Toksöt hund!!

Efter en bra mysdag med Stella är jag nu tvärslut!
Tänkte dock berätta lite hur dagen har varit. Mestadels har dagen spenderats i köket då jag spelade Yatzy och Stella levde loppan, sen gick vi ut på promenad efter maten. Fick dock bära Stella ca 1/4 av biten då hon blev frusen om tassarna, dock väldigt bra gjort för att vara så liten! Iallafall i mina ögon! Haha!
Sen blev det lite mer mys sen körde jag hem henne. Då åkte jag förbi Andreas m. barnen och hjälpte Emanuel med matteläxan, jisses vad de lär sig mycket i 4an!
Sen hamnade jag hos Elin för lite oth och nu ligger jag hemma på min säng med håret i en hopplös knut på huvudet och försöker komma på någon film att se på, några förslag??

Mysan:


ilandsproblem!

Hur i hela världen ska man kunna vända rätt dygnet igen!?
Jag lyckades ju förut, så varför inte nu!?
Har en trillion väckarklockor på på telefonen från 08:00 på morgonen bara för att jag ska kunna vända dygnet och göra dagen lätt värt mödan. Ändå GÅR DET INTE! Ska alltid fundera på än de ena än de andra när de är dags att sova, som igår kväll.. Jag organiserade om min klädställning för jag tyckte inte att de och de plagget skulle hänga där.. Varför inte bara koppla av och sova och göra det där på morgonen!!

Skrev en lapp till älskade mami till imorgon att hon ska väcka mig eller åtminstone ringa och väcka mig.. Ska vara hundvakt åt världens bäst Stella! Försöka mig på att fota några fina bilder på henne kanske?

NEJ MADELENE HOLMSTRÖM! Sovdags!!!!

(Ps: min nattlampa har blivit utbytt mot något mer passande den här årstiden. Kanske lyckas somna bättre med mer dämpat ljus!?)


Vad tycker du?

Satt och registrerade mitt CV på en massa sidor idag, då jag möttes av denna frågan på ett av alla ställen:
 
Min frågan nu är HUR kan man vara annat? Är det om man söker jobb och är häst, eller vad är det frågan om? Är det så att HEN har tagit över även jobbansökningarna? Om de försöker vara så "openminded" så kanske de ska välja att skriva HEN, och inte Annat, eller tycker ni att jag har fel? Eller så kanske det finns någon där ute som kan förklara vad det där "Annat" är. Klart jag vet att det finns människor som är hermafroditer och transvestiter, men de har oftast valt vad de vill bli klassade som.

Finfina vänner!!

Umgås med såna som är lite extra speciella!! Elin och Julia är de ju såklart jag pratar om!

Medan vi kollar one tree Hill så bjuder jag på en morgon bild på mig, såhär på kvällen!! ;)


Sånt man klarar sig utan.

Klockan är mitt i natten och fröken M kan inte sova. Vet inte om det är för att övervåningen är tusen gånger ljusare än den brukar eller om det är för de tre små bockarna Bruse som sover(och snarkar!!!) i rummet intill?
För övrigt lär jag väl ställa väckarklockan så jag kommer upp i ordentlig tid och kan vända rätt dygnet så jag slutar vara en Zombie, fattas bara dreglet i mungipan..
Ska försöka leta reda på min plattång och hårblåsen imorgon så man kan styla till håret mer än "flät-lockigt" :) mhm!!

Nej nu har jag svamla färdigt för ikväll, tror jag. Går inte att kika på film iallafall då jag förlagt mina hörlurar. Drygt.

Tack och Godnatt!


Dagens Madde..!!

Haha jadu va ska man säga, jag har nog tappat stinget!


Favvisar!

Här har ni mina senaste favoriter i mobilen, finns även på instagram men de är nog ganska många som läser som INTE följer mig på instagram, eller ens har det!


Löshår, löshår, underbara löshår! ;)

Har umgåtts med Elin och Julia igår och jag och Elin fick för oss att sätta i löshår på mig, sagt och gjort! Ca 20cm längre än tidigare och jämnare, nu ska bara luggen klippas i ordning! Mhm!


New shoes

Spenderade hela 99kr på ett par nya uggs igår, mina älsklingar har varit med för länge (ca 3 år) så de behövde bytas ut! Dock är dessa otroligt sköna och sulan är bättre än på mina förra så ska nog komma överens med dessa också.


Så sant så sant!


Dagens Madde..!!

Här har ni en utav de snyggaste Dagens-Madde bilder jag någonsin gjort, haha ;) eller inte!
Illa är de! Dags att börja ta tag i mina kategorier är på bloggen och fylla dem lite mer med vad de innehåller, mhm!!


Dåliga domare! haha


Är med i en tävling!

(Bild lånad här.)
 
Är med i en tävling hos en av mina favoritbloggare Epicfail, alltså Moa, gå in du med och tävla om du vill få chansen att vinna en såndär fining almanacka! De bästa är ju att man kan bestämma helt själv hur den ska se ut!! 

Nov. 18, 2012

Nerverna blev då fasiken mig inte raka igår! Blev sjukt mörkrädd så visste inte vart jag skulle ta vägen! Haha..

För övrigt så har mitt hår äntligen blivit tillräckligt långt för att låta det vara självlockigt utan att man ser ut som ett jäkla troll!! Haha!!


Oh My God!

