Love Love it!

Det händer så mycket, men ändå så lite. 

Ny barnhelg med start idag, de är påväg hem hit as I write. Ska bli kul att få träffa guldklimparna igen! Imorgon vankas det kalas. 


Fick världens bästa födelsedagspresent här om dagen. Min underbara pojkvän är väl för bäst! ♡
Jag har letat under stock och sten efter refill till min Filofax men inte hittat någonstans. Det är liksom inte riktigt lika populärt här som i USA att hålla på med planing. Där finns det tusentals olika former på filofaxer samt refillerna. Men inte här, men då hade panduro nyligen fått in "Planner kit" från Webster pages i färgerna striped (den ovan), gold och hot pink. För mig var valet självklart striped! Se bara så fin den är! Kommer verkligen att pynta och ha mig så de inte bara är svart på vitt. Tråkigt. Tur att jag jobbar både måndag och tisdag så jag dessutom kan fylla lite jobbrelaterat. Sen så ska jag även söka skola igen, så vi får hålla tummarna allihopa! 

Igår och idag. Idag och igår.

Så var det måndag. Igår så spenderade vi mestadels av dagen hos mamma och pappa, lagade bilen åter igen. Sedan åkte vi hem, packade ihop lite och drog och badade igen! Så mysigt! 

Nu ska vi snart åka ut till mamma och pappa igen, fortsätta med bilen. Sedan så drar jag iväg till grannbyn där, för jag ska.... 


!!!!!!!! 
Hemmafru i all ära, men skönt ska de bli att få komma ut lite och träffa lite folk! 

Nattgästerna.

Hej och hå farbror blå. 
Barnen och Tessa kom igår vid tolvtiden, vi käkade pannkakor sedan åkte Tessa hem. Barnen lekte en stund sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Smedjebacken och lekte med Niklas och barnen samt BADADE! Äntligen har jag fått bada, Gud vad varmt det var! Trodde verkligen inte det skulle vara så varmt. Den enda som inte badade var Melvin och Elias. Annars var både jag, Johan, Tilla, Niklas och Emil i sjön. Efter de så åkte vi hem, åt kvällsis och kikade på film. Sen sov vi alla fyra som små grisar. 


Halv åtta imorse kom båda två och la sig bredvid oss. Vi talade lite en sväng där om hur natten gått sen gick vi ner och åt frukost. Nu spelar dom spel mina fina och jag håller på att kliar sönder kroppen då jag har stora blaffor på armarna, blev visst biten av något igår. 

Lastbilsfärd.

Så var det fredag, än en gång. 
Dagarna tycks rusa förbi, inläggen blir lidande. Gjort två klipp som kommer komma upp under helgen dessutom. 

För tillfället är vi mer eller mindre mitt ute i skogen utanför Smedjebacken och tvättat lastbilen. Den där lastbilen, för första gången sedan Johan började detta jobbet så har jag åkt i den, hej och hå farbror blå. Det är inget för den åksjuke! 


När vi väl är färdiga här så ska vi rulla hemlivet, där ska vi plocka ihop lite grejer sen åka och kvällsbada. Alltså ja, idag ska jag äntligen bada för första gången detta året! Som jag längtat! 

Efter det blir de kvällsmat bestående av varm choklad och macka, imorgon kommer hulliganbarnen, inte de två som bor hos oss. Utan min syster underbara barn. De ska sova över hos oss för första gången! Älskar att mina fina barn vill sova över och ha sig! 

På återseende. 

Slutet av maraton.

Mitt i natten bloggning, sorry för det. 
Idag har vi mest pillat med bilen, städat ur den och haft oss. Sedan åkte vi på besiktning med den, tre stycken tvåor fick den. Tråkigt nog. Sen har de väl varit mer eller mindre full rulle, fortfarande är. 


Håller på att kolla på näst sista HP filmen med hjärtat, han som aldrig sett dom. Stackare! Så de är ca en timme kvar på den, till början av filmen åt vi tacopaj som vi gjorde nu på kvällskvisten. Blev sen middag idag men så kan de gå. Gott var de! 

