Söndagsfest för att fira ett år.

Bara för att jag imponerats så mycket av statistiken så ligger den på noll idag, tokigt! Men fått massor med kommentarer så tror räknaren gått sönder, haha! 

Varit ute en sväng idag med Julia, vi letade reda på ingången till skyddsrummet här på berget, läskigt! 


Synd att man är så feg för det är nog minst lika spännande innuti. Haha 

Nu e de söndagsfest med Julia för att fira att på tisdag så har hon bott här i ett års tid! Galet! 

Slänger in nått inlägg senare samt försöka fixa inlägg till imorgon då mitt internet är tillfälligt borta tills på tisdag. 

Sovmorgon men ändå galet slut..

Statistiken fortsätter att skjuta i höjden. Galet imponerad men funderat fortfarande på var ni alla kommer ifrån? 

Vaknade i vanlig ordning kring åtta imorse, bestämde mig för att jag skulle bannemig sova längre så tvingade mig själv att somna om. Vaknade kring elva av att telefonen ringde, sedan dess har jag Setat i soffan och nu återigen galet slut. Så banbrytande som jag är så ligger jag nu i sängen igen för att vila lite. Så därav dålig uppdatering nu på förmiddagen, ajsing bajsing! 


Medan jag vilar ska jag försöka knåpa på lite inlägg så det inte blir för tomt nu när ni är en herrans massa människor som lägger tid och energi på att läsa. 

Resumé av en underbar dag!

Så var dagen slut, galet slut. Haft fullt upp princip hela dagen. Varit ute i princip hela dagen också, vi trillade in hemma kring 18-19 allihopa och hade filmmys. Mina hjärtan samt största hjärtats lillasyster, jag Therese och Julia. Massa bus och mys och lek hela dagen! Vi har varit i massa olika lekparker, haft Mille, ätit glass samt ätit ute. Så antar att alla barnen somnade som klubbade sälar när de var daga för dem att sova. 

 
Mitt minsta hjärta tidigare idag i lekparken!

Så tack för idag allihopa, haft galet kul och är toknöjd med dagen! Trotts att jag höll på att somna av utmattning där när vi kollade på filmen, sen ni åkte så har jag legat avslagen som en cola i soffan knappt kapabel till att röra mig. 

Nu har jag tagit drastiska åtgärden och dragit för persiennerna för att lyckas sova längre än till åtta imorgon bitti. Någon gång borde jag väl ändå få sova ut? Trotts att jag valt att inte lägga mig förens sent ikväll, men ju senare man är uppe desto längre sover man? Tråkigt nog ställer klockan om sig inatt så jag förlorar dessutom en timmes sömn beroende på hur tidigt jag vaknar. 

Tack och godnatt cyberspace. 

Vardagsrummet just i detta nuuuu.

Höll nästan på att glömma att visa er hur vardagsrummet blev att se ut. 


Nu ska jag baaaaara dra antenkabeln, haha sjukt drygt! 

Bakom mina solglasögon.

Så har vi gjort en repa på stan som innebar shopping för Therese o mat för oss alla. Gött! 


Sitter just nu i bilen och väntar på Therese och Julia som är o byter om sedan blir de lekparken för hela slanten. Sedan kommer mina hjärtan och leker med oss, bra dag. Mycket bra dag! 

Dagens Madde !

Har faktiskt gjort mig i ordning för första gången på länge och ska bege mig ner på stan med Therese en sväng.. 

Skjorta/byxor: hm strumpor: newbody linne: Gina tricot halsband: glitter

Huvudvärken finns fortfarande kvar o förkylningen börjar eskalera.. Men snart är den hanterbar iallafall.. 

Sista refrängen innan det är dags att packa ihop.

Blev som sagt bjuden på mat av bästa Julia som ville pigga upp mig i min misär. Galet slut dock så ligger i sängen och tänker på sista refrängen. Kände dock att jag behöver dela med mig Av även de sista idag. 


Tjuvnyparkungen var med hela kvällen och ömsom nafsa ömsom gosa! Är galet avundsjuk på innertyger på Julias jacka förresten, ge mig! 

Nej nu ska jag försöka sova och hoppas innerligt att jag får sovs ut imorgon och vakna piggare (någon gång!) så jag kan umgås med mina älsklingar något den här helgen utan att smitta ner dom totalt! Hoppas, hoppas, hoppas. 

