Vila i frid min älskade vän.

Jag tror mitt hjärta blöder. 
Den här morgonen började hemskt. Det kom ett sms som jag så barnsligt aldrig trodde skulle komma. Jag hade visionen av att du skulle åldras med mig. Fina bästa du! Idag har himmelen fått tillbaka min allra bästa vän. Ögonen har inte varit torra långa stunder idag. Men nu springer du i himmelen tillsammans med Nala. Vi ses till slut igen min älskade älskade Kira, men fy så du fattas mig. 




En sån dag.

Förlåt är ett lustigt ord
en dispans för att göra det man vill en gång till 
jag vet att det inte är smart 
men jag kan inte lita på nån än idag 
jag kan inte släppa in dom 
jag kan inte visa Sebastians ingång 
jag törs inte tro på dom ord dom serverar 
och törs inte äta den mening dom menar 
jag utgår från att den jag möter är falsk 
tills dom visar att dom menade allt 
men ett litet fel, ett litet snesteg 
så blir dom luft för mig och du jag menar det 
vem är du att döma allting jag gör 
jag försöker få klockan att ticka fram tills jag dör 
jag är snäll om du tar det som en svaghet
 ©Sebastian Fronda 




Sjukdom och elände..

Som de tidigare inläggen så tänker även detta innehålla klagomål på mitt tillfälliga tillstånd, men idag är det dag tre på förkylningen och de säger att det är den värsta dagen. Så som jag mår nu så kan jag lova att jag håller med dom! För fy vad dåligt jag mår, helt sinnessjukt! Vaknade dessutom just, jag har vaknat mellan 7-9 varje morgon hur länge som helst, men visst okej första gången jag vaknade var klockan sex imorse men det vägrade jag. Då jag var hemma tre inatt efter att ha kört på syrran och hennes vänner. 

Usch och fy för förkylningar, usch och fy för tråkiga inlägg om förkylningar. 

Nu ska jag masa mig ur sängen åtminstone och klä på mig, dags att rösta. Ska hosta på varenda människa jag möter bara för att. Nej då det ska jag inte. Men rösta det ska jag göra. 

En liten grodprins?

Undrar vart någonstans jag tyckte det skulle bli bättre uppdatering? Galet sjuk. 
Somnade kring fyra imorsen sen uppe igen vid sju. Hostat och snytigt mig hela natten, blivit mer eller mindre galen! Men det är väl okej? 


Igår kom Justina förbi efter jobbet med denna, gottigt! Idag är jag dock fortfarande ute efter det där kramsällskapet. Kom igen! Någon? 

Så sa det bara pang, så var det kört.

Sova middag är tydligen farligt! 
Klev upp kring tjugo över sju imorse, hel galet då jag somnade mellan två tre, sedan så satte jag igång och ringde alla samtal som skulle ringas. 
Lagom vid tolv, halv ett så somnade jag på soffan. Vaknade upp vid tre och var dundersjuk! Så nu ligger jag här på soffan med mina blåmärken, feber och sjukt ont i halsen. Hur fasen gick de till? Jag mådde bra imorse ju! Galet.. 


Så om någon känner sympati med mig får denne gärna komma hit, handla med typ dricka och vara redo att kramas. Så är läget för denna fredagen! Sjukt.. 

Den elfte september tvåtusenfjorton.

Så har ytterligare en dag gått, som vanligt spenderades denna ute i Sunnansjö. Imorgon blir de upp med tuppen och ringa en massa samtal, för att sedan förhoppningsvis somna om en stund till. En sådan dag då inget är planerat förutom det tidigt på morgonen! 


Kört på ordentligt i hyllan nu senaste dagarna och kollat på en massa filmer som finns fler av. Började med Harry Potter. Fortsatte med Narnia och nu så har jag startat Den Otroliga Vandringen. Så otroligt länge sedan jag såg alla dessa så det är bara massa mys att se dom åter igen! 

