Nästintill garanterad jobb!

Nu ni kommer de vara full rulle och rullians här i livet. Fått långvikariat fram till jul om det vill sig väl. Blir väl vecka för vecka, men känns skönt att ha någorlunda fast inkomst igen. Så nu kommer helgerna att gå åt till att göra så många inlägg som det går att göra i förtid så det bara är att slänga upp på bloggen. Lite lätt tråkigt och opersonligt kan man tycka, men det kommer vara en hel drös "igår" inlägg. Då jag kommer jobba 35-40h/veckan så kommer jag inte alltid att hinna lägga upp någonting. 


Lyckades få till en suddig bild imorse påväg till jobbet, blev mer eller mindre bländad av det gula ljuset när solen började leka med träden. Otroligt fint var det! Så här framöver kommer jag jobba 140-160h/månaden i tre månader framöver. 

Hösten är bra fin!

Om vi bortser från gårdagens inlägg så måste jag säga att jag förälskat mig totalt i vårt sovrumsfönster, eller ska man kanske kalla det balkongdörr? Oavsett så är det ändå ganska magiskt att se när solen sakta stiger i nordost och solkatter dansar på väggen tack vare ljuslyktan som hänger i fönstret. Man ser de gulnade träden utanför som sakta släpper sina löv och ändrar färg från grön, till gul, till röd. Hösten är väl ändock för underbar! 


Hösten är nog ändock min favorit tid om året strax efter vintern, fin finare finast! 

Nu börjar de röra sig igen!

Host i hackinen! 
Nej nu har jag tröttnat på att vara sjuk, så nu ger jag mig ut i jobbet imorgon igen. Ett och samma ställe hela veckan, möjlighet till ett längre vikariat. Planering samt tidplanering finns och jag kommer möta upp rektorn imorgon och få veta mer. Vilket känns helt okej! Febern är borta och det värsta av förkylningen lika så, lite lätt döv på vänster öra men det får man väl tåla? Ja det tycker jag allt. Jag hoppas bara på att jag inatt kommer att få sova ostört, håll tummarna!  


Detta har jag blivit mött av VARJE dag jag varit sjuk, solen mitt i ansiktet. Inte direkt det man vill kanske när man känner sig mer död än levande. Jätte tråkigt faktiskt då jag vill ju vara ute när det är såhär fint väder. Men tagit en kort promenad med Olga varje dag för lite luft, finingen åker hem på lördag. BUHU! Jag vill inte. Jag vill ha kvar henne, första gången jag säger det tror jag! Men hon är ju så bra och mysig, tror nästan hon får vara kvar. Om jag blir kvar där jag hamnar denna vecka så blir hon själv ca 7h måndag-tisdag och ca 6h på onsdag med förutsättning att jag kommer hem före Johan. I värsta fall får väl Charlie lov att dela sin hundgård och fåtölj med Oggisen. Hmm, vi får väl se! 


Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags igen att se över förra och denna veckas uppslag! 

Förra veckan lyckades med att ändock bli lite lätt rörig, haha! Men jag höll mig 98% till temat. Black and white var temat, det enda som fick färg var hundarnas vaccinklistermärke som jag inte kan ändra färg på direkt, haha. 


Så denna veckan då, gjorde mitt bästa. Kreativiteten flödar inte direkt då jag blir allt mer trött. Men det blev lite guldwashi och ugglor iallafall, massa fint! Två jobbpass inplanerade och tror jag kommer kanske möjligtvis hålla det så denna veckan. Avskyr förkylningar, mitt immunförsvar är helt borta! 
Sjukstugan fortsätter.

Igår så tröttnade jag ordentligt på detta med att vara sjuk. Kvällsmaten blev grillat med potatiskroketter samt äppelpaj till efterrätt. 


Räknade ut att jag varit sjuk i fem dagar nu, så fyra nätter har jag spenderat med att vara mer vaken än sovande. Förstår inte riktigt hur jag fortfarande fungerar, hur jag fortfarande har någon slags energi. Kan kanske ha sovit allt som allt tio timmar sammanlagt dessa fyra nätter, alltså om man slår samman alla nätter till en. Galet! 

