De här med rubrik..

På något vis så blev allt så stilla och lugnt. De har varit full rörelse på mitt liv trotts arbetslösheten att jag börjar bli grinig nu när de är still. Rastlös!
Setat och kolla på desperate och försöker komma på vad jag ska göra innan jag dör av uttråkning!


Ännu en sån där natt..

Så var det tydligen dags för ytterligare en sån här natt där jag inte kan sova.. De där med promenad på kvällen verkar vara bra för min sömn! Haha, kanske ska ta och gå ut och gå nästa gång som humöret ligger i botten så, då sover jag nog som en vaggad bebis nästa gång!
Blir lite fruar och försööööka stänga ögonen.. Haha önska mig lycka till!


Dagens Madde..!!


Desperata hemmafruar.

Den här dagen kan hoppa och skita, nu blir de desperate resten av dagen om inget bättre erbjuds.


Hahahahaha!!

Jag vet att man egentligen inte får skratta åt sånt här men fasiken så roligt! Hahaha


Dagen börjar bli tråkig..

Sådär, nu har bloggen fått sig ett facelift. Stilrent. Vit/svart. Jag gillar det iallafall! Kommer dock som vanligt att finslipa på det men är nöjd än så länge!
Försöker komma på något fyndigt att göra. Men kommer inte på någonting. Ska väl ut och gå sedan men tänkte liksom någonting helt annat. Men kommer som sagt var inte på något. Drygt när hjärnan inte vill som jag vill.. BLEUH, BLEUH BLEUH.
Ni får en gammal snyggvebild på mig, bjuder på den!

Mina skal!

Lyckades ha inget skal ett tag, sen hittade jag på dem en efter en. Saknas två på bilderna, ena sitter på telefonen och de andra ligger i bilen.


God morgon världen, här kommer jag!

Jag fick sova till åtta, men jag tvingade mig själv att somna om så vaknade för 20 minuter sedan.
Äta lite frukost och kanske ta en promenad? Inte så säker. Ska ju kanske gå på sjön senare idag! Galet galet :)


Dagens promenad!

Dagens promenad med Julia. Glömde dock att starta tjattanten innan vi gick så om vi plussar på tio minuter iallafall.. Drygt som fasen var de, första gången jag glömt! Total förvirring. Dåligt Madde, hur ska du kunna visa resultat liksom!? Haha galet!
Nej sova nu hade jag tänkt .. Hoppas på att få sova längre än till halv sex. Good!


Åh härligt härligt!

Dagens instagram bilder, haha!
Bilen är fixad, glad tjej!

Ska snart äta sen blir de att åka till Julia och gå ut och gå och ha oss :)!


Detta med sömn!?

Finns det något värre än när man vaknar tidigt och kan inte somna om!? Varit vaken sen 05:30 typ, gäspar snart sönder käkarna men att somna går ju tydligen inte för sig. USCH!
Så ni får en bild på utsikten från syrener så länge! Nej om man ska dra ned rullgardinen och försöka sova en timme iallafall? Inte så mycket begärt!?


Fullt upp!

Nu blir de desperate och en genomplockning på rummet så att de bara behöver dammsugas sen. Imorgon blir de upp tidigt och upp i garaget till bilen för att sätta i solskydden igen, bilen har varit naken alldeles för länge. Kring ett-två blir de en promenad genom stan med Julia <3
Skönt att ha en massa att göra istället för att sova bort över halva dagen!
Nej städa städa sen sova sova!


Dagens promenad!

Tog ut den lite extra långt och gick slingerkroksvägar, men nöjd med resultatet. Dock var det massa kallt!


Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

Har kärat ner mig i denna bok totalt! Försöker flirta till mig den av mamma men det går nog inte så värst bra, tyvärr. Vill ha! Vill ha! VILL HAAA!


På riktigt!?

Jag plågade mig igenom den där skitfilmen igår enbart för att jag inte fattar mig på dvdn när de kommer till USB, sen när jag väl ska starta hotel Tranzylvania så var mappen tom!? TOM!! Den där gårdagen var ingen dans på rosor!

Ligger i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan ta med mig Nala och gå ut och gå, Kira löper så då vill jag inte ta båda och jag vill heller inte att hon är helt själv hemma.

Vad har just DU för dig då?


