Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig när jag går i mina gyllne skor!

Prämiärade med de nya conversen idag, sjukt fina ju!! Varit strålande väder idag vilket är massa bra! Myslördag med hela familjen, sen är det mysdag imorgon igen sen börjar vardagen med skola och dagis och massa annat..



Mmm, massa massa fina! Längtar tills mina andra 2par kommer hem, så jag kan glassa runt i mina egendesignade rutiga pjux!!

Före & Efter bilder..

Här kommer före och efter bilder på rummen som är klara, i detta fallet köket och hallen!!
(Ha överseende med den disiga redigeringen då jag redigerade med solen i ansiktet!)



Såhär är hallen just i detta nu, fattas matta bara sen är den klar.. spegeln och "ljusplattorna" är uppsatta där de ska vara.. Massa fint!



Såhär ser numera vårt kök ut, funderar på att fixa upp lite mer grejer på väggarna men för övrigt så är köket klart..!!

Vardagsrum och sovrum får ni allt vänta lite på, sovrummet är också i det mesta klart men det är några kartonger där inne plus att pappa ska fixa dit en till garderob (Då det inte finns EN ENDA garderob med hyllor av 6st.. SJUKT!)

Bästa av de bästa - i min telefon!

Nu ni så blir jag upptagen för all framtid, mahaha! 191 filer att gå igenom.. Underbart! Nu kommer jag ju lägga mig i tid jääämt!



Nu är telefonen fylld med massa bra!!

Plus att jag hunnit gjort ett ryck idag och plockat ihop det mesta! Behöver fortfarande hyllplan, men det är ett senare problem.. Dammsugit och grejat, har ca 5-6 kartonger som ska ner i förrådet men det får göras en annan dag tror jag allt..!!

Nej nu blir det till att kika vidare på en massa barnfilmer med lilltösen då vi inte fått till tvn riktigt än, men hemtelen fungerar iallafall så det är bara att ringa ;) ..

Pyssel!

Setat och pysslat lite detaljer nu på fm till lillsnörpan som kommer om ca 2,5h! Är meningen att internet ska hoppa igång idag så vi får väl se =)


Sant i detta förhållande!

Detta är en bild som skildrar mig och Rickard på pricken:


Luggen börjar bli bra lång!

Håret är plattat och fixat, magen är full med fjärilar snart dags att åka iväg på lite spännande "äventyr" ni kanske får veta ikv? Haha

Puss hej!


Detta ska vara klart innan fredag..!!


En bild säger mer än tusen ord.


(Fast det är ju lunch, men hur fel vore det inte om det stod "Luchin' folks!" haha!)

Oj vilken dag..!!

Åkte till m&p och tog hand om Mira en kort sväng och sen så skulle jag och Elin fortsätta kolla film, eller inte! Vi började städa ur förra lägenheten så den är i princip klar nu.. Behövs bars putsas fönster sen så..!
Nu efter en snabbsväng till stan för st handla nödvändigheter så är det äntligen filmtajm!
Rickard jag och Elin sitter i soffan medan pojkarna ligger uppe på ryggstödet såhär: (mysarna!)


Filmmys idag igen!

Kikat på Letters from Juliette med Elin, Ozzy och Nelson! Mys på högsta grad, sen kommer Mira hit en sväng och leker..!!


Klockan är (snart) ett och allt är vääääääl!

Blev väckt av mamma klockan 11, tur det annars vet jag inte hur längre till jag hade sovit. Så sjukt trött efter helgen så det är inte klokt. Dock så är jag imponerad över att jag vaknade 11 då jag vaknat åtta de senaste veckorna varje morgon.. Hmm.. Nåja nu ska jag snart diska..


Nu får det vara nog..

Nej nu kastar jag in handduken för dag. Hörs och syns imorgon!


Värt att tänka på!!

Det jag stör mig lite på med denna bild är faktiskt att detta gäller även barn som man låter sova i bilen om sommaren utan fönster/dörrar öppna..


Håll era tummar!

Massa mys nu för tiden, men det blir lätt så när man flyttar.. På torsdag kommer internet hit så då ska jag slänga ihop massa före och efter bilder på lägenheten.. Massa fint!!
Tills vidare får ni se några ströbilder då och då på allting..
Men åter till ämnet så är det filmmys på g med hjärtat, Kronjuvelerna är det som rullar! Sen är det sängen som gäller.. Trött som bara den efter massa flytt och ögoninflamationerna som spökat. är dock relativt fin i ögonen nu så håll tummarna!


Mys i soffan!

Sitter och kilar på film medan Ozzy snor ostkrokar lite titt som tätt och Nelson sover uppe på ryggstödet på soffan.. Duktiga killar som accepterade nya lägenheten ganska snabbt! Har dock inte sett Ozzy gått ut i köket än? Hmm..


