Tonårsbossen.

I vanlig ordning denna vecka så spenderar jag dagen på soffan. Ögat gör mig helt jäkla slut, inte ett dugg roligt. Feber på det också så inte alls glad Madde längre. Så trött på att vara sjuk! Så det är Tonårsbossen som gäller tills jag blir piggelin igen. 


Igår så var jag, Julia och Johan ute på massa äventyr. Eller ja, Johan hälsade på vänner och jag o Julia lekte i lekparken bredvid. Lekte och lekte, vi gjorde en massa grejer ur våra Sabba den här boken böcker. Finns lite bilder på Julias instagram (julia_halme) samt en video på min. Har även klippt ihop en video om allt min bok fick utstå, men det kommer läggas upp en annan dag. 


Tack för igår vännen! Wreck this journal - part 2

Så var det dags för del två. Dock gäller denna delen delvis samma uppslag som del ett, men ville göra båda sidorna. Nog allt att de tomma är tänkta att man ska göra egna påhitt på, men boken är fylld med både tomma och fyllda sidor. Så därför gjorde jag såhär! Dessutom är hela boken en tolkningsfråga, det är upp till en själv att pynta den med inriktning från det som står. 


DRA TJOCKA LINJER. OCH DRA TUNNA.
/ DRAW FAT AND THIN LINES.

Så jag pyntade andra sidan med ett kranium. Med både tjocka och tunna linjer. Hårda och mjuka drag med pennan. Även här ovanför kan man se vilka pennor jag använt till dessa båda sidorna. Dock hade den blivit betydligt mycket finare än vad den blev, i huvudet var den det.


 STÄNG BOKEN. SKRIV\KLOTTRA NÅGOT PÅ KANTERNA.
/ CLOSE THE JOURNAL. WRITE/SCRIBBLE SOMETHING ON THE EDGES. 

Har även gjort uppgiften på sida 177 i boken. Som ganska så enkelt vill att man ska skriva eller klottra på kanterna. Därför skrev jag två citat; Make a mess och Stress is caused by giving a fuck! So just stop! Vilket jag ändå tycker passa ganska bra med denna boken. Då man ändå ska vara kreativ när man gör denna boken. Plus att den är väldigt avstressande då det finns uppgifter till både när man är glad, nere och arg.


KLOTTRA ÖVER TEXTEN PÅ OMSLAGET.
/ DOODLE OVER THE COVER.

Så till sist för denna gång så har jag täkt över omslaget. Istället för att klottra över det så täckte jag det med ett A4 papper och skrev ett citat istället som också passar boken. 

Sjuk, ovanligt va?

Idag känns det som att de inte kommer bli många knop gjorda. Trots att jag vaknade vid åtta imorse. Legat på soffan och fryst som en galning mest hela dagen. Dock har jag pillat lite varstans i boken, Guds gåva till Madde! Den har gjort underverk med mitt humör, även fast jag mår pyton fysiskt. Nu får sommaren komma ordentligt så jag slipper bli sjuk i tid och otid. 


Denna bilden tog jag här om dagen när Johan och jag hade varit hemma hos mamma och pappa. Tycker om sånna bilder, de e lite mysiga! 

Nej nu ska jag fortsätta titta på Tonårsbossen och bara vara. Skönt är de ska jag säga er! För första gången på länge så har jag bara tagit de lugnt hela dagen utan att lämna gården. 

Wreck this journal - part 1.

Igår var en väldigt tyst dag, jag vet. Men det var mestadels för att jag är sjuk, febertoppar och ögat ser ut som tidigare. Så igår gjorde jag inte många knop mer än att åkte och firade mosters bästa tjej som fyllde hela åtta år! Vad det går fort men dessa barn. 


Efter att jag varit där så åkte jag förbi akademibokhandeln och införskaffade mig ett eget exemplar av Sabba den här boken och oj vilken lyckokänsla det var! Kan inte garantera er att alla sidor kommer att visas på bloggen, men slänger in en uppdatering lite då och då på boken. Då hör och häpna jag dessutom fått internationella läsare på bloggen (hur det nu gick till?) Så kommer även det finnas den engelska versionen av sidorna textad. 

