Musiktips...!!




Delar med mig av en underbar låt till er som inte kan somna, mhmm!

Frågestund..!!


Mat-äta idag också..


hittade inte det jag letade efter på Konsum så det fick bli det jag hade hemma. Makaroner, bacon och äggröra, mumms!

Om ca en timme slutar Elin, då ska vi iväg och handla för hon ska äta med mig och Rickard, sen ska jag få resten av hennes löshår (Fick hennes förra för hon köpte längre, så det var de jag hade i i gårdagens Dagens Madde!)

Dagens Madde..

Här kommer dagens Madde då va!

Nu ska jag gå ner på Konsumen och köpa ett kuvert och skicka bröllopsbilderna (IGEN!) och köpa något gott till frukost, sen blir det till att hälsa på en massa idag, tänkte först beta av Sandra och Andreas, sen vidare hem till mamma och pappa för att hämta min kallelse till hörseltest..!!

Upp som en sol, ner som en pannkaka..

Okej det blev inte riktigt som planerat imorse, jag har iallafall bevisat begreppet upp som en sol ner som en pannkaka idag. Ställde väckarklockan kring 80:30-09:00 men tänkte att jag skulle bara blunda lite, helt plötsligt var den 09:55 och seminariet börja 10:00 så jag skulle väl skynda mig ur sängen. Jag sover närmast väggen så jag måste alltid hiva mig över Rickard men idag tänkte jag vara smart och kliva/hoppa över honom, jo tjena! Fastnade i täcket med foten och föll platt mot golvet, ajaj mitt knä!! ..

Sen blev det seminarie för hela slanten..

Iallafall så kan vi ju återgå till livet, när väckarklockan ringde första gången skulle jag sträcka på mig och blev livrädd när det var något luddigt bortanför kudden, då låg Nelson där och sov, mellan väggen och madrassen (Vi har ingen sängstomme så madrassen har en tendens att flytta på sig.)

Jadu, konstiga katter vi har lyckats skaffat oss...!!

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan fixa en dagens Madde åt er..
Puss så länge..!

DAG 3: Vilken är din favorit film?

Min favorit film, oj! Jag har massor med favoritfilmer, så jag kanske kan ta en ur varje genre? Eller helt enkelt topp tio kanske? Oberoende ordning.

Letters To Juliette – En feelgood film, bra handling och bra skådespelare, och Italien. Kan de bli bättre?!

Kronjuvelerna – Också bra skådespelare och handling, otroligt bra gjord för att vara svensk. Och med det menar jag då att svenska filmer har tappat standarden på senaste tiden och är faktiskt dåligt gjorda.

Alice i Underlandet (Otecknade) – Den är så otroligt bra gjord, detaljer på detaljer, dock lite mörk men det är ju trotts allt Tim Burton som regisserat filmen så man kan egentligen inte vänta sig någonting annat.

The 10th Kingdom – Egentligen är det en 6h 57min lång ”tv-serie” som ändå är film, förstår ni hur jag menar? Otroligt välgjord även denna, när ena skivan tar slut vill man bums börja på nästa!

Bridget Jones Dagbok 1 & 2 – Detta är väl feelgood filmer om någonting, de skildrar verkligheten till i princip 100 % och så är den ju så otroligt rolig! Reneé Zellweger passar i rollen som Bridget som handen i handsken. Hört det ryktas om en trea??

Harry Potter filmerna – Har alltid varit ett stort fan av HP och kommer nog alltid att vara det. Även här är allting välgjort och relativt efter böckerna, vissa saker är helt omgjorda men det brukar man ju få räkna med ..

The Twilight Saga – Mhm, Twilight, New Moon, Eqlipse, Breaking Dawn. Otroligt bra böcker, otroligt bra filmer! Vad mer kan jag säga? Alla som gillar filmerna vet ju exakt var jag talar om.

