Förkärlek för svartvit.

Vaknade bredvid Millwert och Julia idag, underbart! Vad jag saknat dom. ♡ Inte riktigt klokt när man tänker efter, att vi bor så nära men ändå så långt bort. Nu är Julia och tatuerar sig medan jag och Mille sitter i soffan och softar, hehe. 


Gått och införskaffat mig en enorm förkärlek till svartvita foton. Speciellt lite mer dassiga, dock kan denna inte bli så värst dassig då ögat försvinner isåfall. 

Fotboll, heja heja!

Så har man precis kommit hem från sportlovsfotbollen. Tilla var kalasduktig! Mosters lilla pingla. 


Ska snart kånka med mig tvätten upp till tvättstugan sedan ner till stationen och plocka upp kvällens finbesök! ♡ som jag saknat er! 

Grey, Grey, Grey!

Ojoj vad händelserikt mitt liv har varit på senaste tiden. Mestadels ont dock. Men det är sådant man får ta, de blir bättre någon gång. 

Spenderade fredagen med matförgiftning och sedan på lördag kväll så bestämde jag, Justina och Johan oss  för att gå på bio. Sagt och gjort, tio minuter senare satt vi i salongen och vilade våra ögon på 50 shades of Grey! Oh my God vilken film det var, lovely! 


Kommer längta ihjäl mig efter den andra filmen, men är lika arg på honom i filmen som jag var i boken. Kanske ilskan från boken som sitter kvar? 

Nu vet ni någorlunda vad helgen har erbjudit för mig iallafall, nu ska jag ta tummen ur och städa färdigt. Tänkte att lägenheten skulle vara ren och fin till Wallander börjar. Sedan ska jag plåga mig själv att vara vaken till tolv för då börjar stalker då jag missade det i måndags. Varför ska repriserna gå mitt i nätterna för!? 

Febern från helvetet.

Haft feber sedan förra måndagen, jobbade ändock måndag till torsdag. Men sedan jag gick hem på torsdag så har jag varit mestadels utslagen hela dagarna, jätte roligt när man har långledigt? Ohja. Idag har jag lyckats tagit mig ur sängen för det nödvändiga, fortfarande helt jäkla utslagen. Förstår inte varför jag inte bara kan bli frisk.


Min utsikt sedan igår morse, har knappt ens orkar startat tvn, bara legat här och mått allmänt kasst. Men de borde fasen ta och ge sig snart, annars vet jag inte vad jag tar mig till! För nu vill jag tillbaka till jobbet, även fast jag vet att de är bättre att vara hemma och bli frisk så är det ändå inte sådär jätte roligt då jag börjar på nytt imorgon. Med egen klass och allt! Tur att de är på samma skola så dom både vet och såg förra veckan att jag är inte friskaste fläkten just nu. 

Nej nu har ni fått lite uppdatering, så nu ska jag fortsätta glo i väggen och försöka att inte somna hur lockande det än är då min plan är att jag ska jobba imorgon, men det märks hur det blir med det..

Skam och återigen skam, eller?

Segast i universum på att blogga nuför tiden. Tillochmed såpass illa att Emma gett upp de där med att tjata på mig över sms. Men de är fullt upp hela tiden! Jobbar vardagarna och på helgerna har jag fullt upp med de fina. 


Har iallafall möblerat om i mitt vardagsrum igen, så har jag sålt mitt skrivbord idag. Så nu agerar pallen avlastningsplats tills dess att jag hittar det perfekta brickbordet som är min plan att ha där i hörnet. Mer än okej för mig, tror minsann det skulle bli mer eller mindre perfekt. 

Så är de bara imorgon kvar på jobbet så får jag pusta ut och andas då jag är ledig på fredag. Älskar mitt jobb! Hur kul som helst, men denna veckan har varit tung då jag spenderat den tillsammans med en förkylning, dock har febern varit hanterbar tillsammans med alvedon. Men ska sova mest hela fredagen så som jag mår nu.. 

RSS 2.0