DRA TJOCKA LINJER. OCH DRA TUNNA.
/ DRAW FAT LINES AND THIN.

Barnvakt o sabba bok.

Fick oväntat besök så detta inlägger kommer upp betydligt mycket senare än vad som var planerat, kan bli så ibland! 

Idag har vi haft Melle och Tilla här mestadels av dagen. Vi åt mat, kikade på Ett småkrypsliv och sen åkte vi iväg och fiskade en sväng. Ingen fick napp men det var mys ändock. 


När de hade åkt hem gasade vi in till Borlänge och köpte present till Tilla som blir hela åtta år! Stora tjejen! När vi åkte hemåt ringde mamma och hux flux så var vi bjudna på tacopaj i Sunnansjö. Så hem och lasta ur bilen och vidare. Rush hit och rush dit. 

Väl hemma igen fick vi besök av Elin och M. Kikade på film och nu så har dom åkt hem och vi sitter här och bara är. Jag har gjort min egna version av Sabba den här boken. Överväger dock att åka och handla den riktiga imorgon, eller eventuellt göra min version, sen köpa den riktiga. Jag vet inte, vill haaaa

Nej nu ska här skuttas i säng oavsett. Vi hörs och syns mina vänner! Puss godnatt! 

#bejakadindubbelhaka

Hur kul är detta egentligen inte? Dessutom hur bra är de inte? Alla dessa skönhetsideal hit och beachen 2015 dit.. Alla som känner mig vet ju att jag inte är det smalaste man kan hitta i ett par skor, har väl aldrig riktigt trivts så heller. Så som jag är, förens jag träffade Johan som fick mig att inse att det spelar ingen roll vilken storlek på kläderna man har. Det spelar ingen som helst roll om man plattar håret och sminkar sig varje dag. Han fick mig att inse att de finns så mycket mer är det, det viktigaste han har lärt mig är att jag duger som jag är. Hur bra är inte det då!? 


Jag utmanar er alla som läser att bejaka din dubbelhaka och lägga ut de på instagram. Oavsett om du bara får en, tio eller hur stora de än är. Bejaka din dubbelhaka! Min heter Sven och är mjuk och jätte gosig, helt okej vän som alltid ställer upp att göra det mjukt och skönt för huvudet när jag inte riktigt orkar hålla upp det. 

Bejaka din dubbelhaka.
Kan inte vara mer tydlig va?

Topp fem!


Så var det äntligen dags att slänga ut beställningsinlägget, fortfarande sjuk men känns lite stressande att inte lägga ut. Så den kommer nu! Här är mina topp fem cry movies i turordning denna gången! 


Jag går ut tungt! Nummer ett på listan är Now is good! Jag är något utav helt värdelös på att förklara filmer, eller jag är expert på att spoila. Så lite kortfattat; Now is good handlar om denna tjej Som har leukemi och gör en lista på saker hon vill hinna göra innan hon dör. Sakta men säkert bockar hon av punkterna medan hennes far blir allt mer uppgiven då han inte accepterar att hon inte kommer finnas mer. 
SÅÅÅÅÅ BRAAAA! 


Nummer två på listan finns The fault is in our stars. Även en hjärtekrossar film! 
Filmen handlar om en tjej som även hon är sjuk. Hon träffar denna killen som får henne att se det lite mer positivt på livet, you only live once så gör det bästa av det hela. Man får följa deras resa till Tyskland och andra olika resor i deras liv. 

Som nummer tre har vi den klassiska kärleksfilmen P.S. I Love you som inte många kan ha missat. 
Filmen handlar om Holly och Gerry. Gerry dör i en hjärntumör och filmens huvudhandling är hur Holly handskas med hans bortgång och får även oväntad hjälp av just Gerry för att kunna göra detta.