Fortsätt titta bort om du inte vill se ;)

Förstår att ni är avundsjuka på min snygghet idag men de är bara att ni kommer hit och petar lite så ser ni snart ut som mig ;)


KÄNSLIGA TITTARE, TITTA BORT!!!!

Vaknade för ca 10 minuter sedan och ögonen var helt igen varade, paniken som uppstår då man får känna sig fram till toaletten.. Och det håller på att vara igen IGEN! Fattar inte varför detta ögat blev tusen gånger värre än det förra.. Det förra var varigt en dag, de här ögat är lila skrift runt omkring och jag orkar inte hålla upp ögonlocket.. Världens tryck.. Solglasögonen på resten av dagen.. Kanske åka hem till pappa och låna hans ögonlapp?! Haha!!
Påg jag som skulle och kolla/köpa spegel..


Tjihoooooo!!!

Fatta vad jag längtat till denna dagen!!
Burit saker i flera timmar så har nu gett upp för idag!


Tuff teckning!

En bild som Kidd Eruption slängt upp på fejjan, sjukt söt! Och frän dessutom!


Går bakåt i bildarkivet i telefonen..

Fann denna bilden som får MIG (jag som älskar vinter) att sakna soliga vårdagar.. Hmm..


Ögoninflammation och tvätt..

Istället för att förpesta er dag med mitt dåliga humör och min ögoninflammation och min otroliga tråkighet så får ni en rolig bild från ett favorit program!!


Min fina !!

Åkt påverkarns sömnsvårighet, håller på att få handexemen tillbaka så händerna typ brinner på nätterna.. Pissdrygt!

Så bjuder på en bild på Nelson och en historia om Ozzy, båda ytters aktuella.

Rickard rökte för ca 1-2h sedan och efter typ 30-40min så hör vi konstigt ljud ute.. Rickard gick för att kolla och då hade Ozzy smitit ut och ville in..! Sjukt duktig som inte stack, lär hålla stenkoll på dessa nu framöver..

Ge mig fredag... NU!!!!!

Tack och godnatt!


Hahahahahahaha!

Typ såhär känner jag när jag ska tömma katt lådan!


Slöar i soffan..

Efter en fem stjärnig lunch (HAHA!) som jag gjorde så sitter vi nu i soffan å kikar på Madicken och har filtar och trötta miner.. Även fast man är sjuk och otroligt hängig kan man ändå bjuda på sig själv vilket M&M visar er på bilden! Nu sitter de dock som i dvala och tror vi alla tre somnar snart.. Haha!


Ansiktsmasken steg för steg!

Det som behövs är en äggvita och en halv citron.
image description
STEG 1: Knäck ett ägg och sålla ur äggvitan. Kasta gulan. Pressa ur citronsaften i äggvitan (Dock ska man helst vända ner det när man vispat äggvitan till ett skum, men det gick lika bra att vispa allting direkt. Tog bara lite längre tid!)
image description
Steg 2: Börja vispa upp allting till ett fast skum. Du vet att det är klart när du kan hålla skålen upp och ner utan att det rinner ur.
image description
Steg 3: För att öppna porerna ordentligt så sätter man på en kastrull med vatten och kokar upp det. (Det är två skålar och två kastruller för jag och Elin gjorde detta!)
image description
Steg 4: Tänker inte visa något bildbevis när jag står ovanför kastrullen, men plocka bort den och häng en frotehandduk över huvudet och basta ansiktet i 5-10 minuter. Man kan knappt andas bara så ni vet! Men då blir man öppen för ansiktsmasken iallafall!
image description
Steg 5: Nu när ansiktet är bastat så är det dags för ansiktsmasken, man ska helst ånga ansiktet innan man gör masken för citronsaften frigör sig ganska snabbt från skummet om man inte applicerar det direkt.
image description
Steg 6: Sedan är det bara att vänta i 20 minuter! Lagomt vid 15 har masken torkat och man blir stel som en planka och kan inte ens lyfta ögonbrynen. OBS! Passa er från att få detta i håret då citron har en uttorkande effekt vilket inte märks i ansiktet men det märktes betydligt mycket mer där jag fick de i håret!
image description

Resume: Jag vet inte riktigt vad jag tycker än.. Ska testa på att göra allting i rätt ordning och som det ska vara innan jag kan uttala mig ordentligt om detta.. Men det sved jätte mycket på ställen där jag hade rivmärken från katterna. Men huden blev mjuk och len iallafall men om man blir REN återstår att se, Rom byggdes ju inte på en dag..

Soffhäng!



Sitter hemma hos syster med de två små älsklingarna då de är jätte hostiga så vi filmmyser till Tarzan.. Saknat trollen så de e ju bara skönt å mysa! Saknar lilla Mira en massa med men hon har magsjuka och då vill jag inte mysa ;) ..

Ska slänga upp ett utförligt bild blaha på ansiktsmasken inatt.. !

Hemmagjord ansiktsmask!

