Hmm.

Såhär ser rivmärket ut just nu! Kliar så in i Norden!


God morgon!

Jag vaknade för en halvtimme sedan, idag är de massa.. Håller tummarna så jag snart inte har några kvar, jobbigt värre!!!

Vad gör alla ni en dag som denna?? Skottdagen på skottåret!!


Tidigare..

Rickard härjade upp Ozzy en massa och sen skulle jag klappa honom vilket resulterade i er stort rivmärke från fingret till handleden.. Skööönt, eller inte.

Var vid mormor idag och hon fick laga Frejas sovhäst så nu är den hel igen, massa bra!

Nej sova, en massa händer efter ett imorgon, positivt!
Förresten vill jag att ni håller en sjujävla massa tummar just nu, så många som kan!


Just nu!


Sitter med tenta, har hållt på i 2h så tagit en pause nu, 2h kvar på den.. Sen efter det ska jag över till grannen och vara barnvakt ett tag.. Sen är de kväller!!

Imorgon är det fullt upp med massa hemligheter och överraskningar!!!

Finaste familjen!

Bild bomb från alla utedagar!


Världens bästa Emma!

Haha sötgöte!


Lugnt och fint!

Sitter inne vid Monika nu och tjålar, ska snart och äta mat.. Kanske, alla vi tre har åkt på någon förkylning så vi skålade i hostmedicin tillsammans imorse och har varit ganska lugnt idag. Hittade ingenting i Borlänge utan strosade mest, köpte blöjor och toapapper när vi kom tillbaka till stan iallafall.. Haha!

Nej Ni får en bild på världens finaste ponke!!

(skrevs vid 14:30)


Helluuuuu

Har precis vaknat, ligger och snurrar i sängen!!
Väntar på att lilltösen ska vakna så vi kan starta dagen! Rickard är också redan vaken, varför vet vi inte, han är aldrig vaken vid den här tiden!
Vi ska som sagt var till Borlänge med svärmor, mysigt!

Nej nu ska vi kika lite OC tills Freja vaknar! :)

Ni får en Nalle Puh bild !


God Morgon!


hellu, här kommer äntligen en liten uppdatering för er läsare!!.. Varit fullt upp de senaste dagarna.. Seminarium i Tisdags sen har Freja varit hemma och varit sjuk med feber och förkylning.. Så har bara haft mysdagar hela familjen..

Just nu är det Emil i Lönneberga som spelas på TVn, mysigt!
Har lite att göra idag också, ska åka och köpa selar till missarna då de så gärna vill ut men de är för kallt för att de ska få gå ut själva och bara sticka, de har ingen vinterpäls ju..

Haha vaknade idag som världens lilla guldlock, håret är i korkskruvar, haha!

Nej ni, nu ska jag kika klart på emil sen blir det till att tvätta håret innan dagen startar på riktigt!

Tråkigaste dagen, någonsin!?


Som bilden säger!!
Hmm, har såå otroligt tråkigt!!
Den enda underhållningen jag haft har varit att katterna rymde ut i trappuppgången, och det kändes inte så underhållande om jag ska vara ärlig..
Detta fina väder ger mig sitta-inne-ångest, alltså att jag inte ska sitta inne. Men finns ju ingenting att göra!!

Idag är världen en tråkig plats.

Dagens Madde..


JUST NU!


Sitter och kikar på tv med den bästa ♥. Älskar dessa serier på MTV (+ funktionen på boxern som gör att jag kan kika på dem när jag vill!), tack för att ni gjorde dessa!! Plus att Unga Mödrar också är ett sånt där program jag brukar kika på, men inget slår 16 and pregnant och Teen Mom, så det så!  

Plus att jag och min kamera har haft en bra dag, blivit bokad för fotografering på inte mindre än två bröllop i år! Det känns skitbra, stort plus i kanten!! .. Då jag tycker att det är (Ursäkta ordsspråket) SKITKUL!
Nej fortsätta mysa med missarna och hjärtat nu så hörs vi imorgon antar jag, träligt bloggande idag jag vet..

Veckans schema!


Massa tack till ER!

Alltid trevligt att logga in och mötas av massa nya besökare och massa kommentarer, peppar enormt nu efter sjukan.. Något speciellt ni vill veta?!
Efter att skrivit min del i svenskaberättelsen om (dels) hur Sverige kan jämföras med Adverbfraser så gick jag över till Grannen och hälsade på då min lilla familj slocknade allihopa före åtta.. Efter massa tjål och tvkikande är jag nu hemma.. Korrigerat lite fel i texten och tänkte lägga mig.. Men loggade in här och är glad över att jag gjorde det!