Här kommer filmen som nog kommer vara svårast att förklara. Då den utspelar sig i en liten alternativ värld. På plats nummer fyra hittar vi alltså Never let me go Som även denna är en otrolig kärleksfilm. 
Vi möter Kathy, Ruth och Tommy. I en värld där barn som är oönskade automatiskt blir organdonatörer till de önskade i världen. Det blir ett triangeldrama redan i tidig ålder mellan dessa tre som håller i sig till vuxen ålder. Sakta men säkert så börjar organen att plockas på Ruth och Tommy, medan Kathy fick turen att jobba som vårdare för just organdonatörerna. Men till slut ska väl även hon börja donera innan hennes organ blir obrukbara. 
Hemsk men ändå galet underbar! Inte den mest omtalade filmen men den ligger mig varm om hjärtat. 


Sist men inte minst har vi Ladder 49 som jag tipsat om i tid och otid genom åren här på bloggen. Filmen är gjord i det syftet att hedra alla brandmän runt om i världen!
I denna filmen följer vi ett gäng brandmän till olika olyckor och får följa deras familjer i oron om att deras män/pappor inte kommer komma hem. Den är skildrar som om det skulle kunna hända i verkligheten, många av sakerna i filmen har nog garanterat hänt i verkligheten. 

Här har vi mina topp fem cry movies! Love Love Love till alla dessa filmer! Den första Now is good har jag bara lyckats se en gång, den krossade mitt hjärta. Nr två på listan har jag sett två gånger, nästan så man ångrade den andra gången för man kom på hur sorglig den var. Jag ser att den röda tråden i mina filmer gäller cancer och organ, så jag hoppas att ingen tar åt sig fel allt för mycket. Det är inte som att jag ser något roligt i det hela. Det är oftast det filmer handlar om för det är något nästintill varenda person kan relatera till! 

Gårdagens.

God morgon.

(Varning för äcklig bild längre ner. )

Japp, vaknade just. Inte ett dugg kry, ögat slutade vara igår och de blev nästan fint, sen vaknade jag imorse. Buhu! Såg hemskt ut. 

Jag ligger back på ett beställningsinlägg som E ville att jag skulle göra. Men igår var de så mycket, vi var som sagt på Sportys med barnen ett par timmar, sedan åkte dom hem. Direkt efter det hamnade vi vid mamma och pappa där syrran med familj var. Hux flux så hade vi alla beställt en varsin Vulkan pizza. Den gick att äta men det var nog inte min grej det där. Sen hann klockan bli så mycket så det blev en film sedan sova. Så därför har det inte kommit upp än. 

Men ska försöka slänga ut de idag om jag orkar då jag är helt slut tack vare ögat. Planen är att vi ska till Örebro men ska ögat krångla på detta viset och jag må såhär då blir jag nog hemma. Sjukt tråkigt! 

Såhär roligt ser mitt öga ut. Dock är det tvättat och rent nu. Men svullet och känns som att jag har sandpapper i ögat. Sportys!

God morgon! 
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har ögoninflammation. Jätte kul! Verkligen. Inte. Men det är som det är. Nu ska vi till och äta frukost sedan ska vi klä i ordning oss för kring tio hade vi tänkt vara i Falun på Sportys, lek och bus land. Barnen åker till kvällen så därför är vi alla uppe med tuppen. (Ja jag räknar 09:00 som det då vi brukar vakna om en timme allihopa.)
Topp fem!


Så var det dags för inlägget som blev beställt igår. Topp fem serier som jag ser på! Dock kan jag inte direkt säga att de kommer i en särskild ordning då jag inte har någon absolut favorit, alla är lika mycket värda i mina ögon. Eller hur man nu ska säga! Men utan att dra ut det allt längre så börjar jag nu..


Först ut kommer Chasing Life en serie om denna tjejen April som får reda på att hon har leukemi. Man får följa hennes kamp om att låta livet och familjen vara oberörd av hennes cancer. Så bra! Är nu på säsong två och alla avsnitt finns på dreamfilm. 


