Vera Alselius.

Sitter för tillfället på soffan i Sunnansjö med en pruttande Vera bredvid mig, Gud vad hundvalpar är söta och mysiga! 


Ni ser ju själva vad gudomligt söt hon är! Skulle kunna äta upp henne i ett nafs. Perfekt avslappning efter jobbet. Helt enkelt perfekt! 

Paus från vardagen..

Så var det dags för en paus i vardagen! 
Med andra ord så nalkas det helg. 

Idag har jobbet flutit på som vanligt, rätt så lugnt faktiskt. Dock har alla frågat om jag gjort något med mitt hår. Förslagen har varit allt från färgat håret till klippt eller att mitt hår har växt. De värsta med allt det är att jag bara har plattat håret idag. Det är skillnaden. Samt att jag sminkade mig imorse också, lite extra. Då jag klev upp överdrivet tidigt och hade ingenting att göra.. 


Efter jobbet ska jag vidare mot sunnansjö och pussas med mamma och pappas nya hundvalp Vera som dom hämtade hem igår. Kommer dö valpdöden, kan ni skriva upp er på! Sen blir de till att umgås med super trion (fast kvartetten) resten av helgen, ungefär som vanligt då! 

Nej nu ska jag njuta en stund till innan alla eleverna rasar in på lektionen. 

Filmmys i min ensamhet.

Ligger på soffan och belönar mig med Sagan om de två tornen (såg första igår!), anledning att det ses som belöning är att jag har idag för första gången sen jag började jobba igen inte sovit någon middag idag! Vissa gånger är man ju bara för bra, haha! 


Har även påbörjat städning av lägenheten, men tröttnade ganska snabbt då filmen lockade allt mer. Så får fortsätta den biten imorgon då de är överdrivet noggrannt som gäller denna gången. 

Kryssningen i helgen.

Herregud vilken vändning min helg fick. 
Åkte iväg på kryssning tillsammans med Justina och hennes jobbarkompisar, kan ha varit något utav de roligaste på länge. Inte så stor skillnad gentemot krogen men ganska så skönt att komma iväg och se något nytt! 


Det var massa god mat, gott att dricka och oerhört gott sällskap. Ångrar inte för fem öre att jag slutligen valde att följa med! Så tusen tack Justina för denna julklappen, men de får allt dröja till nästa. 


De enda som inte var så rockigt var det faktum att de blåste väldigt mycket på havet så när vi skulle sova låg mina fötter högre än huvudet, haha! 

Klyschan: så var det äntligen helg!

Sitter här och är en allmänt nedstämd människa. Detta vädret alltså, vem beställde det? Inte rockigt för fem öre! 

För övrigt så har jag haft en kanonvecka på "nya jobbet". Är på samma skola men en helt nu position, Hjärnkontoret kämpar dag ut och dag in. Har Kalaskul men det är även oerhört krävande. Så lite helg på detta gjorde bara gott! 


Finns alltid tid för Selfies. Skrattat gott åt denna bild då det ser ut som jag typ har blond utväxt fastän jag inte har någon alls. Motsol kan göra mycket konstigheter med en. 

Efter jobbet idag åkte jag hem till moran och faran och myste lite med twinsen och världens bästa Mira! Gullungar de där sötnosarna är alltså. Fasters minsta hjärtan alla tre! 


Nej nu ska jag ta och försöka sova en sväng. Närsom man kan ta sovmorgon menar jag! För det var ett tag sedan som jag inte haft något planerat redan åtta på morgonen på lördagen. Himmelriket! Pussar och kramar till er alla där ute i cybervärlden, så hörs vi! 

Livet i ett nötskal?

Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen idag. Hackat tänderna oavbrutet hela kvällen, övervägt att starta bastun men hur kul är det att basta själv? Inte alls. Så tänkte skutta in i duschen alldeles strax. 

Den senaste tiden har varit fylld med de som kommit att ligga mig närmast hjärtat. Massa tok och utflykter! Så galet trevligt så hälften vore nog. Men det är väl kanske så livet ska spenderas trotts allt? Känns som att det lilla kaoset som finns kvar i mitt liv inte är sådär jätte vesäntligt om man slår ut det i det stora hela. 


Jobbet rullar på, känns kalasbra och går kalasbra! Ungarna verkar uppskatta mig, men börjar bli allt mer kluven hur jag ska göra med detta. Vill stanna inom detta men på vilket plan? Hmm.. 

Den som lever får se! 

Uppdatering från britsen.

Man vet att man har varit länge på jourmottagningen när man ligger bekvämt på britsen. 


Då är jag ändock bara sällskap. 

Älskade vänner ..!

Denna semester börjar lida mot sitt slut. 
På torsdag är det tillbaka till verkligheten igen, ska bli skönt! Men har ändå haft något utav de roligaste veckorna någonsin de som varit nu. Fyllda med människor jag älskar, mina fina vänner och familjemedlemmar! 


Haft Melvin och Mathilda på övernattning också. Mysigt som få var de! Jag och Mathilda lyckades även med att se norrsken där på natten, så sjukt fränt! 

Igår hade jag kompishäng med Johan mest hela dagen, så mycket kaffe jag fick i mig då har jag nog inte fått i mig under min livstid. Ska tydligen lära mig dricka det och bli en i "gänget". Lite trångsynt om ni frågar mig, haha nej då! Märks väl om de där med kaffe blir min grej eller inte.. 

Nu ska jag iväg till Therese och (surprise!) dricka kaffe. Haha! 

Nyårsafton samt kvällens planer.

Nyåret tog nog priset i år. 
Fiskade och umgicks med fina människor på dagen, samma människor plus en massa fler på natten. Trillade in hemma kring sju på morgonen, sov ca fyra timmar. Sen var de full rulle igen! 


De andra fick rödingar medan jag fick små små små abborrar hela dagen, men hade riktigt roligt! Det lär vi göra om fina vänner. 

Nu håller jag på att plockar och grejar här hemma då Tilla och Melvin kommer och sover över ikväll. Myspys! 

RSS 2.0