Så var Ludvika festen slut.

Så var helgen över. Underbara helg! Älskade älskade Ludvika festen. Bästa någonsin! Men så säger man ju varje år, haha. Men ändå, trotts regn och genomblöta kläder så var det så sjukt värt de, så galet bra uppträdanden! Kommer leva på detta länge! 

Ludvika Festen i mitt hjärta.

Galet underbar denna helgen är, kommer alltid att vara. Trotts spöregn så var de över två tusen igår på festivalen. Vi dansade, vi hoppade, vi sjöng tills rösten inte bar till Björn Rosenström och Drängarna. 


Fixade mig som få trotts vetskapen om regnet, engagerade mig dock inte och fixade håret. Tack och lov för det för ser ut som en pudel idag. 

Men åh så värd kvällen var, älskade älskade Ludvika festen vad du värmer mitt hjärta! Ikväll blir det utgång igen, underbart även det! Ligger dock på soffan (som hela denna dagen) och bävar mig för att fixa lockarna. Så sjukt regnigt! Dessutom så regnar det då och då hela tiden nu så det kommer väl säkert inte vara bättre ikväll. Men kläderna åker på och trotts troliga dyngsura skor och slickat hår så tänker jag även ikväll dansa, hoppa och sjunga tills rösten försvinner igen till Hoffmaestro och Ebba Gold. 

Bebismysa

Varit iväg imorse och var barnvakt. Jättemysigt! Dock sov dom hela tiden så var mest social med mamma och Johanna. Men hann pratas och skrattas innan jag åkte iallafall. 


Finaste minsta mysarna. 

Firande.

Det blir mycket "igår"-inlägg. Men hade inte riktigt tid igår. Vilket bör vara förståeligt? Haha 

Midsommarafton. Var i Sunnansjö tillsammans med nästan hela familjen, Johnny och Salme. Älskar högtiderna då vi samlas alla (oftast) och bara har det mysigt. 


Ikväll blir det vindrickande. Om det så är det sista jag gör, moaha! Nej då, försöker bara skrapa ihop mina kära för lite tjejkväll. Allt för utspridda den senaste tiden. Mina fina tanter. 

Igår kväll.

Igår kväll vart en tjejkväll utan dess like. 
Först så drog jag, Therese, Justina och Julia och badade. Fast egentligen var det bara jag och Therese som badade. De andra två fegade ur och stod vid kanten och gnällde på kylan. 


Sedan så lämnade vi av Julia och Mille. Så åkte jag, Justina och Therese till utkiksplatsen i Sörvik. Samt galgbacken. Kul hade jag iallafall! Tusen tack för gårdagen pinglor, jag behövde den! 


Tröstshopping när det är som bäst.

När man är van med att sova bredvid någon så blir det fruktansvärt tyst och tomt när man väl är själv igen. Så jag tröstshoppade två saker på REA såhär mitt i natten, varav ena produkten var sista exemplaret. Vad det är får ni allt se när det väl dykt upp här hemma i brevlådan. Lite mystik lär man ju bjuda på också som bloggare. Dock kan ni säkerligen lista ut det om ni klurar lite då jag lät bilderna inte vara allt för dolda. 


Nej försöka tvinga de gröna att stänga sig och somna till det smattrande ljudet av regnet utanför innan det blir allt för ljust och solen hinner stiga upp igen. Då brukar det vara nästintill omöjligt för mig att sova. Jag behöver sova! Sov sov sov Madde. Soooov. 

#Millepågrönbete

Nej men, se på fan. Ett till inlägg? Har jag trillar och slagit mig? Ja man kan ju tro det. Men nej, sitter i bilen utanför Julia och väntar på tanten så tänkte att jag kan ju lika gärna blogga en sväng. 
Vi har suttit ute ett tag med Mille så han fick gå på grönbete, skämt åsido. 


Men nu kom tanten in i bilen så nu blir det till att åka hem så ska vi tvätta. Duktiga tanter. Duktiga. 

Förändringar i bloggen.

Nu ni är det förändringar här på bloggen. Vilket ni som gått in via telefonen redan sett. Ni får säga bu eller bä om jag ska ha kvar det så eller inte, själv har jag delade meningar med detta. Lite lyxigare och fränare, men.. 