Oturligt nog har Johan blivit lika sjuk han också nu, så antar att vi kommer "slänga baciller" mellan varandra ett tag framöver nu. 

Topp tre!

Mitt bland alla snorpapper, tabletter och nässprayer så finner man även saker som ligger mig närmast hjärtat. 


Dessa finfina saker! Materialistiskt ja, men det är bara så. Jag totalt älskar min sabba den här boken, min iPhone 6 (även det UNDERBARA skalet från fyndiq.se) samt min colorcrush "planner". Alla tre används dagligen, kalendern och telefonen kanske anses vara ganska så självklara att de används dagligen. Sabba den här boken å andra sidan gör nog inte det. Men den används nästintill dagligen, något görs. Någon sida fixas, varje dag. Älskar den, älskar de alla! 

Sjuk, sjukare, sjukast.

Hejsan hoppsan. 
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, speciellt under gårdagen. Men jag har åter igen fått mig en ordentlig dos av förkylning. Snuva, hosta, hög feber och lätt öroninflammation. Så igår morse så vaknade jag fyra efter att ha vaknat omkring två gånger per halvtimme HELA NATTEN, sen somnade jag en timme på soffan kring tolv på dagen. Senare mot eftermiddagen så sov jag en-två timmar igen. Nu inatt har jag lyckats skrapa ihop fem timmar. Jag är helt slut! Hela kroppen gör ont och bristen på sömn är mer än tydlig. Men när de känns som att någon slängt en tegelsten i ansiktet så är det inte alls lätt att sova. Nåja, ska starta en film och försöka sova en sväng igen. Men nu vet ni iallafall varför det kommer vara lite fattigt på inlägg i några dagar. Jag har inte glömt av er, jag är bara jätte sjuk.
Nya favoritspelet!

God morgon världen. Närsom det verkar som att jag har sovmorgon alternativt ledig så är det väl självklart att jag vaknar snorig klockan halv åtta. Wiho! Ögonen går nästan i kors men kan inte somna om, alltid lika roligt. Hade nog nästan kunnat räknat ut detta redan igår då jag somnade på soffan nästan direkt efter att jag kom hem från jobbet, käkade bara sen tvärslocknade jag. 

Nåja, har spelat mitt nya favoritspel ett tag innan jag väckte Johan här åtta, inte det mest populäraste i världen att göra. Haha! 


Spelet heter Mountain goat Mountain och man är alltså en get som ska ta sig så högt upp på "berget" som möjligt. Man tjänst även in mynt som man kan köpa en låda av och i den lådan finns en get. Jag har dock haft maximal otur att iallafall 50% av fallen så har jag redan haft de getter som dyker upp i lådan. Lite lätt frustrerande då jag är ute efter en speciell. Men men, får kämpa! Med denna förkylning så blir jag nog soffliggande mest hela dagen! 

Unga föräldrar!

Idag börjar en utav "mina" serier, unga föräldrar. Det är ju bara så bra! Så de blir både CL-dejt med Emma ikväll och så unge föräldrar, wiho! 


Denna säsong får vi dessutom träffs lite nytt folk också i serien. Ska bli spännande och se vad som hänt sedan sist, hur mycket barnen vuxit! Så mycket bättre än Paradise hotel om ni frågar mig! 

Piffa farstun!

Hejsan hoppsan lillebror! 
Om ni läst tidigare så vet ni att just nu jobbar jag, ända fram till klockan två i eftermiddag om inte längre. Så jag har tagit mig tiden att tidsinställa lite inlägg även idag, vilken bloggare jag börjar bli! 

Nåja, detta inlägg kommer att handla om vår farstu. Det var från första början någon slags förvaringsutrymme, vi la saker där ute som inte riktigt hade en plats i huset. Organiserat kaos mer eller mindre. Men så när det var dags för kalas för Theodor och Johan så beslutade vi oss för att "nej nu får det minsann vara nog, nu ska här bli clean!" Så vi plockade ur hela farstun och ställde grejerna där de passade bäst. Så monterade vi upp vardagsrumsbordet (som för övrigt är till salu!) så de blev lite hemmastatt. 