Puss o kram mina ökande läsebarn

Lite om dagen o vad som väntar.

Så har bloggen fått sig ett facelift idag. Bytt ut några bilder i headern och bytt färgtemat. Känns som att våren kommit även hit. 

Ikväll blir man bjuden på tacos hos "grannen".. Gött ska de bli! Har även möblerat om i vardagsrummet, ingen resultat bild just nu men stökbilder så det räcker o blir över! 




Blev visst inte jag och soffan trotts allt.

Sova o vila är överskattat när man är sjuk. Lyckades få en fullspäckad dag. Kliva upp å skriva ihop lampan som gick sönder för ett tag sedan som pappa fixat nya gängor till, sedan börjar dagen ordentligt. 



Trotts att man är sjuk så lär man ju till Sunnansjö för att fixa med en massa jobbpapper som ska vara inne före måndag 08:00.. 

Sedan blir de till att kurera huvudet där ute resten av dagen, kommer säkerligen hinna med att blogga därifrån, ska släpa med mig datorn och fixa ny bloggdesign då jag håller på att kräkas på denna. Nu ska de bli vårigt både här och där! 

Somnade aldrig om..

Haha vem är så dum att man glömmer stänga av väckarklockan 07:00/07:10.. Jo jag! Sån tur jag har att Tessa hade smsat så jag blev mer vaken på att koncentrera mig på vad som skall skrivas, haha.. 


Innan jag lyckades somna om fick jag sms av kollega som undra om hon fick komma förbi före åtta och hämta saker. Istället för efter elva, så jag klädde på mig och gick ner till korsningen. Kallt som tusan! Dock egentligen bara två minus.. Haha 

Nu hänger jag ihop med soffan igen, Gossip girls på tvn dessutom. Ska knåpa ihop lite frukost. 

God morgon alla mystiska människor!

God morgon världen och alla nya mystiska läsare! 

Nu ligger jag förhoppningsvis och sover, hoppas ni också gör det! Troligtvis inte om ni läser detta, haha.. Hoppas för övrigt att eran dag blir strålande! 


Jag hoppas mestadels på att min dag blir detsamma, att huvudvärken är som bortspolad. 

Om inte så blir denna dagen precis som gårdagen, en dag på soffan. Utslagen. Dör värmedöden om vartannat som jag dör kölddöden. Dramaqueen deluxe, men vad gör man inte när man är sjuk? 

Dör bloggdöden!

Tror minsann jag dött och kommit till himmelen när en av höjdarna varit in på min blogg och spenderat tid på att dessutom kommentera! 


Nu kan jag dö lycklig!!!!!!!!!!!! 

Lite bitterhet mitt i allting.

Ligger fortfarande och slappar på soffan, som de senaste timmarna. Lyckats pallra mig iväg och handlat dock, kändes som om huvudet skulle explodera och ögonen orkade knappt hålla sig öppna. Förstår inte riktigt vad jag ska göra för att huvudvärken skall släppa? 


Ska bli skönt när det väl släpper, blir tokig.. Spendera resten av kvällen på samma ställa som hela dagen, soffan. Soffan som inte riktigt längre är min bästa vän. 

Blir hemma imorgon också, försöka sova ut på samma gång då nyckel inte hämtas förens efter elva någon gång. 

Får se om jag hinner med att skriva nå mer idag, om det finns någonting mer att skriva om. 

Historien bakom mitt alias.

Satt inne på Nevnariens blogg o läste igenom hur hon kom på sitt alias Nevnarien. Sedan uppmanade hon oss läsare till att berätta om varför vi har våra alias. 

Min aliastid tog sin start på tiden då Lunarstorm fortfarande fanns, när jag skulle skapa min alldeles egna. Satt tillsammans med Johanna och försökte komma på något som man kunde heta. Efter många om och men så blev det just Maddizen. Det namnet hänger med mig än idag då min mailadress fortfarande är [email protected] men det är även det enda som fortfarande har det aliaset. På senare tid så har detta blivit utbytt till MadeleneHo. Ett alias som dök upp när det var dags att skaffa bilddagbok (det var tider det!) och sedan dess har det hängt med. Heter numer MadeleneHo på alla spel där man väljer användarnamn, så som wordfeud (när jag spelade detta.) o dylikt. Samt på instagram o Twitter. 