Nej slänga omkull mig och försöka stänga igen min båda gröna, veckans schema blir nog lite sent imorgon, men ska försöka slänga upp det så tidigt som jag kan!
Plus hinna med en massa inlägg som ska läggas upp under seminariet som jag har imorgon så ni får något rockigt att läsa..

Puss och kram och nyp i stjärten!

Dagens Madde..


Mitt nya armbandsur!


Den andra klockan kom igår, så när jag låg hemma och tog det lugnt/vilade så gick Rickard och hämtade den, helt kär! Få se om jag hittar på nån passande outfit till den imorgon (Vilket borde vara lätt då det är en vit klocka!) så är det familjedag imorgon dessutom, som jag längtat! Nej nu blir det till att hinka vatten, äta lite fil sen soova. Eller ja okej, se klart på The Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation. Vilket verkar vara en skitfilm som dessutom inte passar så bra med min blodfobi, jaja ibland får man väl leva med det Rickard visar mig.

10,5h kvar tills jag blir friskförklarad!

Nu ni e jag frisk, trött fortfarande dock men de är väl ändå något man får räkna med när man har magsjuka ENBART på nätterna.

Gjorde i ordning en bild till facebook på missarna, men kan väl lägga upp den här också samt texten (Även fast de flesta av er faktiskt kommer till min blogg via fejjan.)

(Bilderna tagna med blixt, "orättvis" färg.) Nelson har börjat tappat sina mörka ränder något så sjukt mycket! De syns mest när man tar med blixt annars är han mer åt det ljusbruna hållet medan Ozzy blir bara mörkare..! På bilden ser man för övrigt hur skallig Ozzy blivit mot öronen, vår lilla skallepär!


Dagens piggaste!

Eller inte.. Sjukt trött och slut, sovit Max en timme sedan fem imorse! Usch!


Nattens "nöje", Tjiho.....

Ja här ser ni vad jag kommer underhålla mig med inatt, dra åt helvete vad fort det gick! Blev trött vid tio, vid elva blev jag att må illa som fan och nu är hinken min bästa vän.. Stackars Rickard som inte har någonstans att ta vägen!! Tji fick jag för att jag kallade han dryg för några inlägg sedan!!


Dags för serie nr 2!!


Så var det snart dags för serie nr 2 för kvällen!! Ska försöka hinna in och göra en tvättning av håret, tvättade ju massa kläder idag så nu kan jag visa dagens Madde igen när jag har roliga kläder att ha på mig istället för mjukisbrallorna och första bästa tröja till ..!!

Hör av mig när avsnittet är klart!!

Drygast i kommun!?


Rickard är så uttråkad tack vare av att xboxet jävlas, så då börjar han jävlas. Stal mina blompinnar för att vara dryg, hyvlat upp massa ost för att vara dryg, suckar över att han har tråkigt.. HAHA drygo! Skickar snart ut honom på en prommis så han går av sig drygheten!! .. Finuliga pojke! Men ändå är det just för honom mitt hjärta slår, mhm! ♥

Dags för serier!



Sitter just nu och kikar på denna serien, ganska bra faktiskt!
Antar att det är denna och Revenge som ska "ta över" Desperate och Grey's när de väl slutar efter denna säsongen.. Kommer kännas konstigt att inte spendera varenda tisdag-onsdag hemma hos Sandra och kika på det.. Hmm ..

Nej kika vidare på detta nu!!

Ny annorlunda klocka!


Oj vad länge sedan det var man hade/såg en sånhär klocka, iallafall jag! Klickade hem en då jag vill HA ringar, men som ni ser har jag inte pianofingrar, om man säger så. Sen så vet jag inte riktigt, jag hittar liksom aldrig någon jag vill ha. Men denna föll jag för direkt! Med den kom det även hem två billiga par solglasögon (Min största vill ha kategori!) samt ett vitt armbandsur, men den värkar vara försenad? Ni får se den när den kommer helt enkelt! Brillorna kommer nog dyka upp lite titt som tätt i dagens Madde bilder, idag får ni dock ingen dagens Madde för jag ser ut så som alla andra gör när de tvättar, förjävlig!!