Så var vi ju i Smedjebacken här för någon vecka sedan och hjälpte Johans mamma att flytta. Då fick vi en hel del möbler och doningar, bland annat detta möblemang. Som vi valde att ställa i farstun, jag är super nöjd! Blev ett mysigt ställe, som Theo sa. Så ska en matta under också, så de kommer bli ännu bättre! Sakta men säkert.. 

Barnvakt och hundvakt.

Nu har jag slutat för dagen, är för tillfället hemma hos syster och är barnvakt då dom är på föräldramöte. Barnen tjoar, stojar och stimmar medan jag tycker att världen går i snigelfart. Lite lätt slut, hem och sova som en gris då jag imorgon jobbar. Dock är de ändring i timmarna, börjar inte förens klockan nio istället för halv åtta. Så lite sovmorgon! Slutar närmare tre tiden, får allt se vad det blir. Men timmar blir det! 


Var hemma hos Lena tidigare idag med Elin, då Lena och Jonas inte var hemma så Elin var hundvakt. Denna lilla goding alltså! Finns det något sötare än hundvalpar? Längtar väl tills min framtids hund börjar synas på tapeten. Men det känns lite lätt avlägset för tillfället. 

Nåja, nu vet ni vad jag har haft för mig under dagen, både innan och efter jobbet. Får se om jag hinner med ett till inlägg till kvällen eller om de får vänta tills imorgon? Vet inte om jag orkar sen mer idag. Puss och hej oavsett! 

Förra och denna veckas uppslag!

Så var det dags igen! 
Det här med "planning" är helt och hållet min grej! Jag må kanske inte vara så jätte duktig på att rita relaterade saker, men det känns ändå kalas! 


Här ovanför ser vi hur förra veckan resulterade. Torsdagen var mer eller mindre tom, minns knappt vad jag gjorde då. Får nog snoka lite bland sms och liknande för att kunna fylla ut den dagen lite. Annars var det rätt så smyckat med grejer hela veckan. Dock bara två jobbpass, betydligt bättre än inget. 


Här ovan ser vi denna vecka. Som vanligt så är det inte alls mycket på gång men det vet man ju inte alltid söndagen när man pyntar, alltså igår för mig. Som ni kan se är måndagen ändock ganska full men det är ju idag, hade ganska så bra koll igår vad som skulle ske idag! Som ni ser så när detta inlägget publiceras så jobbar jag dessutom, vad vore världen utan tidsinställda inlägg? 

Nåja, hoppas ni alla har en underbar måndag så hörs vi ikväll när jag slutat och landat hemma igen! 

Den här boken alltså!


Sakta men säkert så fylls min älskade bok på, men som skrivet på instagram så inte alls sakta. Köpte som sagt boken 27 juli och den börjar ta slut. De är 224st sidor från start, har ca 60 sidor kvar. Gick lite overkill men ingen sida är direkt halvfärdig eller fuskad heller. Så nu ska jag till och börja googla och se vilken annan bok som kan tilltala mig, om jag inte köper samma igen fast den engelska. 


Den som lever får se! Är det inte så man säger? Allt som oftast så klistrar jag in nya sidor, alternativt pyntar sidorna med urklippta saker. Så som Ariel och Elsa. Minionen målade jag själv, samma med sidan avsedd för fina och bra ord. Kändes som en stor obalans när det bara fanns "snuskiga" ord. 

Måltid för kungligheter!

Så har även denna dagen nått sitt slut. Städat och donat och tejpat bokens färdiga sidor. Enbart för att den sakta börjar trilla isär. Lägger upp ett inlägg imorgon med lite uppdate om några sidor som är gjorda. Betydligt många fler är färdiga men de kommer i nästa video.


Till mat idag åt vi det allra kungligaste! Nej kanske inte då, men gott är det. Sedan till kvällsmat åt vi hamburgare. Det var super gott! Är ett tag sedan vi åt hamburgare så det blev liksom helt rätt! 