Kanske inte den roligaste bästa historien om hur mitt alias kom till, men ändå min historia. 


Rotar bland glömda saker..

Det där med att somna om var ju omöjligt, telefonen har gått i ett sedan förra inlägget. 

Så flyttade till soffan istället och Gossip har spelar nonstop sedan jag placerade mig här, huvudet dunkar på i vanlig takt. Om ca en-två timmar kommer de o hämtar nycklar. Sedan ska jag fortsätta häcka på soffan. 

Rotade runt i min smyckesburk (saker man roar sig med när man är sjuk.) och lyckades hitta på gamla smycken jag fått av Johanna tidigare i livet. Samt att de rosa gjorde hon när hon hade sitt UF-företag på gymnasiet, känns som en annan livstid. 


Nej om man ska försöka peta i sig något ätbart.. Ska bara lyckas masa mig ur soffan,. 

Torsdags-sjuk, sjuk en torsdag.

God morgon världen. Så var man sjukanmäld då, ska ta alvedon o nässpray o lägga mig för att sova igen.. Ont i hela kroppen, orkar inte. 


Så om någon får för sig att ringa mig före tio, låt bli. Haha 

Kommer upp inlägg kring tolv igen iallafall, tidsinställt. Om historien bakom mina alias. Intresseklubben antecknar flitigt nu för tiden. 

Puss o kram. 

Det obligatoriska när jag är sjuk.

Som på beställning så kom febern med kvällen. Så galet slut i både kropp och huvud så jag vet inte vad.. 

(Bild: http://www.insidethemagic.net/2013/11/review-frozen-shatters-princess-stereotypes-with-a-beautiful-and-funny-adventure-thats-a-sure-fire-disney-classic/ )

Som tradition när jag är sjuk så ligger jag nu i sängen med världens bästa barnfilm spelande på datorn, Frozen. Ska definitivt köpa denna när den kommer på DVD. Självklar plats i hyllan, ett som är säkert. 

Nej kika på filmen o förbereda sig på att somna vilken sekund som helst för att kliva upp imorgon bitti och sjukanmäla sig. Jäkla skitförkylning. 

För att ändra humöret o innehållet på bloggen så är jag galet nyfiken på hur alla ni nya funnit min blogg? Börjat få kommentarer från folk jag aldrig "hört talats om" tidigare, missförstå mig rätt! Jätte roligt att veta att andra än älskade mormor läser bloggen, bara galet nyfiken på hur alla hittat hit? Och varför? :D 

Loppisfynd mitt i sjukan.

Håller på att dra på mig nå skit, sjukt hängig o borta så det är inte klokt. Försöker desperat hålla mig vaken, så släpade med mig Julia på loppisar. Håller på att kämpa med att hitta på en trearmad kandelaber. Lyckades åtminstone hitta dessa söta ljuslyktor: 


Så hittade jag på en söt klänning till Milla också, kalassöt! Men den håller vi diskret haha! 

Nu är spärren borta.

Tänkte bara skriva lite snabbt medan jag väntar på att medlet skall verka. 

Nu har jag plockat bort att jag måste godkänna kommentarerna, så nu går det att kommentera fritt igen! 

Missbrukas dock funktionen så sätter jag på spärren igen. 

Glöm inte, man är aldrig anonym. Ip-adress registreras alltid och inga kommentarer blir raderade bara för att dom inte syns för ditt öga. 

God morgon!

Vad roligt det är när ni är så pass nyfikna, men visst är de fina? 


Har precis rullat ur sängen. Börjar bli allt mer förkyld, sjukt irriterande när det smyger sig på för det gör så fruktansvärt ont i näsan! Haha 

Får se om jag hinner med att skriva på lunchen, jobbar 8-11 12-17 och ska Millejoura på lunchen. 

Vad är det förresten för väder!? 

Nya fyndet som jag väntat på sen fredag

Jag dog uggledöden och kom just till himmelen! Finaste sängkläderna någonsin köpta i världshistorien! Jag är ledsen kära pippisängkläder, men ni är ej längre mina bästa sängkläder. Kommer sova världsbäst ikväll! Lyckan är total! 








Leveransbesked!

Så ska man bege sig ner på stan så fort man slutar då, å så spänd! Ni får se närmare kvällen vad det är! Annars vet ni om ni kollat insta de senaste tiden. 



Lunch lunch lunch..