Kommer upp ett inlägg lite senare med info från doktorbesöket! ska försöka hitta en sån bild som han beskrev det på..

Gissa kändiskroppen svaren .. !

Ojsan lite sent att slänga upp dessa, haha hade helt glömt av den, men här kommer den iallafall!

Den som hade mest rätt var iallafall Josefin, men hon lämnade ingen blogg??
Finns det någon rolig finulig tävling som ni skulle vilja vara med i? SKRIV!
(Bevakningarna på kommentarerna är borttagna!)

Nelsons "mamma-behov"!?


Nelson har kommit in i en enorm "mamma-period", kan katter ens göra det? Jag får ALDRIG vara ifred.. Han ska tillochmed sova på/med mig när jag sover.. Om han inte får sova på axeln/huvudet så sover han bredvid.. all vaken tid så är han vid mina ben heeela tiden.. Han har alltid varit den där mysiga av dem, men nu är han nästintill bara ivägen och jobbig..
Jaja, det går väl över någon gång??

Nu ska jag kika på Sex And The City tills det är dags att traska ner och hänga upp all tvätt i tvättstugan, sen är det dags för att kolla öronen..!!

Missarna 4 månader!!


Idag "fyller" de fina 4 månader ♥


Mina hjärtan!


Även fast jag kan bli tokig på dessa två så är de ändå mina små sötgötar ♥
Bild 2&3 - Nelson
Bild 1&4 - Ozzy

Gissa kändiskroppen!

Jag hakar på det nya bland bloggarna..


Jag granskar kommentarer så att alla har chansen att gissa utan att se svaret från någon annan! Så kommentarerna som hör till inlägget läggs inte upp förens imorgon, alla andra godkänns! Så gissa på och kommentera en massa vetja!
Så kommer kommentarerna upp fortare än fort!

Från mig ensam, till er alla..


Tävlingen avslutat, vinnaren äääär...



Och nästan alla svar hade Rickards lillebrors flickvän Linn!! Så här är länken som utlovat! =)

TÄVLING!!


Ganska enkla regler! Nummrera dem 1-9 och skriv er chansning!
Ganska lätta karaktärer, så denna tävling avslutas 09:30 imorgon 14/2!


Dagens (Gangster)Madde..


Alias dagens promenad Madde! Eftersom dessa bilden togs innan jag spurta iväg på min 15min powerwalk! Idag blev det 1409 steg på samma sträcka, så jag gick faktiskt fortare eftersom jag tar mer steg ju fortare jag går! (Inte längre som de flesta andra tar..)

Lyssnar på föreläsning..!!

Sitter och lyssnar på förelsningen inför imorgon för hundrade gången, har lite svårt att förstå.. tur jag ska prata med Alexandra idag så hon kanske kan förklara lite enklare för mig, eller någonting sådant.



Som sagt var, vi var ute och promenerade igår, men bara en kort sväng för att se hur många fler steg jag tog än Rickard, han tog 1046 steg och jag tog hela 1302 steg, så ja jag tar mer steg än han!

Nej lyssna klart nu sen gå ut en sväng (Undra om jag ska ta med systemkameran?) innan det är dags att prata med Alexandra! =)

För övrigt hade jag skrivit fel mailadress såhär kommer den rätta: [email protected] !!!

Veckans schema!


Som sagt var, ganska lugn vecka!!

Dum & dummare på promenad!


ja som bilden säger så går jag och hjärtat nu ut på en nattprommis och hoppas att vi blir lite tröttare så vi kan somna någon gång..!!
Hörs senare eller imorgon! Pöss

Angående det nya löshåret..!!

Jag har inte KÖPT mig löshår sedan våren 2010, vilket är två år sedan.. Så nu tyckte jag att jag fick unna mig nytt egen oanvändt löshår.. Har ju fått Elins löshår då hon skulle köpa längre, men mitt hår blev att se så mörkt ut av det så efter lite rådgivning av Johanna och noggrant funderande så köpte jag det, är så sjukt nöjd!

(Fått frågor om jag färgat mitt hår men vill poängtera att det har jag INTE gjort då ni kan se utväxten..!)


Här är det gamla löshåret med färgnummer #P8/24, köpt på Rapunzel (Klicka på länken för att komma till håret!).

Här är det nya löshåret med färgnummer #P27/613, köpt på Rapunzel (Klicka på länken för att komma till håret!).