Grinchen – Ojojoj, finns det någon bättre julfilm!?(Det finns de som ligger lika.) Jim Carrey i Grinchen, kan det bli bättre?! Komisk, underbar, äventyrlig och helt magisk film! Favorit sen jag var mindre!

The Back-Up Plan – Jennifer Lopez gör denna film lysande, så otroligt bra handling och komisk med en stor klick kärlek. Fylld till gränsen med roliga skådespelare och tokiga påhitt under tidens gång.

Water For Elephants – Ojojoj, här är inte Robert Pattinson som gör filmen, utan det är Reese Withspoon som briljerar! Den bruden är grym! Så som filmens handling och tja, de flesta andra skådespelare också för den delen.


Godnatt..!

Efter en kväll vid Rickards mamma är vi nu hemma, sjukt trött men ska spela en omgång battlefield innan jag somnar (hör jag någon säga ordet beroende?) 10:00-11:30 har jag seminarium imorgon, så ni får nog en dagens Madde innan det, sen ska de nya gardinerna upp..!! Ozzy har godkänt dem iallafall!

Nej tack och hej från mig! Om ca 30 minuter har jag (förhoppningsvis) samma sömn som Nelson på denna bilden nedan:


Världens bästa pappa..!!


Ozzy och jag tackar världens bästa pappa,
för världens bästa kommentar som gjorde mig så otroligt glad!!


Ny design, igen..!

Yees, ni ser rätt, jag har bytt design igen.. Dock så är headern lite temporär tills jag hittar stickan till datamusen så jag kan arbeta "ordentligt" istället för med musplattan..



som bilden säger så är det ny design och nya skojigheter som gäller framöver..!!
Listan har jag hoppat på igen så kika in här : DAG1 och DAG2 och jag ska försöka lyckas beta igenom listan...!

Kommer komma upp en massa nytt, nu ska jag ge gärnet med det här bloggande och ta tag i det på riktigt! (Vet att jag sagt det tusen gånger, men nu jäklarns..!)

Så börja kommentera vad för roligheter ni vill se i bloggen!

Dagens Madde..

Okej jag kände inte för att vara på mysklädershumör, så jag gjorde i ordning mig, smink och hela faderullen! ..



Rätt så okej om jag får säga det själv..!!

Dålig service..!!

Ringde "minegenkalender" förra veckan och frågade var min almenacka tagit vägen, då sa de att den var på produktion och att den skulle skickas idag.. Då sa jag till hon dessutom att de där 5-10 dagarna redan gått för leveransen, då snäser hon tillbaka att det har det visst inte.. Nejnej, okej, den skulle ju iallafall skickas så jag tjafsade inte..
Idag får jag detta mailet:



Man blir ju sinnessjukt irriterad... Grr.... Ska man först får en utskällning och löfte om att den skickas idag och sedan så får man ett mail om att det var fel så de har inte kunnat börja med den, vart är det fel då? Supporten eller produktionen? Jadu jag vet inte..

För er info så kommer jag INTE göra om den och skicka så jag får fri porto, jag struntar helt enkelt i den där sidan och gör det på någon annan sida som jag vet har bra kritik..!

Min älskade katt..!!

Mammabloggare bloggar om sina barn, jag bloggar om mina "barn", missarna! <3

(dock är det mest Nelson för han ska sova på en gärna vid huvudet mesans Ozzy helst sover på stolar eller fotändan i osöta positioner!)


Sent morgoninlägg..


Haha det syns inte på mig att det inte är någon lektion idag, heller? Man kan ju inte vara snygg jämt..! Bara ta det lugnt idag, spela lite battlefield, äta såndär rulle från igår då det blev massa över och sedan klockan 2 ska jag prata lite läxor med min studiegrupp.. Ganska okej dag faktiskt! .. Plus att det ska ju såklart städas upp efter Freja veckan och hennes säng ska bäddas ur, men de e ju tråkigt så jag lyfter mest det roliga!! Haha

DAG 2: Vilken är din favorit färg?