Så har man lunch då, redan ätit och sitter nu och glor medan jag inväntar tolvslaget och nästa kund. 

På väg från första kunden så satt jag och funderade på vad jag skulle lyckas göra för mat, tråkigt värre. Så kom på snilleblixten och åkte in på OKQ8 och köpte en meny för 25:-, så gooott! Minns inte ens sist jag åt sånhär.. 


Nu ska jag bara som sagt komma på något att slå ihjäl tiden med innan jag tröttnar o dör, eller nått.. 

Detta med sömn.

Somnade strax kring elva igår, la mig dock halv tio. Galet trött slut o irriterad. Men efter ett samtal tidigare imorse så lättade alla tyngre känslor o kvar finns bara massa bra känslor, så ska det vara. Sedan att jag varit vaken sen 05:10 räknas inte med i ekvationen, blir tokig på de här att jag börjat vaknat långt före väckarklockan! (Som för övrigt ringer 06:52 första gången..) men det är väl sådant man får stå ut med. 

Ny är det dags att börja jobba alldeles strax, ville bara uppdatera er om humörets status, haha! 

Puss o kram.

Gjort om lite gammalt till nytt.

Idag när jag var ute i sunnansjö så sydde jag om sängkläder till spjälsängkläder, det känns som att jag lyckades, för att vara första gången! 


Vit/lila sängkläderna har jag tillochmed sytt örngottet på, men det grönrandiga hade jag två örngott till redan sedan tidigare. Känner mig lite bäst

Uppe med tuppen samt utökning av la familja!

Uppe med tuppen såhär en måndag sovmorgon!
Men har en hel del på dagens schema. Ska hoppa in i duschen illa kvickt sedan ska jag till Therese för frukostdejt. Efter det ska jag bege mig ut till Sunnansjö för att beta av en massa sysslor, upptagen javisst! Men det är väl så det ska vara? Hade även tänkt försöka hinna med att bebismysa! 


I lördags utökades min ugglefamilj av detta vackra halsband som jag fick av älskade mormor och morfar! Tusen tack! Otroligt fint! Haft det på mig massor redan! Älskar ugglor, helt galet. 

Har även en rolig grej som är påväg hem med posten, vad det är får ni se när det väl befinner sig i mitt hem.. 

Nej duschen var det ja! Tack o hej, leverpastej. 

Internationella down syndrom dagen!

Helgerna passerar för fort.. Jag har ju tur att jag är ledig imorgon också, sen kommer man till den delen att man somnar före elva o är uppe kring sju-åtta trotts att det är helg. Haha tokigt värre! 


I fredags var det internationella Down syndrom dagen, man skulle ha omaka skickar på sig, klart som korvspad hade jag det! Tog ett tag att välja rätt strumpor som var som mest färgglada dessutom så det skulle synas. 

Ett medvetet val.

Så har jag lyckats med att sparka upp karln, vi har varit o hämtat ongen o nu e vi på "stan" i Borlänge.. Men det är inte stan för mig, haha .. 


Åka åka bil, massa massa mil. Snart börjar dra sig ut mot sunnansjö då. Tårta.. Idag tänker jag minsann strunta i att jag inte tål det! Så det så! 

Grattis Theodore! Och vädersnack.

Idag är det ingen vanlig dag, idag fyller fasters största hjärta tonåring! Vad gammal jag blev att känna mig helt plötsligt, haha.. 

Vad konstigt det är egentligen att ena dagen kan det vara minusgrader och en decimeter snö, sedan dagen efter är det tio plusgrader och snön är ett minne blott! Så var det hemma torsdag till fredag.. Här i Borlänge har det också hänt grejer sen förra veckan! 


Lite skillnad som sagt var från bilden några inlägg sedan.. Fort går det! 

Hemma på min gata i stan.

Dags för de sista sex timmarna denna vecka, sedan är det långhelg som gäller. Skönt! Varit galet slut hela veckan. Massor som hänt, bra som dåligt. Umgåtts med alla brudarna denna vecka dessutom. Både Julia. Elin, Marie och Therese. Mina pinglor. 


Ha en superbra dag allihopa, för det ska jag minsann ha. 

Over and out. 

Vatten, nudlar, Mille, läsa, andas.

Är Millevakt idag. 
Imorgon är sista dagen med min styvson sedan är det långhelg igen o bara massa roligheter! Theo fyller tretton år så ska fira honom och massa annat! 