Så såhär ser det alltså ut. Man måste trycka in sig på inlägget för att läsa all text. Men som sagt, gillar ni det inte så skriv en kommentar nedan så får jag ju helt enkelt plocka bort de om de är för negativt. Deal? 

Good. 

Svammel för ovanligheten.

Uppdateringen är lite låg på denna sidan nu för tiden. Men det känns som att jag maler igenom samma saker varje dag just nu. Varje dag är den andre lik. Med några vinklar, men inget storslaget som behöver dokumenteras. 


Har iallafall varit vid både mormor och farmor och putsat fönster i veckan som varit. Det var mysigt att umgås lite med dom. 

Resten av livet står fortfarande på pause. Men jag försöker hitta playknappen igen. 

Så var det äntligen onsdag!!!!

Ligger äntligen på hjärtats säng igen! Dessa dagar isär har känts som en evighet. Tokigt värre. Men ikväll kommer han hem så nu kan jag ligga här igen! Trodde för övrigt att han skulle vara borta längre så jag är nöjdast i världen idag! 

Ikväll blir det skolavslutning för My. Länge sedan jag var på en skolavslutning i en kyrka, haha. 

Underbart. Under under underbart. 

Ska försöka kasta upp uppdateringarna som jag lovade er här om dagen ju! 

Tokigt. 


Sneak peak på vad jag gjort de senaste dagarna. Mumma. 

Tvättstugan 07:00-12:00 snark.

Har en del bilder att dela med mig faktiskt, dock får de komma i ensamma sammanhängande inlägg där det inte är en massa annat onödigt svammel. 

För första gången på länge e jag uppe före sju, vaknade 06:23 och väntade på att ha tvättstugan 07:00. Lite segt att vakna såpass mycket tidigare. Men det är som det är, dock skulle jag nog kunna somna om om jag fick chansen. Haha 


Idag har jag galet mycket tvätt, men det är helt okej för då håller jag mig sysselsatt. Istället för att tänka på att jag inte kommer träffa mina hjärtan på hela veckan då K är i Göteborg på kurs. Tråkigt värre! 

Nåja de andra bilderna delad senare! 

En liten del ur mitt liv.

Dagarna går på i vanlig takt. Idag har det varit nationaldag, röd dag. Alltså en hel dag tillsammans med mitt hjärta. Vi åkte och plockade upp det lilla hjärtat vid två-tre tiden. Sedan dess har det bara varit mys, jag och min lilla familj samt hjärtats fina familj. 

Till kvällsmat gjorde jag en tacopaj, den blev uppskattad av båda mina kära. Tallrikarna blev tomma och nästintill ingen mat under matstolen, som det annars brukar kunna vara. Ser detta som ett bra betyg. 

Imorgon ska vi troligtvis ut och fiska med fina vänner. Iallafall umgås och bara vara och lyssna på massa barnskratt, mysigt ska det bli! 


Bjuder på en bild på mig och Miranda från igår när vi skyddade oss från regnet medan vi inväntade att mamma skulle köra hem det lilla trollet! Fina barn! 

Så var det juni.

Hemma och myser, för ovanlighetens skull. På riktigt. Ordagrant. 

Spenderat de senaste timmarna med att städa och diska, städat bort allt äckliga pollen som lagt sig som en hinna över hela lägenheten. En påminnelse att jag övergett den, för något bra. För kärleken. Men ändå, hemma är ändå hemma. 


Disken var otroligt färgglad, ruskigt otroligt. Köpte hem plast"porslin" för alla mina barn, de få gångerna de är här. Diskade även de nya fina glasen jag fått av Elin och Emelie. Fina vänner. 

För övrigt då? Humöret går upp och ner, för ovanlighetens skull. Huvudet  hänger inte med alls längre. Missar vad det är för dag, datum, vecka. Tidigare hade jag full koll. Nu noll koll. Behöver minsann fylla min vardag igen med massa behövligheter. 

Ett galet osammanhängande svammel och massa info. Men ändå ett bevis på att jag fortfarande lever, att mina blommor mot alla odds fortfarande lever trotts avsaknad av vattning de två senaste veckorna. 

Tack alla fina nära för att ni finns. Tusen tack! 

RSS 2.0