Detta inlägg kommer väl kanske inte bli så långt, men jag har två favoritfärger, Grönt och Turkost. Varför har jag ingen aning om, det bara är så helt enkelt. Mer än så kan jag inte säga om den saken?


Syns INTE att de är släkt..


Mina små hjärtan ligger exagt likadant bredvid varandra och jag har inte lagt dem så..!! Hittade de i sängen på detta viset.. "mammahjärtat" smälter.. ♥

Battlefield 3, I ROCK!


(Bild lånad här! Eller klicka på bilden för att komma till den.)
 Redigering: Jag

Tjena mittbena!
Nu har vi käkat (Rätt länge sedan faktiskt, typ då förra inlägget skrevs..!!)
Såg för övrigt att min äldsta vän Julia hakade på den där 10 dagars listan.. Tur att hon iallafall kommit till dag 7, jag är fortfarande fast på dag ett.. PINSAMT. (Dock menas äldsta med att jag kännt hon i ca 15 års tid, hon är lika gammal som mig så..) Så jag lär väl sätta igång med listan jag med.. Bara det att jag känner mig lite lat, nu när vi väl fått internet sitter jag mer på internet via telefonen än datorn då vi har 2 laddningskablar men bara en vid sängen, plus att katterna har lyckats låst min musplatta så måste ha datamus till och den hittar man ju 1 på tusen gånger man letar.. Nåväl så kan det gå ibland.'
Tja som ni ser på bilden, vilket inlägget skulle handla om egentligen, så spelar jag och hjärtat Battlefield. Nu är det dock hans tur att brilljera en stund. Jag blir faktiskt bara bättre och bättre, trot eller ej! ..

Nej nu är det strax min tur att spela, under tiden jag väntar ska jag försöka fixa till den där listan så ni får inläggen.. Skrev ju några i word då jag kom på listan (En vecka eller så innan jag fick internet.) så det är ju faktiskt inte så jobbigt som jag får det att verka vara..

Puss så länge..!!

Man ska inte placerade Madde i köket..!

Då får man en smält plastbytta, haha!
Istället för tacoköttfärs fick de bli skinka, gott ändå vill jag lova..!


Teen Mom 3

Sitter och kikar på MTV på Teen Mom och fäller några tårar för Farrahs dotter Sophia, hennes pappa är död (vet ej varför) och de var vid graven för första gången. Usch!!


Hejsan!

Spenderar morgonen med sök ord medan Freja ser på Emil i Lönneberga, efter en dryg start på morgonen känns det som om vi båda behöver just detta..!!


Saknar..

Satt och kikade massa gamla bilder och hittade en massa på Maja, blev att sakna hon något förskräckligt..!!!
Tur jag har mina pojkar att snusa på när saknaden blir att värka i hjärtat!!


Hello..

Hejsan alla glada! Skolan var jätte rolig men blev så sjukt trött av all information, därför blev det liksom Inge uppisar nu i början av vecka, ska fortsätta på den där listan idag hade jag tänkt..!
För tillfället kikar jag och söta lilla fröken på Disney Chanel Junior, så skönt att ha en massa kanaler..!!!
Nej nu ska jag kika vidare och fundera på vad vi måste handla på ICA idag.. =)

Ozzy får vara modell för dagen: (om ni lutar huvudet snett åt vänster så får ni se en flinande Ozzy, hihi!)


nu är internet lagat..!


ÄNTLIGEN INTERNET, tror ni jag är glad eller!? Mhmm..!! De hade kopplat vårant internet till fel lägenhet, smörton!
Plus att idag var första dagen i skolan, mycket att ta in är helt sjukt slut i huvudet, men så går det!

Försökte fixa en tummen-upp bild till er men så blev det inte utan bilder på grabbarna!
image description
image description

DAG 1: Vem skulle du vilja vara för en dag?

