Hahaha..!

Älskar mina morgonfjongar ibland, speciellt när man inte har tid för dom..!


Sista sekunden?

Lillsnörpan fick hemlängtan så hon kördes hem så åkte jag hem och hämtade adventsljusstaken så tände ljuset ny i typ sista sekunden :) mysigt värre! Plus att det är vitt på marken, dock bara lite men ändå!


Två ägg i högklackat 😜

Hejsan! Kikar på två ägg i högklackat, har en liten flisepis på övernattning vi har kikat på lilo och stitch. Myspys! Blir nog en Tilla nån dag i veckan! :)


Första advent

Ni får ha överseende med att de bara blir mobilbloggning men har ju Inge internet!
Har iallafall ställt upp adventsstjärnorna i fönstret och ätit gröt idag, mumms!


Glömde!

Haha glömde visa, var vid Felicia igår och lekte med hon. Så kom jag på då jag och Sandra lagt märke till det förut att en av barbiesarna hade haft en hemskt dålig frisör, haha. (ps, de är inte Felicia som klippt den utan den var så när den köptes!?)Se och avgör själv:


Helg!

Var på IKEA i förrgår med mamma och Sandra och kom hem med en massa saker så allt ligger överallt för tillfället! Men JAG lyckades ändå fixa ihop trådstativet till garderoben, nöjd tjej!
Just ätit mat, bidde tacos.. Snart ska de in till stan och köpa mer nödvändigheter och skjutsa förbi Rickard i Saxdalen då han ska testa något gevär..
Ha en fortsatt trevlig helg alla =)


Pepp kommentar!

Älskar verkligen sånahär kommentarer, de gör en så sjuk glad!! Tack så hemskt mycket Baybay, du får en länkning så fort jag har dator :)


Länge sen..!

Nu är de länge sen jag skrev, men Rickard har skaffat lägenhet så är väl vid han mesta delen av tiden!
Håller på för fullt med skolan och väntar på nästa skola, de e väl det som hålls på just nu..
Idag kom underbaraste syster med familj och hälsade på och lämnade en blomma med en frän kruka, haha!


Vaknade med håret såhär..

Haha tog bild på mitt hår imorse för att slänga upp på bloggen, sen så liksom glömde jag nog av det där mitt i allt sen var jag helt hundra på att jag lagt upp den!! Virrig man kan vara ibland!!
Nåväl, här kommer den iallfall!!


Fatta att jag vaknade med håret såhär!? (Syns lite dåligt på bilden, men vaknade med korkskruvar typ. Sov med blött hår!) Synd bara att jag skulle ha i löshåret så var tvungen att platta ner det, för hade inte tid att sitta och locka hela löshåret.. Synd och skam..

Sen så skulle jag till stan för att springa in och tala med min syster innan skolan började, så då parkerade jag på en parkering (Dah!) och slängde i en krona.. Tänkte att det kan ju iallafall vara minst 15 minuter.. JO TJENA!! 4 MINUTER!!?? Fick typ springa förbi hon.. Sjukt att de kan sätta så på en parkering MITT PÅ STAN..

BLOGGEN FYRA ÅR!


(Fy skam att man glömde, men nu är de uppe iallafall..)

Badrums renovering ..!Detta sitter jag och nördar mig med..!!

En grå grå fredag..!

Usch och fy, visst är jag förbannat jäklans tråkig? Haha.. Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna, så då får bloggen tyvärr lida.
Dock har jag hört att det kommit en säsong 2 på Så mycket bättre, synd att man missat det då tyckte ju att första säsongen var jätte bra!! Dock har jag hittat lite music på spotifyen där de har gjort en Tomas Ledin dag!
Bästa verisionen (Enligt mig) kommer här:

(Tryck på bilden för att komma till låten.)

fast jag har ju inte lyssnat så noga på alla men man brukar ju inte behöva det.

Nej nu ska jag starta igång mitt sims och sedan börja med maten!!! ..

Segt bloggande

Igår vart de visst Inge mer, hade fullt upp!! Idag vaknade jag sent sen har jag bara härjat med Rickard. Nu sitter jag, mamma, pappa och Rickard och håller alla på med varsin iPhone och wordfeud typ, fast jag spelar spel!!! Sånt där skit som gör en beroende ...


NOVEMBER 2010..


Dagens planer!


Tog mig en liten sovmorgon idag, förtjänade jag! Nu så ska jag in på byn en sväng, sen kommer jag väl hem om en, två, tre timmar. Då tänkte jag göra ett såntdär bildkollage över vad som finns i min väska, haha. Sen kanske jag ska knåpa ihop en Tilda, hmm.. 
Idag är det för övrigt första November, spooky.. Min otursmånad!
Dock fyller bloggen 4 år den 6e..

Nåväl, nu drar jag!


RSS 2.0