Hur min vecka ser ut!

Idag var det utbildning mellan 08:00-12:00. Blev helt slut i huvudet! Åkte hem, åt lunch och begav mig sedan in till Julia. Kikade på film och tog det bara lugnt! Sen hem och var hundvakt en stund för att sedan gå ut och gå. Nu blir det sova för imorgon börjar jag jobba på riktigt!! (Idag räknas faktiskt också då jag får lön för idag.) Så imorgon så blir de ganska så lugnt på bloggen då jag jobbar mellan 08:00-17:00 och sedan ska jag hem och vila sen blir de majbrasor för hela slanten! Sen är jag ledig onsdag, jobbar 08:00-17:00 på torsdag men fredag blir kortare dock, bara 08:00-12:30! Börjar hårt, men de är pengar! Äntligen tjänar jag mina egna pengar igen!

Godnatt på er!


Madelene har jobb!

Imorgon börjar jag (ÄNTLIGEN!) jobba!!!!!! WOHOOOOO!!

Provanställning 6 månader framöver!


New haircut!

#7days.


Favorite movies!

 

#7days. Här kommer mina favorit filmer samt serier. Finns det nå bättre än film/serier!?
Har självklart säsong 1&2 av Grey's, inte bara trean.


Fullt bus!

#7days. Förklarar mer sen ;)


Dagens Madde..!!


VÄSTKUSTEN IN PICTURES.


Här kommer några bilder från Västkusten, oredigerade dock. Finast så! Så ni ser vad jag såg! Minus att kamerorna alltid tar bort lite färg och lägger på för mycket skugga.. 

 
 

Om ni skulle få för er att undra..

Detta rosa och färgglada har mitt liv bestått utav idag, plus lite Wilma, sen lite Barbielek med Felicia.. Nu blir de snart till att bege sig iväg till Johan & Johanna och fira Johanna som fyller 26år idag! Hipp hipp hurra!
 

Vackert eller bara jobbigt? Haha

Finns de nå "värre" än såna här videosar? Man vill ju gråta lungorna ur sig! Haha
Nej men de är så fina dessa videosarna när pappor/söner/mammor/döttrar kommer hem från kriget, alla blir så lyckliga så man sitter där överkänsliga jag med ett leende på läpparna och en enorm(!) tårkanal i ögonen! 

 

Fjärilar i magen!!

Hur är det med mina favoritläsare idag då? Själv är det helt fantastiskt! Typ! 
Hoppas att morgondagen går vägen så jag kan få lite förändringar i mitt liv, tillexempelt flytta hemifrån. Vore inte helt fel! Så som ni förstår så är det en jobbintervju jag ska på, typ. Var på första förra veckan, nu har jag bara väntat på polispapprerna så jag kan visa upp ett rent papper. Så vi får väl se vad hon säger imorgon.. Jag hoppas då att hon är positivt inställd, för det är jag! Vart det är får ni inte veta riktigt än, ni som redan vet *hysh*. Annars om ni har bra syn så kanske ni ser här på bilden vart det är jag ska, om inte.. To bad ;) 
 

Födelsedagsfirande och smittorisker!!

Idag fyller världens bästa pappa år, så han fick stora röda rosor av mig och mamma!
Sedan kom syskonen med familjer utom Johan och Johanna då de försöker hålla sig borta från vattenkopporna som härjar inom familjen. Jag sitter ju inte direkt säkert jag heller då jag inte haft det än. Vet att de inte är ett dugg bra att få de i "äldre" dar men tänker inte dra på mig skiten heller!!! Galet!!


Mitt favoritcitat!

Finns det något bättre än att sitta och kika runt på en massa citat och inse att de flesta är otroligt sanna? Som denna av John Lennon, man spenderar ju livet med att planera en massa för vad man ska göra med livet. Så när planerna är klara är livet även klart.

Mornin'


Nyfiken i en strut?

Utifall ni skulle få för er att undra vad jag gör just nu så vet ni:

Tänk positivt ~ INTE!

SÅHÄR TYCKER JAG OM CANDY CRUSH SAGA!;)@('/9@/@:'f
Skit spel!

För övrigt fick jag en ny fin piercigkula igår! Gillas!


Viktigt svammel för en gångs skull!

God kväll på er alla inbitna Madde-följare!!
Haha nej då.

Haft en heldag med Wilma idag, drygskåp 2000!!! Dock har hon haft en ganska så lugn dag, önskar jag kunde säga det om de två "äldre" damerna! Huvva vad de har varit på Wilma idag! Men de lär ju finnas sådana dagar!

Ligger i sängen i mitt försök-att-möblera-om-mitt-rum-vilket-resulterade-i-att-de-knappt-syns-att-jag-gjort-något rum och kikar på Desperate medan fjärilarna surrar runt okontrollerat. Hoppas med hela mitt väsen att detta går vägen. Så jag går dit med ett högt buret huvud och skinn på näsan kombinerat med "jag är den du letat efter" attityd! Håll tummarna nu!