Vem skulle jag vilja vara för en dag? Om jag fick välja hur som helst så vore jag nog hur många som helst, haha! Nej men om jag ska välja vem jag vill vara så tar jag och väljer en brutta ur en av min favoritfilm à la Disney och det är Alice i Underlandet!

Det skulle vara så sjukt fränt att ”trilla ner” i ett hål som leder till en helt annan dimension.  Att få dricka te med hattmakaren skulle ta priset! Speciellt om vi talar om den otecknade Alice. För då är det ju Johnny Depp som är hattmakaren, så då skulle jag nog allt sitta och sippa på en kopp te i all evighet tillsammans med honom, mhm!
 

Så skulle jag mer än gärna vilja träffa den där drottningen och sätta hon på plats! Haha vem skulle inte vilja göra det egentligen?
Så skulle jag spendera några timmar på svampen med Absolem och tala om allt och ingen och sitta och röka vattenpipa och puffa ut rök format som skepp à la Gandalf. Fast med facit i handen skulle jag passa mig för sådant som det står ”ÄT MIG” eller ”DRICK MIG” på då det kan få negativa konsekvenser.

Medan jag ändå var på de otecknade spåret så skulle jag ta den där katten Chessur och rycka några morrhår just för att han är så lurig och elak.. Morr..!!

Och den vita drottningen ska jag lära hur man sminkar sig, för det är inte snyggt någonstans att ha svart ögonskugga och illröda läppar till kritvitt hår och hy.

 


INTERNET!!



DAG 1: Vem skulle du vilja vara för en dag?

DAG 2: Vilken är din favorit färg?

DAG 3: Vilken är din favorit film?

DAG 4: Vem är din favorit skådespelare?

DAG 5: Vilken är din favorit årstid?

DAG 6: Vad gör du en regnig dag?

DAG 7: Vem är din favorit författare?

DAG 8: Vilken är din favorit serie?

DAG 9: Hur ser din dag ut?

DAG 10: Vad är ditt mål med livet?


Orken och viljan dog ut..

Usch vad jag tappade humöret på listan... Diskat lite, resten ska diskas sen, har varit och handlat och har precis ätit så är proppmätt vilket gör att jag orkar inte diska nu.. Städningen får fortsätta imorgon när Rickard är och jagar så han är ur vägen.. Så är det..!

Nej nu ska jag och hjärtat..

(Bilden lånad här.)

Detta gör jag idag:

att göra lista

Detta är vad jag har kvar att göra idag, har redan städat toaletten och hallen noggrant med dammsugare, golvmopp och trasa! .. Duktiga jag! Nu är det bara det stora..! Plus att jag har redan hunnit ringt till växeln och fråga hur man ska göra nu när lillfröken fått dagisplats, så nu är schemat ifyllt och så ska det bara skickas iväg..!
Nej nu blir det till att plocka undan det stora rummet kvar och ut och skaka Frejas sängkläder.. Hurtiga jag!

Hur jag färgade löshåret..

Här kommer en förklaring till hur jag färgade löshåret, har inte själva utförandet på bild men skulle kunna ordna det om det var önskvärt..!

  1. Jag började med att jag räknade ut hur mycket löshår jag behövde. (Enklast är att sätta i löshåret i huvudet och på så vis avgöra vad som är rimligast.)
  2. Jag borstade det nogrant, inga tovor får finnas kvar.
  3. Plockade fram allting som behövdes, plastpåsar handdukar.. Allting!
  4. Plastade in handfatet då det gärna färgar av sig!
  5. Tog fram färgbomben (Se bild nedan, det är den med 500 på.)
  6. Sedan satte jag igång och kladdade. Massera noggrant in "färgen" även kring klippsen, annats blir det fula ränder och fläckar.
  7. Enligt färgbomben skulle man låta det verka 3 min, men jag lät det sitta i ca 15 min för att vara säker på att alla hårstrån sög åt sig färgen.
  8. Sköjde det NOGGRANT så att all färg kom ur, ordentligt!
  9. Tvättade det LÄTT med balsam, balsam drar egentligen ur färgen en aning men eftersom jag är så ljus i mitt hår ville jag inte att det skulle finnas någon lös färg kvar på löshåret utifall att jag skulle bli rödrandig i huvudet en regnig dag.
  10. La det i en handduk och kramade ur vattnet, försiktigt.
  11. Blåste det med hårtorken, när det började bli någolunda torrt så började jag borsta det samtidigt för att det inte skulle bli tovigt.