Pretty Little Liars. 
Vilka kan ha missat den!? Bästa serien på länge. Man får följa dessa fyra flickor genom deras liv i en liten by, dock är de förföljda av A. Nu är vi på säsong 6, även denna serie finns lite var stans på nätet. Men jag ser den på swefilmer. 


Denna serie har jag nog nästintill gråtit mest till. Den handlar om denna tjejen Elena som träffar bröderna Stefan och Damon som båda är vampyrer. Triangeldrama deluxe! Men så oerhört bra serie! Denna har släppt sex säsonger, den sjunde börjar släppas till hösten. 


Denna serien, KÄRLEK säger jag bara! Men den sägs slutat, bara första säsongen släppt men se tjänade väl inte in som förväntat. Så det verkar inte komma fler säsonger, värdelöst om ni frågar mig! För så galet bra den är! Den handlar om stalkers, att sätta fast stalkers. Så bra! Så läskigt! 


Denna serie ligger väl de flesta varmt om hjärtat. Greys, som finns i elva säsonger. Tolfte säsongen släpper nu till september. Den handlar om en hel hög läkare på Grey Sloan hospital i Seattle, kärlek drama och tårar. Denna serie har jag nog följt i alla dessa år. 

Här har ni alltså min topp fem lista, dock gällande spelande serier. Finns ju hur många som helst som är lika bra/kanske tillochmed bättre som slutat spela. Men men, dessa får ni! 

Finns det något DU vill läsa om? KOMMENTERA VAD!

familjedag. ♡

Så börjar denna dagen lida mot sitt Slut!  
Tindra tappade ytterligare en tand idag, tokigt värre! Annars har vi faktiskt varit hemma nästan hela dagen. Vi har endast lämnat gården för att handla, så skönt! Ätit toast till kvällsmat och kikat på film och myst i soffan. PERFEKT dag om ni frågar mig, barnen är också nöjda även fast det "bara" varit vi fyra. Fast vi hade faktiskt besök av Teez, Peter och hans barn. Så helt ensamma har vi heller inte varit.


(Dahlia som min mamma har hemma hos sig) 

Sitter och spånar på nästa beställningsinlägg, lite skönt då när någon beställer inlägg av en! Blir automatiskt lättare då, för att det inte ska bli så platt och stelt. Nu håller jag på att kolla ikapp på serierna som släppts denna veckan. 

förlåååååt.

Hejsan hoppsan! 
Lovade ett inlägg till igår men telefonen bara dog. Den ville inte leva något mer. Men jag har fått igång den nu, så nu kommer det! 

Jag vet av en läsare av er alla. Vem denne är alltså, så har jag idetorka så frågar jag henne vad hon vill läsa om. Som ni kan förstå har jag idetorka just nu, så vardagligt it is! 

Igår var J ner och hämtade barnen, vinkade av honom här hemma vid en tio på FM.  Träffade på dom i stan vid fyra på em. Det tar sin lilla tid! Efter det åkte vi alla till Smedjebacken till Js mamma då hon fyllde år. Åt lite tårta och barnen härjade loss med sina kusiner! 


När vi kom hem skrattades det åt vår förtjusande grill som oavsett hur mycket vi flyttar den ändå tycks hamna mitt i busken på tre sekunder. Den har någon dragningskraft. 

Vi åt korv med bröd och sedan skuttade barnen i säng. Tandfen hade även varit på besök då Tindra tappade sin tand. Men Tindra har lyckats tappat sin guldpeng så nu blir de väl metalldetektor. Woop. 

Det här med inredning..

Sen jag flyttade hit så har inredning helt plötsligt blivit så mycket intressantare och roligare. Att bygga upp sitt hem med detaljer. Dock så är det mest titta nu, men köp-fingret kliar ska jag säga er. 

Vi planerar och planerar om tusen gånger om nu känns det som. Det svåraste rummet ändock att göra om är ju badrummet. Då det är fräscht i sig, behöver bara byta toasits och ett annat tänk vid "diskbänken". 


