"Semester" från livet och oförberedd överraskning.

Så var det roliga över. Eller vad man ska säga. 
Varit husvakt i en veckas tid nu, till två hus under ett par dagar. Men nu är alla inblandade hemma, på grund av olika anledningar. Goda som dåliga. Men varit riktigt skönt att vara i hus dessa dagar då det varit såpass varmt. Glassat i solen och bara varit, kollat ikapp en hel drös med serier och filmer som jag inte tidigare kunnat se på grund av internet. 


Det var såpass varmt här om dagen att katterna höll sig inne hela dagen, bara sov och sov. Dock hade den dagen ett abrupt slut. Skrev detta sms till mamma på kvällen: 
Höll precis på att somna när jag hörde att det knastrade. Lät som att Hektor åt torrfoder. Såg att det var en mus. Fick jaga honom för att få tag på den, ut, hämta spade, plocka upp den. Hulka. Torka upp efter. Nu mår jag super illa och kommer inte kunna somna på ett tag. Äckelkatt! Så var det verkligen slut på att de fick gå ut!
Haha som sagt, inte det roligaste. Allt som allt fick jag plocka upp två gånger efter honom! Usch! De fick ju självklart gå ut då ena katten var ute vid denna händelse så var tvungen att ha öppet fönster åt dom. Men usch vad hemskt det var! De ljuden kommer att hemsöka mig i drömmarna länge. Hahaha

Den där bilen ..

Känner man mig skulle man kunna tro att jag vaknade nu, att jag dessutom vaknat tidigt. Men ack så fel! Vaknade av mig själv vid halv nio. Så har tillochmed hunnit åkt och besiktat bilen nu på morgonen. Inte illa. 


Bilen gick igenom och är nu laglig ett år framöver igen. Fortfarande lite småfix kvar men det är som det är. Min pärla har aldrig gått igenom en besiktning utan tvåor och bra att veta så. 

Vad man ska göra av resten av dagen var en bra fråga? Trött som ett as men ingen ide att lägga sig igen. Kanske bada? Nej det låter inte så lockande. Ska bada till kvällen så. Hmm, får fundera på saken. 

Detta med att söka jobb..

Vilken pärs det är att vara arbetslös sommartid. Alla är fulla med senestervikarier, lämnat ut ett antal CVn och sökt en herrans massa jobb på platsbanken, samt skickat ut en hel drös med spontanansökningar. Imorgon ska jag ringa ett samtal som förhoppningsvis kan leda till ett jobb, då jag blivit kontaktad förr därifrån då jag varit efterfrågad. Någon som läser min blogg och känner att dom behöver dolk kan maila mig på [email protected] om de vill ha någon som är sjukt arbetsvillig. Pretty please. 


Annars rullar dagarna på i full takt, här har ni en av mina tillfälliga sambos. Fyra stycken är jag nu uppe i. Har åtminstone någonting att göra om dagarna, ett tag till iallafall. 

Nej ut och steka i solen en stund. Vi hörs! 

En snabb-enbart-text uppdatering

Hejsan hoppsan lillebror, vilken dag det varit som sagt var.. Herreminjesus. Hunnit iväg till Ludvika en sväng idag, regnet bara öste ner så såg ut som en drönkt hund när jag väl var tillbaka. Så kläderna hänger på tork och håret blev i stort behov av att tvättas´, sjukt irriterande. Dock har jag lyckats fått med mig badsällskap till kvällen. 
 
Sitter på en dator var jag inte har en endaste bild eller någonting på, så därför bara en ihopknåpad "god eftermiddag" skylt gjord på picmonkey.com så inlägget inte blir allt för tråkigt. Det är inte ofta jag publicerar utan bild. Men ibland får det bli så. 
 
Nu ska jag försöka komma på någonting att göra då jag är i fas med Chasing Life, fanns bara sex stycken avsnitt än så länge på den serien. Redan totalt fast! 

Dålig morgon samt massa serier.

Den här dagen kunde inte ha börjat sämre, bokstavligt. Nåja det är bara att ta det som det kommer. 


Såg färdigt på PLL igår, sen såg jag sista avsnittet på Grey's Anatomy som jag missade när det gick på TVn. Efter det började jag titta på Chasing Life, en serie Emma tipsade mig om. Är på tredje avsnittet redan. 

Ni som läser detta, snälla kan någon bada med mig ikväll!? Tjatat hela veckan på er! 

För tidigt för mig.

God morgon världen! 
Fast jag har varit vaken i snart två timmar, galet vad snabbt klockan går ändå, haha. 


Sjukt trött när jag satte mig i bilen klockan sex, fortfarande massa trött men ingen ide att lägga mig igen för då sover jag säkerligen bort resten av dagen. Det orkar jag inte med. 

Så nu ska jag koka ägg och fixa frukost. Tråkigt bara att det går inget vettigt alls på tvn den här tiden. Men får trycka igång någon film, sen blir det att packa inför veckan och efter det blir det kanske en promenad. 

Dagens promenad.

Så var dagen avklarad! 
Gick ut och gick ca en timme efter förra blogginlägget, skönt var det dock svettigt. Tänkte kanske dra samma vända imorgon, lyckades få en blåsa på hälen men den var så liten så antar att den borde gå bort snabbt? Eller? 