(Bild lånad här!) Jag personligen fick det av underbara Johanna!

Plattade det och satte i det i håret och klöpp efter önskad längd, dock är det lite för långt men det beror ju också på vart på huvudet man sätter det.. Det blir olika!! Så voila..


Som sagt var så är det bara att slänga in en kommentar om ni vill se mer "utförligt" hur jag färgar mitt löshår! ..


Boktips..!!


Mitt emellan såhär kan jag ju slänga in lite boktips, de jag håller på och läser nu är Camilla Läckbergs serie och Erica och Patrik, Erica är en författare och Patrik är polis.

(Bilderna är lånade från cdon.com)

Dessa två är de jag hunnit läst av de åtta böckerna.
Ettan var sådär, jag kom inte riktigt in i den förens det i princip var dags att stänga boken för då var den slut. Mycket detaler men det drog gärna iväg mot andra lite mindre relevanta saker. Dock har hon bra känsla för skriveri då detta är hennes debutroman. den får 2/5 plus (Glömde lägga in plus på bilden, haha!)
Tvåan var betydligt mycket bättre, det var action och spänning mest hela tiden och de letade efter en flicka som var försvunnen, i ettan var det ett mord som skulle lösas. Predikanten kan jag mycket väl rekomendera, men man måste ju läsa ettan först för att få ett hum om vad det handlar om samt vilka karaktärer det finns i böckerna. Denna får iallafall 4/5 plus utav mig, nu ska jag bara börja läsa trean är det tänkt!

.. och klockan är bara tolv!!


Jag har bara varit vaken i 2,5h men det känns som om jag varit vaken i hundra.. Finns ingenting att göra!! .. Klev upp för jag skulle hämta brorsan i stan, försov mig lite men åkte till mamma och pappa och hämtade pengar för gardiner sedan ringde jag brorsan. Då hade han glömt av att jag skulle hämta honom så Sandra var redan påväg.. Så det blev inge stan för min del, vilket resulterade i att nu sitter jag här och har så in i nordens tråkigt att jag går snart under..!! Katterna härjar med varandra och om vart annat känner jag tänder i tårna men de biter inte utan bara sätter tänderna emot.. Rickard har fått sig en ofantlig sovmorgon vilket jag börjar ångra att jag gett honom då jag faktiskt har tråååkigt..

Fundrar om jag ska fixa i ordning löshåret och fota lite gran? Jag färgade ju några teser röda här för inte så länge sedan så det kan jag u ge er ett inlägg om.. Men jag har ändå tråkigt..

Åkte för övrigt skridskor med Sandra igår, sisådär 23:10 hämtade jag upp henne, ville så gärna åka! Det var iskallt och isen var hemskt dålig så det blev ingen lång stund..

Jaja, där har ni lite gnöl och gnäll..

Filmtips..!



(Bilderna är lånade från google.se)

Ettan var sådär, men som jag skrev tidigare så hörde man lite dåligt så kändes en lite.. Old. Ni förstår, de har ju kommit så mycket längre nu, dock va skådespeleriet så otroligt mycket bättre i denna för de levde sig in mer! Men den får iallafall 3/5 plus.  
Tvåan var toppen, jag hörde vad dom sa och var helt impad över att Peter Stormare minns hur man talar svenska! (Bara sett han prata engelska) och så var det sjukt spännande mest hela tiden! Massa folk hit och dit som var styrda av en stor hand.. Får välförtjänta 4/5 plus.

