Bara så ni vet, liksom..

Eftersom Elin kom på här om dagen att vi är mer än halvvägst till 40år så lät jag väl bjuda på en bild som visar alla mina skrynklor i ansiktet ;) tyvärr syns inte 5-kronan! (internt skämt!)


Morgonen till den stora dagen!

God morgon!
Det är lördag morgon, dagen som jag väntat med spänning på under de senaste året då jag i vintras blev frågad om att fotografera ett bröllop som inträffar nu i eftermiddag. Jag känner bruden ganska så bra så denna dagen känns pirrig helt och hållet!
Vaknade 06:45 och har legat och dragit mig då jag inte ska vara någonstans förens 09:00, då börjar magin för dagen och håller i sig ända tills ikväll.

Här är mitt favoritkort från mitt förra bröllop!


Kriget är över och vinnaren är..

Foten min startade ett krig idag med en glasbit. Kriget varade inte länge och foten lämnade scenen blodig men med en triumf om att den vunnit. Numera finner man glasbiten i sopen och foten alsolspritad och omplåstrad men den mår bra efter omständigheterna. Trotts att den ser ut att platsa på en 100årings ben.
Over and out.


Dagens fundering..

Nu kommer en fråga som bara Einstein kan svara på, haha eller inte! Men jag har en fundering, om solen går upp i Öst och ner i Väst då gör väl månen lika så? Då måste jag fråga hur de kan vara så att månen fortfarande är uppe när den ska ett helt varv runt jorden innan det är dags för den att synas i Öst till kvällen? För man ser ju månen tack vare solen och jordens skuggning. Så de här stämmer liksom inte med kalla fakta.
Ja jag har lite för mycket fritid för tillfället! Haha!


Ett litet livstecken!

Okej, nu är det dags att ta tag i allting.. Antingen så fortsätter jag här, eller börjar om på ny kula.. Bloggandet har ju alltid varit så kul, men den här bloggen har varit med om för mycket tror jag.. Två hjärtinfarkter och krossade hjärtan och förlorade familjemedlemmar i form av både människor och djur. Men ändå har den varit med om massa fint också. En massa fina barn som kommit till familjen, mina fina katter som fick vara med ett tag, tre fina förhållanden.. Högstadiet, gymnasiet och nu högskolan. Miljoner fina minnen med fina vänner.

Jag tror bannemig att jag får ta mig en stor funderare på denna biten! Dock så kan jag ju visa veckans promenader (haha vet att det bara gått 2 dagar!) som jag gått. Så ni får något att se också!


RSS 2.0