Luggens saliga värld.

Hejsan! 
Laddat batterierna ett tag nu, tagit itu med en hel del. 

Just nu sitter jag hemma i soffan och börjar allvarligt tro att jag kommer växa fast, tokigt värre. Haha! 
Har för övrigt klippt på luggen igen (vet dock inte om jag skrivit om det tidigare? Men misslyckades fatalt med den tidigare!) och denna gång ser den ändå acceptabel ut! 


Det får duga helt enkelt, finns två användningsområden med den nu iallafall. Så det är mer än väl accepterat! 

En snabb uppdatering men då vet ni att jag lever och skriver än! 

En sån dag som man hellre vill slippa än uppleva.

Idag är en sån dag. 
Dagen började halvdåligt, de gick över till smått ångest. Nu har det slagit om till rent hat och aggression. Så för er som vill mig något idag, ni vet vart jag bor. För er som inte vet vart jag bor? Ni får vänta tills detta vänder. För idag tycker inte ens jag om mig själv. 
Till er som blir drabbade av dagens humör, förlåt på förhand. Men jag förvarnade er. 

Kompishäng och familjehäng.

Så var det torsdag. 
Morgonen började med att jag trippade upp och körde Elin till jobbet, sedan hem igen. Kikade lite på tvn sen ringde mamma. Skuttade ut i bilen och åkte ut till Sunnan igen och följde med henne, mormor och morfar till Falun. 
Satt i bilen en timme ca och väntade på att mormor skulle bli färdig vid doktorn sen tillbaka till byn. 


Åkte in till stan för att möta upp Julia, blev mat och film på menyn tillsammans med den ungen. Så just nu kikar vi film! Här ovan ser ni alla mina olika skrud för dagen. Just nu, imorse och när jag åkte till mamma och dom. Inte rätt ordning men de blir bra ändå. Hälsat på en kär gammal vän samt hennes underbara barn!

Varit och hälsat på världens bästa Emma tidigare idag, träffat charmtrollet Moa! Älskar småbarn! De är så söta och glada! Vi tjålade en massa skit, åt mat och tog en kort promenad med barnvagnen. 


Ligger för tillfället hemma på soffan i mjukisbyxor (första gången på länge) och försöker att planera ut resten av veckan. Tycker mer om när saker bara faller på sin plats istället för att man själv måste planera in saker och ting. Drygt. 

Vad ska du göra i helgen? Något man får planka in på? Haha 

Ett ruskigt naket och ärligt inlägg.

Efter en vädjan på sms om att uppdatera bloggen så känns det som min plikt. 

Vad jag ska skriva dock är en stor fråga, frågan med stora F. Finns så mycket att berätta, men ändå ingenting. Vad avgörs när man ska eller inte ska dela med sig? 

De senaste veckorna har varit en rejäl berg- och dalbana. Upp och ner, hit och dit. Vilket ni fick en snabb punktering om i förra inlägget. 

Jag har gjort ett slags personlighetsombyte. Insåg att det var på tiden, man kan inte gå runt och vara snäll till vänster och höger när man ändock inte får något i gengäld. Jag är fortfarande gamla Madde men dock med mer jävlar anamma. Från och med nu kan man inte sätta sig på mig längre, jag lägger mig inte mer. Jag prioriterar mig själv framför alla andra och ser till att jag mår bra. Sen jag gjort denna ändring har det varit både sura och glada miner, men jag tänker inte bry mig mer. Så länge jag vaknar varje morgon med känslan att jag mår bra så kan jag garantera att ni kommer tycka om mig mer, jag kommer vara mer glad. För det är så det är! Sen jag bestämde mig så har jag mått kanonbra! Visst det har sina dippar men vad har inte? Jag älskar mitt nya jag, det jaget som inte styra av rädsla och av andras tankar och tycke. Naket och ärligt. 


Ett nytt jag som ser glädje i att kliva upp på morgonen och göra sig i ordning istället för att knata runt i mjukiskläder. Ett nytt jag som även utstrålar självsäkerhet och glädje. Ett nytt jag som smittar av sig! Jag älskar mitt nya jag! Jag hoppas att ni i min omgivning också gör det. 

Så här kom det en uppdatering, ett naket och ärligt inlägg om precis hur jag känner mig, om hur jag mår. Om hur jag ska vara on top of the world

Ett herrans liv.

Så har mitt liv rusat iväg en hel del sedan sist. 
Jag är numera inte tillsammans med K, det var ett tungt beslut men det bästa för oss båda. 
Jag har sökt en herrans massa mer jobb och varit på intervju. 
Jag har badat en massa. 
Jag har skrapat upp mitt knä för en vecka sedan (gör fortfarande ont!)
Jag har varit husvakt. 
Jag blev senast igår attackerad av en spindel och en mal. Traumatiserad för livet. 

Mitt liv fortsätter att gå i 100km. Oroa er inte, jag har bara en herrans massa saker för mig hela tiden för att tiden inte ska stå stilla. 


Har knappt några bilder på telefonen så får bli en på Hektor återigen. Min trogna modell. 

RSS 2.0