Johan har åkt iväg på jobb och jag ligger och kikar på My Little Pony, Charlie och Olga sover sedan ett tag tillbaka. Blir en snabb rastning här innan jag lägger mig, hon har redan fått rejäla promenader så detta blir bars en kisspaus vid brevlådan mer eller mindre. 

Nej nu ska jag kika vidare och göra i ordning almanackan tills nästa vecka. Samt göra i ordning ett inlägg tills imorgon om uppslaget! Tack och hej! 

iPhone 6 guld.

Efter att ha varit "utan" telefon ett tag nu så tog vi slag i saken i fredags och skaffade mig en iPhone 6 gold! 


Oj så fin den är! Oj så bra den är! Kär i material? Ja tydligen det. Haha

Så senare ska här beställas ett skal och en extra laddare, då Johan även han har beställt en fast i silver. Så han kommer också att behöva ett skal, laddaren är för att vi är så vana med att ha laddare överallt. Har två uppe och två nere till samsung. Har ännu fler liggandes. Så det är en vana att alltid ha tillgång till laddare utan att behöva springa och leta. Så därför ska det beställas nu, samt att jag är något utav en expert på att ha av mina laddare. Dock är det ett vanligt fel med laddarna, att de går av vid "ändarna". 

Så när skalen är beställda och anlända tänkte jag visa det på, bra va? För jag är och kommer alltid vara en i iPhone-familjen, även fast samsung är bra det också. 

Kan även tillägga att anledningen till att jag köpte en 6a och inte väntade på 6S är väl mest för att jag vill ha 6S för den rosa färgen, men man har ju oftast skal på så då kommer det inte synas i vilket fall. Det är tillräcklig skillnad på min gamla 5c och denna så det räcker. Behöver inte ha flångnyaste modellen. Aldrig haft det, alltid köpt den som är "under" och alltid varit nöjd. 

Så gårdagen då..!

God morgon. 
Nu har det gått nån dag åter igen, men det är ju betydligt färre än de kunnat vara. Samt att det kommer ju en uppdatering nu! 
Igår var vi i Västansjö vid Nittbackens pizzeria, min kusin han kan han! 


Censurerade ansiktet då jag inte vet om han vill vara med på bilden eller inte, men man behöver ju bagaren för helheten liksom! Gott var det iallafall, stenugns bakad pizza. Inte varje dag man får äta det! Finns ju knappt någon pizzeria som har de, möjligtvis utomlands. 

Sen så flyttade även Chewie hem igår, han och Charlie slogs på tok för mycket helt plötsligt så för deras egen säkerhet så fick han flytta. Dock var det ändå bara tillfälligt att han var här. 


Med någon konstig ekvation som jag inte alls hängt med i så följde Olga med hem istället, så nu har vi en betydligt mycket mer krävande dam med oss då hon vägrar vara ute med Charlie. Knepigt sånt där, men hon är ändå mamma och orkar väl inte med sina barn 24/7 då hon börjar på att bli pensionär. Tror det är sagt att i år är sista gången hon jagar, sen blir det mest för att motionera henne. Sötgöta! 

Nu har ni fått lite uppdate om vad som hände under gårdagen, idag är planen att det ska städas lite och så göra en ny wtj-video då jag hunnit gjort massor med sidor sedan förra filmen kom upp. Det är inte alls många sidor kvar att arbeta med längre! 

Tillbaka på bästa jobbet!

Nu sitter jag för tillfället och har rast. I tio minuter till sedan är det lektion igen, är ÄNTLIGEN tillbaka på Park. Dock bara för en dag, men vad mycket kramar jag hunnit fått och gett, Love Love it! 


Hoppas att jag i framtiden får möjligheten att praktisera här via skolan, det vore ju optimalt! 

Bloggar sen när jag är hemma igen, tänkte bara uppdatera lite snabbt att jag kom upp imorse och tog mig till jobbet i tid! 

Sömnlös i Idkerberget.