Men just nu ska jag sitta här, i skräddarställning, med Mille sovandes under min stol. äta nudlar, dricka vatten och fortsätta läsa boken jag tog från Julias bokhylla för en timme sedan. Innan jag dör.  

Äntligen får jag dela med mig av en bra nyhet!

Ligger o lyssnar på genomhärlig musik, redo att sova vilken sekund som helst.

Imorse blev det offentligt att jag numer efter igår är faster(igen) till två små perfekta töser! Så numer har jag åtta syskonbarn, underbara barn! 


Skriver som jag skrivit på fb och insta: 
Så säger jag och mitt lockiga Ronja Rövardotter hår, mina babyrosa naglar, min pippitröja samt mitt rödskiftande hår godnatt. Börjar nio imorgon så får sova en hel timme extra, awesome. 

För första gången i världshistorien?

För första gången kan jag nog helhjärtat säga att det är en bra måndag. Ledig och vaknade upp hos karln med detta vackra utsikten från fönstret:


Det enda negativa med dagen är väl att jag glömde stänga av mina alarm så vi har varit vakna sedan klockan sju. Barnledigt dessutom, haha jag var inte så jätte populär! Speciellt inte eftersom jag var superpigg när det ringde också. 

Nu på eftermiddagen så ska jag åka och hälsa på Marie, som jag saknat dig jänta! Så som sagt var, en bra måndag! 

Söndag i min smak.

Plockade ihop lilla familjen och satte oss i bilen o är nu påväg till karls far med familj. Sol sol sol ute också, väldigt bra! 


Ikväll blir de nog tjejkväll som det ser ut just för stunden! Det var en evighet sedan så det kommer att bli suveränt! 

Tji fick jag!

Här om dagen plockade jag bort alla vinterskor och ersatte deras platser i min skohylla. 


Imorse när jag vaknade fick jag tji för det! För när jag kikade ut så var de snöblask överallt! Sjukt störande. 

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag börja göra mig i ordning, har Elin här som ska hjälpa mig med håret för idag firar vi min farmor som fyllt 80 år! 

Fina annorlunda glas.

Just nu jobbar jag o sliter på för fulla muggar. Så återigen för att det inte ska vara på tok för tomt här så slängde jag in ett tidsinställt inlägg tidigare idag som ni kan läsa på. 


Så tänkte passa på att visa världens finaste glas som jag fått utav min mormor förra veckan. Kärat ner mig totalt i dessa enkla men o så fina glas. Nästan så jag skulle kunna överväga att plocka undan alla de andra bara för att kunna dricka endast ur dessa. 

Men med risken för att de skulle kunna gå sönder så avstår jag från den känslan och bara trivs med dom ibland. 

Millebus!

Sitter just nu hemma hos Julia o pratar lite med Mille. Lilla buskillen som blivit så galet stor så det är skrämmande! 


Vi passar på att njuta av solskenet ute på balkongen så länge det varar, jag hörde en fågel viska på instagram att det blir snö i helgen? Inte bra. Men det kommer ju säkerligen hinna snöa en miljon gånger innan denna våren tar fart ordentligt.
Eller har jag fel? 

God morgon världen!

Håller på att slita ihjäl mig denna veckan. Van med ca 22-27h/v men nu är jag uppe över 30.. Så galet slut på kvällarna att jag blir sjukt otrevlig mot alla i min omgivning. Förlåt hörni, bara sjukt slut! 

Igår somnade jag kring elva.. Och vaknade för en timme sedan, jag stängde av väckarklockorna och har bara strosat sen dess, istället för att somna om. Tvättat håret och haft mig, vet att jag kommer då sona för detta ikväll. Men lika bra att kliva upp mesans huvudet hänger med än att somna om en timme o vara helt degig i huvudet efter det? 




Bejaka livet.


Är så galet nöjd med mitt liv just nu, 
stolt över mig själv också. 
Vilket härligt liv man lever
bara man bestämmer sig för att 
göra något åt det hela! 

Renoveringsplaner.

Ligger hemma på sängen o läser en massa inredningsbloggar och kikar tunt på Facebook och blir galet taggad till att renovera skrutthallen.. Ska börja mäta och planera och tänka. Till hösten hade jag tänkt att hallen ska vara klar, förhoppningsvis tidigare. 