• • Älskade film! • •

Är så galet irriterad på mitt redigeringsprogram just nu! Gjorde i ordning en bild som tog en evighet att greja med för har filmkväll, när jag skulle spara bilden så hängde sig programmet och hela bilden blev förstörd! Så irriterande när jag lär använda en massa olika program för att få till det så som jag vill ha det.. Grr!
Men men ser iallafall på film, "Another happy day" rekommenderas än så länge INTE! Sämre film får man leta efter! Och såklart "Hotel Tranzylvania", barnfilmstönt som jag är så är denna filmen den bästa jag sett! Fast de ska vara engelsk tal då de är Adam Sandler som är rösten! Dör lite varje gång jag ser den då den är så rolig!
Haha nej nu ska jag fortsätta titta på den där knäppa film!


LÄGG TILL MIG PÅ WORDFEUD!


Senast på instagram!


Jag just nu!

Förstår inte riktigt varför jag börjat vända dygnet igen.. Okej att jag lägger mig rätt så sent men de här är ju löjligt sent! Undra om jag ska pina foten och börja gå närmare milen om dagen igen för då var jag trött kan jag lova er!
Nej ska stänga mina båda gröna och tvinga mig till sömns och försöka kliva upp i tid imorgon! Puss!


Dagens snyggve!

Såhäääär roligt har jag de just nu!
Ska dock snart åka till Tessa för Tilla hade någon överraskning sen blir de stan och promenad med Julia sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Haha!


Gårdagens prommis!

Gårdagens promenad med Julia efter att ha vilat fyra dagar då jag tog ut de lite för hårt så foten ballade ur, vi är än inte riktigt kompisar men på god väg!!


Telefon accessoar och allmänt svammel!

Galet rolig och finurlig accessoar till telefonen! Jag har en ljusblå med gula prickar, blev genast behagligare att trycka på knappen och så blev de en liten färgpiff till min numer alldagliga telefon.

För övrigt flyter livet på, lika segt som honung då jobb är lika långt bort som allting annat. Jobb, hem, djur.

Någon som behöver en hängiven anställd? Ingen? Dags att söka sig längre bort än kommunen, vill dock inte. Vill vara inom kommunen, älskar detta ställe. Alla vänner och hela familjen finns här. Men man får väl lov att vidga sina vyer ett tag framöver.

Så fick ni lite allmän snack såhär för första gången på rätt så länge. Tack och hej, leverpastej!


Träningsvärk!

Varit vaken i en timme nu.. Helt slut i benen efter igår så idag blir de inte oplogat iallafall, haha!
Ska kolla på Desperate som går på 5an nu, sen blir de nog promenad ett!


Trött tjej!

Så var dagens promenader slut! Med det även jag, haha! Sjukt stolt och nöjd. Idag gick jag över en mil. Ska gå ner och hoppa in i duschen nu sen blir de någon film och sova tror jag.

Här kommer dagens resultat:


Min resa räknas!

Så var dagens promenader över!
Ligger nu i min säng och känner mig helt slut, underbart! Foten kommer mörda mig nu till en början, men de får gå ändå!
Vända ett var med Elin och hennes systers hund så de tog ett tag men helt okej! Ändå 2km. Andra gången skulle jag bara gå med Elin halvvägst men kom underfund med att om detta ska göras så kan det lika gärna göras ordentligt! Så det resulterade i 1h och 5km. Duktig jag! *klappar mig på axeln*

Nej sova nu så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon så den dagen också blir produktiv. Puss!


En snabb uppis!

Snart är det dags att gå ut och gå, sen blir de film med Elin. Måste bara hitta passande skor då en muskel i foten är sträckt.
Tänker dock inte låta de hindra mig!
Duktiga Madde!

Visar resultatet senare! Puss så länge!


Kampen mot mig själv!

Så har jag börjat på allvar igen, men denna gången ska jag se till att hålla det. Tack vare av att jag och Therese har gjort det till en "tävling" (dock en tävling där vi ska peppa varandra.) så känns det mer troligt att jag kommer försöka att hålla i detta. De där 3 hamburgarna ska bli åtminstone 300, sporre till mig själv. Men vi börjar på delmålet 50st iallafall.. Lite realistisk måste man ju hålla det! Kämpa Madde!
Ni i min närhet får gärna vara med och sporra, men gör det på rätt sätt för Guds skull! Tjat gör bara att jag till slut ger upp.

Nej nu ska jag ta och sova om jag ska orka upp imorgon!
Här har ni resultaten av de senaste 13-14 timmarna!


Busungen och jag!

Snorig som få ligger jag och kikar på Ice Age! Trött är jag också då Melvin väckte mig genom att gapa: "Madde! Mathilda är borta!!!" Hysterisk!
Lilla Tilla har åkt på 39graders feber, sötfisa ligger nere i soffan och kollar på Emil i Lönneberga!
Undra vad denna dagen ha att erbjuda på?


RSS 2.0