnar nog i stan kan jag tro, e inte riktigt säker. Lär hem efter kameran iallafall! och kamerasladden så jag kan visa mitt röda hår och så jag kan slänga in bilder på vilken dator som helst. Låter inte det som en riktigt bra idé??

Nej nu ska jag te och göra något. Vi hörs senare kan jag väl tro! Pöss!


30 Januari : Familjedag! (Oredigerade bilder.) DEL 1


RSS 2.0