Behöver till drömhallen:
Gammal bokhylla (loppis i sommar.)
Färg, vit samt grå. 
Tapeter (har redan hittat vilka.)
Erbjuda Roger nå kalasbra för att göra ett elementskydd åt mig. 
Möjligtvis en bit matta för att byta ut korkmattan. (Om jag får för HV.)
Nya tröskellister. Helst svarta. 

Bara mindre saker som kostar en förmögenhet liksom, haha.. Alltid tänkt tapetsera hallen beige men överväger på vitt med grått golv.. Får som sagt var se om hyresvärden ens går med på att jag byter golv.. Men så trasigt det nuvarande är så kan de inte gnälla om jag ser till att det blir ordentligt gjort? 



Veckans schema.

Nu har jag äntligen tömt den där nedrans telefonen på alla bilder, nästintill två tusen! Jikes! 

Så just nu har jag inte så mycket mer bild att bjuda på än denna:

Bild från igår påväg till personalmötet.

Denna veckans schema ser ut såhär:
Måndag: 08:00-11:00 16:00-17:00
Tisdag: 08:00-11:00 12:00-16:00
Onsdag: 08:00-11:00 12:00-17:00
Torsdag: 08:00-11:00 13:00-16:00
Fredag: 08:00-10:30 11:30-15:30

Kommer att vara sjukt slut efter denna vecka. Då jag redan är slut. Dessutom fyller min farmor på fredag, hela åttio år! Hipp hipp.. Så på lördag blir de kalas för henne. 
Jag har ju iallafall turen att jag har lediga måndagar nu för tiden så får ju långhelg iallafall! 

Äntligen fredag, igen!

Bästa dagen på veckan. 
Jobbat till 16-17 hela veckan så att idag sluta 14 känns som ren lyx. Ska försöka ta mig ut till Sunnansjö en sväng idag. Antingen på lunchen eller direkt efter jobbet, har lite jag ska göra innan mina hjärtan kommer. Dessutom så kommer mamma och pappa också idag. Fullt hus idag. 


Over and out. 

Något bra bland allt det knasiga idag.

Vilken dag. Ligger och är döende på soffan. Vilken dag. 
Vaknade klockan åtta, trodde ju att jag skulle sova längre, tvingade mig själv att somna om. Dumt val, sjukt slut. Sedan så jobbade jag 12:55-16:05.. Gaaaalet slut! Dessutom övertid.. 
Nu ska jag snart leka med Therese. Sjukt länge sedan. 

Idag är jag slut och allt är galet. Gaalet! 


Därav miss på bloggning innan jag började jobba. 

Ska jag kanske poängtera också att jag har typ nackspärr? Sjukt irriterande. 

Men imorgon är en bra dag för då kommer mina hjärtan! Massa bra! 

Putsa glasögon och förbered dig på läsning.

Just nu ligger jag och grisar och sover i min sjukt underbara säng under veckans första sovmorgon! Så välförtjänt! Så för att det inte ska eka tomt här (som det gör allt för ofta.) även fast det egentligen inte finns några läsare mer än familjen. Så har jag valt att det är dags för ett sånt där onödigt-vetande-inlägg. Nämligen 10 saker som ni kanske inte visste om mig! Visst känner ni hur intresseknölarna börjar växa och nyfikenheten tar över? Bra för här kommer dom! Ej i någon som helt avgörande ordning!  


1. Jag har en enorm kärlek gentemot strumpor, av alla dess slag. Älskar strumpor! Har en koffert fylld med strumpor, dessutom har jag nån dille på att byta strumpor ca tre gånger om dagen (ibland mer, ibland mindre.) beroende på vad jag gör och hur dom ser ut. Tokigt värre eller hur? 

2. Jag älskar att prata (oj vilken chock va?) men det finns en sak med den ekvationen som felar. Jag AVSKYR att prata i telefon, speciellt med nya människor. Ändå så har jag hittills denna månad ringt 178 minuter. Då endast räknat det jag har ringt upp, rätt så lite men ändå oerhört mycket för en person som avskyr telefonprat. 

3. Jag är urusel, och då menar jag verkligen urusel, på att laga mat. Har en paradrätt som jag lärde mig strax innan jag flyttade hemifrån. Det spelar ingen roll om såsen skär sig eller liknande, den kan man i princip aldrig misslyckad med. Men allt annat är jag värdelös på! på riktigt. Inget hemmafrusmaterial jag inte. 