Men det svåraste med badrummet är nog ändock att inreda på något vis. Med detaljer. Känns som att Vad jag än gör så känns det bara rörigt där inne. Men ska gnugga geniknölarna något enormt här framöver. Dock så kommer vi som sagt ta de lugnt med renovering efter barnens rum (som tar längre tid än vi först tänkt oss) men lite inrednings detaljer kan väl inte skada? Håll med mig nu! Tyck på hjärtat här nedanför om ni håller med. Skriv en kommentar om ni har egna idéer och tips! We can do it! 

kladdkakemuffins och en bra deal.

Igår bakade jag de mummsigaste kladdkakemuffinsen jag smakat på länge. Finns knappt några kvar, men de var så otroligt goda! 


Ligger för tillfället på soffan och kollar ikapp på Vampire diaries. Regnet bokstavligen ÖSER NER utanför. Drar en stor förhoppning om att ovädret som härjat i byarna bortanför oss är här. Så vi också får åska för första gången i år. Liksom, snälla vädergudarna! Ge oss detta simpla..

Johan ska iväg och fiska till kvällen, så om någon läser detta så tycker jag allt att denne kan ta en ostkrokspåse och sätta sig i bilen och lulla hit. Bra deal va? Kom igen! De blir kul! Film, yatzy, vad som! 

nykär på nytt.

God dag alla goda och glada. 
Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på en evighet känns det som. Jag och Johan hade just varit ute och åkt och var påväg hem när jag såg i ögonvrån en massa näckrosor. Sa till honom "Åh där skulle jag vilja åka tillbaka till och fota". Tessa Roger och barnen åkte i sin bil bakom och var påväg hem att Grattis mig. Så vi fikade med dom och tjålade skit. När dom hade åkt hem så slänger vi kassler på tining, men i bakhuvudet så fanns den där platsen och det började klia något så enormt i avtryckarfingret. Helt plötsligt så sa Johan "Nej nu åker vi dit!" 
Och vad GLAD jag är att vi gjorde det! För bilden här nere till vänster blev så otroligt bra att jag nästan är tårögd. Jag är pånytt kär i att fotografera! Visste inte ens att jag saknat det förens jag satte kameran mot ögat. Prästkrage är också från samma ställe, men dom där rosorna. Wow säger jag bara! Wow.. 

 
Blev så galet nöjd med den där bilden att jag fixa och trixa så den nu finns som bakgrundsbild på min telefon. Även mamma tyckte att den var helt magisk så hon tog den också som sin bakgrundsbild. Känslan när man lyckas ta den bästa bilden någonsin, awesome! 
Det är så att den Tillochmed förtjänar ett eget inlägg. Inte bo i ett kollage. Men de kommer att komma fler bilder från näckrosorna så småningom. Headern är också fotad där. 

Nej nu blev det ett helt inlägg angående en bild. Inte riktigt tanken. Men den är ju såååå... Jag saknar ord. 

Hemmafix.

G O D M O R G O N . 
Äntligen så har solen kikat fram! Blå himmel och så härligt som det kan bli! En mycket bra lördag med andra ord. Iallafall om ni frågar mig. Vad dagen har att erbjuda är en bra fråga, vet att vi ska iväg och hämta ett nytt vardagsrumsbord. Så vårt gamla kommer nog att säljas, bara för att bli av med skroten liksom. Gräset kanske också skulle behöva klippas? Vet inte. Märks väl vad vi hinner med, först och främst måste törnrosa vakna ur sin skönhetssömn. 
 
