Snabbt inlägg!

Sitter hemma och piffar med Therese! Gofisa! Snart bär de ut hemåt, ska hälsa på mamma och pappa!
Och tvätta en tvätt. Viktigt!

Puss


Gissa fingret! Haha

Har lyckats tappat en nagel.. Mindre smidigt. Ska försöka hinna med att fixa den idag om systrami har tid. Annars så är de väl som det är, haha!

Jobbar sista dagen för veckan idag till 16. Ca. Sedan ska jag till mamma och pappa och greja, kanske förbi Tessa, sedan hem och ha filmkväll. Obehöriga äga ej tillträde. Haha nej då! Alla är välkomna!


Gelnaglar (strukturnaglar)

Spenderat kvällen hos syster medan hon gjort gelnaglar på mig, första gången hon prövat på detta och vi båda är nöjda med resultatet! De är inte alla som akrylnaglar och de känns knappt att se sitter där! Satte på ett turkost hjärta på ett av ringfingrarna för att "liva" upp naglarna lite. Kalasfint! Får se hur det går att jobba med dessa dock, eller om jag får lov att slipa ner dem en bit till. Valde att göra längden så de precis går över fingertopparna med millimeter för att de ej ska bli för otympliga.
Jag är då supernöjd med dessa iallafall! Så tusen tack Tessa! (Fult att det typ rimma..)


Dagligt svammel för en gångs skull.

Sitter och kikar på Ice Age 4 efter en jobbdag mellan 8-15.. Lätt slut! Men nu är de tre timmar om dagen resten av veckan som de ser ut. Dock lär jag isåfall ragga på mig massor med timmar nästa vecka! Någon som känner att de vill ha städ kanske? Så mitt schema kan fyllas någon gång ;)


Flängt en massa.

Varit ute och flängt hela dagen.
Började med att plocka upp Julia ♡ vid sju imorse sen började dagen! Var på återkoll igen med öronen, superbra resultat! Mindre bra resultat på näsan dock. Haha!
Sen blev de Falun, skulle hämta nyckel och fick ett oförberett prov. Klarade det med alla rätt dock! Skitbra!
Sen åkte jag hem, var helt dåsig i huvudet efter att de kollat och grejat så sov hela FYRA timmar på soffan. Är fortfarande jätte trött! Haha!
Så skall snart sova, inväntar sovsällskapet bara. Så tack för mig!


iOS7, åh så fiiiiiint!

Känner mig som ett barn som väntar på julafton! Sjukt vad jag längtat efter denna uppdatering! Dessa dagar som är kvar innan den verkligen finns i min telefon kommer vara de segaste dagarna någonsin! Det kommer att bli som en helt ny telefon! Hoppas bara att Assistiv touch finns kvar, annars får jag problem då min låsknapp är knäpp! Haha, tur att telefonen skall bytas ut i okt. Men inte ens det är lika lockande som iOS7!!! Aaaaaaahhhh!!


God morgon söndag.

Här kommer ett ordentligt egoinlägg, men igår så gjorde jag i ordning mig vid fyra på em. Sen när jag kom hem vid ett inatt så var sminket och håret fortfarande perfekt. Nu när jag vaknade så är allt smink kvar och håret ser inte ens lite förjävligt ut.. Är jag med i dolda kameran!? Haha


Jag, mig själv och våra 50 egon.

Ligger i soffan och är helt slut i fötterna efter en kväll i högklackat! Haha..
De senaste dagarna har varit extrema åkturer i bergochdalbanor, men det kan bara bli bättre!
Rensa och sortera ut dålig energi och tänka positivt!

Helt otroligt skönt att ha mitt EGNA hem! men även otroligt ensamt efter att ha bott med mamma och pappa och tre hundar i hundra år. Men kommer väl vänja mig tillslut av att de är så tyst, tur jag har en köksklocka som tickar super högt så de inte är heltyst!

Nej nu ska här kikas färdigt på skräckfilm (ej smart när man är själv och mörkrädd!) och sedan soooooova!

Puss & kram till alla underbara!
Till er andra:


RSS 2.0