Nej nu ska jag försätta kika med hjärtat, godnatt på er nattugglor närsom ni tänker sova! 

Helloo

Så igår blev de ingen bloggning alls. Då vi hade en slapp dag här hemma, nästan. Vi började dagen med att väcka barnen och åt frukost, de lekte en del och vi tjoade och roade oss tills det var dags att äta lite mat. Klockan halv ett så sa vi hejdå för denna helgen och Johan körde dem till sin morfar. När Johan kom hem så slappade vi mest, andades efter helgen mer eller mindre. Sen drog vi till Ludvika och Smedjebacken då SAABen ÄNTLIGEN är borta. Yay! Så vi dammsög ur den och städade den sen vid sju tiden kom han som skulle ha den samt hans dotter och hämtade den samt lämna bilen vi bytte mot. Efter det så tog vi oss en cykeltur här i byn, testade på gångbanan (cykla inte på den med en kärringcykel!) vilket vi gav upp ganska snabbt. Rumpan är inte alls tacksam för det då de var mestadels sten på gångbanan så man studade som en studsboll med kärringcykeln! 


Sen åt vi kvällsmat och efter de kom Elin och Markus hit så kikade vi på film, The longest ride, så värd! Så bra film! Ni som missat, se den! Love Love Love IT ! 

Här för strax två timmar sedan så sa jag och Johan hejdå för denna vecka, haha nejdå! Men för dom närmaste dagarna då han åkte idag. Kommer hem på onsdag troligtvis, kan hända att han är hemma redan imorgon beroende på hur smidigt allt går. 

Hundarna sover då de blir helt slut efter helgerna med barnen då även hundarna får härja och leka en massa ute med barnen, de älskar det! Just satt telefonen på laddning sedan blir de en tur till på cykeln. Tänkte ta med er på turen och göra en video av det hela. Förhoppningsvis, om jag kan släppa styren utan att cykeln trillar! Haha problematiken med vinda hjul. 

Vatterloo!

Så sitter vi i soffan med godis och gott och ser på Frost. Helt underbart avslut på en helt super bra lördag! Om ni frågar mig! 


Tog mig i såååå långt i vattnet, för att få en bild mer eller mindre. Badplatsen låg i skugga så de var inte supervarmt, men helt okej! Så i och med detta så har jag minsann bestämt att imorgon blir det ett dopp! Så Isa hoppas att du är redo, moaha! 

Nej tack för mig! 

Pennor och papper.

Så var det dags för en nostalgitripp än en gång. Suttit här på förmiddagen och målat tillsammans med Tindra, när jag var liten var detta bland de bästa som fanns! Att måla mönstren på hushållspapper och toalettpapper. Så idag tog vi oss en ordentlig tripp down The memorylane. Nu ska vi strax göra oss i ordning och åka och äta någonstans då Johans mamma bjöd oss på mat ute. Sen är de full rulle till sängdags då vi både ska hinna med kalas och åka och bada. Hej och hå! 


Gjorde någon annan detta som barn? 

Mina mest använda appar!

Så jag tänkte faktiskt dela med mig till er av mina mest använda appar på telefonen, lite sådär insight liksom! 


Det är: youtube Facebook instagram bilder Twitter snapchat Alarm Spotify whatsapp safari meddelanden telefon
Här har ni mina mest använda random appar, sen finns de ju de som jag använder mest när jag redigerar, fotar, filmar, bloggar och har mig. Kan även göra ety sånt inlägg, kan tillochmed tänka mig att göra en video där vi går igenom helt what's in My phone. Dock är de ju pinsamt att prata, men men! Haha 



Pretty Little Liars!

Vilket avsnitt, vilket avsnitt! 
Det var så många frågor som fick sitt svar, så många funderingar som blev ett "aha!". Men i mina ögon passade inte A som A.. Men men, man kan ju inte styra över hur det ska vara. Har ni inte sett serien alternativt avsnittet så kolla!!! 




