Glad Midsommar!

Nu sitter jag här och ser på världens bästa reklamen, ICA, när de firar midsommar!!



Hahaha, ja ni glad midsommar på er!

Så var det de här med uppdatering.

Tjenna bloggen!!  Så var jag här igen för en liten uppdatering..


Fotograferade Julia imorse, lilla flickan har gått och blivit långhårig sådär bara pang bom. Blev för övrigt sjukt sugen på att fotografera. Men men så är det väl ibland kan jag tro? Haha, det värsta är att jag har liksom inga som helst idéer över vad eller hur eller när jag ska fota.. Nästa vecka så är det dags för mig att börja jobba.. Plus att det är Ludvika Festen vilket som vanligt kommer bli grymt kul! Överväger att ta me kameran och fota lite artister?? Hmm, får se vad jag gör med den saken..

Nu ska jag ta och se efter vad mor min gör.. Pöss!

eftermiddagsmys och massa hyss!



Den här dagen hade väl kanske kunnat varit lite bättre.. Varit vaken sedan halv åtta och sen så har mina små hjärtegryn till systerbarn knäck i lurarna och lyssnat knappt nå alls på mig! .. Mathilda har varit en vända i dammen och sullat och Melvin hälde ut tvål på toagolvet, men nu tog morfar Mathilda med sig iväg på en sväng så nu är det bara jag och Melvin kvar hemma, lugnt är det eftersom han är trött och sitter under filten och kikar på Lotta. Ser ut som att vilken minut som helst kommer ögonen slockna på honom, kanske behövs en lur för att knäcken ska lossna? haha! Nejdå, de e lite söta trotts sina trottsigheter!

Bara några onödiga rader innehållande en onödig text.

Sådär nu har jag gjort i princip ingenting sen sist jag bloggade.. Maja är fortfarande nere i köket och hälsar på. Trevligt trevligt!

Sitter iallafall för tillfället och ser på Quack Pack med Theo och Nanne, vet inte om vi ska dra oss ner till sjön senare? Solen ligger bakom moln. Dock kikar den fram lite då och då, typiskt.. Jag som skulle sola idag var det planerat..

Har ingen bild till detta inlägget men hoppas ni har överseende,
 nu vet ni ju att jag lever iallafall!

Maja är tillbaka från sitt äventyr!

Maja är tillbaka!

Min Majsing är tillbaka! ♥ När jag kom ner så sa mamma att hon såg henne när hon drog upp persiennerna och att hon gick bakom garaget. Så jag gick ut med en burk kattmat men den behövdes ine kan jag säga er! Räckte med att jag ropade Maja så såg jag ett huvud ovanför gräset sedan kom hon i full fart! Lycklig som få, hon har varit nere ända sen hon kom hem för ca 1h sedan och bara gosat med oss alla! Tillochmed gosat med hundarna, nu ligger hon i köket med vovvarna och sover tror jag? Har iallafall dörren öppen så hon kan gå ut igen om hon vill och så har hon en skål med vatten och ett fat med mat på köksgolvet!

Känns som att det kommer bli en bra dag idag!!

Besöksrekord här om dagen!

besöksrekord
Nytt besöksrekord!! .. Det högsta på det här året iallafall! Det gillas ju en massa, hela 71 personer! Vart kom alla de ifrån!? Dock så försvann ju mer än över hälften, det var kanske lite tragiskt.. Men har ju börjat bloggat lite mer nu än tdigare iallafall.. Fast det har varit lite dött här de senaste dagarna, men det beror ju på att jag varit med Therese för första gången på hundra år! Så var vi i stan och solade idag, på soldäcket vid sjön. Brun blev jag också, fast ytterst lite, men tänkte sola mer imorgon om det blir någon sol? Fast då får de allt ta att bli här nere vid sjön.

doktorsbesök, pilonidalcysta
Var och tog bort stygnen imorse, ont som tusan gjorde det eftersom stygnen hade läkt in i huden, eller vad man ska säga.. Så de fick klippa och slita och till slut fick jag ta en till tid på em så jag fick bli bedövad.. Så nu käkar jag de där smärtstillande igen för att det inte ska göra lika ont.. För ta mig tusan vad det svider och har sig! Men för övrigt så påstår de att jag är frisk, så får hoppas att jag faktiskt är det den här gången! Men men, får väl se hur detta slutar!

sitter just nu för tillfället och väntar på att tvätten ska bli klar så jag får gå och lägga mig någon gång, varit en jobbig dag. Maja försvann(?) imorse, min lilla kattsing som varit inne katt i flera års tid är helt plötsligt bara försvunnen. Den enda vägen ut som hon haft nu under natten som var var mitt fönster i sovrummet, men jag bor på andra våningen? Får verkligen en katt för sig att hoppa ut sådär? Har letat överallt, under sängar, under täcken, under soffor, i alla garderober, ute på altan. Verkligen överallt. Men hon e liksom som bortblåst. Hoppas hon kommer tillbaka, man vet inte hur mycket de uppskattas innan de försvinner sådär.. Usch ♥

All My Life I've Been Good, But Now..