Medan jag försöker kontrollera fjärilarna så kan ni få flickfnittra till denna underbara bild!
Tack och Godnatt!


Spelen jag nöter på Facebook!

Här har ni de tre spelen jag nöter galet mycket just nu!! .. Flera gånger om dagen spelar jag dessa, galet!!! Men när man lyckas hitta ett spel som är sådär halvkasst så är man ju fast!! .. Lika så Candy Cruch Saga, världelösaste spelet i universum. Finns inget värre!! Haha

Arbetslöshetens fula verklighet.

Nu kommer de komma ett långt och egentligen ganska så onödigt inlägg, men detta beskriver hur jag tycker och tänker om saken.
 
Detta med att vara arbetslös börjar bli ordentligt tröttsamt. 
Det är inte alls lätt att vara ungdom (Eller ens arbetslös) i dagens läge, ofta vid farmor och farfar får man höra på historier om att det var bättre förr då man bara kunde gå dit man ville jobba, så fick man jobb. Även fast man fick börja längst ner så lyckades man ändå att jobba sig uppåt. Det är oerhört sant! Nu för tiden söker alla företag "yngre fläktar" till sina tjänster, men de flesta har kravet av arbetserfarenhet på si och så många år. Hur ska man ha en erfarenhet om man aldrig får chansen att ta sig ut då alla andra inom samma branch kräver i princip detsamma? Nu får man slita som ett djur för att ens lyckas få ett mail som svar. Då söker jag ändå jobb både spontant, efter ansökningar samt ute i butiker.
 
Jag har dock haft turen på min sida nu på senaste, på loppet av en vecka så har jag varit med om 2st informationsmöten, skall på ett tredje nu på torsdag. Hoppas stenhårt på det som är på torsdag så man kan börja få tjäna sina egna pengar och lyckas flytta hemifrån tillslut, igen. Denna gången för gott. 
 
Det finns två positiva saker med att varit arbetslös. Den första är att jag fått spendera en massa tid med Wilma och fått se med egna ögon hur hon utvecklats, istället för att se bilder. Den andra är att jag har tid för mina promenader och viktminskningen och full frihet att göra vad jag vill med det när jag vill.
 
Men det skulle ändå vara roligt att ha någonting att göra om dagarna, samt ha pengar att spendera på saker som jag vill ha, filmer jag vill se osv. Skulle vara så kul att bara få beställa kläder till exempelt. 
 
Jag är dock oerhört tacksam över att mina älskade fina föräldrar♥ ställer upp såpass mycket som de gör! Utan er skulle jag vara chanslös!

Nattsvammel!

Sitter här och borde egentligen sovit för länge sedan! Mamma väcker mig tidigt imorgon, men har setat och skrivit ihop ett lite längre inlägg till imorgon bitti. Känns bra!

Nej starta någon skitserie på datorn och sedan luta sig bakåt och puffa kuddarna kanske?? Annars kommer jag aldrig komma upp i tid. Tänkte grovstäda köket, men de märks väl hur det blir med det! Ska dock spänna på Wilma kopplet imorgon och testa på att gå efter vägen med henne. Hon börjar ju klara av att gå korta vändor nu och inte bara på gården. Köra slut på tankekraften så att man får en lung stund, hoppas jag ;) ... Nej, starta serie var det ja! Ses och hörs imorgon!! Puss och kram!!

Galenheter!

Massa roligheter de senaste dagarna! Skulle lätt göra om dessa om chansen gavs! Dock inte denna kvällen, fick världens magkatarr. Men den är så gott som bortblåst!


Madde mitt i livet.

Såhär ser mitt liv ut just idag. Kira, Nala, Wilma, rasta, tråka. Tvätta också faktiskt! Snart drar jag dock till Elin!


Vardagssysslor!

Medan mamma och pappa åker till sjukan på kontroll så är jag hemma och hundvakt. Passar på att tvätta och städa lite medan jag ändå inte har något vettigt att göra. Hundarna sover ju ändå bara!

Försöka kontrollera de där nervösa fjärilarna i magen också.


Dagens Madde..!!


Sneakpeak!

Haha svårt de är att lyckas ta bilder en gång i timmen! Är uppe i sex bilder men dom är typ likadana! Setat vid datorn eller slappa i sängen typ hela dagen! Galet! Haha

Nåja, de är iallafall en bild i timmen.. Inte många timmar kvar att fota sen så färdigställa inlägget! Kommer bli kanoners!


Jag idag... Haha!


En utmaning och annat svammel.

Godmorgon alla fina!
Vilka soliga dagar vi har nu för tiden, helt galet!
Idag tänkte jag testa på en grej som jag såg på en blogg (minns inte vilken dock.) som hette "En bild i timmen", det är ganska så simpelt. Man tar en bild i timmen som beskriver bäst vad man gör just då! Verkade kul och kan ju vara lite roligt för er att se vad jag gör om dagarna. Så bild ett är redan tagen.
Nej nu ska jag gå och kissa sedan blirre frukost! Gottgotteligottgott!


RSS 2.0