MyPhone

Hello!
Vi har inte börjat titta än, så slänger in en bild på min nya telefon..!!


Jägarna 2..!

Ska snart iväg till Sandra och Andreas och se på Jägarna 2, hoppas de pratar lite klarare än i ettan då jag har lite dålig hörsel, vilket jag ska boka tid för och kolla upp..

Nej, bloggar efteråt hade jag tänkt mig!


Bilder på missarna..!

Just som jag skulle till och laga mat så ringde Elin och frågade vi alla skulle käka när hon slutade, så det var bara att sluta med det jag höll på med..
Så nu är jag uttråkad och hungrig, mindre bra kombination!! ..
Så stackars katterna har blivit förföljda av mig och kameran, haha.. De tröttnade till slut och smög iväg åt olika håll där jag inte skulle kunna få tag på dem, mysberrorna



Musiktips...!!




Ändrade planer..


Pratade just med Sandra och hon kunde inte åka med idag, tråkigt värre!! ..
Så som det ser ut just nu så blir det bara jag och Rickard som ska åka.
Och han tycker det är tråkigt att åka själva, så det blir troligtvis inget..
Vilket gör mig ännu mer uttråkad, vilket jag är så otroligt mycket just nu!
Känns som om kroppen kommer gå sönder om jag inte hittar på något..!

Hmm, får se hur kvällen artar sig..


Kvällsnöje..

Här har ni mitt senaste kvällsnöje, vilket de andra två först blev påtvingade men numera så åker de frivilligt.. Tjihoo!! Detta är iallafall vad jag ska göra ikväll kring 19:00.. Så det så!! ..

Plus att Elin ska med också och kika på, men hon har ju liksom inte riktigt stått på ett par skrillor än, plus att jag har ingen bild på hon för övrigt...

Dagens alla händelser..!



Började med att Elin ringde och väckte mig och släpade med mig till stan för att fixa en iPhone till henne, sedan gick vi till BKs och käkade brunch, frukost och lunch.. Haha! Gott var det iallafall.
Sen kom jag hem, och har hunnit fått hundratjugo psykbryt på katterna, bytt kattsand, klämt Nelsons tass i dörren (DET GICK BRA MED HONOM.) denna nya designen och försökt fått till egen ringsignal men gojjat till det ordentligt.. Plus lite annat..!

På fredag kommer internet...!!! Denna design har jag gjort på telefonens internet, alltså internetdelat från iPhonen, så det har tagit sin lilla stund..

Nej nu är jag hungrig, ses och hörs..!!

Mornin'

Är på g till stan med Elin, fröken ska införskaffa sig en iPhone. Hon skulle ha en svart eller en vit ;) .. Roligt värre!! Haha!

För övrigt så får ni bevittna Elin otroligt fina bilspegel, ren och glansig! Haha


Www.minegenkalender.se

Hej hallopp!
Jag har gjort mig en egen kalender idag på minegenkalender.se så när den kommer hem så får ni en recension av allt!

Har åkt skridskor idag igen, tänkte göra det till en vana och åka varje dag, minst 40 min! Kul är det!

Sitter för övrigt och ser på Jägarna 1 med Rickard, Sandra och Andreas, har aldrig sett någon av dem.


God morgon!

De gick helt plötsligt inte att blogga mer, skit app! Hoppas detta inlägget fungerar då och att det bara var en sån där gårdagsgrej, liten störning!

Ny vecka, första måndagen på 3 månader som både jag och Rickard är lediga, känns knepigt! Haha!

Igår var i iallafall och åkte skridskor, två gånger! Andra gången vurmade jag först, sen knäböjde Rickard för hockeymålet ;) vet ej när bröllopet blir! Haha!


Godmorgon!