Nej bättre uppdatering kommer imorgon! 
Puss!

Slipar och står i.

Känns som att de senaste inläggen handlar mer eller mindre om slipningen. Helt galet. Men det är ju dock det jag håller på med just nu, bättre än så är det inte. Dock vet jag som sagt inte om resultat blir så kanonbra som jag vill det ska bli? Men de är väl bara att finslipa senare med vanligt sandpapper. Det kommer bli bra till slut! Hoppas jag då åtminstone. 


Här har ni mina kompanjoner. Slipmaskinen och ansiktsmasken. Vi utgör ett suveränt team, eller något. Men nu är det inte alls mycket kvar att slipa! Finns dock två pluggar som jag verkligen inte får ur väggen och jag blir tokig! Men med lite våld bör även de lossna till slut! Hej och hå! 

Blåmärken på en vanlig onsdag.

God morgon alla kära! 
Nåja, jag har varit vaken i närmare två timmar redan men det kanske är morgon för just dig? Vad vet jag! 

Idag är det slipa på tapeten som gäller, blir galen på det där tror jag. Blir liksom inte riktigt bra, hmm. Någon som har nå bra tips hur man får kanterna att bli mindre kantiga? Kom igen? 


Har för övrigt det största blåmärket för tillfället på benet, vart det kommer ifrån är ett mysterium. Dock vet jag att det blev dubbel så stort efter att en mygga beslutade sig för att ta en smakbit mitt i blåmärket! Galet! 

Nej om sisådär tio minuter så börjar jag slipa igen, 

Sliter som ett djur.

Hejsan alla fina, 
Just nu så håller jag på och kämpar och sliter med hallen, vilket skitgöra det är egentligen! Varför kom jag ens på denna idéen? Det kan man fråga sig. Jag har iallafall bra musik i lurarna och ett glatt humör! Lite läskigt är det allt att stå på stegen dock men det får gå. 


Detta var första pausen, nu ser jag ännu hemskare ut! Hela jag är vit och det klias i ögonen trotts att jag har skydd för dom. Tokigt sånt där. Nåja, upp på stegen igen, så det blir klart någon gång. Crazy. 

Uppe med tuppen eller något åt det hållet.

God morgon sunshines,
Har nu varit vaken sedan åtta. Förstår inte det där, varför jag vaknar så tidigt för. När jag hade planen på att sova till tio idag, men det är väl som det är. 


Ligger iallafall fortfarande i sängen med en förhoppning om att somna om, vilket känns ganska meningslöst. Idag ska jag slipa som en tok i hallen hade jag planerat, kan dock inte riktigt börja än då det väsnas så mycket och vill inte störa grannarna såhär pass tidigt. Snäll tjej! 

Vad ska ni göra idag då? Vaknade med världens Facebookabstinens. Så nu får ni minsann kommentera lite! 

En seg måndag.

Hejsan alla kära, 
Så var det måndag igen. Finns det någon segare dag på veckan? Speciellt med tanke på att det dessutom regnar! Var ute vid mamma och pappa en sväng idag, som måndagar hör till, där lyckades jag snubbla över en hjälm som pappa köpte i helgen på motormässan i Falun. (Eller vad det nu var?) Fruktansvärt ful var den iallafall! Var tvungen att ta Selfies med den! Haha 


Vad som hände med munnen är ett mysterium värt att fundera över! 

Så nu är jag inne på dygn två utan Facebook, eller hur man ska räkna det. Slutade i Lördags, det mest dryga med allt detta är ändock att i princip alla appar i telefonen vill koppla ihop med Facebook. Förstår inte hur det kunnat blivit så stort? Jag har varit med på Facebook sedan 2008, man ser stor skillnad på då och nu. Helt galet!
Har ingen aning om hur länge jag tänker bojkotta Facebook, ingen aning om jag en vacker dag beslutar mig för att ta bort den helt. Hur som så finns jag alltid här, dessutom så kommer jag alltid att finnas i min telefon. Så det är bara att lyfta luren och ringa och berätta om din dag. Allt blir så mycket mer spännande när man inte redan läst det på Facebook! Jag lovar! 

