Skit app!!!

Fasiken .. Varför vill inte appen fungera för!? Jag har haft massor med bilder att visa och roligheter, plus att man vill ju kolla statistiken.. Apor de är vad de är..!!!

Sovit "borta" inatt..

Sovit vid mamma och pappa inatt, anledning får förbli okänd för er utomstående ;) Nyfikna nu eller!? Mahaha! Snart dags för mig att åka och hämta Emanuel iallafall,ska väl bara vakna till lite ordentligt före.. Det är midsommarafton, planerna är fortfarande inte fastställda för kvällen.. Haha, så det kan gå ibland! Men blir nog troligtvis ´äta här sen vidare, eller hur det nu blir..
Nej, vi får väl se hur mycket jag hinner uppdatera idag, som sagt var så är ju appen "nere" så det går int att uppa från telefonen, tråkigt värre..

En sen dagens!


Tråkigt värre alltså!! ..

 
Går ju tamigtusan inte att blogga från appen, aptråkigt och drygt då jag faktiskt fotar det mesta med min mobil.. Så skickar in ett snabbinlägg från datorn istället, tråååkigt som sagt var.. Ska iväg och bada med hjärtat typ nu så därför blir det bara lite snabbt här.. Hörs senare är det tänkt..!!

För er med smartphones!

Hellu alla goa och glada, ett tidsinställt inlägg så när DU läser detta ligger jag troligtvis under mitt goa varma täcke och snarkar för fullt.. Om ni känner att ni behöver en större dos av Madde så tycker jag att ni ska följa mitt förslag här ovanför då jag uppdaterar oftare där än här just nu då det inte är så mycket "hemma" nu sånna här soliga dagar..
 
Ni märker väl när jag vaknat! Puss & Kram så länge!
 
(Ett apstort PLUS är att jag fått nya blogg.se designen! Tjihoo!)

It's Back!!Lyckan är total..!! Som sagt var får den ligga väl förvarad i detta skal tills jag skaffat mig plastskydd.. Aldrig mer säger jag er, guld till killen i Gonäs som fixade den så snabbt!! Lämnade den 17:00 och hämtade den stax efter 21:00 ..!! Hans "annons" finns på blocket för er som har trasiga telefoner..!!

Angående försvunna människor..


Hmm, när kommer nya designen???Bilderna har börjat strömma in på folks massa olika bloggar om den nya blogg.se designen, men för mig ser det fortfarande ut såhär!? Spelar ingen roll vilken dator jag än loggar in på.. Är de meningen att vi vanliga döda inte ska få ta del av den nya designen eller är det bara så att den inte kommit ut hit till urskogen!? Förstår fasiken inte varför inte jag får leka med de nya blogg.se för!?

Flyga högt..

Medan jag ändå sitter och boktipsar kan jag ju tipsa om boken som jag läst (Läste ur den senast i söndags..) ut flera gånger om! Den är typ världsbäst, vilket kanske inte är så svårt att förstå när man ser vem det är som är författare, mahaha!! .. Nej men allvarligt så har jag nog alla, eller ja jag äger alla men alla är inte här hemma hos mig om man säger så, som hon skrivit hittills! (Förutom barnböckerna, detta är ju ungdomsböcker.) Lätt värt varendaste krona kan jag lova er, med handen på hjärtat!
Så om ni inte hittills läst någon av hennes böcker, tycker jag att ni ska ta och göra detta om ni gillar ungdomsböcker!


Den Blonde...


Rickard sitter och läser El Choco (Som vi för övrigt kallar El Chocksmock! HAHA!) som betyder "Den Blonde" till min besvikelse.. Men om man lägger skämten åt sidan i några sekunder så lär jag ju säga att jag förstår inte hur folk kan få göra som de gör där i boken.. Hur ett fängelse kan få styras på det där viset!? Helt sjukt om ni frågar mig.. Usch säger jag bara!!

Now I'm free...

Kan inte somna så passar på att lyssna på gammal lugn musik för att försöka söva mig..
Fortf förkrossad över min krossade phone, ska troligtvis byta ner mig till 3Gn ett tag tills denna är lagad då LCDskärmen börjar ge med sig ganska mycket.. Men den håller ett litet tag till...!!!
Puss alla fina!!