Nog allt finns det bättre sätt att spendera nätterna på än att vara vaken, ett exempel är att sova. Men jag vet inte jag. Somnade vid tio tiden, Johan sa att jag lät inte alls bra. Hostade och gnällde i sömnen, som att jag inte alls mådde nå bra. Till slut här vid tolv vaknade jag av att jag hade en kraftig hostattack. Slutade med att jag fick gå ner och ta Cocillana. Först mådde jag pyton, som alltid av den medicinen och nu har jag extremt svårt att somna om. Har inte hostat sen illamåendet gick över för en halvtimme sedan, men ändå helt omöjligt att sova. Johan somnade för snart en timme sedan. 


Känns mindre roligt då vi båda ska upp vid sex imorgon bitti och iväg och jobba. Jag ska tillbaka till Park igen en sväng, men efter två får jag och min trasiga hals ta helg. Ber till gudarna att jag inte blir lika dålig som i juni, då blir jag galen. 

Happily Never After.

Hallelåja! 
Regnigt och odrägligt utomhus idag. Regnet verkligen öser ner, tillochmed hundarna sover och vägrar gå ut. Så det blir en eftermiddag på soffan idag. Än en gång. 


Presenterar "Trubbel i sagolandet" för Johan, så rolig film! Men råkade starta tvåan först, ser inte alls lika bra ut! Rent animerat alltså. Nåja nu ska vi kika här ett tag innan vi lär åka och handla. 

Wreck this journal - Video 3.

Så var det dags för del tre i min serie av Sabba den här boken. ÄNTLIGEN fått till det att spela in medan jag gör en sida, döm mig inte för hårt nu i redigeringen, är trotts allt en amatör. Men man lär ju sig, en vacker dag kanske jag kan lyckas med att få det utan den där dumma loggan i hörnet också. Men men, det är som det är för det inte blev som det skulle. Tog mig nästintill hela dagen att filma, redigera samt ladda upp. Det som tog mest tid var ändock att ladda upp. Så glömde jag fada slutet men tänker inte sitta och göra om, får tänka på detta tills nästa gång helt enkelt. 
 
Så här kommer iallafall del tre: 
 
Hoppas ni gillar den, för det går då minsann jag! Visar även i slutet vilka sidor som jag gjort sedan senast, vilket är ett par stycken. All kärlek till denna boken alltså! Nu när jag har fått in snitsen kommer det säkerligen regna videosar. Så följ min Youtube för snabbaste titten! Tar ju ett tag för mig att lägga in dom på bloggen,

Ny sida.

Bokstavligen ÄLSKAR min senaste sida i min Sabba den här boken. Den blev precis som jag tänkt mig! Det enda tråkiga är att färgen läkt igenom papprena, men det kan ordnas upp. 


Gjorde stämplar av potatis med Tindra i helgen. Ni som är vän med mig på instagram har redan sett detta. Denna boken börjar minsann ta form. Snart gjort halva boken, nu dröjer det inte länge förens det är dags för en ny i serien. Älskar detta! Så avstressande, kan kanske komma att behövas här i framtiden. 

För idag är det dags att söka skola igen! Dock så när ni läser detta så jobbar jag. Tidsinställt inlägg for the win! Eller något. Så nu håller vi tummarna allihopa att denna gången är det min tur! (Igen.)

Förra och denna veckas uppslag.

Så var det ny vecka, nya tag. Pratat med SYOn imorse på högskolan, de goda nyheten hon kunde leverera var att jag kan närsom hoppa på plugget igen. Den dåliga var att platsen är fast, kan inte flytta den till 4-6an. Så får söka in imorgon iallafall. 


Nåja, det är som det är. Här ovanför ser vi iallafall hur förra veckans uppslag resulterade. Massa guld och gult, för denna månaden är Go gold. Nedanför ser ni hur denna veckas uppslag ser ut, blivit bokad imorgon så de har tillkommit! Men som förra veckan kommer det att bli knökfullt till slut även detta. 


Nu ska jag, i vanlig ordning, kika på my Little Pony. Snart sett färdigt alla avsnitt på Netflix. Så då tänkte jag kolla ikapp Greys! Awesome! 

Plus att jag måste kolla ikapp på CL så jag kan ha CL-date imorgon med Emma! 

Follow me around.