 
Igår när Johan var på jobb (Som vanligt nu för tiden.) så satt jag och stirrade på denna skänk, byrå, vad än man nu kallar den. Så insåg jag hur otroligt trött jag var på att stirra på de där DVD fodralen i tid och otid. Sagt och gjort så kånkade jag upp alla fodral i sovrummet och stuvade ner dom i en låda. Tadaaa så blev det att se ut! Min fina vas som jag fick av mamma och pappa fick sig en självklar plats, lika så ljuslyktorna som jag fick av Johan och Johanna. Bilderna på barnen var en självklarhet att de skulle stå kvar där. Så mina fina läsare, vad tycker NI om förvandlingen? Bättre? Sämre? Jag är toknöjd iallafall. Sakta men säkert börjar vårat hem att förvandlas till det som vi visualiserar att det kommer att se ut. Nu är det bara ungarnas rum kvar att göra färdigt sen ska vi måla taket i köket sedan får renoveringarna pausas lite. Tills vi kommer på exakt hur vi vill ha det i hallarna, samt hur vi tänkt ha det i den framtida "Walk-in-closet"en. Om vi nu verkligen ska ha en eller om vi gör ett litet gästrum av det hela. Den som lever får se! 

För det var min födelsedag..

God morgon. 
Det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, anledningarna har främst varit det faktum att jag samt min brorson fyllt år. Då prioriterar man kanske inte bloggen sådär värst jätte mycket, eller något. Plus att jag tröttnat något så fasligt på att blogga via telefonen. Så jag ska göra i ordning min "speldator" så det går även att blogga från den, till viss del. Då det är några tangenter som är försvunna från den. Eller om jag ska göra som jag gör nu, att jag lägger in bilderna i ett inlägg och sparar som utkast och sedan skriver via TV-datorn (Som vi så fint kallar den, familjedatorn om inte annat) så blir det nog kanon, hur som när som kommer det att skrivas inlägg från datorer från och med nu så det kommer ju ta liite mer tid än via telefonen. Men jag vill få in det här med tangent användning igen.. Nåja, kika på de två blygsamma bilderna nedan för att förstå vad jag har haft för mig. 
 
 
 
Här ovanför ser vi ett par av många presenter. Fick bland annat dessa lyktor, glasformade diamantlyktor, hänglykta till fönster, handdukar, en golvlykta, blommor, en åh så galet fin vas, samt frukosten på sängen. Som dock hände en dag för sent MEN det är tanken som räknas om ni frågar mig. Min fina älskling jobbade ju så han kom inte hem förens vid lunch på min födelsedag. Så jag fick frukost på sängen igår istället, så galet mysigt! Där var bara vi två, regnet utanför och nyrostade mackor och nykokta ägg och allt var bara sååå mysigt. Frukosten smakade tusen gången bättre än vanligt, då äter vi oftast samma sak till frukost varje dag nästintill. 
 
Nej nu ska jag till och äta frukost, på tal om frukost, sedan ska jag plocka lite här hemma. Ett evigt plockande. 

Madde goes crazy!

Hejsan hoppsan! 
Nu tänker ni men vadå två gånger på samma dag? Har hon slagit i huvudet? Nej det har jag inte, som jag tidigare skrev kommer det minsann att komma upp lite fler inlägg än tidigare. Möjligtvis inte kanske flera om dagen, kanske inte ens varje dag. Men nu har jag åtminstone förutsättningarna till att göra det! 

Ville bara dela med mig utav en av Guds bästa skapelser so far..


Alltså mumma säger jag vara till LOKA likes candy - Persika. Kan vara något utav det godaste jag smakat på länge, doftar precis som godisen och smaken är nästintill snarlik! Blir frestad att smaka de andra smakerna när denna var så nära man kan komma originalet. Tummen upp till Spendrups för denna! 

Goda nyheter!

Hej och hå! 
Idag är en blandad dag. Det är en SUVERÄN dag då vi äntligen fått internet! Yay! Det innebär mycket mer blogginlägg, Yay! Så nu får ni mina kära läsare mer och mer att hitta när ni klickar in här! Är inte det super dunder bra? 

Det mindre bra med dagen är att min älskade sambo skulle kommit hem idag, men han fick en extra körning under sin körning så han kommer någon gång under morgondagen. Egentligen skulle han fått ännu en körning så han skulle kommit hem närmare torsdag men den flyttade han på tills efter onsdag då jag fyller år! Vilken ängel va? 