4. Någon gång i mitt liv ska jag ha gett ut en bok, oavsett om jag själv framkallat den eller ett bokförlag. Men det ska minsann finnas en historia skriven av mig inbunden i min bokhylla. Om vad och när har jag ingen aning om. Men det ska. 

5. Min plan med yrkeslivet ändras allt som vädret ändras, men målet är detsamma hela tiden. Jag ska bli en av höjdarna! Måste dock först och främst lyckas ta mig in på ett kontor för att detta skall lyckas, spenderat ett år snart på golvet. Någon som vet någon skrivbordstjänst som är ledig? 

6. Jag ska ha fem barn. Japp du läste rätt, fem stycken. Då kan man ju undra varför jag inte redan påbörjat det målet med tanke på att jag är hela 22 år gammal, man lär ligga i(höhö). Men med detta menar jag alltså tre stycken biologiska barn och två adopterade. Hur det blir vet jag inte, man måste ju gå igenom både det ena och det andra för att ens hamna i kö för adoption, men det ska jag väl lyckad klara av? 

7. Jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt och jobbigt att vara ensam, det ska vara liv och rörelser kring mig hela tiden! Då mår jag gott! Men det är ju någonting man inte riktigt har så stor kontroll över. Så jag håller på att lära mig att leva med tystnaden, dock är jag mest nöjd i världen som sagt när det är liv och rörelse kring mig. 

8. Som ett extra tillägg till punkt sju men ändock en egen punkt. Så för att tackla de allra ensammaste dagarna och tystnaden så har jag allvarligt övervägt att införskaffa mig ett litet akvarium och någon fisk (dah!). Inte för att fiskar kan tala, eller gör så värt mycket liv av sig, men de finns. Dock är mitt största problem med detta att jag har ingen aning om vart jag ska få plats med ett akvarium hemma, mitt på vardagsrumsbordet kanske? 

9. Jag lever mig in något så galet mycket i böcker. Speciellt Katarina Von Bredow. Hennes böcker går rätt in i hjärtat, nästan så man tror att man själv varit med om sakerna under böckernas gång då de gestaltas så oerhört bra att det berör en ända in på djupet. 

10. Jag är helt tvärs emot alla andra normala människor. Mina favoritsysslor är att skrapa bilrutor från is, göra rent toaletter, tvätta och diska samt alla andra sådana saker som kan få en annan att sucka högt. Helt galet vad roligt jag kan ha de när jag sysselsätter mig med sådant! Det har blivit ännu värre sen jag flyttade hemifrån då det är de enda jag har för mig på ensamma tråkiga dagar. Dock finns det ju självklart dagar då jag suckar minst lika högt som alla andra, men definitivt inte lika ofta. 

Jag är inte riktigt som alla andra, men det är jag sjukt stolt över. 

Äntligen hemma.

Känslan när man jobbat heldag och trillar in hemma, slänger av sig arbetskläderna och bara kabbar ikull sig några minuter är den bästa på dygnet. 


Någon minut till sen ska jag göra mig i ordning för att umgås en massa med Julia! Men förstå bara någon minut till!

Intresseklubben antecknar, eller hur?

Just för tillfället sitter jag nog i bilen påväg hem för lite lunch innan nästa kund. 

Under tiden tänkte jag underhålla er med mitt världsintressanta svammel. Idag är ämnet Grey's Anatomy. Som går ikväll 21:00 på femman för er sin inte är inbitna fans som mig. 


Lullat runt på nätet och kikat o haft mig och ser att det kommer minsann säsong 11 & 12 också! Vilket känns jätte jätte bra! Men vad mer kan egentligen hända i denna serie? Allt har ju redan hänt, haha.. 

Nu fick jag ett enormt sug efter att kolla på Desperate Housewives, undrar om man ska nöta sig igenom de igen? Dock så hjälper det ju inte mina vaga försök att lämna soffhänget. Men så värt det. 

Over and out.

Min nya mani.. Lampor! (Hjärta, hjärta, hjärta!)