Håller på med ansiktsmask såhär mitt i natten.. Dags att sova sen, barn-jour imorgon!!

Mer bilder kommer när jag har tillgång till dator :)


Kvällens nöje!!

Näst sista avsnittet för säsongen av once upon à time, det är ju så sjukt bra!


Tårtäta och trädgårdstomtar.

Tjatja bloggen, nyss kommit "hem" från farmor och farfar, sitter vid Sandra och Andreas.. Snart dags för Grey's ju, tradition att se det med Sandra.
Åt tårta vid farmor&farfar eftersom att farmor fyllde 78år, massa grattis till henne!

Eftersom jag är vid Sandra och Andreas så får ni en bild från arkivet på den sötaste trädgårdstomten i filmen Gnomeo och Julia!

Wordfeud släng dig i väggen!



Hihi, vad tycker ni om mina tjusiga bilder?? Jag gillar nog Ninjan mest, vilken gillar du mest??

Vet att bilden inte är så snyggt redigerat, men tänk på att jag vaknade halv nio och städade och grejjade sen satte jag mig ner i ca 15 minuter och fixade alla dessa uppisar som kommer under seminariet. Just so you know.

(Tidsinställt inlägg.)

Nykär!


Fallit totalt för denna frisyren, tur man har löshår så man kan ha den, mahahaha!
Nej men seriöst, jag har funnit kärleken för lockigt hår igen, speciellt om man har det på en sida.. Dock har lockarna hunnit hängt ut sig på bilden, men det är också fint!

Och jag vet att jag skrivit namnen i fel ordning, det ska ju vara Kristina Madelene. Men skriver jag Madelene först förstår ju alla som inte känner mig att jag heter Madelene och inte Kristina, sådär då var det avklarat!

(Tidsinställt inlägg)

JUST NU!


Dagens Madde..


Erkänn att ni är avis på frisyren! Så jäkla nöjd över den, ni kan inte ana hur lång tid det tog att få till den, typ en hel natt ;) ..

IKEA med mamma..!!

Den blå påsen är min, resten är mammas!


Morsgrisen är tillbaka..!

Usch och fy farao vad dryg grabben börjar att bli, ta mig tusan! Längtar så sjukt mycket till 23e mars då denna klängapa får massa annat att tänka på..

Dock har jag en fråga, de blir 5 månader nu på torsdag pojkarna, rekommenderar du/ni att kastrera dem när de blivit 6 mån/könsmogna? Jag kan ju ingenting om sådana saker.. Så tips och idéer tas tacksamt emot!!


Bästa smset någonsin ♥

Efter en spark i arslet av Emma så slänger jag nu in ett snabbt inlägg, är inte hemma så har inte tillgång till andra bilder än arkivet men det får ni ta och stå ut me tycker jag! .. Mahaha! Blir uppisar sen när jag kommer hem och kan fixa och trixa med allt! :)


Världens bästa sms från älsklings mamma för 2 år sedan,
då hon skulle komma hem från sjukhuset ♥


När matte är borta dansar katterna på bordet!?



Att gå på toa och lämna datorn öppen resulterar i just detta ovanför.. Tokiga katter! Att tillägga så är det facebook som är uppe på internet..

Dagens Madde..


Nu behövs bara löshåret lockas och sättas i och kanske hitta en ny cardigan.. Helfärdig dagens Madde bild kommer ikväll eller imorgon!

Dagens Madde..



(Och som svar på Julias kommentar som alla kommer fråga, JA jag har piercat mig, NEJ det är inte det ni ska hålla tummarna för! Jag piercade mig i onsdags. Har bara inte lagt upp bild förens nu då det varit rött svullet.)

JAG JUST NU! (a la bild!)


Finaste mysplutten ♥


tömde systemkameran idag, hittade massa finfina bilder jag totalt glömt av. Till exempelt dessa ovanför på Nelson ♥ Hade på Ozzy också, men bilderna på honom kommer lite senare! =)

För tidigt!


Finns ju ingenting annat att göra såhär tidigt, kan inte ens gå och handla så..
Ända sedan söndagen så har jag åkt på världens förkylning med extrem öroninflamation.. Hör i princip ingenting, mindre kul men Elin och Rickard hade bra kul åt mig igår iallafall..

10:00 blir det seminarium, ända tills 11:30.
Efter det åker jag till Sandra och Andreas en sväng, sen blir det till att packa, TROR JAG.. Kanske börjar med det imorgon, visar sig..

Säg hej!

Nu tycker jag att ni håller tummarna EXTRA hårt över helgen fram till tisdag/onsdag!! Jag vill, jag vill, jag vill!! Se flesta av er vet vad tumhållningen gäller men vill liksom inte avslöja för mycket då vissa personer i mitt liv inte behöver veta allting. Därav hemlighetsmakeriet!

Jag tycker för övrigt att ni ska ta och säga hej till min vårglada telefon!


RSS 2.0