Plus att jag fick 10% rabatt då jag uppgav Kissie som rabattkod i kassan, ibland är det bra att läsa bloggar!

Dagens Madde..


Här har ni en dagens Madde med nytt löshår! (Inlägg om detta kommer senare/imorgon.)

Läsarfråga!!

Usch vad dåligt jag varit på att blogga den här helgen, men det har varit fullt upp!

Men men åter till roligheter! fick en finulig fråga här om dagen av en läsare som inte har någon blogg så jag slängde ihop en bild..



Om ni har en fråga men ingen blogg så har jag fixat mig en bloggmail:
[email protected] !!!!!!!!!!!!!
Dock uppskattar jag ju mest frågorna på just bloggen ;) ..
Men vissa saker kanske vill skrivas över mail, plus att jag svarar över mailen/bloggen till er som frågat någonting!

Leveransbekräftelse väntas..


Detta har kommit ner till Konsum, väntar bara på avin för att få hämta det, tjiho!
De prickiga klänningarna är till Freja och den med volanger och strumpbyxorna är till mig!!
Längtar tills smset eller pappret kommer så jag kan springa ner!!

(tidsinställt!)

DAG 9: Hur ser din dag ut?

Detta inlägg är tidsinställt! (Plus några dagar för sent..!!))

Om vi tar idag:

07:00 - Vaknade av någon okänd anledning. Började titta på skönheten och odjuret.
08:00 - Väckte Freja, fortsatte att titta på filmen.
08:30 - Väckte vi Rickard och åt frukost.
08:45 - Klädde vi på oss och åkte till dagis.
09:20 - Har vi skrivit på alla papper och vinkat av Freja på dagis.
09:25 - Står och väntar med Emanuel ute på parkeringen efter Andreas och skidor!
09:30 - Åkte och köpte bröd och hostmedicin.
09:45 - Jag och Rickard delade på en lunchpinne till frukost då vi bara drack mjölk med Freja.
10:00 - Börjar mitt seminaruim
10:45 - Ser till att Rickard gör sig i ordning för att hämta Freja.
(11:00 - Rickard hämtar Freja på dagis och jag har fortfarande seminarium.)
11:30 - Slutar mitt seminarium, myser med familjen en sväng!
12:00 - Börjar att laga någon lätt mat.
13:00 - Fika
14:00 - Åker jag in till stan och hämtar Therese, handlar lite till grillning.
15:00 - Åker vi till isen och fiskar och grillar.
18:00 - CA så kommer vi hem, äter lätt kvällsmat.
19:00 - Lägger Freja.
20:00 - BATTLEFIELD!!!

Hahaha !!

Ibland får man liv att bjuda på sin smarthet!! Skyller på min akuta trötthet..!!!


Dagens Madde..


Gillar ni min snygga morgonfrila?? Det gjorde jag, hahaha!!

Dagisinskolningen gick superduper bra!! Imorgon ska hon få testa på att vara själv eftersom hon brydde sig inte ett SKVATT om vart vi var och om vi ens var kvar..!!

FÖRESTEN så har det kommit upp dagens Madde igår och iförrgår också, ni får rulla ner! :)

Dagens Madde..


Dagens Madde lades upp 7 februari 2012..

Ojoj full frys och fullt hus!

Blev fullt upp igår, kom ca 20pers och så det var fullt hus mest hela tiden, plus att de finns fikabröd i frysen så den går knappt att stänga. tvärslocknade kring nio, jag har dagens Madde från igår i telefonen måste bara skicka över de till datorn och fixa till, hellre att ni får vänta ett tag på den än att få ofixade brusiga bilder! Så ska jag fota till dag 9, hur min dag ser ut.. Stay tuned!


Veckans schema!




Gjord hos: Personligalmenacka.se


Dagens Madde..


Dagens Madde är upplagd 7 februari 2012..

DAG 8: Vilken är din favorit serie?

Ojsan, nu kom vi till ett sånt där inlägg igen då jag inte riktigt alls vet vad jag ska svara på.. Hmm, har faktiskt ett par serier som blivit mina favoriter..!! Slumpmässig ordning..


Desperate Husewives, Revenge, Once Upon A Time, Grey's Anatomy (Länkarna går till bilderna.)

Som sagt var är dessa bara några av de jag gillar, gillar också One Tree Hill, The Hills.. Osv..

God morgon vinterkylan!