Som jag skrev här om dagen så lovade jag ju även denna video för länge sedan, men eftersom det kräver datorn för att få till det så har jag ärligt inte orkat. Datorn har setat ihop med tvn och att hålla på med sådanthär är nästintill omöjligt då. Men nu är den äntligen här! 
  
Så jag filmade när jag cyklade här för ett tag sedan, hela resan mer eller mindre. Vart kanske inte så jätte skoj, men men. Såhär ser det ut i skogen kring oss. Massa skog, sjöar och kyrkor samt kyrkogårdar. Inga som helst butiker eller dylikt men det är väl det som är tjusningen med landet? 

Halloj lördag!

Oj vad länge sedan det var som jag bloggade från en dator, mestadels från telefonen. Men nu sitter jag och skriver ut en halv miljon färgläggningssidor (Känns det som iallafall.) så tänkte att jag kan ju lämna en rad eller två samt fixa in videorna som jag lovat för länge sedan. Förlåt! Men har redan lagt ut en, den andra videon jag lovade kommer komma ut om ett par dagar.

 

Jag har blivit som helt frälst vid My Little Pony, sett hela tredje säsongen och har nu börjat på andra (Trodde att tredje var första, dåligt skrivet vilken säsong det var.) och i'm in love! Vilken tur jag har som har vänner samt sambo som helt och hållet låter mig vara precis som jag är, tönt och dann. Men det är sån jag är, live with it.

Nej nu ska jag till och börja på med maten, medan skrivaren går varm. Efter en massa krångel med patronerna så fungerar den nu precis som den ska, så skönt! 


Wreck this journal - video 2.

Förlåt! Vet att jag lovade denna för hela TJUGO DAGAR sedan. 
Så var det dags igen för en video från min WTJ Serie. Eller SDHB serie. Eller vad man säger. Jag säger WTJ serie. Denna gången visar jag sidor jag gjort färdigt tidigare, vissa var redan gjorda när jag gjorde första filmen. Andra efter. De flesta har ni redan sett om ni läser min blogg dagligen. Gör även två sidor i själva filmen, så utan vidare fördröjning.. 
  

Pynta hit och pynta dit.

Ni som känner mig vet mycket väl att jag är en väldigt pysslig person, tycker mer än gärna om att pyssla. De kanske ni som inte känner mig också vet, om man ser till det mesta här på bloggen. 


Så jag kände att jag var tvungen att pynta min kladd T-3a. Den som jag har för att själv hålla koll på alla ställen och tider jag varit där. 

Det är fortfarande en tjock dimma ute, helt galet egentligen! Igår vid den här tiden var det strålande sol och en massa plusgrader, nu är det dimmigt som sagt och "bara" 12 plusgrader ute. Nu dröjer det nog inte länge innan frosten är här! 

Senaste..!

God morgon bloggen. 
Nu har det gått några dagar sedan sist, men de blir lätt så när man pang boom jobbar 100%. Jobbat hela dagarna och sedan när jag kommit hem har jag varit på tok för trött. Men så kan det va ibland. 

Så intervjun vet jag inte om jag kan kalla en intervju, jobbade ju innan den på den "tjänsten". Så vi kom överens att jag skulle börja med denna vecka så fick vi se hur det blir här framöver, men tror att jag för första gången någonsin ska tacka nej. Känns inte riktigt bra och då är det bara dumt mot barnen om jag inte kan göra 100. Barnen är jätte bra och lärarna också men trivs inte. 


Det börjar verkligen bli höst ute nu, graderna sjunker bara mer och mer på mornarna. Så ser det mer eller mindre ut som om man åker in i en vägg mestadels hela tiden, haha galet det där! Men så otroligt mysigt! Såg även en sjö som skulle vara jättevacker att fota. Ska se om jag kanske hinner stanna nu på morgonen på väg till jobbet och ta en bild. 

Nu ska jag plocka ihop mina saker sedan bär det av, sen till kvällen kommer barnen äntligen! 

Denna veckas upplägg.

God morgon måndag! 
Idag är en dag då jag är ledig, eller hur man ska säga det. Jag blir avvaktas att bokas tills vi vet hur det går imorgon på intervjun jag ska på. Hålla tummar och tår för att jag får långvikariatet som är anledningen till intervjun. 