Haha när man sitter och har det tråkigt som kan man komma på saker som är lite lustiga, som det här med den här Briska cidern(rätta mig om jag har fel?) att Desperate Housewives sponsras av den. Det är ju lite lätt lustigt då det iallafall just nu handlar ganska mycket om att gå till AA och sådant på programmet, så är reklamen för det cider!



Nej ni, nu blir det nog troligtvis stan? Eller? Jag är inte riktigt säker än.

Föresten:
din 3 männing Emele om Bloggen har fått sig ett facelift!:

vilka fina ögonbryn du har Madde :)

De är målade mörkare men formen är densamma som i verkligheten! Och tack så mycket! ♥

P&K


Sytt en kakängel nu på förmiddagen.

Trevligt att så många valde att gå in och kika på den nya designen!
 Mindre trevligt att ni blivit så otroligt dåliga på att kommentera.. Haha!

Jag gjorde iallafall en kakängel imorse, en Tilda docka alltså. Och gud vad svårt det var att få ihop där i midjan! Men jag lyckades till slut! Så nu har jag tre stycken egengjorda Tildor och det mest komiska med dem är att de är olika långa. Den första är 63cm, den andra är ca 46 cm och den nya är 26cm. Inte lika fina som de kan vara med tanke på att jag inte har använt det "riktiga" Tilda tyget alls till klänningarna och sånt där, allting på mina Tildor är gamla gardiner och sånt där. Men det går väl det med.

Här är resultatet iallafall på hur alla mina Tildor ser ut!

Tilda Ängel, Kakängel Tilda
OBS! Anledningen till att kakängeln(Den minsta) har så kletiga ögon är att jag fick lov att använda mascara och måla dit ögonen med för min flytande eyeliner är lite spårlöst borta!

Så var det första juni nu då!



Nu är klockan nio och ja vad kan jag säga? Meningen med dagen är att jag ska åka och kolla om något sommarschema har blivit gjort för mig, sedan är det meningen att jag ska ta med mig Therese hem så ska hon sova över vid mig vilket vi planerat i hundra år känns det som! Men får väl se hur det blir med den saken då jag inte fått något svar på mina sms, men de kommer väl det med! =) ..

Nej nu ska jag ta och piggna till lite sedan käka frukost och kanske börja sy på en Tilda docka? Får se vart dagen tar mig någonstans! Den som väntar får se!

Lite nattsvammel innan läggdags.

Ja ni, detta med sömn var kanske till en överdrift då klockan är strax efter ett och jag är fortfarande vaken. Vill iallafall passa på att välkomna sommaren då det nu är en offeciell sommarmånad som vi gått in i! .. Setat och läst ikapp miljoner inlägg som jag missat nu under tiden som jag varit "off the blog's" men känns som att jag läst det jag vill läsa. Och kollat in bilderna jag vill se. Dessutom är jag extremt fotosugen, så om någon är på för lite lattjo fotografering så är jag också med på det! Massa färger och mönster och knäppa saker! Det gillas mer än gärna!




Har setat och redigerat en del bilder nu såhär på kvällskvisten, men tyvärr är det lite så som Julia sa att vi lyckades nog inge vidare med fokusen! Men vi får väl öva öva öva, hon är ju här vid sin far ett tag till nu så det är väl bara att passa på att åka ut och fotografera eller gå om det nu är så! Det är ju trotts allt ändå våran hobby så det är ju inte direkt någoting vi lider av.

Ne, nu ska jag springa ner och dricka lite vatten, sen är det på tiden att jag går och lägger mig! Det drygaste som finns är ju att kliva upp nio när man är vaken såhär sent ..
(Klockan nio har gått och blivit en tvångstanke för mig att kliva upp. Dock har jag tagit sovmorgon både igår och idag. Men dags att komma in i rutinerna igen så jag somnar tidigt på kvällen - tidigare än detta iallafall.)

Så nu säger jag tack och godnatt på riktigt! P&K.

RSS 2.0