Nej nu ska jag sluta spy kärlek över bloggen, det blir allt för sliskigt då. Haha! Nu ska jag återgå till att ligga här under täcket och kika på Desperate innan jag kopplar in datorn och ÄNTLIGEN kan kika på vad jag vill, först ut kommer vara att kika ikapp PLL. Efter det blir de att leta reda på Chasing Life. Kärleken för internet är väl ändå helt gudomlig! Moaha!

Ludvika Festen.

Hejsan hoppsan! 
Nu är barnhelgen förbi, vinkade av barnen imorse kring nio tiden. Sedan har jag mestadels bara slappat/sovit på soffan. Vet inte om de är värmen igår som tog slut på mig men är tröttare än trött. Blir väl lätt så i denna hettan. Idag har det dock varit riktigt skönt utomhus så idag är de inte värt att klaga. 


Har ju helt glömt av att blogga om Ludvika Festen förra helgen, vi gick ut på lördagen tillsammans med Tessa och Roger. Hamnade på en fest hos vänner till dom, oerhört trevligt! Allsång och gitarr en lördagskväll i kvällssolen. Sedan åkte vi in till Ludvika och POFF sa det så var alla borta. Vi träffade dock på en massa andra vänner under kvällens gång och avslutade det hela med att se Stiftelsen. Den där Ludvika Festen alltså, vilken underbar grej! Men detta året fick jag spendera festen med den jag älskar. Det om NÅGOT är värt så otroligt mycket! 

värme värme värme.

Hej och hå vilket väder det blivit de senaste dagarna. Inatt har det varit olidligt,  knappt sovit något alls och täcket var minsann inte alls min vän. Det allra jobbigaste med sådana nätter är det faktum att jag måste sova med täcke annars så är det nästintill omöjligt att sova. Vilket alltså var oerhört svårt denna natten då det var närmare trettiofem grader i sovrummet. Så att sova med täcke var ju bara att glömma! 

Igår kväll så käkade vi kvällsmat sedan såg vi på Dumma mig 2 tillsammans med barnen då det är barnhelg, sen slängde vi dom i säng och så skruvade vi upp andra gardinstänger i köket samt bytte ut gardinerna. Tidigare var det lakan som var knycklade kring stången. 


Bilden gör sig inte alls rättvis, men det är inte det enklaste att ta kort i motljus med telefon, så det är som det är. Köket blev iallafall ljusare än tidigare när dessa vita gardiner kom upp. Jag är oerhört tacksam då det är ett ganska så mörkt kök, mörkt tak, mörkt golv och beige/mörka skåp och tapeter. Så ni behöver man inte ha lamporna tända dygnet runt längre för att se någonting i köket, me like!

Nej nu ska vi kika färdigt på Hitta Nemo och sedan ska vi svira om till kläder för vi ska iväg och fira hjärtats lillasyster som fyller tjugofem år till veckan! 

tjusiga skodon.

Här i veckan så var jag och Johan iväg och letade reda på ett par stövlar till lillkillen i familjen då han är expert på att blöta ner sig, fick bli ett par tjusiga fram ICA maxi till Slut. 


Dock känns det galet onödigt när termometern står närmare trettio om dagarna och bara stiger. Eller vad säger ni? 


Tror minsann att sommaren börjar att komma, på riktigt. Gud så skönt säger jag er! Heja sommaren! 

Ett sånt hundliv.

Igår tog jag och Johan Charlie med oss till ett avlägset oanvänt badställe och badade den lurviga då det var så fasligt varmt. Men han var inte ett dugg intresserad av att bada, jobbigt värre. Men ett tu tre så knuffades han ner i sjön, haha. Ja oerhört hemskt utav oss men vad ska man göra när hunden är mer eller mindre lealös av värmen? Lite får han tåla. Om han ska klara värmen liksom. 


Men oerhört fint var de allt där vi var. Som de flesta ställena här ute på skogen, allt är så idylliskt. Man blir helt varm i hjärtat att man har privilegiet att kalla detta för hemma.♡

RSS 2.0