Fortfarande lika kallt, brr!! Men det är riktigt svensk vinter när det är där nere på mätaren!!

Nu ska jag dra en vals med dammsugaren och moppen sen förhoppningsvis hinna göra tårta sen drar jag till stan och hämtar Therese och Julia!! Får se hur det blir om Freja skjutsas hit eller hämtas, fullt upp iallafall!!
Slänga fram maten som ska ätas också..

Nej nu ska jag göra klart mig själv först och främst och förhoppningsvis hinna ge er en dagens Madde!

Nya fina gardiner..!!



Fina gardiner, fula iPhonebilder tagna igår kväll, därav brusigheten på bilderna..!!

Mitt i natten inlägg plus Rickards födelsedag!



Fy tusan vad vi fick känna på vinter idag då..!! Får se till morgonen hur mätaren står då. Massa på tapeten "imorgon" då Rickard faktiskt fyller år så ska baka tårta och hämta Therese och Julia, lyckas laga mat samt kanske hämta Freja..

Massa massa och som sagt var fyller mitt älskade hjärta hela 21år idag, massa grattis på dig hjärtat ♥ Dock blir de inge bilder på han då han själv krävt att inte synas på bilder i bloggen mer än skridskobilden, så jag respekterar det faktiskt!

Nej nu ska jag köra ett race battlefield sen sova då klockan faktiskt är TVÅ på natten, klockan ringer åtta imorgon för att lyckas hinna med allting som ska hinnas med..!!

Föresten så är detta inlägg nr 1300!! Woho, eller något.. =)

Gonatt!!

En dag - One Day


(Bild lånad här)

Emma (Anne Hathaway) och Dexter (Jim Sturgess) träffas samma kväll de tar examen från universitet och hamnar i säng där saker och ting inte går som planerat. De bestämmer sig för att vara vänner och träffas samma dag varje år. Under tiden blir den självsäkre Dexter en populär TV-stjärna omringad av vackra kvinnor medan den intelligenta Emma kämpar för att hitta jobb och kärlek. Åren går och både deras liv och relation förändras ju äldre de blir.



Något utav de finaste film jag sett!!

När är det dags att börja gnälla på kylan?



Nu ni börjar det märkas att det är vinter, ruskigt kallt ute idag! Hihi! Skulle varit på Jernrännet och träffat Julia idag, men det blev inställt.. Troligtvis på grund av kylan.. Så kan det gå..

Såå, vad gör alla ni idag då?? Jag kikar för tillfället på Bring it on Again på 3an, ska ge er en filmrecension senare på filmen En dag, hah jag tyckte att den där Veronika bestämmer sig för att dö var sorglig.. Jikes!

Vi hörs och syns hörni..!!

Dagens Madde..


Eller rättare sagt, dagens bländade Madde!! Haha

DAG 7: Vem är din favorit författare?

Detta svaret kommer självklart för mig..


Hon skriver ungdomsböcker främst för 14-17år men jag tycker att det passar även blivande 21åringar helt perfekt!! .. Underbara texter och handlingar, dock har böckerna en förmåga att få mig att må dåligt ungefär hela tiden tills boken är slut och man blir glad igen.. Knepigt värre..!


(Pressbilden lånad här..!)

App-tips!!


Tänkte tipsa er med iphones om en superbra app (Vilket de flesta säkert redan känner till) som heter Instagram, man laddar upp bilder där och får de kommenterat gillat osv. Jag heter MadeleneHo där om ni vill kika på mina bilder, mest bilder på katterna men ändå!

Dagens Madde..


DAG 6: Vad gör du en regnig dag?

En regnig dag, hmm.. Då sitter jag hemma under täcket och läser en bok, eller ser på massa filmer/serier eller helt enkelt spelar lite sims.
Regniga dagar är något utav det bästa som finns då man får passa på att vara inne och göra sådant (Som man i princip alltid annars gör. Dock utan dåligt samvete!) som man vill göra, finns inget rätt eller fel eller en sol som ger en skuldkänslor!


Tidsinställt inlägg!

För att ni inte ska bli helt inläggslösa idag så slänger jag in ett par tidsinställda, just nu när ni läser detta så sitter jag förmodligen i väntrummet..

Så för att fördriva er tid tills ni väntar på att världens bästa Madde ska komma hem och kunna blogga för er så kan ni ju lyssna på min nya awesoma spellista på spotify, ja det är ett och samma band rätt igenom men jag har förälskat mig i dem!


