Dagens inköp!

Nu har jag fasiken köpstopp! Haha! Men hittar man sånt som passar perfekt måste man ju! Har ju letat efter en sån klädhängare och den där blev ju perfekt! Sen måste man ju ha en dörrmatta om man inte vill ha grus i hela lägenheten.. Sen så måste jag tydligen ha en pall då mina fyra stolar inte räcker till när jag får besök, haha! Men som sagt var KÖPSTOPP!!
Iallafall tills nästa lön ;)


Välkommen till mitt hem!

Nu så är det i princip klart! Hallen kvar att fixa med och så ska det letas reda på fina tavlor att få upp på väggarna. Men det kommer allt eftersom.
Så här kommer bilderna som jag vet att vissa längtar efter att få se! Dessutom så får man ju komma och hälsa på bäst man vill, bara jag inte jobbar! Bilderna säger ju sig självt vad de är för något, så för att sluta dra ut på det hela.. 
 
Here they are:
 

20 augusti.

20 augusti:
Klockan 10:00 fick jag nycklarna till min lägenhet. Klockan 21:00 åkte mamma och pappa hem. Klockan 00:30 var i princip allt uppackat...

Jag har flyttat hemifrån!


Igång igen! Mål: -10kg även denna gång.

Nu har det gått på tok för lång tid sedan jag var ute och gick. Så började idag igen! Gick på hårt, fast man inte ska. Men de känns bra! Sjukt slut! Haha!
Appen bråkade dock med mig och pausade en massa, antar att jag gick ca 5-6km? Vet inte. Ska testa gå igen imorgon (om jag hinner) och kolla om den vill vara samarbetsvillig ..
Nu ska jag soooooova. Klockan ringer 05:00. Börjar toktidigt denna vecka! 06:00 varje dag! Få se om jag har ork till att promenera. Men de ska fanemig gå! Peppa Madde!
Godnatt på er alla fina!


RSS 2.0