Filmen var helt otrolig!!! Fantastisk!!!
Men ni får veta mer om va jag tyckte imorgon, lovar att jag inte tänker spoliera den för någon!
Kom precis hem och just lagt mig efter en intensiv kväll med spökjakt! Haha! Nu blir de lite barnfilm, Modig, via telefonen för att jämna ut mina nerver till raka igen ;) ha de gött så hörs vi imorgon! :*


Hello underbara biomörker!

 
Det här är vad jag gör nu ikväll!! :D Just i detta nu sitter jag där i biomörkret och introt till The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 börjar spelas på duken, som jag har längtat! Hört av mina vänner som gick igår och sådär att filmen är superduper bra! Att man kommer vilja gå på den igen, plus att en vän blev lite tårögd och när hon blir liite tårögd då brukar jag storböla så förbereder mig med servetter! 

Den ni!


Efterskotts grattning!


Ny kategori!!

Hejsan hoppsan! Eftersom jag är en sucker för onödiga faktan så har jag skapat en ny kategori här på bloggen som heter "Visste du om att.." och där kommer det dyka upp onödiga faktan en gång om dagen (Ska försöka! Haha!)

Smarta-Madde.se !!!

 

Istället för att sitta där borta så kan man ju plocka fram en dosa från garderoben och fixa och trixa så kan man helt plötsligt ladda telefonen nästintill vart i rummet jag vill!! .. Ahh, ibland blir jag helt chockerad över min smarthet!

För övrigt så händer världens bästa grej ikväll!!! Wihooo!!! 

 

Men innan de så har jag en tvätt i maskinen och två tvättar utöver det som ska tvättas.. Tur att det får dagen att gå snabbt iallafall då klockan ringde åtta imorse då jag blev kvar hos Elin igår kväll men hon skulle upp och jobba. Så det kan gå när man snackar massa minnen! Haha! 


True!

Vissa bilder är ju bara för klockrena som dyker upp på Facebook!


Spotify-favoriter!

Här har ni mina favoritspelningslistor. Den ena gjorde jag för hundra år sedan, haha nej men ett år sen. Det är "Madde for President." och "Som om ingenting" sitter jag och uppdaterar lite då och då. Alltid lite kul att visa er lite utav det jag lyssnar på, det en person lyssnar på speglar ju vem personen är. Någon dag kan jag lägga upp alla mina listor om intresset för dem finns.
 

Dags att sova kanske (?!)

Förstå irritationen när ni läser dessutom.. 
 
 

Multitasking!


Apptips!

Medan jag tittar på Harry Potter med mamma och pappa så kan ni ju ta emot dagens apptips: Smurfsvillage!
Vet väl inte riktigt hur man ska förklara vad det går ut på, men det är beroendeframkallande! Svårt som tusan att samla pengar dock.. Men de är väl sånt man får leva med ;)


Bland skrot och korn..

Enbart för att bloggningen har blivit en utrotningshotad sport har jag fattat tycket för att blogga igen.. Bara vräka massa bilder, gå igenom en massa gammalt.. Som typ den här lampan nedanför.
Behövde dock inte leta för att hitta den, stod tydligen bredvid min säng på spegelglas-nattduksbordet, haha! Old!
Men ändå finns ju charmen i det där för det! Sjukt sugen på att greja med rummet, ska nog göra det imorgon :) .. Nu ska jag försöka sova, vilket säkerligen kommer vara en omöjlighet då det fortfarande är dödskallt på mitt rum... Tur att jag har ca tusen kuddar att lägga runt kring mig då ;) hahaha!

Godnatt alla era nattugglor, kanske bloggar en gång till innan de är sovtajm!


Sötfis!

Bror min och hans tjej har världens sötast vovve! De som följer mig på instagram har sett henne där, men nu är det bilder från idag då hon också var med och kikade när mamma och Johanna red.

Såååå söööt!

Kaaallt!

Sitter hemma vid mamms och papps och kikar på Nalle Puh med Tilla. Varit ute ett par timmar och kikat på när mamma och Johanna ridit på hästarna, kallt som sjutton var det! Men de kändes inte förens vi sa att vi skulle gå in. Knepigt sånt där!
Blir till att kika på Ice Age 4 med mamma, pappa och Tilla ikväll.. Mysipysi!!

Bilder från dagen kommer lite senare till kvällen, nu ska jag ta och gå ut och försöka hitta mina Sims 3 skivor, spelsugen! Haha

Puss & Kram

Charlie St Cloud

Hade en film på datorn 'Charlie St Cloud' och tänkte att jag skulle somna till den. Jo Tjena! Någon som sett den? Filmen börjar ju för fasen sorgligt!!!!! Så de var ju omöjligt för mig att somna igår när jag startade den! Haha!
Nej kasta på sig kläder, sängs en macka i magen sen dra till Elin och fixa lite.. Puss på er!


Syskonhäng!

Krävdes bara lite omstyling på designen för att få den att bli "min", bilden är dagsfärsk och det var inte så jobbigt att byta färgerna på bloggen.
Sitter för tillfället hos syster och dricker päronsoda och kikar på New Moon, nr 2 i Twilightserien. Sen blir de väl typ hem och kika film och sova.. Kommer kännas askalas att sova med min älsklingskudde igen! Mhmmm!!

Tack för stunden!


Www.damnyouiphone.com

Ibland hittar man ju förjäkla underbara sidor när man försöker roa sig själv när sömnen är flera mil bort.. Hahaha!


RSS 2.0