DAGENS INKÖP!

Åter till dagens inköp som jag lovade tidigare att visa:

Efter många om och men så gjorde jag som Jessica och köpte mig en kalender på Åhlens för 49:- orkar inte jävlas mer med personliga kalendrar som inte vill fungera som jag vill.. nu ska man bara fylla den med massa födelsedagar!
Klösträdet blev en STOR hitt hos katterna, de har slagit slint i huvudet på dem och de klättrar högt upp i gardinerna bakom, fundrar på om jag kanske ångrar detta inköp?? ;) Svar NEJ det gör jag inte, nu blir deras klor äntligen mindre vassa, skönt! Vi tänkte först köpa ett stort klösträd, men bestämde oss för detta från Rusta för 79:- då det kändes som att vi kanske ska köpa ett litet skitklösträd och se om de ens uppskattas innan vi slänger ut en massa pengar på ett stort. Men som sagt var, de ÄLSKAR det! Så nu kommer det aldrig vara tyst här hemma då den rosa bollen innehållet plingor, men hellre att de fightas med den än med mig..!

Nej nu ska jag gå och krypa i kojs, ska upp tidigt imorgon (Okej, strax kring åtta-nio...) och skjutsa Rickard lillasyster till tandläkaren i Falun, kommer vara expert på de där gatorna till slut! Någon som vill ha guidning?

Mysig teddyfilt!!

Kärade ner mig i Felicias filt idag efter att vi varit vid isen och kikat när Andreas, Sebbe och Rickard brumma runt med bilen. Dock frös både jag och Felicia om kinderna då det blåste stormvindar och snöade som om världen aldrig tidigare skådat snö, så vi åkte hem till slut och satte oss och kikade på Snövit. Då fick jag låna Felicias filt, otroligt skön filt!

Finns att köpa på bland annat Rusta för 149:- såg jag när jag var där idag, ångrar att jag inte köpte hem en..!!

Dagens Madde..


(Dock lite sent, men har ju hört att det är bättre sent än aldrig?)

Fy på mig..!!



Jisses vad detta var oplanerat..!! Skulle egentligen hunnit med att blogga en massa massa mer idag hade jag tänkt.. Men det blir ju inte alltid så.. Ni ska få se dagens inköp och sedan en dagens Madde, bara för att bilder inte kommit upp betyder det inte att de inte finns.. Mihii!!

Nej nu ska jag skicka över bilderna till datorn, stay tuned!

Ny header..!

Så fick det bli en ny header, den förra var lite för vit.. Men saknar fortfarande datamusen så ni får ta det med en nypa salt..!!
Om man för övrigt ser på de olika bilderna i headern så syns det verkligen att jag tappat förmågan att ta självporträtt, haha knepigt!! Får ta och öva på det, nu ska jag slänga i mig något snabbt att äta sen blir det barnvakteri till Felicia ett tag, sen blir det foto med Sandra, inte låter jag lite förkylning hindra mig inte..!! (Schemat följs när Rickard finns tillgänglig då jag inte kan få upp gardinstången själv..!)

 
Gamla och nya headern, bilderna är klickbara!

DAG 5: Vilken är din favorit årstid?

Min favoritårstid är såklart VINTER! Älskar när det är snö upp till hakan och man kan åka pulka, skidor, skoter, fyrhjuling och allt annat som vintern erbjuder!
Det är så mysigt att sitta hemma under en filt och kika ut genom fönstret när snön strilar ner från himlen, allt blir glittrande och magiskt på något vis!
Plus att det är (tycker jag) den bästa årstiden att fota då det är fina bakgrunder osv.


(Bilderna är tagna ur arkivet, jag som fotat så smisk på den som försöker stjäla..!)


Resten av veckan i schemaformat:


Gjord hos : personligalmenacka.se


Morsning korsning alla glada..!!


Tjena mittbena! Har fortfarande lite feber, dock inte som igår då jag hade feberyrsel.. Obehagligt det där..
Ja om ca 30 minuter så börjar mitt seminarium, idag handlar det om tvåspråkighet. Spännande! Än så länge tycker jag att allt gått bra med de här programmen och allting.

Nej nu ska jag ta och göra någonting åt min morgonfrilla..!!

(Bild lånad här!)


Tack och hej!

En dag som inte gått alls som jag förväntat mig att den ska. Usch!