Lika chockerande det är att jag är helt inne i blommor kommer det vara att jag blivit en tok på inredning.. Tidigare så har det varit blahablaha när det kommit till den biten. Men inte längre! Om man bortser från alla underbara ugglor som pryder olika delar av mitt hem så är det lampor som just nu är favoriten. 
Jordgloben är ju för underbar! (Dock gick glödlampan igår så den lära bytas ut.) och sedan den svarta i sovrummet från rusta (syns i videon tidigare.). Sedan har jag ju lampan som jag köpte på IKEA förra veckan, älskar skärmen! Men den bästa är dock denna.. 


Införskaffad tidigare i år på rusta även denna. Det behöver inte kosta en massa pengar för att vara fint, bara man gör det till någonting fint! Den fyller upp mitt mastodontfönster helt perfekt och är över lag helt perfekt. Kan man vara kär i en lampa? Isåfall är jag det, i denna. 

Tänka sig, ett helt inlägg om en lampa. Fy vilket intressant liv jag lever. 

Over and out. 

Finfina pippimönster.

Nu har jag slutat för dagen, bröt mönstret med Soffhäng till sänghäng istället, haha ! 


Kommit över världens finaste sängkläder från rusta med pippimönster, priset var rena rånet (79:-/st). 

Nu ska jag bara komma på någonting att göra för att fördriva tiden tills det är dags att gå och lägga sig. Några förslag? Nej jag trodde väl det, haha. 

Vardagliga funderingar.

Mina vardagar har blivit allt för grå nu för tiden känns det som. Liksom vädret. Lusten och orken till att göra någonting är som bortblåst men ändock vill jag inte bara vara, så om någon vet någon hobby som skulle passa mig så säg till. 


Jobba lite nu då för "omväxlings" skull. Försöka planera upp dagarna lite så de inte bara är jobb och soffa, blir tokig snart. 

Ilandsproblem.

Statistiken fortsätter att skjuta i höjden något så enormt. Antar att det snart återgår till det normala! 

För övrigt så var jag ju som sagt och klippte mig hos Tessa, igår kväll tvättade jag håret sen gick jag och lade mig. Imorse när jag klev upp fick jag nästan en chock, hade inte alls tänkt på hur stor skillnad det skulle vara på plattat hår och ofixat lockigt hår. Det är kort, haha galet. 


Men det växer väl snart ut igen i vilket fall, med det ogräs till hår jag har. Inser att jag lade pilen lite tokigt men ni ser ju ändå vart håret slutar i jämnfördelade till axeln. Rätt så väldigt kortare än när det är platt, betyder detta att jag måste vara tjejig och platta håret varje dag nu? 

My crib.

Dags för en ny visning av lägenheten. Lite snabb, lite hafsig, sämsta ljuset och glömde fixa pläden innan. Men det är mitt hem! #Homesweethome #mycrib


Blommor och jag!?

Ni som känner mig, sedan när  har jag varit intresserad av blommor och dylikt? Aldrig. Men nu på senare tid så har jag blivit det, som sist vi var på IKEA. Jag letade som en tok efter den perfekta vasen att ha tulpaner i, jag!? Galet! Men jag hittade på den till slut, nu måste jag bara hitta på de perfekta tulpanerna för det måste vara rätt färg. Haha! 

Även dessa blommor har jag lyckats förälska mig i totalt, någon som vet vad de heter? 


Som sagt, ni som känner mig.. Sen när!? Hahaha

God morgon världen.

Ligger under täcket och muttrar lätt över stt jag gav upp min sovmorgon för att åka till Falun, haha.. Men då har jag det gjort. 
Igår spenderade jag mesta delen av dagen tillsammans med Tessa, hon klippte av mig håret, ca 10cm bak och lutning fram. 


Nu ska man bara lyckas på att hitta orken till att sätta sig i bilen och åka de där milen (haha, rim) men då får jag några timmar innan jag börjar jobba igen. Lär ju se det som så. 

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha!

Helt hysteriskt.

Galet vad jag känner lycka och kärlek för alla som varit med och försvarat mig idag. Ni är guld värda! Detta har pågått alldeles för länge och nu fick det vara nog.


För att resumera denna otroligt underhållande dag så kan nog både du och jag konstatera att det räcker nu? 
 Nu kanske dessa månader av kommentarer högt och lågt, personangrepp och tagna från luften, äntligen får sitt slut. 

Efter idag tänker jag inte ägna en endaste tanke till dig mer, varken positiv eller negativ. Jag är inte boven i detta drama, synd bara att du valde att svartmåla mig. 

Tack för mig! 

RSS 2.0