Skuthamn.

Just nu sitter jag nere vid sjön. Vid "mitt" ställe, så klart. Så medan jag njuter av solen så kan ni få lite bilder som jag haft på min dator ett tag som aldrig kommut upp här. 
 
 

lite svammel såhär.

Ja eller vad man ska kalla det. Varit vaken sedan 8-9 då Elin ringde och väckte mig. Snart är det dags för Lunch (Tror jag?) sedan så tror jag att jag beger mig till "paradiset". Måste döpa om det, passar inte riktigt att skriva i såna här alldagliga texter, haha! Tror nog minsann att kameran får följa med mig, eller låter inte det som en bra ide? 
Nåja, här får ni en bild som jag tog i förrgår när jag väntade på att min bror med sambo skulle parta klart!
 
 

Hann även fota mig en sväng.

Hejsan alla älskade. Ett tag sedan jag skrev sist. Blir lite dåligt då de är massa fint väder och en herrans massa jobb. Men lite då och då tar jag ju faktiskt mig tiden för att blogga lite. Om så bara lite så är det ju bättre än inget, dessutom massa bra för framtida jag som kommer sitta och fnissa mig igenom allt detta och undra hur jag kunde se ut si och så. Vet att jag redan sitter så gällande 2007-2010 på bloggen iallafall, men vad många fina minnen man har! 
 
har lyckats hitta på ett underbart "paradis" här hemma i krokarna. Det är kanske inte så speciellt egentligen. Men det är fint, man är ensam och så sitter man precis vid vattnet och får höra kluckande ljudet. Så nu på kvällskvisten så kom jag på huxflux att jag ville fånga några bilder vid mitt paradis i solnedgången, sagt och gjort. Ni finner bilderna nedanför detta inlägget eller HÄR!! Så passade jag även på att ta några kort på mig själv när ljuset låg så fint och mitt hår fick sig en riktigt röd lyster! Lite roligt är det väl ändå att jag faktiskt besökt mitt "paradis" lite titt som tätt genom åren men aldrig riktigt sett tjusningen förens nu? En gång blev jag tillochmed fotograferad på platsen, för två år sedan (Länk)
 
Vid mitt paradis på jorden trivs jag bäst. ♥
 
 
 

Mitt perfekta paradis. ♥

 

The Sims 3 - Övernaturligt

Roar mig med detta medan jag väntar på att bli frisk. Jävla förkylning från helvetet. 

Att göra en pudel.

Ligger i soffan och kollar på film, mår pyton! Skulle somna inatt precis så nös jag till sen så vart jag dundersjuk. Ju fler timmar som gått sedan dess, desto sämre har jag blivit!

Märks väl hur det här artar sig nu när jag lyckats behållit medicinen för första gången sedan jag vaknade. Usch och fy fan för denna förkylning!


Senast på instagram..!!


RSS 2.0