Tilla & Melvin!

De ville också ta några knaskort! Men Melvin tröttnade på en gång, men han är iallafall första tomten ;)

För längre än för alltid!

Sitter nu här, har nyss ätit mat, köttbullar och mackaroner mumms! Lyssnar på gammal film musik från svanprinsessan, en av de bästa tjejfilmerna sen jag var liten! Så har jag knäppat i webcamen, så går det när man har det lite mer tråkigt än vanligt! .. Älskar bild nr två iallafall, speciellt då jag bara har en framtand på bilden!

Jennifer Lopez - On The Floor

Märkte på statistiken att ni går in flera gånger om dagen, så kanske ska passa på att blogga ett till inlägg så ni har två nya att läsa från idag iallafall!
Jag kanske är efter, men hittade J.Lo's nyaste låt, jag gillar den skarpt! Hört den förr?
Älskar för övrigt musikvideon, riktigt bra gjord!
Aliens & Kattmys = dagligt bloggprat?

Sitter och lyssnar på massa mysmusik, funderar om jag ska kolla på någon film eller om jag kanske ska simsa lite, vet inte riktigt än .. Och vet fortfarande inte varför headern är försvunnen! Irriterande.. Så den får se utsåhär tillsvidare, för jag är ju rödhårig nu så lär ju fota ny bild, kanske imorgon?  
Så var jag i Falun vid doktorn igår och pratade lite, slutade med att vi bokade operation fyra, börjar bli van nu. Så berättade han hur (Om det blir en till) operation fem kommer gå till. Hoppas att den 4e är sista gången säger jag bara!

Haha sitter och spionerar i webcamen som sitter i hästarnas ligghall (Anledning får förbli okänd..) och helt plötsligt kommer det in en Alien och börjar kasta massa halm kring sig! Galet! Haha, nejdå det är bara mamma som mockar!


Och mormor jag ber så hemskt mycket om ursäkt för hur jag skrev om Maja, det är ju min lilla bebis trotts allt! Tänkte att jag skulle smygfota hon "imorse" (Klockan var typ 13:00 och hon hade inte klivit upp än) när hon sov, men hon lyckades vakna. Till slut blev hon sur och la tassen för ansiktet, sötnosen! Och japp, hon sover med täcke på sig ;) Hon börjar bli lite gammal, sover mest hela dagarna! .. Ligger redan i sängen och väntar på att vi ska lägga oss, hehe! Min lilla 14åriga gammla skrutt!


sjuk, IGEN.

så var man sjuk igen, förra veckan var jag sjuk i 3-4 dagar, hoppas det går över snabbare den här gången! Fy fan för magsjuka!

och att min jävla kattjävel står å skriker kring en hela tiden gör det inte bättre..

Jag är sjuk, därav frånvaron på bloggen.

Det är inte lätt att ha ett tråkigt och händelselöst liv samtidigt som man har nån släng av magsjuka, för gud vad ännu mer tråkigt man får det! .. Sett på serier, läst böcker, har tröttnat på allting som jag försökt mig på att göra! Igår började jag tillochmed sy men det tappade jag suget för på en gång.. Det är hemskt tråkigt att vara sjuk, speciellt på det viset så man inte kan lämna huset mer än ut på gården..


(Fråga mig inte varför jag skrev Inas hela namn, men inte Winnies.. Haha!)

Varit med mamma nere vid hagen en snabbsväng tidigare idag så fick fota av mig lite, få lite frisk luft på det.. Det enda jag ätit idag är ett glas yoghurt, samt ett glas cola.. Med tesked.. Fått behållt det hittills iallafall.. Snacka gott det var med yoghurt då jag inte ätit någe på hundra år känns det som!

Nej nu blir det soffan och någon film, kan jag tro.. Eller soffan och en bok, skulle ju kunna läsa sista twilight boken.. Kanske? Får se..


RSS 2.0