Det snöar ute!!! Tjiho!!
Massa inplanerat idag, Rickard ska bara vakna ;) vi ska:
• till Rickards pappa och leta skridskor.
• äta mat.
• skjutsa Freja till sin mamma.
• städa ihop allt efter veckan.
• tvätta.
• avsluta dagen med en skridskotur!

Så som ni ser är det massa på tapeten, men först ska jag läsa en stund nu när Freja kikar på Emil i Lönneberga!


Det gick!!!

Sicken tur jag har, då kanske bloggandet blir lite mer ofta och roligare hädanefter då!?
Nu kommer de ju hagla bilder på missarna då jag har en ny fon, iPhone 4, så de blir ju tusen gånger bättre bilder vill jag lova!!

Här har ni missarna just nu iallafall, Ozzy har huvudet uppe och Nelson ligger med huvudet mot täcket!


Hmm..

Testar nya versionen av appen, stort PLUS att man får välja bildstorlek äntligen!
Får se om de går att lägga in bilder nu då!
På bilden (om den kommer upp) ser ni iallafall vad jag gör nu, ser på medan Rickard spelar Xbox!


Revenge är idag!!

Haha det var inge Revenge igår, det är idag! 21:00 på 3an. Och 20:00 är det once Upon a Time, på femman som jag också ska se!
Katterna och lilltösen går ganska bra ihop, Ozzy är väl rädd för hon men när han ligger i våra knän får hon klappa hur mycket hon vill.. De e bra!

Läste här för ett tag sen att man skulle ha det finaste på bordet, så mina bebisar fick såklart sova där för någon dag sedan!


Revenge

Snart dags för den nya serien Revenge, tror jag iallafall? Kan sett fel.. Men men, ska Kika om de är den som går!

Kan ju skriva sen vad jag tyckte!


Billigaste katten i byn..!

Ni kan inte ana hur otroligt billig Nelson är idag!
Jag har haft catfight med honom heela morgonen, vaknade av att han satte klorna i tårna på mig, sen bara fortsatte det. Benen, låren, rumpan, armarna, armvecken.. ALLT! Han har rivit mig som om det inte funnits någon morgondag, har revor överallt! .. Kattjäkel! .. Men men, det är sånt man får räkna med med kattungar..
Får inte ens vara ifred vid datorn, då ska han vara på tangentbordet och hoppa och trampa.. Usch idag är det mycket gnäll känner jag..!!

För övrigt så tycker jag ändå fortfarande om dom små liven, ♥

På tal om inget och på tal om annat så håller jag på att fila på en ny bloggdesign, den 20e får vi ju internet i lägenheten så då blir det massa nytt vill jag lova! .. Förbereder inlägg och bilder för fulla muggar!! Dock kan jag ju varna att katterna kommer finnas på de flesta bilderna, haha!
Så har du något förslag om inlägg så ska jag fixa det, ett löfte!!

Massa bra dag!!

Hejsan!
Idag är det den 8e, massa bra dag! Miranda fyller hela 2år idag och jag och Rickard firar 6 månader idag! Mys!
Så finns de två nackdelar också, Ozzy skulle upp på sängen och landade på min hand med klorna ute så han rev mig massa.. Dock inte med flit utan han höll på att ramla ner. Och så har Nelson lärt sig öppna skåpsluckan till där soporna är.. Hmm..

Nej nu mysa lite till me min lilla familj sen blir de kalas!!


Mornin'


Tjena mittbena, sitter just nu hemma hos syster och är barnvakt åt Melvin och Mathilda medans de är och köper nya telefoner, Iphone 4s... Jag vill också ha!! .. Ni har ju sett bilderna som min Iphone tar och det är jätte grumligt!! .. Har tagit några med Rickards Iphone 4 och de bilderna blir så sjukt mycket bättre än min! .. Speciellt på katterna, mina blir grummliga och suddiga och hans blir klara och fina..
Men men, får väl se när beslutet om pengar kommer.. Då ska jag nog göra som alla andra och ta den på avbet. mihihi!! ..

