Ingen vill veta vart du köpt din tröja.

Hejsan bloggisar! 
Så var ännu en vecka över. Den har varit full med överraskningar av alla dess slag, både goda och sådana som chockerade mig. Så kan det gå! 


Hittade på årets första tussilago här igår i Borlänge mitt under en shoppingtur, våren börjar minsann komma på riktigt! Vilket även märks på fler håll än mellan stenar, men det är ändå väldigt fint hur de kan bryta sig upp var som helst. 

Så börjar ännu en månad lida mot sitt Slut, april är på ingång med full fart. Vilket ska bli ändock otroligt skönt! Sommaren är snart här hörni, även fast det ännu singlar små vita flingor från himlen. Men så är det och så ligger det till! 

Puss o kram. 

När impulserna tar tag i en.

Jag är en ganska så reserverad tjej, skulle även kunna tänka mig använda ordet feg i detta sammanhang. Jag gör oftast inget som inte förväntas av mig. Jag är den där duktiga som står bredvid och hyttar med fingret när andra i min omgivning gör fel. Jag är ett safe card som man skulle kunna kalla det. 
Men.. när det kommer till mitt hår är jag allt annat än safe och feg. Senast imorse så var tankarna helt inne på långt lockigt rödaktigt fint hår. Visionen om det perfekta håret som jag haft under en längre tid hägrade fortfarande. Tills jag snubblade över en bild på instagram som gjorde mig helt galet impulsiv och Hux flux satt jag en timme senare på en pall hos min syster och övertygade henne att klippa! Sagt och gjort så klippte vi, mer och mer landade på golvet. 


Någon timma senare så var detta resultatet. Cirka en decimeter kortare där bak, sluttande framåt. Lite Victoria Beckham över det hela. En längre bobfrisyr. Men det mest chockerande av det hela (då jag tidigare haft bobfrisyrer i alla dess olika längder) var att jag dessutom färgade håret svart. Har aldrig tidigare varit svarthårig. Så idag var det fullt med impulser och dylikt som inträffade där på pallen hos min syster. Men ack så nöjd jag är! Vem behöver en karl när man kan vara kär i sitt hår? 

en snabb återblick.

Hejsan alla bloggisar!
Det är ett tag sedan, åter igen. Anledningarna är oändligt många, men den huvudsakliga är att jag och min bror bytt telefoner med varandra. Så det har tagit mig ett tag att lära mig denna telefonen då jag lämnat iphonefamiljen för Samsung. Är helt förälskad i denna telefonen! Men om jag tänker stanna i min nyfunna familj är osäkert. 

Oavsett vad så har de hänt en massa. Börjar på nytt schema på måndag, samma skola, samma klass men lite andra arbetsuppgifter. Ska bli spännande! 

Idag vaknade jag första gången halv sju, tänkte ALDRIG I LIVET! Somnade om och vaknade nio igen. Skuttade upp, diskade lite. Spelade lite super Mario. Sen plockade jag fram lite till lunchen ur frysen. När jag väntade på att det skulle tina så beslutade jag mig för en promenad. Original tanken var att det skulle bara ta en liten stund, men icke!


Blev resulterat i en promenad på över en timme. Gick strax kring sex kilometer runt om lite varstans i Ludvika. Skönt med vädret men när jag hamnade i motsols blev det lite jobbigt, haha! 

Nej nu ska jag minsann spela lite super Mario igen. Men nu vet ni att jag lever och mår bra!  

Puss och kram bloggisar! 

Helt olikt mig!

De senaste sminkningarna jag gjort denna veckan är något utöver mitt vanliga "naturliga" sminkningar som bestått utav beige ögonskugga och lite mascara. 

I tisdags såg mina ögon ut som så att jag hade mörkare brun/beige och ljus ljus beige mitt på ögongloben. Sedan flytande eyeliner samt en tipp längst ut. 


I onsdags hade jag denna sminkning. Mörk grön ögonskugga och ljusgrön mitt på ögongloben. 


I torsdags hade jag denna sminkning. Då var det mörk blå samt ljusblå ögonskugga på ögongloben. 


Och idag så har jag en blandning av en mörkare lila färg och mörkare röd färg, samt ljus rosa/lila skugga mitt på ögongloben. 


Som sagt, inte alls det jag är van vid att ha. Men ändå oerhört roligt att experimentera! Speciellt då jag varit såpass uttråkad dessa dagarna som varit, så då piffade jag upp dagarna med ögonen. Roligt roligt! Även fast jag inte riktigt tycker att det lila passar mig men man måste ju testa för att veta, eller hur? 

Bloggkrångel.

Tydligen så är det helt omöjligt att komma in på min blogg för vissa, även för mig själv! Galet galet lär jag säga. 

Så hoppas att bloggen blir att fungera för er iallafall och ni kan läsa detta så snart som möjligt! Bloggen ligger alltså inte nere, jag har inte lagt av. Det är bara själva bloggen som krånglar lite lätt just nu. När hemmet blir ett hem.

Hur många känner känslan när de kliver innanför dörren "borta bra men hemma bäst"? Ganska så många eller hur? Men jag har aldrig riktigt fått den känslan. Förens nu. Hallen är så underbart perfekt, visst lite småpill kvar att göra men ändå. Jag får den känslan nu, hemma bäst. Spelar ingen roll att det mesta är lite fallfärdigt just nu, inget känns sådär helt hopplöst som det kändes för bara en vecka sedan. 


Slog tillochmed på stort och köpte hem två knippen tulpaner och ställde på bordet, just för att det passade in helt plötsligt. Hallen gjorde underverk med hela alltet i lägenheten. Allt blev att höra ihop! Och visst, ja jag vet att hallen såg för jävlig ut det senaste halvåret, klart man får ångest av de blå halvrivna tapeterna. Men ändå. Allt blev så mycket bättre! 


Här ovan ser vi work in progress. Det var inte ens färdigt än här och då kände man redan hur otroligt mycket bättre det var. 


Nu är den nästintill komplett! Det lilla som ska göras är att lampknapparna ska rustas upp (därför saknas dom på bild.) och listerna samt dörrarna ska målas vita igen. Jag är så galet nöjd att det tillochmed trillat en och en annan lyckotår. Såpass mycket en hall kunde göra egentligen, är det inte knasigt? 

RSS 2.0