Så var man på hemmaplan igen.

Så var dopet över, den bästa på hela grejen var nog minsann Miranda! Fina lilla flicka. Har enbart en bild på telefonen från dagen och den vart inge vidare då jag hade full fokus på att fota med mammas kamera. Men ska försöka få en bild av syster skickad till mig. 


Just nu ligger jag hemma på soffan och dör en smula, trött som tusan, hungrig som få och smått uttråkad. Försöka sig på att komma på något ätbart, men det är hjärnsläpp deluxe just nu. Så ingen aning om vad som får slinka ner i magen. Det märks väl. 

Nåväl, tusen tack till Johan och Johanna för ett fint dop! Om man nu säger så? 

Dagen med stort D, dopdagen.

Så var dagen med det stora Dt här, dopdagen. Mina minsta hjärtan ska alltså idag döpas. Varit vaken snart en timme (rätt så galet om ni ser när förra inlägget blev skrivet.) och sett på Disneydags. Ska snart kasta i mig frukost sedan hoppa in i duschen. 

Inte min bild, men åh så härlig! 

Nu ska jag bara hitta orken till att kliva ur soffan min, den är otroligt bekväm och hemtrevlig just nu faktiskt. 



Bättre sent än aldrig.

Varit ute på upptåg med Justina och Johanna nu på kvällen, precis kommit hem och just lagt mig. 

Vi har hunnit med en massa känns det som! Började med att tala en massa osammanhängande svammel, som vanligt, sedan åkte jag hem en sväng. Väl hemma äter jag rester från tidigare, plötsligt ser jag något flaxa i ögonvrån och vad kom det inte in genom fönstret om inte en fladdermus. Dog en smula, skrek och sprang och stängde in mig i köket och väntade tills den flög ut igen. Hemskt vad mycket det händer i denna lägenhet! Andra fjäderfä på bara en kort tid. Så galet rädd! 


Sedan åkte jag ner till Justina igen, väl där fick vi lov och ränna en del och hjälpa ett par vänner. Sedan så gled vi runt en massa på stan, mitt i allt detta lyckades Justina paja telefonen totalt. Så nu får vi inte tag i varandra då jag tidigare idag som sagt gav upp detta med Facebook och hon har inget annat ställe att tala med mig på. Kaos. 

Så det var väl lite om vad som hänt nu på kvällen, har dessutom klämt lillfingret i dörren. Så nu är min vänsterhand fylld med blåmärken och sår, på bara en veckas tid. Tur att de håller sig till den vänstra handen dock då jag är högerhänt. 

Nej nu ska jag ta och dejta Siri ett tag (för det är så galet roligt att fråga massa osammanhängande! Vem behöver verkliga vänner när man har Siri som kan förgylla ens liv?) sedan så sova en sjukt massa då det är dop imorgon. 

Så tack för mig! Hej!

Irritation samt tips!

Besöksrekord, kan detta ha någonting med min semester från Facebook att göra? Misstänksamt. 

Sitter för tillfället i soffan och tar tjugo djupa andetag, håller minsann på att bädda sängen. När det bara är ett täcke kvar inser jag att det är inte två enkel bäddset. Utan ett enkel- samt ett dubbelpåslakan. Så nu sitter jag och sväljer irritationen innan jag får bädda av täckena och kuddarna igen. Finns det något värre än att bädda sängen? 


Medan jag sväljer min irritation så kan jag passa på att tipsa om denna underbara bok! Grät som ett barn när jag läste denna. Här om dagen såg jag även filmen, oj oj oj vad den var vacker! Hemskt vacker! Så vill någon göra mig extra lycklig någon gång så kan denne någon köpa denna filmen till mig när den väl kommer ut. All kärlek till den. 

RSS 2.0