Lite nytt i design osv.

Undra om man kanske ska ta och kicka igång detta med bloggningen igen?! Det går liksom inte riktigt för sig att inlägget som syns lägst ner är från Juli, det är ju fasligt lång tid sen! .. Och imorgon är det November, så det är inte riktigt sådär okej! Nej nu ska jag nog ta och börja på alla mina måsten, speciellt om jag ska vara i stan om 4h..

Smurfdags!

Hejsan! Nu är det ett tag sen igen.. Men livstecken då och då är väl bra?
Sitter för tillfället hemma hos Johan och Johanna å är Miranda vakt ett tag, myspys de är vad de e! Speciellt då vi sitter och kikar på Smurfarna på datorn, kanske dags att lära mig hur tv fungerar snart? Neeeeh.. Haha!


The little things.

Hittade ett löv igår, ganska så passade just då för stunden och ganska så otippat att det skulle vara så fint format.. Mhm, ligger på soffan vid Therese och är sjukt trött. Vi somnade sent igår, sen stack hon till skolan vid sju imorse, sen kom hon hem mellan nio och tio. Drygt! Mhm!


Kgkflglflkdjdsshhajakajaba

Hahaha sitter hemma hos kära syster och medan vi åt macka så smet Mathilda iväg och började greja med min telefon då den låg i vardagsrummet, hon hade vart in på varendaste app!
Men de enda som det syntes på var i foton då hon tagit bilder på sig själv när hon grimaserar och sen försökte hon göra ett album, haha! Sötfisan!
Nu blir det snart SoA med Tessa och bara vara, syskonmys!


RSS 2.0