Blev en vända ut på laggarudden och till baka igen, dock bara från parkeringen. Skönt det. Man lär ligga i för att få resultat, så är det ju bara. 

Efter det var jag ute i sunnansjö till för en timme sen. Umgåtts med mamma, pappa, Tessa, Roger, Andreas, Sandra och så alla barnen. Mysigt! 

Long time, NO see.

Så har det hunnit gått en herrans massa dagar sedan jag skrev sist. Har hunnit med massor på denna tiden! Bland annat fyllt år. Fick en massa fina presenter, vågar inte återupprepa dem dock utifall jag skulle missa någon. Men kan visa en bild på "två" av dem, eller ja jag fick fatet samt ljusen av Johan och Johanna, sedan fick jag karameller av Julia. 


Fick som sagt en herrans massa mer, men med risk för att glömma så säger jag inte så mycket mer än så. Ljusen doftar underbart! Luktar i hela lägenheten och då är de inte ens tända! 

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att mitt telefon batteri ska besluta sig för att skjuta i höjden, sedan blir det allt en promenad. Skönt i detta väder kan jag tro. Men det märks. Tar med mig en långärmad utifall det visar sig vara bara massa blåst. Skönt med lite solljus dock! 

Hör på mig, här sitter jag och pratar om vädret som en annan dålig raggningsreplik! Haha galet! Nej nu ska jag plocka fram ur frysen det som senare ska resultera i lunch. Så kan telefonen få en liten pause från mig. 

Helt galet slut!

Herregud vilken kväll! Eller natt, eller hur man ska kalla det. Just krupit ner i sängen så tänkte att inlägget om kvällens bravader får dyka upp imorgon, så kika in för att läsa om något jag väntat år på, samt mitt samtal med räddningstjänsten, haha galet. Ingen skadad eller så så oroa er inte. 


Dragit på mig Super mannen tröjan och gosar med kudden. Ska även berätta för er om ett tips jag såg på youtube för månader sedan som jag testade ikväll och mitt hår är fortfarande galet lockigt! Aldrig hänt förut! Syns inte så väl på bilden tack vare fel val av ljus så håret ser bara burrigt ut, men jätte fint fortfarande. Trotts massa skakande på rumpan, buggande samt dragit genom det otaliga gånger med fingrarna. 

Tack för ikväll, puss. 

Servett rosor.

Sitter här hemma och håller på med pensionärs bestyr. Eller vad man ska kalla det, tristessen ledde till att vika rosor av servetter. 


Dock tror jag att detta skulle kunna bli så mycket finare med andra servetter än blå med prickar på, men ville ju testa innan jag gjorde på finare servetter. 

Herregud, hör ni vad jag säger(läs: skriver)? Innan jag gör det igen!? Pensionärsvarning deluxe. 

Shopping a la billigt.

Var iväg till Dollar Store idag med Julia och hämtade lastpallar, passade på att gå in och köpa servetter till kalaset på tisdag. Kärade ner mig i massor mer så på tisdag blir de massa plastsaker, slipper jag dessutom diska tusen gånger om! Men mest för att de var så galet sött! 


Hur fina! Speciellt de gröna kaffemuggarna! Är så kär i dessa så kommer definitivt spara, haha. Dessutom hittade jag de sötaste servetterna, med ugglor på. Som har födelsedagshattar på sig, som gjorda för mig. Maha! 



Hittade även på de finaste dukarna som nu pryder mitt matbord samt vardagsrumsbord! Jätte fina, skönt att de matchar varandra dessutom. Lite jobbigt att mixa så mycket färger då jag inte har så många långa dukar. Små har jag fler av då det är mer tallriksunderlägg. 

Tog även två lastpallar även jag, dock behövs det en tredje. Så behövs de slipas. Så behövs de målas. Undrar om jag ska lämna tillbaka dom? Haha 

I valet och kvalet..

Är i valet och kvalet inför helgen. Antagligen så går jag på Top Cats på lördag, dock ingen att gå med. Eller så går jag på bio istället och ser The Fault In Our Stars även det själv. Hmm, tufft beslut, haha. 


Hjälpte mamma en sväng igår med Alice, passade på att ta en bild på oss när hon ändå inte såg mig, haha. Rätt så värdelöst att jag skrämmer mina syskonbarn såpass att hon gråter bara jag pratar, haha! 

Ligger och ser på en nostalgiserie, Eva & Adam. Haha bästa serien någonsin! Dock är det väl ändå inte direkt lika bra som det var när man var liten, men det har sin charm. 

Den där känslan..

.. Som uppstår när man vaknar halv fyra och inser att man får somna om. 

.. Som uppstår när man inser att klockan är halv fem och man fortfarande inte lyckats somna om. 

.. Som uppstår när man börjar överväga att kliva upp halv fem. 

.. Som uppstår när man vill fortsätta sova men det går inte. 


Någon som har något mirakelknep om hur man kan somna om? För är fortfarande trött som jag vet inte vad. Det var sista gången jag la mig tidigt. Haha! Synden straffar sig själv med en gång.. Men man kan kanske se det positivt, kommer i säng i tid ikväll också. 

RSS 2.0