Wreck this journal - video 1


Så var det dags att slänga upp videon här på bloggen. Finally! Det är fix och trix med att få in en video i ett blogginlägg, eftersom jag mestadels redigerar och gör banners (som den här ovan) i mobilen samt skriver inläggen sedan måste det sparas opublicerat. För att sedan gå in via datorn för att lägga till videon från youtube. Men vad gör man inte för att dokumentera sin bok? 
 
Videon är inte alls lång, första videon någonsin som jag gjort förutom de som är inspelade rakt igenom som man kan hitta under flikarna till vänster. Fick hjälp av Julia att filma det jag inte själv kunde filma, därav olika storlekar på filmklippen, men enjoy! Gilla och kommentera vad jag ska tänka på till nästa gång!
 
 

Pyssel!

Så här för ett par dagar sedan så åkte vi och införskaffade några saker som vi planerat ett bra tag att vi ska ha. Bland annat en massa "plastbackar" till våran brötskrubb så nu är den organiserad så gott de går. Lite plock kvar sedan är den KLAR! Då är det inte brötskrubb längre, utan ett organiserat skåp! Så glad! 


Åter till det som jag faktiskt kan visa, både före och efter (då jag glömde fota brötskrubben) hur det blev att se ut en liten del av badrummet. Är ni redo? Säkert? Let's go! 


Egentligen så är de inte alls mycket mer gjort än att vi "installerat" ett skåp. Men de blev betydligt finare, STÖRRE och ljusare, bort med allt bröte! Även uppe på handfatet, där finns nu bara tvålen som luktar G U D O M L I G T ! Samt ett doftljus som är inköpt på IKEA som luktar nytvättad tvätt, haha svårt ord. Men de luktar också helt kalas gott! Önskar man kunde inkludera doft i text, så ni förstår! Galet underbart säger jag bara! 

Wreck this journal - part 3

Denna delen är lite sent uppe jag vet, varit massor på senaste. Men iallafall, här kommer de senaste kompletta sidorna i min Sabba den här boken bok. 


LÄGG OLIKA FÖREMÅL UNDER SIDAN. GNUGGA MED BAKSIDAN AV EN BLYERTSPENNA / RUBB DIFFERENT THINGS ON THIS SIDE USING A PENCIL. 

Så ja jag gjorde min egna twist av detta. Som ni kan se. Använde ett separat papper där jag gnuggade 25st tior med rosa penna. Sedan formade jag ett hjärta av det hela som faller sönder och skrev "money can't by love" vilket jag tyckte passade denna sidan. 


GÅ LOSS OCH KLOTTRA HEJ VILT. HELT VÅRDSLÖST! / SCRIBBLE WIDLY WIOLENTLY WITH RECKLESS ABANDON. 

Här använde jag en kolpenna och bara klottrade hej vilt. Bilden på burken med fjärilar i är även de linjerna inte ett dugg "raka". Ingen linje är en ren linje utan alla är klottriga. 


RITA KONTUREN AV DIN HAND / TRACE YOUR HAND 

Gjort mer eller mindre ganska så exakt här. Bara de att jag ritade min hand många gånger. Olika poser. Skrev dessutom lite roligt "prinskorvsfingrar is the SHIT!" För jag har då inte pianofingrar. Det kan jag lova er! 


HÄR SKA DU LÄGGA NÅGRA BLAD I PRESS. ELLER NÅGOT ANNAT SOM DU HAR HITTAT / PRESS FOUND LEAVES OR OTHER THINGS HERE. 

Här gjorde jag återigen min egna tolkning. En enkel blomma som betyder väldigt mycket. Varför kan ni läsa där på vänster sida i boken. 


PRESENTATION 

Well well, här är sista sidan jag kommer visa denna gången för er. Sidan där man ska skriva sitt namn en miljon (nästan) gånger samt adress och telefonnummer om man tappar boken. Sedan var det en blank sida till vänster som jag gjorde en presentation av boken på. Även döpt boken till Gertrude. 

Det var allt för denna gången! Imorgon kommer jag göra i ordning ett inlägg med videoklippet som filmades här för ett tag sedan så stay tuned! 