Trött och sjuk så nu ska jag starta en annan film och sedan sova då det är seminarium imorgon bitti. Film recensionen kommer imorgon antar jag!

Ni får heller ingen dagens Madde idag, men det är väl inte så konstigt att det inte blir någon när jag e sjuk? Inte tror jag väl ni vill se en sjuk svullen Madde? Haha!

Ni får en halvtaskigt iphone-app redigerad bild på missarna från imorse när vi var själva och kikade på den där Veronika filmen.


Frågestunds svar, de första!



Hur lång är du?
Jag är hela 167cm kort ;) .. Haha!

Hur ser ditt rum ut?
tja alltså, jag bor ju mer eller mindre hos min pojkvän numera, men mitt rum har gröna väggar och garderober längst 2 av 4 väggar, ska försöka leta reda på några bilder senare som ni kan få se!

Vad har du för mobil?
Jag har en iPhone 4, köpte den för ca en månad sedan och är det bästa köp jag gjort!

Vad är dina katter för ras?
Jadu, det var en bra fråga? Haha, de är bondkatter, det är ett som är säkert.. Sen vet ju inte uppfödaren vilken katt som hennes katt hade parat sig med, vem vet de kanske är jätte dyra egentligen??

hur gamla är dom?
De fyller hela 4 månader den 15e, små bäbisar än ju!

Varför valde nu just de namnen?
Hmm, jadu.. Vi satt och pratade en massa om namn och jag ville först ha en katt. Men Rickard tyckte två, så då fick vi döpa en varsin och han döpte Ozzy efter Ozzy Osbourne(Stavning?) och jag döpte Nelson efter Nelson i Simpsons, den där mobbaren ni vet? Haha

Vad fotar du med för kamera?
Jag fotar med en Nikon D40, bästa kameran och bästa märket enligt mig!! Men de flesta bilder på senaste tiden har blivit tagna med iPhonen.. 

Tvekade du nån gång på att inleda ett förhållade med Rickard då han hade barn?
Oj Jessica, detta var en tung fråga, haha! När jag träffade Rickard visste jag ju redan att han hade barn. Först träffades ju vi mest som kompisar, även fast det var mer eller mindre kärlek vid första ögonkastet, på riktigt. Men jag skulle aldrig tveka för att han har barn, jag har växt upp med barn och alltid tyckt om barn så det ses inte som ett "hinder" för mig!  
 
och hur känns det att "helt plötsligt" ha ett barn i familjen, och vara "bonus mamma" :)
Ja det var rätt omtumlande till en början, visste ju inte alls vad hon gillade och hur hon skulle ha allting. Inte ens om hon skulle komma att gilla mig, men det har gått jätte bra och hon säger Vavva(Madde) till mig och hon har nog förstått att jag är här för att stanna! Sen som bonus mamma så får man alltid gå igenom hundratals prövningar, men det är mest roligt att se hur finulig hon kan bli!


Hoppas ni fått de svar ni ville ha när ni skrev frågorna! :)

Veronika bestämmer sig för att dö.



Kikade på denna nyss och usch vilken film!! .. Underbar men ändå hemsk, känns i hela kroppen att man sett den kan jag säga er..!!!!


Info från baksidan av fodralet:
Veronika har allt man kan önska sig. Hon är vacker och framgångsrik, och en lysande framtid väntar henne. Men trots det bestämmer hon sig för att ta sitt liv. Hon vaknar upp på en mentalklinik där hon får veta att hon bara har fem dagar kvar att leva. Och först med vetskapen om att hon snart ska dö, börjar Veronika till slut lära sig att leva.

Det är ett bra grepp om vad filmen handlar om, dock får hon aldrig veta det om fem dagar. Utan hon får veta att hon har ett par veckor kvar, max. Sjukt underbar film, se den!


Fått för övrigt in lite frågor som jag tänkte besvara senare mot kvällen..!

DAG 4: Vem är din favorit skådespelare?

Favorit skådespelare, det var en tuff en. Efter noggrant övervägande så har jag beslutat mig för..

Mannen som kan anta vilken roll som helst, känns det som. Han har varit schizofren, galen hattmakare, en alkoholiserad pirat, ett projekt med saxar som fingrar, en chokladfantast, och säkerligen en massa mer. Jag har långt ifrån sett alla filmen han varit med i. Sen kan vi ju inte förneka att han ser ju grymt bra ut också! Mums!



RSS 2.0