Vaknade för övrigt av Ozzy och Nelson imorse, myspyserna!! .. Kan man bli kär i djur?? Imorgon kommer Freja så då kommer de bli full rulle på både djur och barn hela veckan! ..

Dom är våra!!

Katterna vi var och kikade på igår fick följa med oss hem me en gång!!
Just för att vi bodde långt bort och de hade slutat Fia för länge sedan och brydde sig inte om mamman..!!
Så nu har vi en Nelson och Ozzy hemma hos oss, super mysiga!
Inte ett dugg rädda. Vilket är bra!
Ozzy är lite tillbakadragen men de är bara att vänja ur honom detta, fin fina pojkar! <3


TJIHOO .. !!

Hmm, försökte att fixa till designen, alltså ta en sån där som är "färdig" av de här nyare sorten, men det såg förjäkligt ut!! .. Nåväl, det fick bli den gammla från atronhundra frysitfast så länge..

20 Januari så får vi internet, så då ni kommer det komma upp en ny ordentlig design (Med ny speciell hårfärg, maha) och en massa hundratals uppdatering..

Imorse kände jag mig lite nere just för att detta med katt, jag är ute i lite fel årstid och försöka få tag på kattungar.. Men såsisådär 10:45 så kom det upp en annons på blocket och Rickard hojtade till om den, jag tog mig en titt och ringde med en gång.. Så klockan 17:00 idag ska vi åka och kika på två kattpojkar som vi redan har tingat, jag blev helt kär i bilden. Så de lär väl vara ännu mer bedårande i verkligheten.. De kommer isåfall flytta hem till oss v2, vilket jag förstått är nästa vecka?? ..


Bilden lånad här!

Katt sökes..!

Efter vad som känns som hundra år av tjat har Rickard äntligen gett med sig och gått med på att jag ska få skaffa katt!
Helst två hankatter är det vi söker, dock verkar det vara tomt på katt marknaden.. Bara för att jag vill ha! Haha

En vän skulle höra efter med någon hon trodde kunde ha så hoppas de finns en eller två pojkar kvar som skulle kunna få flytta hit till en rimlig summa =) saknar kattmys! Varit utan katt i ett halvår nu och de känns som en bit saknas, så det kommer verkligen passa me katt känner jag =)

Nej nu ska jag försöka somna, tog en powernap nu på em så är inte trött längre, drygt! Dock hade jag sjuk spänningshuvudvärk så..


Kommentera..!!

Svårt att börja blogga ordentligt om ingen kommenterar, tråkigt med noll respons.. Så är de.

Såg för övrigt just kronjuvelerna med Rickard, härlig film!! Sett den??
Går tydligen som serie på ettan(?) nu..

Nej dags att sova kanske? Imorgon blir de som sagt var kanske foto, trevligt!! Mhm..!!


Ps...!!!

Jag ska klippa om löshåret, trött på det långa slitna fula (ursäkta ordspråket!) SKITEN, så nu ska de av!! Det ska bli lite längre än mitt eget så det blir mer volym än längd och lite mer style är de tänkt, lär bara ha någon som kan sitta huvudmodell också ;) .. Så finns det någon som känner sig manad? haha


Lite mys i gräsvädret!

Fastän vi är sjukt snöfattiga så låter jag mina stjärnor stå kvar lite till i fönstret, så mysigt!



Nu blir de till att åka och handla, sen hämta Sandra och hem och kika film med hon =) det ska bli skoj!

Förresten så har jag noggrant städat lägenheten idag, pluspoäng på mig!
Kom och ät från golvet, typ så rent är de!!

Så köpte jag Katarina Von Bredows nya bok här om dagen, 4 timmar senare hade jag läst ut sen.. Så bra hon är!!


RSS 2.0