VILL HA, VILL HA, VILL HA!!!!!

FÖRSTÅ LYCKAN OM JAG FÅR SKALET SOM SER UT SOM EN UGGLA!!!!!!!
Så det är dessa skal (Plus objektiven till telefonen, mihi!) som jag vill ha i födelsedagspresent, plus pengar! =)

Alla skal + bilder kommer från fyndiq.se


Önskelist-planering..

Sitter och pillar ihop en enformig önskelista, men de får ni allt ta!! .. För de är det jag önskar mig just nu.. Stay tuned!!

Dagens!

Alltid lika roligt att visa er lite detaljer osv från dagen.. Här kommer skorna ;)


Vad är de som händer!?

Hmmm, what's up!? Folk börjar skriva en massa om att Blogg.se ändrats.. Men för mig ser det ut exagt som vanligt!?? Knepigt de där... Har massor att göra idag, så bloggar senare mot kvällen.. Puss så länge! (Ni får en bild ur arkivet, ådär apgammal!)


Dagens-att-göra


Dock så ska jag jobba 15:15-22:15 idag, har inte jobbat än ju..
Haha! Tur att det är pissväder så man slipper stå där och smälta bort.. ;)


En ljusglimt..

Mitt all ledsamhet så ger jag er lite skratt..


Tomheten som uppstår..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, hemskaste dag jag varit med om. Sömnen känns som flera mil bort, hjärnan vill inte koppla. Har inga ord som kan förklara eller trösta, så för ett tag framöver får bloggen bli tyst den också tills jag får pli på tankar och allt det som hör till..
Mornin' folks!

Fick sova till slut imorse, apsent. Vet dock inte om man kanske ska kalla det tidigt? Haha ..

Ska hem en sväng idag, sen hämta lillfisen sen så räkmacka! Mumms!


Får man inte sova så..


Massa nattsvammel bara för att..!

Lyssnar på skitmusik från nittonhundrafrysitfast, kört första folket.. Väntar nu på resten för att sedan åka "hem" och sova. Imorgon kommer lilltösen för veckan! Massa på g den här veckan.. Mhm, avslutningar osv.. Kulkul!
Var för övrigt studenten igår ju, vill så gärna ta om studenten alltså! Haha! Massa fina minnen från den där sista veckan.. Men det är en once-in-a-lifetime sak, så glad att jag fått uppleva detta.. Efter denna vecka har även jag sommarlov, plus jobb 16e. Livet känns faktiskt ganska fint just nu!

Dagens vill ha: morgondagens räkmacka, mumms!!!!!!!!


Som om aporna inte var nog..

Liksom, varför? Varför kan inte billiga saker gå sönder för? Aparsel!


En massa apa idag..!!

Är apans öm i munnen, mindre nice!
Sitter och smuttar cola och kikar när Rickard spelar BF3, vill också spela ju. Dock på live!! Men de vill ju inte fungera för oss.. Fattar inte varför! Apans jobbigt det också!
Skulle hatt systemkameran med mig och fotar Gandalf den här veckan, tokigt nog blev det inte så.. han är ju så söt den hunden!! Kanske kan försöka fixa in kameran imorgon :)

Nej fortsätta kika sen vet jag inte vad mer som händer idag, förslag? Krogen är ett tvärt nej då de är studenten..


*fniss*


Senaste händelserna..

.. I mitt liv just nu!


Nytt mobilskal!

Hittade häftigaste skalet (hittills) idag, tvungen att köpa det!!


Att kunna erkänna saker..

Jag är sämst på att blogga när jag lovar, haha! Men varit massa på gång och inte alls varit i närheten av den där datorn. Tömt mobilkameran också!
Men en bild från idag kan jag bjuda på!! Det har apregnat en massa de senaste dagarna.. Snart dags för sista avsnittet av Desperate Housewives också, känns tungt i hjärtat. Helt allvarligt! Sett det sen de började, en bit av mig kommer försvinna..!!


RSS 2.0