Tävlingsbidrag!


Är med i en tävling på www.moamurderess.se om att vinna en personlig almanacka, jag vill haaa!!! 

Skynda fynda..!

Igår var jag och Johan in till Kupolen och strosade runt. Gick in på Skohuset då de var REA mest överallt på kupan så tänkte införskaffa mig nya skor. De gamla har sett betydligt bättre dagar då de är håliga och sulan börjar ge upp. Varit underbara tjänare men de behövdes bytas ut. Sagt och gjort! 


Så de som står längst ner (alltså de svarta/lila) är de gamla galet slitna promenadskorna. De lila/rosa är de nya och låt mig säga att jag är helt förälskad! Fyndade dessa för 124,50:- på Skohuset! Nästan varit värt att köpa två par! Haha men det gjorde jag inte. 

Lyckades även hitta på klistermärken som jag kommer att visa i part 3 av SDHB serien jag har här på bloggen. Det inlägget kommer nog att komma upp ikväll alternativt imorgon. Tänkte även spela in en ny video också! Hej och hå.. 

God morgon!

Hejsan hoppsan! 
Vad jag avundas den där pojken som jag vaknar bredvid, han somnade nio igår kväll och sover fortfarande som en stock. Medan en annan var vaken till närmare ett and been going strong sen klockan sju imorse. Muttrar lätt inombords.


Vi åkte hemifrån nio igår morse och var hemma kring åtta igår kväll. Vovvarna var helt slut! Chewie fick sy ett stygn under hakan då ett vildsvin spöade upp honom lite när den tröttnade på honom. Min plupp! Vi stannade och hade en kisspaus strax innan Avesta sen sov dom mest hela vägen hem, fina pojkarna. 

Nu ska jag städa av lite snabbt och sedan ska jag på klistermärksjakt. Måste lägga ut en part 3 av Sabba den här boken också. Samt lägga in videon som jag gjorde då när jag och Julia var på lekplatsen.  Den har legat uppe på tuben ett tag nu faktiskt. *skäms*

Ute med djuren.

Länge sedan nu, jag vet. Men de har varit oerhört hektiskt nu senaste veckan. Fredag till Söndag hade vi som sagt övernattning av Niklas och tre hundar, sen på söndag kväll så hamnade mitt hjärta på sjukhus och var där till måndag eftermiddag. Efter de har vi helt enkelt försökt komma tillbaka till vardagen igen då sömnen förstördes för både mig och Johan samt att det är mediciner som ska tajmas och så. Så det har som sagt varit rätt så hektiskt, men nu börjar det äntligen ordna upp sig. 

Imorse packade vi in oss och hundarna i bilen och började vår roadtrip. Så just nu är vi i Almunge. Niklas med familj och så någon till från kullen är här, hundarna ska få testas på lite olika djur. Så medan dom springer runt i hägnen ska jag ligga här i bilen och kika på tuben och bara ha de bra! (Tråkigt..) Ska kanske masa mig ut och fota lite djur om jag ser några, annars så blir jag bara  här med alla kryp. 




ÄNTLIGEN!

Som jag väntat, men igår blev det äntligen dags. Min älskade Chewie är här! Eller ja rättare sagt är Niklas här med hundarna, men min fina bebis är här! Älskade älskade hund! 


Så alltså är Niklas, Chewie, Olga och Alva här på besök. Dock blir nog Chewie kvar några veckor då flickorna snart ska igång att löpa. Så jag får ha min älskling hemma ett tag! Charlie får dessutom lite sällskap och någon att bråka med bortsett från mig, haha! 
Hur som, grabbarna har varit ute inatt och jagat grävling, Charlie och Chewie fick sig en varsin. Även en massa bitmärken men ska man prompt dra strået längre så. 


Så medan pojkarna gör upp om vem som bestämmer och så vidare så har jag lugna fina Olga här inne. Niklas, Johan o Alva är ute och ränner. 

Alltid lika roligt med lite variation på hemmafronten! 

RSS 2.0