Såhär ser min vecka ut, denna som kommer nu. Idag är det ledigt så ska städa huset på eftermiddagen grundligt och så ska jag iväg till Ludvika och ha fika-dejt med Emma nu på förmiddagen. Ska få träffa gullungen Leo också på samma vända, kommer bli kalaskul! Sen är det en rätt så okej vecka för övrigt. Johan åker på jobb på Onsdag, troligtvis hemma på torsdag. På fredag kommer barnen hem igen och blir hemma till söndag i vanlig ordning. Så fyller bästa Julia på lördag också, så de är ändå lite grejer denna veckan. Men inte alls knökfullt. Långt ifrån! 

Så nu vet ni hur jag dekorerat min vecka och vad som övergreppsmisstänkta händer. Kommer absolut tillkomma en hel del under veckans gång. Så som jobb och sådant. 

My Little Pony.

Lördag underbara lördag. 
Himlen är grå, någon strimma sol släpps igenom molnen någon gång ibland. 
Johan åkte till Smedjebacken tidigt imorse medan jag fortfarande var som tagen ur walking dead. Nu börjar huvudet äntligen vilja vara med och leka, har skrivit ut en hel drös med färgläggnings bilder från nätet då vi har en liten idé till barnen. Vi ska köpa två pärmar och sätta in alla dessa bilder i dom. Så är det bara för barnen att plocka ut den de vill måla och sätta in den sen igen. Liksom personlig målarbok. Som kan förnyas och fyllas på i all oändlighet! Vilket vi tror barnen kommer att uppskatta då de gärna målas här hemma! 


Under tiden som skrivaren går varm så ser jag på My Little Pony serien på Netflix, jag önskar att jag vore ett barn som kunde få samla på alla MLP grejer! Dock tror jag att när mitt framtida rum är färdigt så kommer det att pyntas med massa färgglada saker, bland annat MLP.  Love Love IT! 

Vad har jag alltid hemma?

Finns det någonting här i världen som du alltid har i hushållet, oavsett vad? Alltså att det spelar ingen roll om annat inte finns, så länge den varan/saken finns? Jag har två sådana saker, mjölk och smör och bröd och så vidare är inte alls lika viktigt som dessa saker .....

ÄGG OCH TOALETTPAPPER. 


Toalettskåpet är allt som oftast knökfullt med papper, ryser vid bara tanken av att bli utan, haha! Lika så med ägg, jag har ägg till mycket! Ägg till frukost, kvällsmat, bakning, äggröra, omelett, ja ni ser ju. Alla andra varor behöver man ju självklart också för att överleva, men detta finns alltid här hemma. Knepigt.

Vad har du ALLTID hemma? 

En blandad kompott.

God morgon världen. 
Eller rättare sagt god förmiddag. 
Som vanligt har de hänt mycket men ändock inget. I lördags var det kalas för pojkarna i hushållet, Theo blev jätte nöjd lika så även Johan. Just nu är huset fyllt med vackra buketter. 
I söndags åkte barnen hem och vi åkte och shoppade ett par vinterskor åt mig på outletbutiken i Borlänge för 100kr, hur billigt som helst! 


Vi passade även på att köpa en ny pärm till räkningar och viktiga papper då min gamla goding började på att bli allt för full för att ens stängas längre. Så vi uppgraderade lite på den fronten. 


Så var vi även iväg här om dagen och hämtade en skrivare som vi fick av min underbara mormor, beställde färg till den i söndags och färgen kom i tisdags. Irriterande nog var den svarta färgen trasig, så efter lite bollande med kundtjänst om olika sätt man kan testa så att de inte är skrivaren som bara inte märker att den är ny, så fick vi två stycken som kompensation. De bör komma idag, så glad! Velat haft en skrivare hur länge som helst. Kommer bli utmärkt när jag väl kommer in på skolan. 

Nej nu ska jag till att äta lite frukost då jag inte hunnit med det än denna morgonen, sen blir de bara att vara och mysa med Charlie och Chewie mest hela dagen. Fina hundar! 

RSS 2.0