Dags för förändring..??

Har en fundering på att starta upp en ny blogg.. Behålla denna för alla fina minnen men även starta nytt för att slippa de dåliga.. Finns för mycket på denna bloggen för att radera men ändå så känns det som att mitt "blogg-liv" behöver sig en nystart.. Får se hur det blir med den saken.. Men har ju gett er en heads-up så det inte kommer som en chock om jag bestämmer mig för att byta.. Nej sova då man ska hämta älsk och svärmor på stationen imorgon!


True..


Dream run!

Är sjukt trött efter natten så är väldigt off idag, så ni får ett app-tips så länge som är mega fjantigt men beroendeframkallande!!!!


Love the way you put the movies, assholes!

Undrar om TVn försöker förstöra min dygnsrytm totalt!! Värst är ju att de går flera bra filmer samtidigt.. Blev 8 Mile iallafall i hopp om att somna snabbt.. DREGLA lite över Eminem först bara.. !!!


Grattis på namnsdagen mig själv!

Idag har jag namnsdag! Mhm!


Massa svammel!

Igår jobbade jag 14:45-22:15 och sen så åkte jag och Emelie runt på stan hit och dit och hamnade på någon fest som Rickard var på, fick träffa nya grannen där också. Trevlig prick! Nu ligger jag i Emelies säng och är sjukt trött och väntar på klockan, hon börjar jobba två då ska jag till Rickard och pussas lite (är på världens-mega-Rickard-humör!!!!) sen är det jobb även för mig 15:15-22:15.. Sen är jag ledig tills onsdag. Imorgon ska vi till mamma och pappa och hälsa på och passa på att städa bilen nu när det är superfint väder, gillas!! Så kommer vår minsta familjemedlem också.. Nice price det alltså!! =) Nej nu ska jag lata mig lite till!!!!


Det tionde riket!

Råkade somna om när jag skrev på facebook, nyss kom Mathias och plingade på dörren så vi vaknade. Nu är han och Rickard uppe vid nya grannen och hälsar på, no idea who he is!? Så jag och Atlas sitter i soffan och kikar på film, Mysiiiit!!


Crazy like a fool..

Haha ibland så vet jag inte riktigt hur saker går till och blir.. Men nu är jag rödhårig igen iallafall.. Vet inte riktigt vad jag tycker om den saken!


True story


Gillar inte blogg.se..

Lär faktiskt säga att nya blogg designen suger via datorn.. Tog mig ca 20-30min att lägga upp apptipset, då var de ändå klart typ.. Så var jag tvungen att flytta om typ allt då de gjorde lite som de ville.. Nej, blogg.se nu får ni fixa till det där!! Så de blir typ bara mobilbloggning framöver.. Fick ett mms av hjärtat tidigare då jag jobba om att "barnen sover", indeed!


Apptips och annat svammel!

Fick lite tråkigt tidigare då Rickard tvärslockande vid åtta tiden så jag beslöt mig för att ta med Atlas ut på en promenad (Japp, han e här igen en sväng!) och lagomt när jag gått ca 5 minuter så kom jag på att jag ville starta en stegräknare så laddade ned denna som jag tidigare köpte (Kostar tyvärr 15kr men har för mig att den ska finnas gratis också?) .. Så gick ju miste på ca 10 minuter där, sedan så om man tittar på gick jag i 30min men det är 40min mellan klockslagen.. Jag råkade visst pausa räkningen i fickan när jag gick.. Så imorgon bitti ska jag gå samma runda och ha en annan tröja på mig så jag slipper ha telefonen i bakfickan. Då får vi se hur långt det verkligen är.. Men märks verkligen att jag tog en "slö" promenad då man ska i snitt gå 100steg/min men det fattas typ 1000 steg, hahaha!! .. Men men, bättre lycka imorgon bitti ska ni se! .. nu blir det filmtajm och sömn sömn sömn.. Jobbar imorgon så ska jag iväg och fota bröllop på lördag, jätte kul!! .. Saknar för övrigt lillfisen som varit magsjuk början på veckan så hon kommer kanske imorgon om vi har tur! =) ..
 

Dagens !


Ahahahaha!!!

Klockren!!


Grattis på min födelsedag!!!

Först att skriva var min fina älskling som var på födelsedagsfest för sin bror! Plus att vi firar ett år tillsammans idag! Finfina dag!! :D


Appen is back!!

Nu ni blir det ordning och reda igen!! Så det så!


Nu är det länge sedan..

Det har dock hänt en hel del sen sist så jag har helt enkelt valt bort bloggen ett tag.. Jobbat en del och sedan så kring midsommar fick min älskade världsbästa pappa en hjärtinfarkt. Jag kan inte sätta ord på hur tacksam jag är att det gick så "bra" som det gick.

Sitter för tillfället och ser på Mannen som talar med hundar och har en huvudvärksom inte är från denna värld!! .. Var nyss ute och gick med Atlas, Rickards bror Andreas hund. Haha blir så krångligt när det är en massa namn i samma mening..!!

Nej nu ska jag bara slappa, men nu vet ni hur det ligger till iallafall..!!

RSS 2.0